Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ma szereztem egy GTX 980-as kártyát (windforce), na most azt kell tudni hogy e mellé jelenleg egy i7-4790k-s procim van. Alapvetően egy GTX 960-om volt.
Mennyivel tud többet? Ár-arány értékben.
Másrészt így kicsit "off"-ként egy FSP Raider 550W táp elég ezek mellé?
Ha jó pár évig nem is de egy évig max 2ig szerintem tuti jó lesz a max grafikahoz a 980Ti persze full HD-ban csak.. Aztán ki tudja de jó lesz az a kártya még sokáig szerintem, ha a 780Ti-ből indulok ki.. Az se mai de nagyon jól helyt áll!
Közben futtattam az eset-et,kaspersky-t,anti-malware-t(találtak is párat) de nem szűnt meg a gond.
Gondolom most rendszer újrarakás a köv lépés.
https://www.aqua.hu/asus-geforce-strix-gtx980ti-dc3-6gd5-gaming-6gb-376890.html
Most vettem észre hogy a vga-m játék után nem "áll le" azaz maxon pörög 99% kihasználtság,70 fok és csak újraindítás után áll vissza a normálisra.
Mitől lehet ez?
VGA gtx 970 gigabyte g1 gameing
Egyébként egy GTX 970 az már lassan "semmi" lesz nem? Új játékokhoz főleg.
Akinek régebbi kártyája van, annak egy választható út, hogy gtx 970-et vegyen vagy egy ötösért drágábban egy gtx 1060-at.
Mik a vélemények erről a GTX 1060 kártyáról? Jó? Nem jó ? Érdemes megvenni, vagy inkább mást?
Az ára eléggé elfogadható azért.
Helyette egy nromális Corsair / FSP / Chieftec sem rossz még.
Ezek közül lenne érdemes többek között nézelődnöd, olyan 550W szerintem elég is.
De a lényeg, hogy "mukodj". 😀
Köszönöm szépen a segítséged, ha nem mondod, hogy próbáljam meg vele, akkor még most is szenvednék! 😀
Ezt csak egy lehetőségként mondtam, hogy biztosra menj, mert már így is elég sok mindent megpróbáltál.😀
Ha pedig így se lesz jó, akkor holnap még kérdez itt körbe, vannak azért itt nálam nagyobb szakik is !
szerk.: mondjuk a frissítés leírásban nem írja, hogy resetelni kellene.
A beta bios részből az elsőt vagy a másodikat kellene leszedni?
De annyi biztos, hogy nem egyedi eset a dolog.
Azt hiszem erre gondoltak:[LINK]
Valaki tudna erre egy megoldást? Már semmi ötletem sincs. 😞
Köszönöm! Szép estét!
Nálam is volt ilyen..Semelyik víruskereső se talaált semmit.Valami Vram-ot telerakta adattal,100% volt a gpu.
A ventik úgy pörögtek,ahogy bármilyen játék alatt meg sem közelítették.
Nézd meg a feladatkezelőben a folyamatokat,mi az ami nagyon leterheli a rendszert.
Nálam a hangkártya driverére települt.(realtek via audio)Sok próbálkozás után végül újra raktam a Windowst.
Nálam ez segített,azóta nincs ilyen problémám.
Bejelentették az új Titan X-et gddr5 memóriával. Melyik lesz a győztes a Titan X vagy a GTX 1080?
Olyan problémám lenne,hogy van egy R7 250-es kártyám,és valami nem oké vele. Olyan 2-3 napja vettem észre,hogy a CS:GO-ba,kicsi 30-40-es pinggel és átlag 130-140-es FPS-sel laggolok,szinte minden pályán,de nem is ez a lényeg. Letöröltem a VGA szoftvert,utána újra raktam,de csak csinálja,és amíg rajta van a Raptr akkor azt írja ki,hogy elevation proxy működése leállt. Ahogy rámegyek,hogy program bezárása,újra feltűnik. Erre van valakinek valami ötlete?
Van nálam kölcsönben egy AMD 6850 kari, össze-vissza ugrál a hőfoka, youtube-ra és egyéb böngészésre használom csak (tesztet nem is mertem ráengedni még). Bekapcsolásnál, ahogy elindul az afterburner már 56-58 fokon jár, aztán ~46-61 fok között ugrál látszólag randomra. Gondoltam újrapasztázom, 1-2 fokot segített, de nagyon nem értem miért ugrál össze-vissza. Természetesen a hűtés is megy utána az afterburner miatt, és elég idegesítő, hogy 10-15 másodpercenként sikít pár másodpercet aztán kicsit megint elhallgat. Van valakinek ötlete? (legújabb crimson van fent, ez lehet esetleg probléma a régi kari miatt?)