A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Mondjuk nekem nincs vírusirtóm! 😆

Meg az operát is offoltam, mert az kb. 400, néha 500 mb-ot is elvesz.
0
0
0
0
sisko avatar
Valószínűleg túl sok fölösleges program fut a háttérben - Superlompos-nál csak 38,ami elég kevés,Nálad meg 63,majdnem duplája-nekem most xp-n 55 fut.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 jaja más megoldás nincs 😜 vagy kölcsönkér addig valakitől egy másik winyót amit addig beköt és rádobja a cuccokat

amúgy az igaz hogy a WIN7 32BIT csak 1GB-t eszik, míg a WIN7 64BIT közel 2GB-t??
0
0
0
0
foxbet avatar
Gerdzso írta:
foxbet: és mi van ha nincs C és D meghajtó külön? 😀

akkor szívás mert veszik minden adat de ha van pendrive vagy külső vinyoja akkor rárakja arra és kész.
0
0
0
0
susguy avatar
Kmisi99 írta:
hát kinek mi az átlag számomra 1000 alatt pocsék és 320kbit/s a türhető

Azzal igazából már csak azt éred el hogy többet foglal a fájl, egy határon túl már úgy se tudja érzékelni az ember a különbséget.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
foxbet: és mi van ha nincs C és D meghajtó külön? 😀
0
0
0
0
foxbet avatar
warcraftman írta:
hello az lenne a kérdésem hogy van e a wind 7 nek javítok funkciója vagy telepítsem újra ?

átpakolod a fontos cucokat a D-meghajtóra ha 2 van osztva és újra telepítés. enyi mit kell javítgatni rajt uj ra rakd friss oprendszer lesz a gépeden és akkor még 1 év-ig jó lesz míg nem kell újrarakni.
0
0
0
0
warcraftman avatar
hello az lenne a kérdésem hogy van e a wind 7 nek javítok funkciója vagy telepítsem újra ?
0
0
0
0
akos328 avatar
most már tudom, nekem a 256 is elég😃...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor nagy zene fan lehetsz. Nekem elég a 320. 😀 Úgy se hallgatok sűrűn zenét.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát kinek mi az átlag számomra 1000 alatt pocsék és 320kbit/s a türhető
0
0
0
0
akos328 avatar
oks körülbelül értem köszi srácok...
0
0
0
0
cseszka avatar
Az a bit sürüség,az átlag 128,az alatt romlik a minösége,pl recseg a zene miközben halgatod.tehát ha konvertálsz zenét,akk semmi képp netedd a bitsürüséget 128 alá.Viszont minél több a bitsürüség annál nagyobb a zenefájl mérete.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Bitsűrűséget jelent. Minél nagyobb az a szám, annál jobb a zene minősége. Ma általában 320 kbps-os hangok a menők. A régebbi standart volt a 192 kbps.

A videóknál szintén a bitsűrűséget jelenti. ott is minél nagyobb a szám annaál jobb a kép minősége.
0
0
0
0
akos328 avatar
Mit jelent a zenéknél h 64, 256 és stb kbps--->kilobit/bájt per szekundum-ra tippelek, de az internet sávszéleséggnél használjuk, zenénél mit jelent?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor bugos Win7-ed van. nekem nincsenek ilyen problémáim. 2000-ig visszamenőleg minden játék megy, az annál régebbieket pedig emulátorral játszom. 😀
0
0
0
0
alex55 avatar
Miért van az hogy szinte minden játékra valami kombatibilis problémát ír??? És nem nem fut megfelelően?? Hogy lehetne eltávolítani a win 7-et a gépről?? Mert most én szeretnék rá egy xp-t! Előre si köszi a választ!!
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
nálam a játékok mennyivel mennének rosszabbul win7-en ?
fontos lenne

jobban menénem mivel a windows 7 jobban kihasználja a gépedet lehet hogy megeszi a procidat de legalább kiahsználja normálisan mindent kihoz belőle.
mondtam már hogy teljesítmény centrikusabb mint az xp. Ja és 64 bit-eset rakját fel az hogy Home premium,professional vagy ultimate az tökmind1.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nálam a játékok mennyivel mennének rosszabbul win7-en ?
fontos lenne
0
0
0
0
foxbet avatar
Minek elég jo a windows7 ráadásul még jobban teljesítmény centrikusabb mint az xp.
0
0
0
0
alex55 avatar
Valaki nem tudná megmondani hogy lehetne windows 7-ről XP-re rakni??? Nem endgedi nekem felrakni valamiért mert blokkolja valami (kompatibiliság brobléma,a CD-n lévő verzió újjabb a ami most van a gépen meg ilyenek.. Leformázni meg nem tudom a vinyót!! Valaki segítnene??? Előre is köszi a válaszokat!!
0
0
0
0
Trj Pain avatar
VirtualBox-hoz kell XP telepítő.😉
0
0
0
0
niteforce avatar
elolvasom aztán meglátom 😀
köszi 😀

na inkább kipróbálom a virtual boxot, mert ez leteszteli hogy eredeti -e 😃 😃
0
0
0
0
Trj Pain avatar
[LINK]
Tessék, de ha komolyan foglakozol vele, ajánlom inkább a VirtualBox-ot vagy a WMware szoftvert😉
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
olvastam, hogy windows 7 ultimate-ben van ilyen virtuális windows xp. ezt hogy tudom használni?
0
0
0
0
grafi97 avatar
ja, okés, kössz.😀

szerk.: no problem. feltettem a frissítéseket és még mindig eredetinek hiszi magát a win.😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Elrontani nem tudja, csak ki fogja írni, hogy nem eredeti. akkor a removeWAT nevű progival eltávolítod a logikusan WATra keresztelt cuccot, és megint jó lesz.
0
0
0
0
grafi97 avatar
akkor telepítem őket. ha meg elcseszi a wint, akkor max újrarakom.😜
0
0
0
0
niteforce avatar
ha nem latsz ilyet, akkor nyugodtan 😀
0
0
0
0
grafi97 avatar
Tesla GoD: ezt most nem igazán értem..

niteforce: a választhatóak között csak nyelvi csomagok vannak.
am akkor most engedjem telepíteni a frissítéseket vagy ne?
0
0
0
0
niteforce avatar
grafi97 írta:
köszönöm a gyors válaszokat.😀
szerk.: ilyen kódu frissítés, nem si volt a fontos frissyítések között.😜😃

mert a valaszthatoak kozott van 😜
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Leg egyszerűbb ha elrejted azt, bár automatikusan nem telepíti. Illetve a microsoft oldaláról leszedett progik előtt telepíti még a rendszer, úgyhogy az onnan letöltögetést került el, ha mégis előfordulna, utána a removeWAT progival eltüntetheted.
0
0
0
0
grafi97 avatar
köszönöm a gyors válaszokat.😀
szerk.: ilyen kódu frissítés, nem si volt a fontos frissyítések között.😜😃
0
0
0
0
niteforce avatar
a kodja : KB971033 az ilyen kodut ne engedd fel, tobbi mehet 😀
0
0
0
0
grafi97 avatar
és azt honnan tudom, hogy melyik ellenőrzi, hogy eredeti-e?
0
0
0
0
niteforce avatar
igen, de csak ugy hogy te valasztod ki hogy melyiket, nehogy felmenjen ami leellenorzi hogy eredeti-e 😀
0
0
0
0
grafi97 avatar
ha nem eredeti a windowsom, attól még engedhetem neki, hogy telepítse a frissítéseket?
0
0
0
0
foxbet avatar
Superlompos írta:
Jól van kukacoskodj egy kicsit! 😃

Azért 4 gigát írtam, mert kevesen használnak 3,25 gb-ot, 3,5 gb-ot vagy 3,75 gb-ot.

Én csak pontosítottam.😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jól van kukacoskodj egy kicsit! 😃

Azért 4 gigát írtam, mert kevesen használnak 3,25 gb-ot, 3,5 gb-ot vagy 3,75 gb-ot.
0
0
0
0
foxbet avatar
Superlompos írta:
4 GB vagy több Ram --> 64 bit

4 GB alatt 32 bit

Nincs különbség igazából Az ultimate tartalmazz egy csomó felesleges dolgot, aminek a felét enm is használjuk. Játékra mindegyik jó kivéve a rippelt starter.

kijavítanám 3 GB felett ajánlott a 64 bit. 32 bit 3GB-al vagy az alatti ram-al rendelkező gépekre kel.
Ugyan is a 3 GB-ramnál több ramot tartalmazó gépeknél ezt irja ki a windows:"(2,99GB használható)".
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
4 GB vagy több Ram --> 64 bit

4 GB alatt 32 bit

Nincs különbség igazából Az ultimate tartalmazz egy csomó felesleges dolgot, aminek a felét enm is használjuk. Játékra mindegyik jó kivéve a rippelt starter.
0
0
0
0
cseszka avatar
Persze,mindenképp,nekem i 4gb van,ha 32 bitest tennél fel akk a 4gb memobol a win csak 3,5Gb-t látna.512mb nemlenne kihasználva.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Pont 4Gb van.Arra merjem a 64Bit-et?
0
0
0
0
cseszka avatar
Nincsmit.Ezt annyira nemtom,valszeg itt is vannak othoni használatr,irodai...az egyikk butitott a másiknak teljes szolgáltatása adott.Én Win 7 64bit Ultimate-t használok meg innen sokann,és nagyon jó,ezt ajánlom neked is.Ha kevesebb mint 4Gb memód van(2,3Gb)akk a 32bitest telepitsd fel.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
cseszka írta:
A 7 az ujabb ugye,tehát az ujabb játékok jobban szeretik a 7-et.Viszont régi játékokkal lehetnek kompatibilitási gondok,de azok annyira régiek,h nemhiszem h játszol velük.Ha a géped alkalmas a Win 7-re,mindenféleképp ajánlom.

Köszi a gyors választ.
És mennyi különbség van a különböző Win 7-ek közt?
0
0
0
0
cseszka avatar
A 7 az ujabb ugye,tehát az ujabb játékok jobban szeretik a 7-et.Viszont régi játékokkal lehetnek kompatibilitási gondok,de azok annyira régiek,h nemhiszem h játszol velük.Ha a géped alkalmas a Win 7-re,mindenféleképp ajánlom.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Üdv!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy ha XP helyett 7-et teszek fel akkor a játékok terén lesz valami változás?( értem ez alatt a pozitívat és a negatívat is)

Előre is köszi a válaszokat.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció