menoteboj írta:
En csak is LED monitort veszek! A fogyasztasa minimalis! 22"-nal23 wat! Elettartama hosszabb mint az LCD! Szebb, elesebb kepet ad!
Szebb meg élesebb képet csak a panel típúsa fog adni, hogy TN vagy IPS-e. Egyébként míg LCD-nél a fehér tényleg fehér addig LED-nél meg szűrt kék. Mivel a fehér LED-eket kék leddből csinálják, csak van előttük egy szűrő.
pitbull87 írta:
Szisztok!
LG-e2250t-PN monitor-ról van valakinek véleménye hogy milyen ?
Fontos hogy szép éles legyen a kijelző szép tiszta színekkel.
Ma szeretném megvenni csak sajnos monitorokhoz nem nagyon értek . Minden napos használatra kéne játék,film,stb...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy hozzáértő mondjon már valamit ...
Ez TN paneles. Ennyiért már IPS-t veszel aminek sokkal szebb képe van. Én 46-ért vettem Dell U2212HM-et. "22-es IPS paneles jószág. Ennyi pénzért szerintem nincs is jobb vétel. Csak ajánlani tudom.
pitbull87 írta:
Szisztok!
Ma szeretném megvenni csak sajnos monitorokhoz nem nagyon értek . Minden napos használatra kéne játék,film,stb...
Szisztok!
YellowFlash írta: Hungarianication87: Én ma rendeltem meg a tied kisöccsét, egy Dell U2212HM-et. Én is lakótömb monitorról váltok, remélem megérte. 😆 Az IPS paneltől sokat várok, na meg nagyobb is lesz a Dell, egy "17-es után. 😃
jó vétel volt az tuti, nagyon bejön ez a monitor, most tekintettem az Avatart FullHDben, irtózatos muri
Hungarianication87: Én ma rendeltem meg a tied kisöccsét, egy Dell U2212HM-et. Én is lakótömb monitorról váltok, remélem megérte. 😆 Az IPS paneltől sokat várok, na meg nagyobb is lesz a Dell, egy "17-es után. 😃
Van 1 bazinagy Sony Multiscan E530as monitorom, 1 picit hibás ami azt jelenti néha villog, 1 kicsit csikozódik alkalmanként, ilyesmi, de semmi komoly, gondoltam eladásra, de hát ki venné meg ilyen állapotban, de még újonnan is. 35kg 😀 szerintetek jobban megérné inkább szétbontani és ami olyan azt leadni a méhbe? fingom sincs mivan benne pontosan, még nem bontottam szét monitort 😃
bendeguz írta:
köszi a választ am mért a benq-t az acer rossz mert ha nem rosszabb akkor az lesz mert az jobban néz ki
Én konkrétan azért ajánlottam mert nekem is volt BenQ-m, és ugyan ilyen. Arról az Acer-ról nem tudok hihetetlen nagy dolgokat elmondani, mivel nem volt használatban nálam, így nem akarok hülyeségeket mondani.
De úgy az Acer is egy remek monitor. Sokan esküsznek benne, és nem ok nélkül.
Én véleményem az hogy egyikkel sem jársz rosszul, és azt veszed ami neked szimpatikus. De annyi biztos hogy nem fogsz egyikkel sem rossz vételt csinálni.
bendeguz írta:
hali játékra és minőségre melyik a jobb ACER G245HABID 2ms vagy BENQ G2420HD 5ms mindkettő 24"-es és full hd csak a válaszidő más nekem a acer jobban teccik de azért kikérem a véleményeteket mert nem akarok szar monitort venni
Mind2 teljesen megfelelő a játékra. Én Mondjuk a Benq-t ajánlom. A 2 és 5 ms meg nem igazán jelent semmit, mivel azt a szemünk nem igen veszi észre.
hali játékra és minőségre melyik a jobb ACER G245HABID 2ms vagy BENQ G2420HD 5ms mindkettő 24"-es és full hd csak a válaszidő más nekem a acer jobban teccik de azért kikérem a véleményeteket mert nem akarok szar monitort venni
Hungarianication87 írta:
elég barónak tűnik, remélem tényleg megéri az árát
Remélem jól jársz vele.Ketten csak "összehoztuk"😎
Én is remélem, köszi a tippet, ennél jobbat ebben az árfekvésben tényleg nem találtam! tekintettem videot youtubeon a TN paneles vs IPSről, határozottan meggyőző.. lesz itt Max Payne full HDban 😀
vacakot nem veszek, nagyon szép kép van benne, és örökéletű elhiheted..
egyébként
● kitűnő válaszidő
● jó kontraszt, jó fekete
● gyenge betekintési szögek
● közepes színhelyesség
● 18 bites színképzés
● olcsó
● játékra, irodai használatra kiváló
● filmnézésre jó
● profi munkára gyenge
Attól függ mire kell a monitor itt is.. rengeteg ddologra lehet használni, de a mai világban már a pénz nagy úr. de ez akinek játékra stb kell a legjobb ,, minek fizessünk rá még 40-et ha ugysem látni nagyobb változást? :-) persze ha valami nagyon komoly dologra kell arra ott vannak a komolyabb monitorok is. de az pénzkérdés 😲
Stallone22 írta:
Én figyelmedbe ajánlanám az AOC ultravékony monitorját , 1,5 cm vastag nagyon tetszetős, érintőgombos, és nagyon tartós, rengeteg funkciója van , és ultratartalékos! Legjobb választásnak vélem ezt szeretni fogod hidd el, ha nem találd igy meg irj rám megnézem a pontos tipusát neked! :-) tapasztalatból irok irj bátran csak jó gépekkel foglalkozom ! 😀
Én figyelmedbe ajánlanám az AOC ultravékony monitorját , 1,5 cm vastag nagyon tetszetős, érintőgombos, és nagyon tartós, rengeteg funkciója van , és ultratartalékos! Legjobb választásnak vélem ezt szeretni fogod hidd el, ha nem találd igy meg irj rám megnézem a pontos tipusát neked! :-) tapasztalatból irok irj bátran csak jó gépekkel foglalkozom ! 😀
Hungarianication87 írta:
elgondolkodtam rajta hogy ideje lenne lecserélnem a "bálna" monitoromat. olyan 40-45000 creditet szánnék rá. végignéztem pár tesztet, leírást, de nem nagyon tudok dönteni, pl ezzel eléggé szemezek. http://www.woxcomputer.hu/hardware/monitor/23-24-coll/benq-v2420.html Vmi olyan kellene ami igazán jó játékra. Mit tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben?
minél nagyobb legyen és full hd
Ha rátudnál még szánni egy 5 ezrest akkor tuti hogy ezt venném a helyedben:[LINK]
Ha pedig nem szánsz rá annyit akkor ezt:[LINK]
Mindkettő IPS paneles, ami ugye sokkal szebb képet ad mint egy sima TN panel.😀
Megnéztem ezt a Dellt, asszem ez lesz a nyerő 😀 nem sok ez a 8ms válaszidő?
sziasztok, tudnátok egy fullhd-s lehetőleg 22" felé IPS paneles monitort mondani 55k alatt? [url]http://***/termekek/reszletek/11903_dell_23_u2312hm/[/url]
eddig én ezt néztem ki, de ha van jobb is osszátok meg velem. előre is köszi. ( * helyére lambda computer . hu egybe persze.)
Hungarianication87 írta:
elgondolkodtam rajta hogy ideje lenne lecserélnem a "bálna" monitoromat. olyan 40-45000 creditet szánnék rá. végignéztem pár tesztet, leírást, de nem nagyon tudok dönteni, pl ezzel eléggé szemezek. http://www.woxcomputer.hu/hardware/monitor/23-24-coll/benq-v2420.html Vmi olyan kellene ami igazán jó játékra. Mit tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben?
Ha rátudnál még szánni egy 5 ezrest akkor tuti hogy ezt venném a helyedben:[LINK]
Hungarianication87 írta:
Én most vettem egy LG E2351VR-BN monitort, ami egész jó mindenféle csati van rajta + 1 fejhallgató csatlakozó.
Ami miatt érdekes az a SUPER+RESOLUTION opció és a kontraszt ami 50.000.000:1-hez
Úgyhogy én ezt ajánlanám.
Egyébként, meg 1 kérdésem lenne 😀
A videokártyámon és a monitoromon is DVI-D Dual Link-es csati van, de nekem csak DVI-D Single Link-es kábelem.
Ennek van valami hátulütője, avagy teljesen mind1 milyen kábelt használok?
Érdemes lenne iknább lecserélni Dual Linkes kábelre?
Én most vettem egy LG E2351VR-BN monitort, ami egész jó mindenféle csati van rajta + 1 fejhallgató csatlakozó.
Ami miatt érdekes az a SUPER+RESOLUTION opció és a kontraszt ami 50.000.000:1-hez
bendeguz írta:
köszi a válaszokat de most felmerült még két monitor tehát LG E2351VR-BN vagy ASUS VH238T vagy BENQ G2420HD melyik legyen játékra melyik a legjobb? a válaszokat előre is köszi
BENQ G2420HD. Legjobb vétel, és a játékhoz a legmegfelelőbb.
köszi a válaszokat de most felmerült még két monitor tehát LG E2351VR-BN vagy ASUS VH238T vagy BENQ G2420HD melyik legyen játékra melyik a legjobb? a válaszokat előre is köszi
Hát igen jó kis monitor ez is, csak az a gáz én céges számlára akarom megvenni, hogy az áfát leszedjem róla, de csak 2 üzletben tudom ezt megcsinálni.
CHS vagy *PON
En csak is LED monitort veszek! A fogyasztasa minimalis! 22"-nal23 wat! Elettartama hosszabb mint az LCD! Szebb, elesebb kepet ad!
Szisztok!
Ez TN paneles. Ennyiért már IPS-t veszel aminek sokkal szebb képe van. Én 46-ért vettem Dell U2212HM-et. "22-es IPS paneles jószág. Ennyi pénzért szerintem nincs is jobb vétel. Csak ajánlani tudom.
Szisztok!
Hali szerintetek ez jó monitor? http://i p o n . hu/webshop/product/asus_vw199dr/194983 Mert valószínűleg ilyenem lesz
Annyiért már kijön egy Benq G2255 (ha már *** árakat nézzük) de annyiért máshol még jó vétel a Asus VE228D vagy Benq E2220HDP
Hungarianication87: Én ma rendeltem meg a tied kisöccsét, egy Dell U2212HM-et. Én is lakótömb monitorról váltok, remélem megérte. 😆 Az IPS paneltől sokat várok, na meg nagyobb is lesz a Dell, egy "17-es után. 😃
jó vétel volt az tuti, nagyon bejön ez a monitor, most tekintettem az Avatart FullHDben, irtózatos muri
köszi a választ am mért a benq-t az acer rossz mert ha nem rosszabb akkor az lesz mert az jobban néz ki
Én konkrétan azért ajánlottam mert nekem is volt BenQ-m, és ugyan ilyen. Arról az Acer-ról nem tudok hihetetlen nagy dolgokat elmondani, mivel nem volt használatban nálam, így nem akarok hülyeségeket mondani.
De úgy az Acer is egy remek monitor. Sokan esküsznek benne, és nem ok nélkül.
Én véleményem az hogy egyikkel sem jársz rosszul, és azt veszed ami neked szimpatikus. De annyi biztos hogy nem fogsz egyikkel sem rossz vételt csinálni.
Mind2 teljesen megfelelő a játékra. Én Mondjuk a Benq-t ajánlom. A 2 és 5 ms meg nem igazán jelent semmit, mivel azt a szemünk nem igen veszi észre.
Sziasztok!
Olyan montirot keresek 40-50k körül ami jó lenne Fotózáshoz!😀
Ha tudtok ilyet ami meg bízható és sokáig fogja garantáltan bírni akkor osszátok meg velem!
Köszönöm , Hello😀
Fotózáshoz egy Benq G2222HDL (30.000Ft) teljesen megfelelő. De ha abban a kategóriában szeretnél mozogni akkor Asus VE247H (52.000Ft)
Olyan montirot keresek 40-50k körül ami jó lenne Fotózáshoz!😀
Ha tudtok ilyet ami meg bízható és sokáig fogja garantáltan bírni akkor osszátok meg velem!
Köszönöm , Hello😀
Én is remélem, köszi a tippet, ennél jobbat ebben az árfekvésben tényleg nem találtam! tekintettem videot youtubeon a TN paneles vs IPSről, határozottan meggyőző.. lesz itt Max Payne full HDban 😀
egyébként
● kitűnő válaszidő
● jó kontraszt, jó fekete
● gyenge betekintési szögek
● közepes színhelyesség
● 18 bites színképzés
● olcsó
● játékra, irodai használatra kiváló
● filmnézésre jó
● profi munkára gyenge
Attól függ mire kell a monitor itt is.. rengeteg ddologra lehet használni, de a mai világban már a pénz nagy úr. de ez akinek játékra stb kell a legjobb ,, minek fizessünk rá még 40-et ha ugysem látni nagyobb változást? :-) persze ha valami nagyon komoly dologra kell arra ott vannak a komolyabb monitorok is. de az pénzkérdés 😲
ha TN paneles felejtsd el
Megnéztem ezt a Dellt, asszem ez lesz a nyerő 😀 nem sok ez a 8ms válaszidő?
eddig én ezt néztem ki, de ha van jobb is osszátok meg velem. előre is köszi. ( * helyére lambda computer . hu egybe persze.)
mi számít a monitornál játékok használatához,hogy hány colos ,mekkora a felbontása vagy más??
hogy mekkora a felbontása
Egyébként, meg 1 kérdésem lenne 😀
A videokártyámon és a monitoromon is DVI-D Dual Link-es csati van, de nekem csak DVI-D Single Link-es kábelem.
Ennek van valami hátulütője, avagy teljesen mind1 milyen kábelt használok?
Érdemes lenne iknább lecserélni Dual Linkes kábelre?
BENQ G2420HD. Legjobb vétel, és a játékhoz a legmegfelelőbb.
CHS vagy *PON