Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mlan0 avatar
Nem tudom hova kéne írni.. 😀
0
0
0
0
rafferd avatar
mlan0 írta:
VAN ONLINE TV2?? HA IGEN AKKOR HOL??

Remek helyen tetted fel kérdésed...
0
0
0
0
mlan0 avatar
VAN ONLINE TV2?? HA IGEN AKKOR HOL??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
Sziasztok tudna valaki segiteni? valamitöl akad minden game joformán a gépemen, amik gt440-el tökéletesen mentek azok is, újra tettem a win7-et, de a hiba ugyanúgy fennt áll. mi lehet a probléma??
gépem: i3-2100, 3,10 ghz, 8 gb kingstone ddr 3, hd7770 1 gb ddr5-ös vidikari,
táp: fps hexa 500 w.. nemtom mi tévő legyek.. valaki tud seguteni megköszönönném..
ezen gépem mw3, mw2 is akad, amit eddig megnéztem.... nem támogatná vidikarimat ezek gamek??

12.10-es driver van fenn neked? Vagy 12.11?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudna valaki segiteni? valamitöl akad minden game joformán a gépemen, amik gt440-el tökéletesen mentek azok is, újra tettem a win7-et, de a hiba ugyanúgy fennt áll. mi lehet a probléma??
gépem: i3-2100, 3,10 ghz, 8 gb kingstone ddr 3, hd7770 1 gb ddr5-ös vidikari,
táp: fps hexa 500 w.. nemtom mi tévő legyek.. valaki tud seguteni megköszönönném..
ezen gépem mw3, mw2 is akad, amit eddig megnéztem.... nem támogatná vidikarimat ezek gamek??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GokuTM írta:
TaylorXIII írta:
GokuTM írta:
Igen, közben művelődtem és a TV antenna a Koaxiális kábel. 😃
A T-Homeoson nincs olyan.

Akkor gáz van😃 AKkor nem tudom😃 Router kéne nem modem.

Jah, csak ez ingyen volt. Megért egy próbát 😃

Hát szerintem nem lehet így megcsinálni. Ami az invitel modemből jön az megy majd router wan aljzatába s abból egy másik lan kábel megy valamelyik portból a számítógépbe. S ugye a router azt kapcsolatot fogja megosztani amit kap az invitel modemtől. Modem nem tud megosztani csak továbbítani egyenesen géphez vagy egy routerhez elvileg ha jól olvastam😃 Szóval elvileg ilyet nem lehet😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GokuTM írta:
Igen, közben művelődtem és a TV antenna a Koaxiális kábel. 😃
A T-Homeoson nincs olyan.

Akkor gáz van😃 AKkor nem tudom😃 Router kéne nem modem.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GokuTM írta:
Eddig így ezzel az összekötéssel ugyan úgy van netem, de wifim nincs.
Vagy is csatlakozik rá a telefon, de ez megtörténik akkor is, csak simán áramot adok a T-Homeosnak, netet nem.

És ha csak a T-home wifi modemet használnád? Mármint arra dugnád rá a koaxiális kábelt. GOndolom arra gondoltál mikor azt írtad, hogy TV antenna. Vagy nincs rajta olyan bemenet? Aztán mehet gép és T-home modem összekötésére lan kábel. Aztán már csak konfigurálni kell ha kell a webes felületen de általában még azt sem kell.
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
Üdv!

Wifit szeretnék varázsolni, hogy telóról is legyen netem. Viszont a Hálózat, mint témakör, seosem ragadott magával igazán.

Amit lehet tudni:
Van egy Invitel-es netem. Ami ebben van. Egy fekete modem, benne egy Kábel, ami olyan, mint a TV antenna. Van egy Power csati amiről az áramot kapja, és egy Ethernet kábel, ami összeköti a géppel.

E mellé szeretzem egy T-Home-os Wifis modemet.

Ezzel amit tettem:
A Fekete modemet és a T-Home-oset összekötöttem egy Ethernet kábellel, majd a T-Home-oset a Géépel, szintén egy Ethernet kábellel, a Mellette lévő Lan porttal.

Ezen információk tudatában kérnék segítséget 😃
Fél éve szomszédba próbáltam megcsinálni ugyan ezzel a dologgal, de nem ment. Nálam WiFi-Router van, azzal egyből sikerült.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Slenderman írta:
Még nem raktam soha se. Megnéztem a leírást, de nagyon nem egyértelmű. Nincs is róla kép, hogy mit hova rakjak. Csak ilyen leírás van, azzal meg semmire sem megyek.

Akkor írd be youtube-ra, hogy PC build, és nézz meg pár videót 😉
0
0
0
0
no avatar
Még nem raktam soha se. Megnéztem a leírást, de nagyon nem egyértelmű. Nincs is róla kép, hogy mit hova rakjak. Csak ilyen leírás van, azzal meg semmire sem megyek.
0
0
0
0
no avatar
Eredeti a GTAIV-m és beszeretném rakni a 100% végigjátszást,de nem sikerül.
Van akinek már sikerült? Segítene nekem?

-Eredeti a játékom
És ha lehet ne linkeket adjatok,mert nem sikerül.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
chieftec CTG és GPS között mi a külöbség?
0
0
0
0
Master Killer avatar
Slenderman: Nem igaz, hogy nem raktál még össze gépet... 😎
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Slenderman írta:
Áhh, hagyom az egészet a retkes életbe. Áthívom ismerősünket és majd ő megcsinálja mert ez lehetetlen. Nem bírom megcsinálni. Már itt szenvedek vele 4 órája. 90%-ban rohadtul nem egyértelmű hogy mit hova rakjak. Elegem van belőle rohadt ideges vagyok.

Írd le mit nem tudsz, segítek...Az meg a másik hogy elsőre mindig nehéz 😉
0
0
0
0
no avatar
Áhh, hagyom az egészet a retkes életbe. Áthívom ismerősünket és majd ő megcsinálja mert ez lehetetlen. Nem bírom megcsinálni. Már itt szenvedek vele 4 órája. 90%-ban rohadtul nem egyértelmű hogy mit hova rakjak. Elegem van belőle rohadt ideges vagyok.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
hector maio írta:
Superlompos írta:
Szinkronos net?

Ez tök jó. 😆

Ezt hogy érted?😆

Ugyanannyi a feltöltési sebesség, mint a letöltési.
0
0
0
0
humerot avatar
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1700&psn=&lid=1&leg=0 ez miért olcsóbb mint a töbi 7870 ???
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
De a lapra rá kell lennie írva a dolgoknak.
0
0
0
0
no avatar
Hát van kézikönyv, de az lófa...-t se ér. Nagyon nem egyértelmű az egész
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
rá van írva a lapra, nem? -.^ 😃
0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
Ja kösz. És ezeket hova dugjam?

https://kepfeltoltes.hu/121228/733515824DSC_0009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Alaplapon be van jelölve a helye ,HD auidióval keresd egy sorba.(ha nincs akkor az alaplap kézikönyvébe le van írva ,hogy hova kell dugni.)
0
0
0
0
no avatar
Ja kösz. És ezeket hova dugjam?

https://kepfeltoltes.hu/121228/733515824DSC_0009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
Egy LG 32LM620S mekkora külső merevlemezt tudna felismerni szerintetek?
0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
https://kepfeltoltes.hu/121228/DSC_0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Eddig így néz ki a kicsike!

https://kepfeltoltes.hu/121228/330529364DSC_0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezt hova dugjam?

Azt sehova ,vagy a hd-t dugodbe vagy az ac-t
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/121228/DSC_0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Eddig így néz ki a kicsike!

https://kepfeltoltes.hu/121228/330529364DSC_0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezt hova dugjam?
0
0
0
0
Csikinelli avatar
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Lenne 1 kérdésem de nem tudom hova írhatnám de viszont sürgős lenne.
Pr Telecom-nál van internetünk. 6mbps. a garantált sávszélesség 700kb ha jól emlékszem , de az elmúlt pár napban még az 50kb/s et sem éri el laggolok mint a szemét egyszerűen használhatatlan.
Ötletek?

Ha 6 Mbites net akkor kétlem, hogy garantált 700KB/s. Egyáltalán most bitre vagy bájtra gondoltál? Pl T-Homenál én példámmal élve. 15Mbit/s a letöltés de garantált csak 1,5MBit. De megjegyzem még sosem volt kevesebb. Nem megfelelő sávszélesség a kábel miatt is lehet. Szolgáltatót hívd fel mond el mi a panaszod. Ők meg megnézik elegendő erősségű-e a jel ami hozzád megy s ha ott oké minden akkor meg kijönnek s kivizsgálják az ügyet mivel akkor nálatok lesz a probléma.

oké köszi

felhívtuk a Pr-eseket és azt mondták hogy a gép miatt lehet lassú a netem.
azt mondták biztos valami vírus van rajta
ötletek?(megoldásra)

Nem tudom. Tudnál linkelni egy speedtest eredményt mint többiek?

[LINK]
egyszerűen laggolok bf3 ban (nem fps lagg) azt írja játékban hogy 40ping de megmozdulni sem tudok egyhelyben futok viszont mindenki más mozog körülöttem mintha nem is laggolnék

[LINK]
mi az az unable totest packet loss
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Slenderman írta:
LEJÖTT!!! EZER KÖSZ
Vissza is tudod rakni?
0
0
0
0
Csikinelli avatar
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Pr Telecom-nál van internetünk. 6mbps. a garantált sávszélesség 700kb ha jól emlékszem , de az elmúlt pár napban még az 50kb/s et sem éri el laggolok mint a szemét egyszerűen használhatatlan.
Ötletek?

Ha 6 Mbites net akkor kétlem, hogy garantált 700KB/s. Egyáltalán most bitre vagy bájtra gondoltál? Pl T-Homenál én példámmal élve. 15Mbit/s a letöltés de garantált csak 1,5MBit. De megjegyzem még sosem volt kevesebb. Nem megfelelő sávszélesség a kábel miatt is lehet. Szolgáltatót hívd fel mond el mi a panaszod. Ők meg megnézik elegendő erősségű-e a jel ami hozzád megy s ha ott oké minden akkor meg kijönnek s kivizsgálják az ügyet mivel akkor nálatok lesz a probléma.

oké köszi

ötletek?(megoldásra)

[LINK]
egyszerűen laggolok bf3 ban (nem fps lagg) azt írja játékban hogy 40ping de megmozdulni sem tudok egyhelyben futok viszont mindenki más mozog körülöttem mintha nem is laggolnék
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Slenderman írta:
és hogy kell levenni az előlapot? mert az alján ott van valami szutyok fogantyú de nem moccan
Bal és jobboldalt van ilyen három kis műanyag valami ami a fémvázba van benyomva. Azokat egyesével összeszorítod fogóval és benyomod közbe. Vagy csak egyszerűen lepattintod erővel az elejét (nem azokat a műanyagokat).
KB a 6.-ik percnél szedi le.
0
0
0
0
no avatar
De az a sima ez meg pro

és hogy kell levenni az előlapot? mert az alján ott van valami szutyok fogantyú de nem moccan
0
0
0
0
no avatar
és hogy vegyem ki az előlapot mert az alján itt van ez a szutyok de mintha oda lenne csavarozva vagy nemtudom
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/121228/429221878DSC_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/121228/DSC_0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/121228/DSC_0003_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/121228/589439619DSC_0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hogy a büdös jó Xigmatekes qrva életbe vegyem ki azt a rohadt szart? 20 perce ezzel baszakszok már lassan beleőrülök!!!! Be akarom rakni azt a koszos optikai meghajtót de nem megy!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Ötletek?

oké köszi

ötletek?(megoldásra)

0
0
0
0
Csikinelli avatar
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Ötletek?

oké köszi

ötletek?(megoldásra)
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
TaylorXIII írta:
tothricsi95 írta:
Én utálom ezt a rohadt T-Home-ot..Most volt, hogy megkötöttük velük a szerződést, hogy 10megás lesz a net, minden ok kb 3napig az is volt. Tegnapelőtt mondom elég lassunak érzem a netet, lemérem speedtest-en. Ekkor látom, hogy 2mb-es. Na mondom k*rvajó. Azóta ahányszor mértem mindig 2-t mutatott. Torrentben is csak 260-280kb/s-el jönnek a cuccok. Büdös parasztok!...

Hívd fel őket s mond el mi a problémád:D 30-as telóról ingyenes a hívás:D Leet őket hívni éjjel nappal:D Szóval ha éjfélkor csörögsz oda kb nem kell várni:D AKkor már egyáltalán nincs csússidő:D

Hát igen az lesz, de ha tudnád, hogy mi mindenért hívtuk fel őket. Ráadásul ez az ügyfélszolgálat is egy rémület. Odaültetnek a telefonhoz egy hülye p*csát, akinek fogalma sincs róla, hogy miről van szó..Így nem könnyű.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Miért nem tudom a Daead Island magyarositását feltelepíteni??
0
0
0
0
Adam996 avatar
Superlompos írta:
Szinkronos net?

Ez tök jó. 😆

Ezt hogy érted?😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szinkronos net?

Ez tök jó. 😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
A legjobb szolgáltató a UPC ott mindig jön a leírt sebesség mondjuk nekünk most Digi van 2 hete ez se rossz de ezt nem értem https://www.speedtest.net/result/2398179423.png
ezt írja a speedtest és ez nem bug többször is lefuttattam és ez úgy jön hogy mi 40/20-as internetet rendeltünk ez nem is baj mert gyorsabb torrentben a letöltés oké 4,5mb/s viszont a feltöltés az 10kb/s körül van néha felugrik 500kb/s környékére aztán megint vissza esik nem tudom miért :S de csak a feltöltés
0
0
0
0
niteforce avatar
tothricsi95 írta:
Én utálom ezt a rohadt T-Home-ot..Most volt, hogy megkötöttük velük a szerződést, hogy 10megás lesz a net, minden ok kb 3napig az is volt. Tegnapelőtt mondom elég lassunak érzem a netet, lemérem speedtest-en. Ekkor látom, hogy 2mb-es. Na mondom k*rvajó. Azóta ahányszor mértem mindig 2-t mutatott. Torrentben is csak 260-280kb/s-el jönnek a cuccok. Büdös parasztok!...

T-home az ilyen. Nekünk is volt tűlük net, 5 ezerért kaptunk egy 15/0,9 megás netet, ami fél óránként megszakadt, egy fájlt sem tudtam feltölteni.
Felhívtuk őket, kijöttek, megállapították hogy semmi probléma, és utána le se bagóztak. Szemét szolgáltató az biztos.
0
0
0
0
rafferd avatar
humerot írta:
az lehet de csak 1680 ban tudom hajtani és nem szeretném ha limitekbe futna ezért kérdeztem

Milyen limitbe, egy fx8120 mellett? o.O
0
0
0
0
humerot avatar
az lehet de csak 1680 ban tudom hajtani és nem szeretném ha limitekbe futna ezért kérdeztem
0
0
0
0
rafferd avatar
humerot írta:
7870 elvan 1680x1050 ben vagy inkább hd 7850

inkább? o.O A 7850 a gyengébb...
0
0
0
0
humerot avatar
7870 elvan 1680x1050 ben vagy inkább hd 7850
0
0
0
0
GAMER2 avatar
tothricsi95 írta:

Ez érdekes, mert én a T-HOME-nál 50/10Mb-s netért megkapom simán a sebességet, sőt még van mikor még feljebb is megy a letöltés...Eddig semmi baj nincs vele 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
tothricsi95 írta:

Hívd fel őket s mond el mi a problémád😃 30-as telóról ingyenes a hívás😃 Leet őket hívni éjjel nappal😃 Szóval ha éjfélkor csörögsz oda kb nem kell várni😃 AKkor már egyáltalán nincs csússidő😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció