Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Segítség kellene nekem laptop vételben.
100-110k-ér kellene nekem a lehető legerősebb ami ebből az árból kihozható.
0
0
0
0
Osynho avatar
A tápok ventije mindenképpen lefelé néz, akár felül, akár alul van a házon belül. Felfelé be se tudod tenni, mert általában nem ott vannak a rögzítő csavarok helyei. Nem tudom miért gondoltad, hogy "beszorul" a ház tetejéhez. 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
looserking írta:
őő fent ? az ilyen táp nem úgy van h felső táposban lefelé néz alsó táposban felfelé ? :D

:'( Ugye most em azt akarod mondani hogy forditva is rakhatom a tápot?!?! Vagyis a venti alul legyen fejel lefele. Mert ha igen akkor mwgyek péknek éz az infot ott hagyom.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Juj emberek!!! Mkst jutott eszembe hogy a gépházba a táphely felül van és az uj tápon fent lesz a venti. (nem fog szellözni mert a fedlapnak fog szorulni a táp teteje.
Most mit csináljak?!?! Ilyenkor mi a megoldás?
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Kmisi99 írta:
Az meglehetősen vérszegény pendrive sebességben. Lehet az a baja. Gondolom ami filmet nézni akarsz annak nagyobb sebesség kell de nem feltétlen ez a baj. Próbálj valami gagyiminőségű avit rárakni azt viszi e.

Prohardveren írták , hogy át kell formázni ami már megvolt NTFS-be , azt írták akkor a pendrive gagyi, vagy esetleg neten olvastam, hogy 2.0 sebességre kell rakni a pendrivot.Na m1.Gagyi minőségű alatt mit értesz?Próbáltam mindent , divx, avi, blue-ray, stb.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az fura akkor nem igazán tudom mi lehet a gond. Ha a régit visszarakja minden jó? Amúgy azaz a gts250 nem sokat ér az gyakorlatilag egy átnevezett 8800gtx szóval alig lett csak jobb. Hiába jóval újabb az nvidia szeret így köcsögösködni.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Valószínű nem dugta rá a +6pines tápcsatlakozót.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Kaptam ajándékba egy trust kb 2100e típusú billilentyűzetet,viszont sehogy sem tudom működésre bírni az office gombokat és a bal oldali görgetősávot. Ha feltelepítem a cd-n kapott drivert, akkor még a többi gomb sem működik, ami driver nélkül működik. Mit tudok vele kezdeni, légyszi segítsetek?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az meglehetősen vérszegény pendrive sebességben. Lehet az a baja. Gondolom ami filmet nézni akarsz annak nagyobb sebesség kell de nem feltétlen ez a baj. Próbálj valami gagyiminőségű avit rárakni azt viszi e.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Sziasztok, Boldog karácsonyt mindenkinek!!Legyen szeretetteljes.Lenne egy kérdésem .Vettem egy 16gb-os kingston pendrivot.Pontosabban (DT101 G2)tipusú-t és usb -n szeretnénk filmet nézni a lcd LG tévén ,de azt írja, hogy az usb átviteli sebességével van a hiba?Ez miért van?Már 1-szer át lett formázva de még így is rossz.Valaki segítene?Előre is köszönömSmiley
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! valaki tudna segíteni? battlefield bad company 2-vel lenne egy olyan problémám hogy elindítom és 5-10 perc játék után lefagy az egész gép és újra kell indítani, más játékkal játszhatok órákat is semmi probléma nincs futtattam már proci(prime95) vga(furmark) és ram tesztet azokkal is minden rendben volt, próbáltam már újra rakni az se segít ( eredeti van és a multival van gond!) válaszotokat előre is köszönöm ui: Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! 😀
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
jövőre veszek egy gépet😃de még mindig nem tudok úgy elaludni úgy hogy nem döntötem😃 melyik a jobb a "a jövőre nézve?" (gondolok arra ha valamelyik játék kihasználja a 8 magot) Intel i5 3470 + 7870
VS
AMD FX 8120 +7870
0
0
0
0
mlan0 avatar
Az miért van hogy rá teszek a telefonomra egy 3GP-s videót és kb 1percig nézem aztán meg le fagy... i lépek belöle aztán pedig vissza és aztán csak sötétség látszik.. 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
mlan0 írta:
humerot:de pl: az én telomnál?? S.E XERIA X10 Mini

[LINK]
mini pro-ra,de sztem jó a mini-re is
0
0
0
0
mlan0 avatar
humerot:de pl: az én telomnál?? S.E XERIA X10 Mini
0
0
0
0
19ati93 avatar
Warrior1001HD írta:
nem.de astro-val próbájam meg?
mi a külöbség?

nem ártana rendes fájlkezelővel telelpíteni! pl astro! és amugy a google play bal oldalt irja is hogy kompatibilis e az eszközzel az adott program... ha meg torrentről van akk nem csoda hogy nem megy némelyik játék 😃
0
0
0
0
humerot avatar
mlan0 ez minden típusnál más szinte
0
0
0
0
mlan0 avatar
Hogyan kell függetlenitení telefonokat??
0
0
0
0
ors11 avatar
Valaki tudna olyan romániai oldalt mondani,ami megbízható,és olcsó?

Én kaptam pl. dc-shop.ro-t,de az fix ugyan az,mint a cel.ro,csak 5%kedvezvény van a cuccokra(amik a cel-en kaphatók),ez nekem nagy DAFUQ,mert ezt a megoldást nem értem...
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
nem.de astro-val próbájam meg?
mi a külöbség?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Warrior1001HD írta:
hali!
van egy huawei ascend y200-asom
nos arra hogy kell telepíteni játékot?

mert feltelepítem és mindig fekete képernyő és kidob!(még gagyi játékoknál is)

(bocs ha off-olok de jobb topicot nem találatam)

fájlkezelővel telepíted fel a játékokat?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hali!
van egy huawei ascend y200-asom
nos arra hogy kell telepíteni játékot?

mert feltelepítem és mindig fekete képernyő és kidob!(még gagyi játékoknál is)

(bocs ha off-olok de jobb topicot nem találatam)
0
0
0
0
humerot avatar
ez így van a win 7 eszi meg ismerősöm 3000+ os procijával is ez van folyamat 100 ha nyit egy google chromeot
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
Az nagyon hülyeség lenne. Az egyáltalán nem befolyásol. A win7 ami megeszi azt a csöpp processzor. Anyumnak is szinte full ilyen gépe volt régebben win7 alatt szinte full 100% on volt ha csak egy böngésző is ment. Aztán vettem neki 20 000 ft ból egy 2 magos athlon II 2x procit egy alaplapot meg 2gb ramot. Azóta nincs baj a géppel nagyon jól teszi a dolgát netezéshez stb.

Értem, nem gondoltam hogy ennyire megeszi azt a procit, Köszönöm! 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az nagyon hülyeség lenne. Az egyáltalán nem befolyásol. A win7 ami megeszi azt a csöpp processzor. Anyumnak is szinte full ilyen gépe volt régebben win7 alatt szinte full 100% on volt ha csak egy böngésző is ment. Aztán vettem neki 20 000 ft ból egy 2 magos athlon II 2x procit egy alaplapot meg 2gb ramot. Azóta nincs baj a géppel nagyon jól teszi a dolgát netezéshez stb.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Fater gépében 2,8 Ghz-es Pentium proci van, és valamiért folyamatosan 100% közelében van a terhelése. van még mellette egy GeForce 6200-as VGA, meg 2 Gb ram. Illetve 1,2 terra az össz tárhelye, én arra gondolok, hogy túl nagy a winyó a CPU-hoz, nem-e azért nagy a terhelés.
Szerintetek?

Válaszokat előre is köszönöm, Kellemes karácsonyt!
0
0
0
0
Thomech avatar
mathejocy írta:
Nem lesz semmi gubanc.1333-on fog menni.

Hát akkor nem éri meg a plusz pénz! Hát akkor vagy kicserélem mind2 vagy csak 1333MHz es lesz! Lenne teljesítmény növekedés ha mind a két 2GB ramom 1600MHz lenne?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Nem lesz semmi gubanc.1333-on fog menni.
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok ha veszek egy DDR3 Kingston HyperX 1600MHz 2GB CL9 Blu RAM-ott nem fogja zavarni a gépemet hogy ez 1600MHz es a másik sima DDR3 Kingston RAM-om csak 1333MHz. Ez nem fog gubancot okozni?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nekem nem működik az oldal, nekem is digi van. Keress egy drivert és indítsd el, ott fogja majd kérni a felhasználónevet és jelszót is.
0
0
0
0
ors11 avatar
Van egy nagy bajom....nem indítsa el a gépem a youtube-s videókat...újra rajtam a Safarit,Adobe Flash Playert...de ló***,nem csinál semmit...csak az oldalra belinkelt videókat indítsa el,de nem olyan jó minőségben,mint a youtube-n.
Igazából az a baj,hogy mindent betölt az oldalon,csak a vidó helyén nem jelenik meg a toolbar(ahol leálítani,minőséget váltani lehet)csak egy feket négyzet van...

[LINK]

Az a fúrcsa,hogy nem mindegyiknél csinálja,de nem tudom mitől van...
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Nállam működik. [LINK] Ez alapján megcsináltam mindent , de nem megy a net és a telóm sem látja a hálózatot. Amúgy kábeles diginetem van.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Akkor meg kell várni amíg újra működni fog TP-Link oldala, mert nálam off.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Az a baj , hogy nincs cd-m 😢
0
0
0
0
Sanchez avatar
Rakd be a telepítő CD-t és csináld a lépéseket.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Van egy TP-LINK TL-WR743ND routerem , de nemtudom , hogy hogyan kellene létrehozni a kapcsolatot ,mert még nem csináltam ilyet .
0
0
0
0
anyu89 avatar
Megaisten: Köszönöm a képet és ezzel együtt a segítséget .
0
0
0
0
Megaisten avatar
anyu89 írta:
Sziasztok!
i5-3570 és i5-3570K közötti különbség csak az hogy a K szériás jobban birja az OC-t, meg újabb a grafikus vezérlő?
https://kepfeltoltes.hu/121224/Ashampoo_Snap_2012.12.24_00h58m17s_004__www.kepfeltoltes.hu_.png igen jobban birja OC- grafikus vezérlő jobb.
0
0
0
0
anyu89 avatar
Sziasztok!
i5-3570 és i5-3570K közötti különbség csak az hogy a K szériás jobban birja az OC-t, meg újabb a grafikus vezérlő?
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Primera:dobj egy PM-et írj meg benne mindent pl:mi a probléma,milyen Alcatel,mit nem csinál,mit csinál stb... 😀
0
0
0
0
Adzarb avatar
hali
vki ért vmennyire az alcatel telókhoz? lenne egy kis problémám és szeretnék kérdezni 😆
0
0
0
0
Thomech avatar
mathejocy írta:
TaylorXIII írta:
Megaisten írta:
Nem irtál hülyeséget. A sata1 régebbi, értelemszerűen a sata2 újabb!
A sata 150mb/s maximális sebességre képes, a Sata2 300mb/s
A csatlakozó az viszont ugyan az.😆

Akkor viszont nem értem mathejocy hozzászólását.

A hozzászólás annak szólt,hogy nincs sata1 meg sata2 kábel.

Thomech:Kézzel állítsd be 1.6V-ra 9-9-9-24 1v2T és Unganged módra.Egyébként IRQ......ra kapod a Blue screen-t?

És azt hogyan kéne beállítanom? Bár mondjuk nem nagyon szeretném húzni a Ramokat. És az IRQ az mi? 😃
0
0
0
0
mathejocy avatar
TaylorXIII írta:
Megaisten írta:
Nem irtál hülyeséget. A sata1 régebbi, értelemszerűen a sata2 újabb!
A sata 150mb/s maximális sebességre képes, a Sata2 300mb/s
A csatlakozó az viszont ugyan az.😆

Akkor viszont nem értem mathejocy hozzászólását.

A hozzászólás annak szólt,hogy nincs sata1 meg sata2 kábel.

Thomech:Kézzel állítsd be 1.6V-ra 9-9-9-24 1v2T és Unganged módra.Egyébként IRQ......ra kapod a Blue screen-t?
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
Ha vennék a gépembe egy ilyen ramot: [LINK] az dobna a gépem teljesítményén? Mert a 2x2Gb RAM-omból a Kingmax úgy megadta magát hogy naponta egyszer újraindítja a gépet kék halállal! Így 2Gb rammal pedig eléggé sovány a dolog! 😆
0
0
0
0
Yej avatar
asdasd😃
direkt megnéztem, de gondoltam meg is kérdezem, mert ilyen van rajta 1xes meg ugye egy 16x-os , jó hogy megkérdeztem😃
Köszi a válaszod

.- Másik kérdésemre válasz?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Abba a lapba semmiképpen sem tudsz tenni még egy 4670-et, sőt semmilyen 2 kártyát nem tudsz, mert nincs rajta 2 db PCI-e X16-es foglalat rajta.
0
0
0
0
Yej avatar
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy egy pentium dual core e6600(2 x 3,06ghz, 2mb cache|azthiszem|)
elég egy gigabyte radeon hd 4670 (ddr3, 1gb)
Vagy esetleg csináljam azt hogy veszek még egy ugyanilyen videókártyát, és rákötöm mind a 2-t az alaplapomra.
Vagy a mostanimra nem is lehet kettő ilyet rákötni?
Asus P5G41T-M LX

|Más: Ha ugyanolyan géped lenne mint nekem, és 70e-ből akarnád fejlesztgetni, akkor mit vennél bele?
(ram monitor van, táp kéne új, meg proci videókártya, alaplap)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok van egy kis problémám én a vga-ra gyanakszok mert pl elindítom a starcraft 2-őt és a menűben már észre veszem hogy az fps-hullámzik kb 15másodpercig sok aztán pármásodpercre szaggatásig lelassult a menű ha elindítom a játékot ott is(nincs két hete hogy megvettem a 7870-et és ez jelenséget kb egy hete vedtem észre.ujra pakoltam a vga szoftverét de még mindíg fos.
0
0
0
0
Ducky avatar
wd10ezrx vinyót hogy kell inicializálni? MBR vagy GPT legyen? jumper nem kell?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció