Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
IQfigther avatar
Kösz!

Szerk.: Egy FSP HEXA 500W megfelelne?
0
0
0
0
cseszka avatar
Gond nélkül menne a kettö,nembaj ha az egyiknek nagyobb a memoja.A tápról meg egy minöségi 500-550W elbirja Cf-ben.
0
0
0
0
IQfigther avatar
Van most egy HD 6850 1GB om. Azt összetudom kötni crossfirebe egy HD 6850 2GB al?Nem baj hogy az egyik 1Gb a másik 2GB? És mekkora táp kellene hozzájuk?😕
0
0
0
0
wdavid avatar
ha valakinek van 1GBos HD6950e, kérem írjon nekem egy PÜ-t lenne pár kérdésem az illetőhöz 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
sykes írta:
hali, ha bexarik a videokártya, hogy lehet beindítani az integráltat?

kiszeded a kártyát és a monitort az alaplapira rakod. És ha nincs fent a driverje akkor felrakod. És már megy is.
0
0
0
0
getcarter avatar
hali, ha bexarik a videokártya, hogy lehet beindítani az integráltat?
0
0
0
0
nyozo avatar
Kornel77 írta:
nyozo írta:
Üdv! az én 500w-os Chieftec tápom elbírna 2db HD 5770-et?

El 😀

köszi a választ!😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
nyozo írta:

El 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
nyozo írta:

Kéne bírnia.
0
0
0
0
nyozo avatar
0
0
0
0
Flash avatar
Andris1994 írta:
beakarom sutni a procit 😃 😃
tesztoni akarom a terhelobirasat mivel a hutes nagyon jo ezert 100 futtathatom

Valahogyan szűrni kéne az írni, és valószínűleg olvasni és fogalmazni sem tudó egyedeket ezen az oldalon... 😆
0
0
0
0
bEEfRee avatar
Kornel77 hát szegény gyerek nemért a viccekhez 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Andris1994 írta:
csak vicc volt kar hogy bekamuztatok 😃 😆
tudom hogy komplet gepet kell cserelnem ha jatszani akarok 😃

Nincs nekem semmi bajom a viccel,mert én se vagyok 100-as kölök 😃
Csak ez nem volt az az igazi 😃
De ja,másik gép,és nyugodtan ülhetsz 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Andris1994 írta:
beakarom sutni a procit 😃 😃
tesztoni akarom a terhelobirasat mivel a hutes nagyon jo ezert 100 futtathatom

Ha viccnek szántad,elég gáz volt.ha komolyan,akkor nem vagy tiszta 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Andris1994 írta:
koszi a tipeket de mi lesz ha veszek inkabb egy gtx680 at ?

Ez már viccbe megy,mind komoly beszélgetésbe 😆 Ha lenne minimum egy Phenom X4 akkor azt mondanám oké 😃 De akinek már GTX 680-ra van pénze,annak legyen már egy méltó procira is 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Andris1994 írta:
koszi a tipeket de mi lesz ha veszek inkabb egy gtx680 at ?

Én inkább vennék egy 960T-t+ egy HD6870-et és máris jobban futnának a játékok mint a mostani prociddal+ egy GTX 680-al😕
0
0
0
0
levi27 avatar
Andris1994 írta:
milyen vgat vegyek hogy maxon fuson a bf3 eben a gyenge gepben?
es negyertek hogy gyenge a proci stb. csak a vgara oszpontosijunk 😃 😆

HD7990... 😆
0
0
0
0
ximo avatar
Kornel77 írta:
Andris1994 írta:

Ajánlhatunk akármilyen VGA-t,akkor sem fog maxon futni a proci miatt,szóval..

Az is megfordult a fejemben, hogy csak áprilisi tréfa 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Andris1994 írta:

Ajánlhatunk akármilyen VGA-t,akkor sem fog maxon futni a proci miatt,szóval..
0
0
0
0
ximo avatar
Andris1994 írta:

Hd 6950 (2gb), Hd 7850, vagy gtx560ti, estleg 6870 mint olcsóbb alternatíva Mivel kérted ezért nem jövök semmivel 😃
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Egyszóval: Valamelyiket add el, vagy cseréld el 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Lehet, Hibrid rendszer a neve, nagyon kevés alaplap támogatja, és azok is rohadtul drágák, de lehet...
0
0
0
0
vdani avatar
Sziasztok! Ati és Nvidia videókártyát lehet duálban futtatni?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Köszi a válaszokat 😃
Ez is sokat segített 😀
0
0
0
0
wdavid avatar
az IGP lényege pont az h tudd használni a gépet VGA nélkül 😃 nézd meg az én gépem 😃 én a 2500K IGPjét használom, úgy, hogy kártya nincs a gépben. mondjuk én nem sajnálom metro2033at is ráeresztettem 😃 DX10ben medium beállításokkal 1152x864es felbontáson egész tűrhetően ment 😃

nos annak a procinak az IGPjéről nem tudok sokat így arra majd valaki más válaszol, hogy mivel egyenlő. Annyit tudok, hogy az én IGPm, azt hozza mint a néhai 8600GTm, talán még valamivel többet is 😃 ehhez talán tudsz viszonyítani 😃

a többi kérdésben nem vagyok biztos így azokat meghagyom a profiknak 😃
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Videokártya nélkül is lehet használni az IGPU-t?
Ennek a procinak az IGPU-ja mekkora videokártyában mérve?(ati/Nvidia szériák)

Veri a gigabyte radeon HD4650-et? És az Nvidia GT440-et? 😃
Egy videokártya, és az IGPU összedolgozna?
H61 nem használná ki az IGPU -t rendesen?

Ezt néztem volna ki alaplapból: http://www.emag.ro/placi_baza/placa-de-baza-gigabyte-h61m-s2pv-socket-1155--pH61M-S2PV
Elég olcsó 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
maga a proci elég játékokra, nagyobb VGA alá már kevés. Úgy egy AMD Athlon II X3 teljesítményét hozza.
csak H61, H67, és Z68-al tudod kihasználni az IGPU-t, P61-el és P67-el nem.
A H61-et nem ajánlom eléggé butított.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Sziasztok!

IntelŸ PentiumŸ Dual Core G620 -as procinak elég nagy videoteljesítménye van?
Mennének rajta a mai játékok szépen?
Bármilyen alaplap tudja használni az integrált "vidokártyáját"? (persze ami 1155-ös socketes, meg elfogdaja a Pentium DualCore-t)

Köszi előre is 😃 Új nekem még ez a beépített videokártya 😆
0
0
0
0
matyosowski avatar
beefree akkor meg is válaszoltad a kérdésed 😀 kijött az új patch szaggat a game akkor egyértelmű hogy a pathcel nem jó vmi : D LoL ba is vannak ilyen problémák nagyon sok midnenkinek, na mindent összevetve a karival akkor nincs baj ha más játéknál nem csinálja 😀
0
0
0
0
bEEfRee avatar
más játékoknál ilyen gond nincs. csak amióta kijött apb-re az újabb patch, azóta vanna kfolyamatos kemény laggjaim. valójában nemtudom milehet a baj, de az fps-em fix 63, a pingem meg 20-30 között ugrál, mégis néha olyakat befagy hogy szinte métereket mozulok előre
0
0
0
0
grafi97 avatar
bEEfRee: az abp nekem is szarul ment a gts 450-el. ha más játékoknál nem csinálja ezt akkor a játékkal van baj.😀
0
0
0
0
IQfigther avatar
HD 6850 Crossfirehez milyen tápot ajánlotok?És még azt szeretném kérdezni hogy a mostani Videókártyám meg egy Sapphire HD 6850 2GB ot össe tudok kötni crossfirebe. PÜ-be válaszoljatok elöre is köszönöm!

Szerk.: ha 4200rpm en használom a hosszú távon a ventilátort tönkre mehet?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
bEEfRee írta:
srácok. nagy gondot vettem észre, és sürgős segítséget kérnék... az utóbbi pár napban a VGA túlmelegszik, és szaggat minden játék... namost előbb kapcsoltam ki a játékot, és 70 fokon volt. annak ellenére hogy nem VGA erőltető játék volt (APB Reloaded), és Low grafikán volt, mert nagyon szaggatott... nemtudom milehet vele a gond.. eddig ezt nemcsinálta. pedig nem gyenge kártya, és mégis... jelenleg feljebb raktam a ventilátor rpm-jét 3360rpm-re. ez egészséges hosszabb távon?? előre is köszönöm a segítségeteket

Hát 80-90 fokosan sem kellene hogy baja legyen a VGA-nak.Nem hiszem hogy a melegedéssel van a baj,ott valami más zavar be..Esetleg másik játéknál csinálja ezt? Mert az APB az neten keresztül megy,lehet csak lagg volt.
0
0
0
0
bEEfRee avatar
srácok. nagy gondot vettem észre, és sürgős segítséget kérnék... az utóbbi pár napban a VGA túlmelegszik, és szaggat minden játék... namost előbb kapcsoltam ki a játékot, és 70 fokon volt. annak ellenére hogy nem VGA erőltető játék volt (APB Reloaded), és Low grafikán volt, mert nagyon szaggatott... nemtudom milehet vele a gond.. eddig ezt nemcsinálta. pedig nem gyenge kártya, és mégis... jelenleg feljebb raktam a ventilátor rpm-jét 3360rpm-re. ez egészséges hosszabb távon?? előre is köszönöm a segítségeteket
0
0
0
0
Kornel77 avatar
MaximumGame írta:
kalashnikoff írta:
Roland20 írta:
7850-röl vélemények?

Az árkategóriájában sztem a "best buy" lesz. (Ami a közepes kategóriára ígérkezik) (kb. 54.000 lesz a kezdőár)

Inkább nálunk 75ezer 😀

Inkább a 7870 ára lesz a körül.
0
0
0
0
wdavid avatar
az sok érte 😃 annyiért már majdnem 6970et kapsz ami erősebb 😃 ami i-ponon kint van 66ért az elfogadható ár, de ha beállna olyan 60 környékére akkor lenne jó árban 😃 én most várom gianni válaszát, hogy nála mennyiért lehet kapni 😃 remélem nála olcsóbb mint az előbb említett webshopban 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
kalashnikoff írta:
Roland20 írta:
7850-röl vélemények?

Az árkategóriájában sztem a "best buy" lesz. (Ami a közepes kategóriára ígérkezik) (kb. 54.000 lesz a kezdőár)

Inkább nálunk 75ezer 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Roland20 írta:
7850-röl vélemények?

0
0
0
0
Kornel77 avatar
Roland20 írta:
7850-röl vélemények?

Jól sikerült darab 😉
0
0
0
0
Kornel77 avatar
GAMER2 írta:
Kornel77 írta:
Palit GTX 680 😀

https://www.hardwareheaven.com/reviewimages/palit-gtx-680-jetstream/palit-gtx-680-jetstream_led.jpghttps://www.hardwareheaven.com/reviewimages/palit-gtx-680-jetstream/palit-gtx-680-jetstream_top.jpg

Hallod ez félelmetes!😲

Nagyon szépen néz ki 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Kornel77 írta:
Palit GTX 680 😀

https://www.hardwareheaven.com/reviewimages/palit-gtx-680-jetstream/palit-gtx-680-jetstream_led.jpghttps://www.hardwareheaven.com/reviewimages/palit-gtx-680-jetstream/palit-gtx-680-jetstream_top.jpg

Hallod ez félelmetes!😲
0
0
0
0
GAMER2 avatar
jasko írta:
hát akkor sztem ez lesz 😀😉

Sok sikert hozzá!😀
0
0
0
0
jasko avatar
hát akkor sztem ez lesz 😀😉
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Synda írta:
jasko írta:
a 7850-es sapphire-ről ami 65-be kerül 😃

Bocsi 66k 😜

[url]http://***/?product_id=201431[/url]

***= i.pon .-t nélkül.😂

Ott a pont...😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
jasko írta:

Tessék:[url]http://***/termek/sapphire_hd7850_2g_gddr5_pci-e_hdmi__dvi-i__dual_mini_dp_lite_amd_gddr5_2g_256bit_pcie_videokartya.html[/url]
0
0
0
0
jasko avatar
0
0
0
0
GAMER2 avatar
jasko írta: