Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
ki emlékszik erre a csodára soul raver 1-2?
0
0
0
0
R Claire R avatar
Resident Evil 5 Gold Edition, Serious Sam 2, Flatout 2, Lego Batman.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Doom 3 BFG Edition és Black Mesa
0
0
0
0
Ironmask avatar
God of War: Ascension pöregettem ki most pedig a God Of War III Remastered PS4 verziót tolom pc-n ps now 😃 aztán utána Ninja Gaiden,Uncharted, The Last Of Us és,ami még bele fér 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Medal of Honor: Allied Assault Breakthrough
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Én arra lennék kiváncsi de ténleg csak kiváncsiságbol hogy ki milyen nehézségen játszik?

Én mindent normálon
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@gyuri191: A Wolfensteineket eddig csak legnehezebben játszottam 😊 (Na persze nem a Mein Leben fokozaton)
Crysisokat is végig vittem hardon. A többivel inkább csak normál fokozatban.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gyuri191: Én minden játékot amin van állítási lehetőség leveszek a legkönnyebbre. Legyen az a Mortal Kombat vagy a Forza (vagy bármi más). Ha nincs könnyű fokozat akkor marad a normál.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én is normálon játszok végig egy játékot, kivéve, amit tudok, h rövid játék. Azt felteszem hardra. Igaz az ac origins marha hosszú game, de azért kijátszottam hard-on. Nem kellett vért izzadni, de azért nem volt könnyű 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Remélem a gamescom on hallunk az új settlers stratégiáról, ez évben az egyetlen játék ami nagyon nagyon érdekel!
0
0
0
0
susguy avatar
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, Super Mario Odyssey
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Battlefield V (multiplayer)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Ne vedd sértésnek én csak kérdezem ha szabad kérdeznem menyi játékal játszasz mert marha gyorsan kiviszed öket de ténleg csak kérdezem? 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Gondoltam, h ezt meg fogja valaki kérdezni egyszer. Valamikor elfelejtem sokáig kiírni ide, h mivel játszom és sokszor előfordul, h akkor írom ki, amikor már végigvittem. Lehet ezért tűnik soknak. De amúgy egyáltalán nem sok, pláne, ha megnézed, h nem játszom vmi hosszú játékokkal. Max a Witcher 3, ami hosszú. A Lords of the fallen is meglett 15óra alatt. Az sem vmi hosszú game.
Amúgy olvass el néhány lentebbi kommentet, ahol felsorolnak néha egy oldalnyi játékot, h ezekkel fgonak játszani vagy már azokat nyüstölik. Én max 3játékkal szoktam egyszerre játszani. Régen max 2őt vittem egyszerre. Ja és a Sekiro-t félbehagytam, mert nehéznek találtam. Majd egyszer folytatom.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Értem és ténleg nevedd sértésnek a kérdést csak kiváncsi voltam 😃 amugy gratula hogy ilyen pro vagy az ilyen souls játékokba én hamar elvéreznék énis amugy 2 játékal játszom egyszerre töbel már nemtudnék foglalkozni egyszere mert egyszerüen töb játékra nemtudok odafigyelni
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nem vagyok én pro, csak már párszor kijátszottam a souls gameket. A Bloodborne-t is hol folytattam, hol abbahagytam. Azt csak ki akartam platinázni, ami hála égnek sikerült is nagynehezen.
Én azért játszom max 2-3 játékkal egyszerre, mert előfordul, h összekeverem az irányítást. Most is bekevertem pl a futás és ugrás gombokat. Mind3 játékban más gombokkal kell csinálni 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Ja neis mond amikor az egyik játékba az e a use gomb a másikban meg az f és vagy 20-ra nyomogatom az f gombot de nemcsinál semit mire kiderül hogy ja itt az e a use gomb 😃

Amugy én azért játszok csak 2 játékal egyszere mert max 2 játék storyját tudom igy követni de egyszere mondjuk 4 játék storyját követni már nekem az sok
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én a sorozatokkal vagyok így. De hát megvárni, mire lemenne egy-egy évad 😊 Inkább nézek vagy 6-7-et egyszerre.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Jelenleg a NFS Payback-et nyúzom, habár klisés a sztori, de elszórakoztat, maga a játék pedig kellemes csalódás az elmúlt évek Neeed For Speed-jeihez képest. Mellette a Wolfenstein 2 The New Colossus van még terítéken, kicsit le vagyok maradva a játékvilágban.
Unaloműző relaxációnak pedig Euro Truck Simulator 2. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lords of The Fallen
0
0
0
0
💬 4
gyuri191 avatar
@kmetovics: Szia mi a véleményed a játékról jó játék?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Elmegy. Dark Souls féle játék, szóval azért is tetszik. Ezt előbb vittem végig, mint a souls gameket. Azért sem voltam ebben jó még anno, mert nem voltam hozzászokva. Meg nem tudtam, h mikre érdemes tenni a pontokat(életerő, stamina, meg ilyenek). Sokszor adtam a luckra, aminek kb semmi értelme nem volt 😆 Annyi a baj benne, h nagyon lassan üt a karakterünk egy-egy fegyverrel, de ezt ki lehet cselezni. Anno dlc nélkül vittem végig, most viszont azt is meg fogom csinálni. Nem tudom, h az mennyi +órát ad a játékhoz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Értem én még nem próbáltam souls gameket elsövel amivel szemezek a the surge de nemtudom menyire menne nekem azért nem egy tomb raider vagy egy wolfenstein 😃 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Hát nem, az biztos.
0
0
0
0
vyne avatar
Battlefield 1 es 5. Nem tudom megunni.. 😃

Ezen kivul varom a wow: Classicot es az uj codot (eddig jol nez ki, remelem azert nem csak 2v2 meg 5v5 lesz benne, az nekem unalmas..)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Na ki mivel játszik én most a tomb raider trilogiát csapatom 2013-2019
0
0
0
0
19ati93 avatar
CS:GO, GTA V, F1 2019, GR Wildlands
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@19ati93: A Wildlands mennyire élvezhetö egyedül muszály a coop?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@gyuri191: játszhatsz full soloba campaignba, és 3 másik "bottal" is
fun ígyis úgyis
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Wolfenstein: Youngblood-ot vittem ki coop-ban.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Battlefield 5, de kezdek kiégni. Singleben is folyton bénázok csak.
0
0
0
0
💬 1
vyne avatar
@SuperPuma: Sok gyakorlas kell. En a 3-4 honap alatt beleraktam mar 350-400 orat, lehet tobbet is. Az elso 100 ora kb tutorial szinten volt multiba.. utana meg kezdett jo lenni a dolog. A gyakorlast pedig ugy ertem, hogy oda ulsz minden nap 3 orara legalabb es majd idovel erzed a javulast. Single playerrel nem fogsz fejlodni egyaltalan.
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
0
0
0
0
xCube avatar
Bulletstorm Full Clip Edition

Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.

Ha végig toltam mehet mégegyszer Duke Nukemmel.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@xCube: Szerintem is nagyon fun kis játék, bár very hard-on sosem játszottam végig 😃

21:9-et támogatja egyébként?
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Igen, támogatja. A FOV -ot érdemes 100 -ra húzni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@xCube: A Remasterbe lehet fovot állitani?? akkor kell nekem
0
0
0
0
xCube avatar
@gyuri191: Maximum 100 -ig lehet emelni, de úgy még 21:9 -en is korrekt.

16:9 alatt egyébként is cinemascope bármilyen felbontásban.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Bloodborne
South Park The Fractured But Whole
0
0
0
0
Ironmask avatar
God of War II RPCS3-mal gyönyörűen megy fix 60 fps-el 😃
0
0
0
0
💬 6
gyuri191 avatar
@Ironmask: Ennyi volt a Mafia 3?
0
0
0
0
Ironmask avatar
@gyuri191: Lehet, mert elő jött egy bug a játékba még pedig az, hogy a kocsiból nem tudok ki szállni 😃 akármit nyomok nem száll ki a kocsiból Lincoln tört verzió, szóval lehet, hogy az a baj.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Ironmask: Most mivel nyomod ha szabad megkérdeznem? 😃
0
0
0
0
Ironmask avatar
@gyuri191: Mire gondolsz?Mit mivel nyomok?PC-n x360 contoller
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Ironmask: mivel játszasz most? 😃
0
0
0
0
Ironmask avatar
@gyuri191: Playstation Now!Ninja Gaiden 3:Razor's Edge
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ring of Elysium néha napján,mostanság nagyon keveset játszok,itt a nyár motorozni kell 😀
0
0
0
0
💬 3
Puffin avatar
@bukta2: Mi a neved Elysiumban? Bejelölnélek majd.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sekiro : Shadows Die Twice
0
0
0
0
ppista avatar
Fifa 19,NFS Run,Oblivion,Jurassic Park The Game,Automobilista és majd most akarom elkezdeni a Forza Horizon 3-t meg a Grand Theft auto V-t
0
0
0
0
19ati93 avatar
GTA Online,CSGO,Asetto Corsa Competizione
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Far Cry ... aki kitalálta, hogy a vége fele 10db lőszerrel kelljen eljutni a heliig, azzal ezt játszatnám ki 10-szer egymás után veteránon.
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@SuperPuma: melyik far cry?
0
0
0
0
no avatar
AC3 remaster, most kaptam meg héten steam 50% árazás mellett ACO season pass megvételével. 20eur volt végösszeg 😀

Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar

[LINK]

Jó kis gamma 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@19ati93: Competizione az mit takar? 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@19ati93: Ja értem én azt hitem hogy ac mint assassins creed 😃 amugy most mivel játszasz?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@gyuri191: probiotikummal mert szarul vagyok napok óta 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Green Hell,Metro Exodus
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@Sicu33: Lehet tudni hogy mikor jön a green hell hez a story mod?!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@bukta2: Semmi infóval nem tudok szolgálni 😕 2019 Summer volt az első verzió,de még semmi,jelenleg 0.5.5 verziónál járunk,messze még a vége,és elég lassan is fejlődik,csak bugokat javítgatnak mostanában...
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Sicu33: Értem kösz az infót!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv,aki esetleg tervezi hogy játszana a most 30. Megjelenő Dawn of Isles-el IOS-en akkor majd vegyük fel egymást.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Gyrger72: Hú ezt régen te sokat nyomtuk haverokkal. Volt ám idegeskedés, amikor fejreált vagy megfordult a kocsink 😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Total War: Three Kingdoms-t nyüstölöm most. Nem toltam eddig Total War játékot, de ez a rész nagyon bejön. Mellette meg Diablo III S17-ben fejlesztgetem a Crusaderemet.
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@Arnybiro: Én tegnap óta várom hogy megjöjjön a total war three kingdoms-om, hogy végre neki állhassak. 😀 Amúgy a thrones of brittaniát is próbáld ki ha még nem játszottál total warral nekem az a kedvencem.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@Warlordcommander: Nekem nagyon tetszik, sok időt bele tudok ölni, megtervezgetni ezt azt benne, a hadseregeket irányítani meg ilyenek. Kipróbálom azt is akkor 😉
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Arnybiro: Érdemes mert nagyon jó. Végre ma megjött nekem is a three kingdoms szóval el tudom kezdeni, kíváncsi leszek.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Divinity Original Sin 2 Definitive Edition. Virágboltit nyomom és várom a summer sale-t vegyem meg eredetiben kicsivel olcsóbban.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Most tolom az AC origins-t. tervezem utána az Odyssey-t, de gondoltam megveszem eredetiben (ultimate edition), csak marhadrága, aktiváló kóddal 85 font, azaz kb 30k, valaki tapasztalat, megéri?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@botmunpls: Steamen:

Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition le van most értékelve 50€-ra, és az megéri így.
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition le van most értékelve 57,49€...
0
0
0
0
tuskedani1998 avatar
Dirt Rally 2.0 kicsit nehéz kormánnyal!
Dead by Daylight megjelenés óta nyomom neki!
Fifa 19 csak karriert Nyomom!
0
0
0
0
roba1996 avatar
Forza horizon 4
Red dead redemption 2
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Witcher 3 : Wild Hunt
0
0
0
0
matany001 avatar
~ A Plague Tale : Innocence
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Surviving mars, halo reach és halo mcc
0
0
0
0
bukta2 avatar
csak a mobile PUBG vel Ipad en. Meg várom a Crash team Racing et de az még 2 hónap :/
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció