God of War: Ascension pöregettem ki most pedig a God Of War III Remastered PS4 verziót tolom pc-n ps now 😃 aztán utána Ninja Gaiden,Uncharted, The Last Of Us és,ami még bele fér 😃
@gyuri191: A Wolfensteineket eddig csak legnehezebben játszottam 😊 (Na persze nem a Mein Leben fokozaton)
Crysisokat is végig vittem hardon. A többivel inkább csak normál fokozatban.
@gyuri191: Én minden játékot amin van állítási lehetőség leveszek a legkönnyebbre. Legyen az a Mortal Kombat vagy a Forza (vagy bármi más). Ha nincs könnyű fokozat akkor marad a normál.
@gyuri191: Én is normálon játszok végig egy játékot, kivéve, amit tudok, h rövid játék. Azt felteszem hardra. Igaz az ac origins marha hosszú game, de azért kijátszottam hard-on. Nem kellett vért izzadni, de azért nem volt könnyű 😀
@gyuri191: Gondoltam, h ezt meg fogja valaki kérdezni egyszer. Valamikor elfelejtem sokáig kiírni ide, h mivel játszom és sokszor előfordul, h akkor írom ki, amikor már végigvittem. Lehet ezért tűnik soknak. De amúgy egyáltalán nem sok, pláne, ha megnézed, h nem játszom vmi hosszú játékokkal. Max a Witcher 3, ami hosszú. A Lords of the fallen is meglett 15óra alatt. Az sem vmi hosszú game.
Amúgy olvass el néhány lentebbi kommentet, ahol felsorolnak néha egy oldalnyi játékot, h ezekkel fgonak játszani vagy már azokat nyüstölik. Én max 3játékkal szoktam egyszerre játszani. Régen max 2őt vittem egyszerre. Ja és a Sekiro-t félbehagytam, mert nehéznek találtam. Majd egyszer folytatom.
@kmetovics: Értem és ténleg nevedd sértésnek a kérdést csak kiváncsi voltam 😃 amugy gratula hogy ilyen pro vagy az ilyen souls játékokba én hamar elvéreznék énis amugy 2 játékal játszom egyszerre töbel már nemtudnék foglalkozni egyszere mert egyszerüen töb játékra nemtudok odafigyelni
@gyuri191: Nem vagyok én pro, csak már párszor kijátszottam a souls gameket. A Bloodborne-t is hol folytattam, hol abbahagytam. Azt csak ki akartam platinázni, ami hála égnek sikerült is nagynehezen.
Én azért játszom max 2-3 játékkal egyszerre, mert előfordul, h összekeverem az irányítást. Most is bekevertem pl a futás és ugrás gombokat. Mind3 játékban más gombokkal kell csinálni 😆
@kmetovics: Ja neis mond amikor az egyik játékba az e a use gomb a másikban meg az f és vagy 20-ra nyomogatom az f gombot de nemcsinál semit mire kiderül hogy ja itt az e a use gomb 😃
Amugy én azért játszok csak 2 játékal egyszere mert max 2 játék storyját tudom igy követni de egyszere mondjuk 4 játék storyját követni már nekem az sok
Jelenleg a NFS Payback-et nyúzom, habár klisés a sztori, de elszórakoztat, maga a játék pedig kellemes csalódás az elmúlt évek Neeed For Speed-jeihez képest. Mellette a Wolfenstein 2 The New Colossus van még terítéken, kicsit le vagyok maradva a játékvilágban.
Unaloműző relaxációnak pedig Euro Truck Simulator 2. 😀
@gyuri191: Elmegy. Dark Souls féle játék, szóval azért is tetszik. Ezt előbb vittem végig, mint a souls gameket. Azért sem voltam ebben jó még anno, mert nem voltam hozzászokva. Meg nem tudtam, h mikre érdemes tenni a pontokat(életerő, stamina, meg ilyenek). Sokszor adtam a luckra, aminek kb semmi értelme nem volt 😆 Annyi a baj benne, h nagyon lassan üt a karakterünk egy-egy fegyverrel, de ezt ki lehet cselezni. Anno dlc nélkül vittem végig, most viszont azt is meg fogom csinálni. Nem tudom, h az mennyi +órát ad a játékhoz.
@kmetovics: Értem én még nem próbáltam souls gameket elsövel amivel szemezek a the surge de nemtudom menyire menne nekem azért nem egy tomb raider vagy egy wolfenstein 😃 😃
@SuperPuma: Sok gyakorlas kell. En a 3-4 honap alatt beleraktam mar 350-400 orat, lehet tobbet is. Az elso 100 ora kb tutorial szinten volt multiba.. utana meg kezdett jo lenni a dolog. A gyakorlast pedig ugy ertem, hogy oda ulsz minden nap 3 orara legalabb es majd idovel erzed a javulast. Single playerrel nem fogsz fejlodni egyaltalan.
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.
@gyuri191: Lehet, mert elő jött egy bug a játékba még pedig az, hogy a kocsiból nem tudok ki szállni 😃 akármit nyomok nem száll ki a kocsiból Lincoln tört verzió, szóval lehet, hogy az a baj.
AC3 remaster, most kaptam meg héten steam 50% árazás mellett ACO season pass megvételével. 20eur volt végösszeg 😀
Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
@bukta2: Semmi infóval nem tudok szolgálni 😕 2019 Summer volt az első verzió,de még semmi,jelenleg 0.5.5 verziónál járunk,messze még a vége,és elég lassan is fejlődik,csak bugokat javítgatnak mostanában...
Total War: Three Kingdoms-t nyüstölöm most. Nem toltam eddig Total War játékot, de ez a rész nagyon bejön. Mellette meg Diablo III S17-ben fejlesztgetem a Crusaderemet.
@Arnybiro: Én tegnap óta várom hogy megjöjjön a total war three kingdoms-om, hogy végre neki állhassak. 😀 Amúgy a thrones of brittaniát is próbáld ki ha még nem játszottál total warral nekem az a kedvencem.
@Warlordcommander: Nekem nagyon tetszik, sok időt bele tudok ölni, megtervezgetni ezt azt benne, a hadseregeket irányítani meg ilyenek. Kipróbálom azt is akkor 😉
Most tolom az AC origins-t. tervezem utána az Odyssey-t, de gondoltam megveszem eredetiben (ultimate edition), csak marhadrága, aktiváló kóddal 85 font, azaz kb 30k, valaki tapasztalat, megéri?
Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition le van most értékelve 50€-ra, és az megéri így.
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition le van most értékelve 57,49€...
1-2-3-4-5
Én mindent normálon
Crysisokat is végig vittem hardon. A többivel inkább csak normál fokozatban.
Amúgy olvass el néhány lentebbi kommentet, ahol felsorolnak néha egy oldalnyi játékot, h ezekkel fgonak játszani vagy már azokat nyüstölik. Én max 3játékkal szoktam egyszerre játszani. Régen max 2őt vittem egyszerre. Ja és a Sekiro-t félbehagytam, mert nehéznek találtam. Majd egyszer folytatom.
Én azért játszom max 2-3 játékkal egyszerre, mert előfordul, h összekeverem az irányítást. Most is bekevertem pl a futás és ugrás gombokat. Mind3 játékban más gombokkal kell csinálni 😆
Amugy én azért játszok csak 2 játékal egyszere mert max 2 játék storyját tudom igy követni de egyszere mondjuk 4 játék storyját követni már nekem az sok
Unaloműző relaxációnak pedig Euro Truck Simulator 2. 😀
Ezen kivul varom a wow: Classicot es az uj codot (eddig jol nez ki, remelem azert nem csak 2v2 meg 5v5 lesz benne, az nekem unalmas..)
fun ígyis úgyis
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.
Ha végig toltam mehet mégegyszer Duke Nukemmel.
21:9-et támogatja egyébként?
16:9 alatt egyébként is cinemascope bármilyen felbontásban.
South Park The Fractured But Whole
Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
[LINK]
Jó kis gamma 😉
Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition le van most értékelve 50€-ra, és az megéri így.
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition le van most értékelve 57,49€...
Dead by Daylight megjelenés óta nyomom neki!
Fifa 19 csak karriert Nyomom!
Red dead redemption 2