Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
karsai12 avatar
A nyertesek Köszönöm a részvételt!
0
0
0
0
thug85 avatar
Sziasztok. Ezt ma csináltam. Nagyon jó verseny volt.😀

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egy nyereményjátéktól senki sem lesz híres. Ehhez többet kell letenni az asztalra.
0
0
0
0
Dj Joe avatar
sziasztok,szeretném kérdezni hogy mivel birom jobbá tenni a videoimat.Ha ugy gondáljátok osztjátok a videómat illetve az elözöket 😃 ja,és valószinüleg lesz végigjátszás is. pl Battlefield4
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Ezt a viedót azért készítettem hogy megkérdezzem tölletek hogy elfogadható-e így a videó mivel nem anyira jó a gépem 41 mod mellet(tekkit) föleg videózs közben.Hogy ezzekel a grafikai beállitásokkal és hogy titeket érdekel-e vagy nem.Ha több "Igen" szavazat lesz mint "Nem" akkor nagy valószínüséggel el kezdek videózni egy sorozatott a tekkit-röl.Aki kiváncsi az elöző videóimra az nézze meg öket mert azokon vannak introk és egyéb finomságok,de most nem lenne mert fraps-el veszem és egy 20 perces videó 18gb amit feltölteni nem 5 perc.

Íme a szavzó felület:szavazo.net/showpoll.php?id=85021&type=link

Ne komment be,hanem szavazatok,pár kattintás és ha ugy gondáljátok osszátok a videómat nekem csak jó lehet,nektek pedig pár kattintás.Ide csak építő kritikákat írjatok avagy a youtube-hoz.....

Köszönöm

0
0
0
0
no avatar
https://www.youtube.com/watch?v=nFLVbUTWCa8&list=UUYbz3FOYEZdoY0uSGeNITuQ
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Metin2World Gameplay harmadik része

0
0
0
0
szalamispizza avatar
Metin2World Gameplay második része

0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Egy újabb rész a végigjátszásból , bármi kérdésetek akadna a játékkal kapcsolatban nyugodtan kérdezzetek

0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Grand Theft Auto V Első élmények TRUE HD GAMEPLAY
Végigjátszás hamarosan !!! 😀

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció