Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
henrYGameplaYHD avatar
akkor nekem jó netem van, mert a speedtest 14 megát ír és 1,7mb/s el töltök. 😆
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy registryből hogy tudom kitörölni a bfbc2-nek a cuccait?
0
0
0
0
Csikinelli avatar
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Lenne 1 kérdésem de nem tudom hova írhatnám de viszont sürgős lenne.
Pr Telecom-nál van internetünk. 6mbps. a garantált sávszélesség 700kb ha jól emlékszem , de az elmúlt pár napban még az 50kb/s et sem éri el laggolok mint a szemét egyszerűen használhatatlan.
Ötletek?

Ha 6 Mbites net akkor kétlem, hogy garantált 700KB/s. Egyáltalán most bitre vagy bájtra gondoltál? Pl T-Homenál én példámmal élve. 15Mbit/s a letöltés de garantált csak 1,5MBit. De megjegyzem még sosem volt kevesebb. Nem megfelelő sávszélesség a kábel miatt is lehet. Szolgáltatót hívd fel mond el mi a panaszod. Ők meg megnézik elegendő erősségű-e a jel ami hozzád megy s ha ott oké minden akkor meg kijönnek s kivizsgálják az ügyet mivel akkor nálatok lesz a probléma.

oké köszi
0
0
0
0
mlan0 avatar
miért nem tudom telepiteni a Dead Island magyarositását? azt írja ki hogy nincs telepitve a játék (de pedig telepitve van)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Csikinelli írta:
Üdv
Pr Telecom-nál van internetünk. 6mbps. a garantált sávszélesség 700kb ha jól emlékszem , de az elmúlt pár napban még az 50kb/s et sem éri el laggolok mint a szemét egyszerűen használhatatlan.
Ötletek?

Ha 6 Mbites net akkor kétlem, hogy garantált 700KB/s. Egyáltalán most bitre vagy bájtra gondoltál? Pl T-Homenál én példámmal élve. 15Mbit/s a letöltés de garantált csak 1,5MBit. De megjegyzem még sosem volt kevesebb. Nem megfelelő sávszélesség a kábel miatt is lehet. Szolgáltatót hívd fel mond el mi a panaszod. Ők meg megnézik elegendő erősségű-e a jel ami hozzád megy s ha ott oké minden akkor meg kijönnek s kivizsgálják az ügyet mivel akkor nálatok lesz a probléma.
0
0
0
0
niteforce avatar
itt semmi baj az UPC-vel 50/5-öt fizetünk, 55/5,5 simán jön 😀
0
0
0
0
mathejocy avatar
Cooley írta:
mathejocy írta:
Jó nektek! Én 80Megát fizetek és néha eléri a 16-ot is.(UPC fujjj)Bezzeg ha nem fizetek,akkor rendbe rakják kb 1 hétre.. 😆

80-as nincs is a UPC-nél. Nekem 120Mb/s-os van, rendszeresen torrentezem, és már sokszor elértem a 15MB/s-os sebességet, szóval nincs vele semmi gond ilyen téren. Csak a feltöltési sebesség gyenge (10Mb/s). Jobban örülnék egy Digiféle 80/25-ös netnek, és még olcsóbb is lenne.

Amikor én módosítottam,akkor még volt,és az is van a papíron.Amíg 30M volt,akkor több volt,mint most.A szomszédok is szívnak.Fibernet-től átvett fos hálózat kiépítés.
0
0
0
0
Csikinelli avatar
Üdv
Ötletek?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Cooley írta:
mathejocy írta:
Jó nektek! Én 80Megát fizetek és néha eléri a 16-ot is.(UPC fujjj)Bezzeg ha nem fizetek,akkor rendbe rakják kb 1 hétre.. 😆

80-as nincs is a UPC-nél. Nekem 120Mb/s-os van, rendszeresen torrentezem, és már sokszor elértem a 15MB/s-os sebességet, szóval nincs vele semmi gond ilyen téren. Csak a feltöltési sebesség gyenge (10Mb/s). Jobban örülnék egy Digiféle 80/25-ös netnek, és még olcsóbb is lenne.

Uhh, az már odaüt! 😆 Nekem egy T-kábeles 50Mb/sec-es netem van, a feltöltés meg "csak" 10Mb/sec 😀 Én meg vagyok vele elégedve, most már csak a 2 Terrás vincsinek kell megérkeznie 😃
0
0
0
0
mlan0 avatar
Valaki küldene egy linket ahol lehet nézni online Tv2-őt?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
jah még egy kérdés:
ezt mennyiért tudnám eladni?
xbox 360 Slim
xbox 250 GB winyó
1 fekete kontroller (vezeték nélküli)
1 xbox füles
kábelek
+5 játék
Battlefield 3
Gears of War 2
Halo Reach
fable 3
The Maw
ez mennyit ér egybe?
0
0
0
0
Cooley avatar
mathejocy írta:

0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Warrior1001HD írta:
hello!
eddig még nem foglalkoztam az internetsebbeségel de a speedtest.net ezt írja:
https://www.speedtest.net/result/2397961575.png
akkor most 2mb/s kéne szedni az utorrentnek?

igen 2 Megabittel kéne szedni de a bit nem egyenlő bájt😀 1 bájt=8bit😀 Szóval ez a 2Mbites letöltés 250kilobájtban valósul meg. Ennyivel kell körülbelül letöltenie a utorrentnek. Feltöltésed meg olyan 29-30 kilobájt/s.

Synda Rebirth:Nem 15Mbit az a 25Mbit véletlenül?😃 nekem is 15Mbites netem van és 1,7 1,8 megabájttal töltök lefelé.

kösszönöm mindenkinek! amúgy olyan 260Kbyte tal szed😃
0
0
0
0
Csikinelli avatar
Üdv
Ötletek?
0
0
0
0
mathejocy avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Warrior1001HD írta:
hello!

igen 2 Megabittel kéne szedni de a bit nem egyenlő bájt😀 1 bájt=8bit😀 Szóval ez a 2Mbites letöltés 250kilobájtban valósul meg. Ennyivel kell körülbelül letöltenie a utorrentnek. Feltöltésed meg olyan 29-30 kilobájt/s.

Synda Rebirth:Nem 15Mbit az a 25Mbit véletlenül?😃 nekem is 15Mbites netem van és 1,7 1,8 megabájttal töltök lefelé.
0
0
0
0
no avatar
Warrior1001HD írta:
hello!

Nem vissza kell osztani, hogy mennyivel nem tudom.😆
Nálam 25Mb/sec, mégis 1.8Mb/sec a letöltésem.😢 😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hello!
0
0
0
0
mlan0 avatar
GokuTM írta:
mlan0 írta:
Van olyan hogy online tv2?? ha igen akkor le írnátok hogy hol??

Van.
Interneten+Erre alkalmas programban.

Tudnál adni egy linket??
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy registryből hogy tudom kitörölni a bfbc2-nek a cuccait?
0
0
0
0
mlan0 avatar
Van olyan hogy online tv2?? ha igen akkor le írnátok hogy hol??
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Sziasztok.Néha olyat csinál a gépem,hogy játék közben monitor elsötétül,ventillátor felpörög és ennyi.Reset és elsőre mükszik.Semmi hibaüzenet.
Nem nagyon zavar,mert nem sűrűn jelentkezik a dolog kb 5-ször volt idáig 4 hónap alatt.
Egy ilyen leállás után megszoktam nézni a hőmérsékletet a speccy nevű programmal és nem írja,hogy vminek is melege lenne.
Ha valaki tud valmit mondani köszönöm.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
lehet off lessz de azért megkérdezem
ezt mennyiért tudnám eladni?
xbox 360 Slim
xbox 250 GB winyó
1 fekete kontroller (vezeték nélküli)
1 xbox füles
kábelek
+5 játék
Battlefield 3
Gears of War 2
Halo Reach
fable 3
The Maw
ez mennyit ér egybe?
0
0
0
0
Devis avatar
niteforce írta:
Sziasztok!
Egy kopott állapotú, de tökéletes galaxy Ace-t 20 ezerért el tudnék adni?
Egy Xperia Mini-re szeretném elcserélni.

el
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Egy kopott állapotú, de tökéletes galaxy Ace-t 20 ezerért el tudnék adni?
Egy Xperia Mini-re szeretném elcserélni.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
mathejocy írta:
petike199600 írta:
De az hogy lehet hogy csökkentett módban semmi baja?

Úgy,hogy addig nincs rajta a meghajtó program.Nekem is van egy ilyen 4830-am,meg egy 5870-em.Egyébként lehet,hogy a tiéden csak kondit kellene cserélni.

Ebben sem reménykednék. A rossz kondi egy okozat, ha ki is cseréled, tönkre fog menni az is. De egy próbát megér, hátha alapon.
0
0
0
0
neuroflex avatar
sziazstok ez miért van folyton: I? https://kepfeltoltes.hu/121227/402897787N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
értem.Köszönöm szépen!
0
0
0
0
mathejocy avatar
petike199600 írta:

Úgy,hogy addig nincs rajta a meghajtó program.Nekem is van egy ilyen 4830-am,meg egy 5870-em.Egyébként lehet,hogy a tiéden csak kondit kellene cserélni.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
mathejocy avatar
Jó a meglátásotok.Az a vga mehet a kukába sajnos.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Szerintem ugyan az van neked is mint nekem! Akkor semmi probléma, kösz a választ! 😀
0
0
0
0
humerot avatar
ha arra gondolsz amilyen nekem is van szerintem arra de m1 ebben a az esetben megfelelő husszúságuak
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Chieftec ctg 500-as tápom bele bírom olyan házba rakni ami alsó tápos nem lesznek rövidek a zsinórok szerintetek?
0
0
0
0
humerot avatar
én ismerősömnél találkoztam hasonlóval egy 8800 gt esetén neki kuka volt a cucc de szerintem is a kártya halt meg
0
0
0
0
no avatar
Oké még megvárom a szakikat hátha mondanak valami szívderítőt.
Köszönöm a segítségedet.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A csíkos-kockás megjelenítés egyértelműen arra utal. De vannak itt néha szakik, lehet, hogy megcáfolnak majd engem.
A helyedben lelkileg felkészülnék a kártya temetésére.
0
0
0
0
no avatar
Nemár.
Ennyire súlyos a helyzet?😢
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az nem szoftveres hiba lesz. VRAM a ludas szerintem. Magyarán, elromlott a kártyád.
0
0
0
0
no avatar
de már feltelepítettem már nem az a bajom hanem hogy csak csökkentett módban tudom bekapcsolni a gépet mert ha normálba kapcsolom be akkor csíkos meg kockás a képernyő és a betöltés után kijön a kék képernyő.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
S egyszerűen nem tudod feltelepíteni? Pontosan mit ír ki?
0
0
0
0
no avatar
Igen 32bites a rendszerem és pont ezt raktam fel.
Köszönöm hogy foglalkozol a gondommal.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
petike199600 írta:
Sziasztok!
Köszönöm eddigi segítségeteket!
Mondom mi most a helyzetem:
Addig eljutottam hogy már van kép akkor is ha a monitort a videókártyára dugom rá.
Szóval kép az van rendesen.
Most jön a probléma:
Ha normál módban akarom indítani a gépet akkor tiszta csíkos meg kockás a képernyő és miután betölt a gép azután megjelenik a kék képernyő sok írással.
Gondolom ez a KÉKHALÁL?!
Szóval most is csökkentett módban írok nektek.
Kellene valami megoldás.
Köszönöm szépen!

GOndolom 32 bites oprendszered van.
Ezt próbáltad felrakni? [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Köszönöm eddigi segítségeteket!
Mondom mi most a helyzetem:
Addig eljutottam hogy már van kép akkor is ha a monitort a videókártyára dugom rá.
Szóval kép az van rendesen.
Most jön a probléma:
Ha normál módban akarom indítani a gépet akkor tiszta csíkos meg kockás a képernyő és miután betölt a gép azután megjelenik a kék képernyő sok írással.
Gondolom ez a KÉKHALÁL?!
Szóval most is csökkentett módban írok nektek.
Kellene valami megoldás.
Köszönöm szépen!
0
0
0
0
mathejocy avatar
Ott a pont a kollégánál.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
mathejocy
apetit1989

Köszi nektek a segítséget! 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Amennyiben ez egy ADSL internet, PPPoE kell. VPI:1, VCI: 32, be állítod a felhasználónevet meg a jelszót, bekapcsolod a wifit, adsz neki kódot, netezel a telefonon.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
mathejocy írta:
Onnan,hogy erre szokás állítani.Ellenkező esetben egy csomó lapot nem fogsz elérni.Ha meg van neted,akkor mit akarsz beállítani?

Leírom részletesen.
Adott egy 5MB/s T-home internet.Kaptam egy Belkin Routert meg egy Sony telefont.Ezért szeretném a routert beüzemelni,hogy a telefonon tudjak netezni! 😜
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Van olyan Android ami PC-re telepíthető? Úgy mint elsődleges rendszer, nem ilyen virtualboxxal meg ilyenekkel.
Laptopomra kéne
Intel Core2Duo T5470 1,60GHz
2GB DDR2 RAM
160GB HDD
Intel GMA965 integrált VGA
0
0
0
0
mathejocy avatar
Onnan,hogy erre szokás állítani.Ellenkező esetben egy csomó lapot nem fogsz elérni.Ha meg van neted,akkor mit akarsz beállítani?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció