Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Játék közben nézd. Menüben van, hogy lekapcsol üresjáratba. Most akkora fáradtság lenne belépni a játékba? Hát kész.....
0
0
0
0
no avatar
na elniditottam egy gamet,
gpu 300 mhz, mem 150 mhz.. ez jo??
mármint addig inditottam el hogy a medal of honor menüje beugrott de már lilán irta bal oldalt..
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
amit kültél linket az a kompostor csak?.. aftert nem találom... kompostoron belül ilyen beálitásokat nem találok...

2 fájl van benne egyik kombustor másik az afterburner neked az utóbbi kell ott keresd. A piros vonalakat meg fogalmam sincs honnan szedted. Minden zöld abban a progiban maximum a számok pirosak egy két helyen.
0
0
0
0
no avatar
amit kültél linket az a kompostor csak?.. aftert nem találom... kompostoron belül ilyen beálitásokat nem találok...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
azt hol kell bejelölni😀?

Settings-->Monitoring. Itt lenn amit akarsz, hogy megjelenjen legyen bepipálva az adott sornál, hogy show on onscreen display s ekkor az adott sorban meg fog jelenni h in OSD. Corelclockot, memory clockot és frameratet rakd be.
0
0
0
0
no avatar
azt hol kell bejelölni😀?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
csak simán beléptem progiba elniditottam egy játékot de semmi nem jelent meg..
Tempnél látok vagy minél piros vonalat 28*C, amugy run stress testre mentem gpu load 99% gpu temp 45% és kkiirva 1000 mhz, 1120 mhz.. mind két adat stimmel...

Az a kombustor. Játékon belül pedig kéne írnia. De lehetséges, hogy nincs alapból bejelölve a monitoring. ha nincs akkor állítsd be.
0
0
0
0
no avatar
csak simán beléptem progiba elniditottam egy játékot de semmi nem jelent meg..
Tempnél látok vagy minél piros vonalat 28*C, amugy run stress testre mentem gpu load 99% gpu temp 45% és kkiirva 1000 mhz, 1120 mhz.. mind két adat stimmel...
0
0
0
0
no avatar
beléptem azonbelül 3dtest??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
éépp töltöm amit linkeltél, elég csak belépve hagyni vagy mi? azt ugy a játék??

Aha.
0
0
0
0
no avatar
éépp töltöm amit linkeltél, elég csak belépve hagyni vagy mi? azt ugy a játék??

beléptem azon belül mire menjek a 3dtest??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
Msi after cucc nem csak nvidia kártyákhoz jo?? tylor..

Tudtommal nem. Én HD 3850-hez használom és kompatibilis vele.
0
0
0
0
Adam996 avatar
oddworld30 írta:

Jó ati-hoz is
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Lacek896 avatar
PCGURU23 írta:
Lacek896 írta:
Kmisi99 írta:
Nincs rá ötlet az X7 eknek ez betegsége nagyon ritka amelyiknél nem jön elő, nekem átlagba fél évet bírtak rakat szarok nem szabad ilyen egeret venni.

Remek!😶 Sajnálom mert jó kis egér csak hát ez felettébb bosszantó hiba.😠
Na mindegy azért köszönöm a válaszodat!

Miért nem küldöd vissza?

Gondoltam rá. Netes rendelés volt én hülye meg eldobtam a dobozát a számlát meg nem találom sehol!😕
0
0
0
0
PCGURU23 avatar
Lacek896 írta:
Kmisi99 írta:
Nincs rá ötlet az X7 eknek ez betegsége nagyon ritka amelyiknél nem jön elő, nekem átlagba fél évet bírtak rakat szarok nem szabad ilyen egeret venni.

Miért nem küldöd vissza?
0
0
0
0
Lacek896 avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Lacek896 avatar
Sziasztok!

Sajnos nem találtam ehhez tartozó témát úgy hogy ide írom a problémámat.
Néhány hónappal ezelőtt vettem ezt az egeret:
https://www.ramiris.eu/A-Tech_XL-H_lezer_USB_gamer_eger-i395219.jpg
A típusa: A4TECH-XL-747H
Az a gondom hogy a görgő egyszerűen használhatatlan lett. Össze-vissza görget mindent egy netes oldal aljára pedig már képtelenség vele navigálni.
Szétszedtem megpucoltam semmi. A vezérlő pultban is állítgattam de ez sem segített. 😕
Esetleg valami ötlet hogy mit csináljak még vele?
0
0
0
0
Megaisten avatar
50.ping sok.Azt jelenti hogy mennyi idő alatt éri el az adatcsomag a számítógépet, és mennyi idő a válasz visszaérkezése. A ping ennek a két időnek az összege.😃
Tehát megmutatja, mennyi időbe telik a kommunikáció. Minél kisebb szám, annál jobb: annál gyorsabb a kapcsolat.😆 Ha a szerver, amihez akarsz csatlakozni, földrajzilag messzebb van, mondjuk amerikában vagy ázsiában, akkor jóval magasabb lesz, mintha egy itthoni szerverre mennél rá - ezért érdemes általában az ilyen játékoknál itthoni szerókra menni, hogy ne laggoljon a késés miatt (tapasztaltam már) ( mondjuk a magyar szerverek se valami jók ez van ezt kell szeretni..) A legjobb az ha kilépsz a netet igénylő progikból, pl. msn, skype, utorrent, xfire meg ilyenekből.😃 https://www.speedtest.net/result/2401038815.png
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Lenne 1 kérdésem de nem tudom hova írhatnám de viszont sürgős lenne.
Pr Telecom-nál van internetünk. 6mbps. a garantált sávszélesség 700kb ha jól emlékszem , de az elmúlt pár napban még az 50kb/s et sem éri el laggolok mint a szemét egyszerűen használhatatlan.
Ötletek?

Ha 6 Mbites net akkor kétlem, hogy garantált 700KB/s. Egyáltalán most bitre vagy bájtra gondoltál? Pl T-Homenál én példámmal élve. 15Mbit/s a letöltés de garantált csak 1,5MBit. De megjegyzem még sosem volt kevesebb. Nem megfelelő sávszélesség a kábel miatt is lehet. Szolgáltatót hívd fel mond el mi a panaszod. Ők meg megnézik elegendő erősségű-e a jel ami hozzád megy s ha ott oké minden akkor meg kijönnek s kivizsgálják az ügyet mivel akkor nálatok lesz a probléma.

oké köszi

felhívtuk a Pr-eseket és azt mondták hogy a gép miatt lehet lassú a netem.
azt mondták biztos valami vírus van rajta
ötletek?(megoldásra)

Nem tudom. Tudnál linkelni egy speedtest eredményt mint többiek?

[LINK]
egyszerűen laggolok bf3 ban (nem fps lagg) azt írja játékban hogy 40ping de megmozdulni sem tudok egyhelyben futok viszont mindenki más mozog körülöttem mintha nem is laggolnék

[LINK]
mi az az unable totest packet loss

Nem tudom. De speedtest szerint 6/0,88 neted ami szerintem oké mert írtad h 6 Mbitnek kell lennie. Nem értek BF3hoz de cod2nél is be kellett írni pár dolgot. Esetleg egy másik multis játékban nézd meg van-e pinged. S ha ott nincs akkor BF3ban kell valamit csinálod de hogy mit azt nem tudom.

wow-on is nagy pingem van abyssal(francia szerver):20000ping
tauri (magyar szerver):500+ ping
de amikor azt írja hogy 50 ping akkor is laggolok
nem lehet hogy a modemmel van baj? csak arra tudok gondolni
netem:
 PR-Net 6 (qvantó):
 Le- és feltöltési sebesség: 6 Mbps/1 Mbps
 Garantált sávszélesség: 2 Mbps/0.4 Mbps
 Havidíjban foglalt adatforgalom: korlátlan
 Listaár: 9.800 Ft
 Kedvezményes ár: 7.500 Ft
 Akciós ár: 4.400 Ft

nem torrentezel közben, ugye?😃 GOndolom nem de én most így másra nem tudok gondolni. ha Speedtesten nincs pinged akkor játékban miért van. Nem értem.
0
0
0
0
Csikinelli avatar
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Pr Telecom-nál van internetünk. 6mbps. a garantált sávszélesség 700kb ha jól emlékszem , de az elmúlt pár napban még az 50kb/s et sem éri el laggolok mint a szemét egyszerűen használhatatlan.
Ötletek?

Ha 6 Mbites net akkor kétlem, hogy garantált 700KB/s. Egyáltalán most bitre vagy bájtra gondoltál? Pl T-Homenál én példámmal élve. 15Mbit/s a letöltés de garantált csak 1,5MBit. De megjegyzem még sosem volt kevesebb. Nem megfelelő sávszélesség a kábel miatt is lehet. Szolgáltatót hívd fel mond el mi a panaszod. Ők meg megnézik elegendő erősségű-e a jel ami hozzád megy s ha ott oké minden akkor meg kijönnek s kivizsgálják az ügyet mivel akkor nálatok lesz a probléma.

oké köszi

ötletek?(megoldásra)

[LINK]
egyszerűen laggolok bf3 ban (nem fps lagg) azt írja játékban hogy 40ping de megmozdulni sem tudok egyhelyben futok viszont mindenki más mozog körülöttem mintha nem is laggolnék

[LINK]

Nem tudom. De speedtest szerint 6/0,88 neted ami szerintem oké mert írtad h 6 Mbitnek kell lennie. Nem értek BF3hoz de cod2nél is be kellett írni pár dolgot. Esetleg egy másik multis játékban nézd meg van-e pinged. S ha ott nincs akkor BF3ban kell valamit csinálod de hogy mit azt nem tudom.

wow-on is nagy pingem van abyssal(francia szerver):20000ping
tauri (magyar szerver):500+ ping
de amikor azt írja hogy 50 ping akkor is laggolok
nem lehet hogy a modemmel van baj? csak arra tudok gondolni
netem:
 PR-Net 6 (qvantó):
 Le- és feltöltési sebesség: 6 Mbps/1 Mbps
 Garantált sávszélesség: 2 Mbps/0.4 Mbps
 Havidíjban foglalt adatforgalom: korlátlan
 Listaár: 9.800 Ft
 Kedvezményes ár: 7.500 Ft
 Akciós ár: 4.400 Ft
0
0
0
0
GAMER2 avatar
ors11 írta:
GAMER2 írta:
ors11 írta:
És igen...VÉGRE mükszik tüzesrókával 😆

Ha már irok akkor erről mit gondoltok 😃

Alaplap: MSI 760GM-P21 .185lej

CPU: Phenom 965 Be .430lej

VGA: Palit GTX650Ti 1Gb .600lej

Cooler: TX3 .115lej

HDD: Western Digital 500Gb .250lej

RAM: Corsair Vengeance LP 2x4GB .140lej

DVD RW: Samsung SH-222BB .75lej

Táp: CM Elite Power 460W .200lej

Mit csináltál hogy müxik?? 😃

😆 nem tudom leesette amit mondtam,de a tűzróka 😃 (FireFox)-ot letöltöttem,és azon megy...mert eddig Safarit használtam 😀
De ahogy ismerem a gépemet,2 nap múlva már ezen se fog menni 😆

Nekem is megy, frissítettem a firefoxot,és egyből megjavult 😎
0
0
0
0
ors11 avatar
GAMER2 írta:
ors11 írta:

😆 nem tudom leesette amit mondtam,de a tűzróka 😃 (FireFox)-ot letöltöttem,és azon megy...mert eddig Safarit használtam 😀
De ahogy ismerem a gépemet,2 nap múlva már ezen se fog menni 😆
0
0
0
0
GAMER2 avatar
ors11 írta:

0
0
0
0
ors11 avatar

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát nem tudom toljatok windows updatet is ezerrel😃 Rakjátok fel a közel 100 frissítést s utána problémázzatok😃 Az isl ehet, hogy .NEt kell neki vagy valami más😃 Window frissítés egyébként sem árt.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
újra rajtam a Safarit,Adobe Flash Playert...de ló***,nem csinál semmit...csak az oldalra belinkelt videókat indítsa el,de nem olyan jó minőségben,mint a youtube-n.
Igazából az a baj,hogy mindent betölt az oldalon,csak a vidó helyén nem jelenik meg a toolbar(ahol leálítani,minőséget váltani lehet)csak egy feket négyzet van...

[LINK]

Biztos jót tettél fel?😃 http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

Igen ezt tettem fel,de feltettem mégegyszer(most) de ugyan az...
0
0
0
0
GAMER2 avatar
sisko írta:
ors11 írta:
újra rajtam a Safarit,Adobe Flash Playert...de ló***,nem csinál semmit...csak az oldalra belinkelt videókat indítsa el,de nem olyan jó minőségben,mint a youtube-n.
Igazából az a baj,hogy mindent betölt az oldalon,csak a vidó helyén nem jelenik meg a toolbar(ahol leálítani,minőséget váltani lehet)csak egy feket négyzet van...

[LINK]

Most próbáltam,amiről a képet feltetted,mozillával+xp simán megy.Esetleg próbáltad már másik böngészővel is ?

Explorer-el müxik! De a Mozillát sokkal jobban szeretem! 😊

Szerk: Ez az egy megy: http://www.you tube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg
0
0
0
0
no avatar
cozyka írta:
A hdd led 2 "tűs" tehát fektetve kell bekötni így mind a kettőbe csatlakozik(HD LED+,HD LED-).Reset RST#, power PWRBTN#

Egy isten vagy 1000 köszi!!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
ors11 írta:

[LINK]

Pont így van nálam is 😠 Az Explorer viszont lejátszik mindent 😂
0
0
0
0
sisko avatar
ors11 írta:

[LINK]

Most próbáltam,amiről a képet feltetted,mozillával+xp simán megy.Esetleg próbáltad már másik böngészővel is ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:

[LINK]

Biztos jót tettél fel?😃 http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
0
0
0
0
ors11 avatar

[LINK]
0
0
0
0
GAMER2 avatar
sisko írta:
ors11 írta:
Sziasztok,lenne egy nagy problémám.
Nem mennek a youtubos videók!!!

PLZ segítsetek.

Nem ír ki semmit ?Mit hiányol vagy valami ?Esetleg frissítsd a pluginokat vagy telepítsd újra,legfőképp az adobe flash playert.

Nekem se működik 😃 Tegnap újratettem a gépet, azóta nem jó 😢
0
0
0
0
sisko avatar
ors11 írta:

PLZ segítsetek.

Nem ír ki semmit ?Mit hiányol vagy valami ?Esetleg frissítsd a pluginokat vagy telepítsd újra,legfőképp az adobe flash playert.
0
0
0
0
no avatar
A hdd led 2 "tűs" tehát fektetve kell bekötni így mind a kettőbe csatlakozik(HD LED+,HD LED-).Reset RST#, power PWRBTN#
0
0
0
0
ors11 avatar

PLZ segítsetek.
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/121228/1028182684DSC_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/121228/1290520468DSC_0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na szóval. Azt a HDD LED-et hova kössem? A HD LED+ vagy HD LED- ba? És azt a Reset SW meg Power SW-t hova kössem? Gyors válasz kéne, még ma össze akarom rakni teljesen a gépet.
0
0
0
0
battyan avatar
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy vettem egy új monitort és ha HDMI kábellal kötöm a géphez, akkor a hang is a monitorból jön, nem pedig a hangfalakból. Hol lehet ezt átállítani, hogy továbbra is a hangfalból szóljon?

Közben letiltottam a monitor hangfalát és megoldódott a probléma.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
de amit kiirt caatában az 1 dolog?? 1000- 1125.. épp nézem...

Az jó lenne ha annyi lenne. De ha annyi akkor meg nem szaggathatnának a játékok. Szóval az csak azt írja, hogy minek kéne lennie szerintem. Nézd meg ahogy írtam.
0
0
0
0
no avatar
de amit kiirt caatában az 1 dolog?? 1000- 1125.. épp nézem...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
MSI Afterburnert töltsd le. [LINK] Tedd fel. Indítsd el. Lépjbe BF3ba pl vagy akármibe. S nézd meg milyen eredményeket ír a bal felső sarokban.
0
0
0
0
no avatar
mag orajelet irja: 1000 mhz
memoria orajel mhz-ben 1125 mhz.. ezt látom catában...
0
0
0
0
no avatar
ezt nem értem hogy hogy nem ált át?? hol lehet megnézni hogy nem ált át??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
TaylorXIII írta:
oddworld30 írta:
Sziasztok tudna valaki segiteni? valamitöl akad minden game joformán a gépemen, amik gt440-el tökéletesen mentek azok is, újra tettem a win7-et, de a hiba ugyanúgy fennt áll. mi lehet a probléma??
gépem: i3-2100, 3,10 ghz, 8 gb kingstone ddr 3, hd7770 1 gb ddr5-ös vidikari,
táp: fps hexa 500 w.. nemtom mi tévő legyek.. valaki tud seguteni megköszönönném..
ezen gépem mw3, mw2 is akad, amit eddig megnéztem.... nem támogatná vidikarimat ezek gamek??

12.10-es driver van fenn neked? Vagy 12.11?

12:10,de azt is probáltam, de az még béta.... játszatatlanul szaggatnak ezek gamek.. azért fura.. mi lehet melegedés?? nem értem...

Ugyanaz lesz a problémád mint egy másik srácnak. A VGA valamiért nem áll át 2D módból 3 D módba. Azaz 1000+tuning/1125+tuning helyett 300/150 marad a GPU és memória órajel. Ezt kéne manuálisan feltolnod. pl MSI Afterburnerben. De akár a Catalaystból is lehet ezt szerintem,sőt lehet, hogy ott nincs valami jól beállítva.
0
0
0
0
no avatar
erősfforást telepités sem elött zabálta semmi, most sem, proci is normálisan van ha nem fut semmi 0.. amugy 4-5% nem értem mitöl szaggat minden a gépen, legyen az gyenge game vagy erős, de jol kéne mennie...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Csikinelli írta:
TaylorXIII írta:
Csikinelli írta:
Üdv
Ötletek?

oké köszi

ötletek?(megoldásra)

[LINK]

[LINK]

0
0
0
0
rafferd avatar
mlan0 írta:
Nem tudom hova kéne írni.. 😀

[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=342&rowstart=150[/url]
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
oddworld30 írta:
Sziasztok tudna valaki segiteni? valamitöl akad minden game joformán a gépemen, amik gt440-el tökéletesen mentek azok is, újra tettem a win7-et, de a hiba ugyanúgy fennt áll. mi lehet a probléma??
gépem: i3-2100, 3,10 ghz, 8 gb kingstone ddr 3, hd7770 1 gb ddr5-ös vidikari,
táp: fps hexa 500 w.. nemtom mi tévő legyek.. valaki tud seguteni megköszönönném..
ezen gépem mw3, mw2 is akad, amit eddig megnéztem.... nem támogatná vidikarimat ezek gamek??

12.10-es driver van fenn neked? Vagy 12.11?

12:10,de azt is probáltam, de az még béta.... játszatatlanul szaggatnak ezek gamek.. azért fura.. mi lehet melegedés?? nem értem...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció