Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
molfer98 írta:
A 8800gt (vagy gtx most nemtudom pontosan.) 512mb mennyivel erősebb egy gt 120 1gb-nál?
Hát azt jó lenne tudni pontosan, mert van 3 féle 8800. A 8800Gt, 8800GTX, 8800 Ultra. Ultra a legerősebb, aztán GTX aztán GT
0
0
0
0
Chuck avatar
molfer98 írta:
A 8800gt (vagy gtx most nemtudom pontosan.) 512mb mennyivel erősebb egy gt 120 1gb-nál?

a 8800gtx jóval erősebb nála! a 8800gt-vel kb egy szint, kicsit erősebb a GT120nál!
9600GSO-ból lett a GT120, a 9600GSO pedig a 8800GS-ből lett!

kb 9600GT szintjén van a GT120 ha GDDR3 as és 256Bites! nem valami butított verzió!
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
alex13 avatar
bobekrisz írta:
Azt azért írtam, mert nem szeretem az ilyen beszólókat, hogy "kis pöcs 16 éves" 😆

Én úgy vagyok vele, hogy minek tagadjam le, inkább akkor mondják azt, hogy "kis pöcs 16 éves" minthogy írjak valami fake életkort. 😜

alex13 írta:
A Toshiba megbízható márka a videokameráknál?

Valaki nem tudja?
0
0
0
0
Megaisten avatar
bobekrisz írta:
Azt azért írtam, mert nem szeretem az ilyen beszólókat, hogy "kis pöcs 16 éves" 😆
AHA. válaszom az elözö kérdésedre hogy, lenne talán de nagy felelősség ezt csinálni.Tudom mert ezt csinálom ha megnézed a profilomat.
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Az lehet, de kit érdekel😆
0
0
0
0
no avatar
bobekrisz írta:

Ezután "hazudós kis pöcs" lexel ! 😆
0
0
0
0
bobekrisz avatar
0
0
0
0
Megaisten avatar
bobekrisz írta:
Sziasztok!
Olyan ötletem támadt, hogy asztali gépeket tisztítanák 1000 forintért hozzá nem értöknek.
Az a kérdésem, hogy ez menne-e, lenne rá e kereslet. 16 éves vagyok aztán egy kis zsebpénz nem ártana 😀
Ez jó...😆 most 21.-vagy 16.éves vagy.😆
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok!
Olyan ötletem támadt, hogy asztali gépeket tisztítanák 1000 forintért hozzá nem értöknek.
Az a kérdésem, hogy ez menne-e, lenne rá e kereslet. 16 éves vagyok aztán egy kis zsebpénz nem ártana 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
mivel és hogyan mérted?
0
0
0
0
Adam996 avatar
Nekem is hűvösebb lett a VGA proci hűtő cserénél kb -10 fokkal 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
azert érdemes józan paraszti ésszel végiggondolni ezt a hűtés dolgot... attól, hogy ráteszel egy jobb hűtőt a procira, az ugyanannyi hőt fog termelni és így ugyanannyira fogja fűteni a pc belsejét.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
A proci hőmérséklete 20c fokkal hidegebb (hűvösebb) lett. Most 45-50c fok terhelés alatt, nyugalmi állapot 30c fok körül! Majdnem 70c fok volt a gyári hűtővel anno játékok alatt! Lehet, h az is melegítette a karit valamennyire sztem! Azon is csodálkozok, h ilyen lassú fordulaton, h képes ennyire lent tartani a cpu hőmérsékletet. Szinte alig forog!😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
robinho89 írta:
Lecseréltem a gyári hűtőt a cpu-n az előbb. Kb. 20c fokkal lett hűvösebb terhelés alatt, meg nem szenvedtem hallási sérüléseket mint a gyári hűtőnél anno! Nah, most játszottam az előbb FarCry3-mat a vga hűtőit alap fordulaton hagytam ( 40%) h halljam a cpu hűtőt, h terhelés alatt milyen hangos! 1óra játék után, megnéztem és meglepődve láttam, h csak 86c fok volt a vga hőmérséklete. Ilyen hőmérsékletet 100% fordulat számon szokott produkálni! 115c foknak kellett volna, h legyen ilyenkor és 86c volt csak. Nem értem most mi van!😆 Ennek én nagyon örülök, jah és ma is olyan meleg van a szobámban mint tegnap, szóval biztos h nem az végett lett hidegebb a vga.

És a procid hőmérséklete hogy változott? Lehet azért csökkent a VGA hőmérséklete mert a proci csinálta bent régen a meleget 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Superlompos írta:
A 115 fok az nagyon sok, de a 86 se olyan jó tartósan egy VGA-nak sem.

Egy 8800 GTXnek jóa 70 fok? ha jól tudom a 8,9,200,400 széria felsőkategóriás GPU-i kazánok. GTX 280 100 fok stb. S te is írtad még régebben, hogy az normális majdhogynem😃 Szóval 8800 GTX 70 fok az tök jó Crysis alatt ultrán, nem?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A 115 fok az nagyon sok, de a 86 se olyan jó tartósan egy VGA-nak sem.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Lecseréltem a gyári hűtőt a cpu-n az előbb. Kb. 20c fokkal lett hűvösebb terhelés alatt, meg nem szenvedtem hallási sérüléseket mint a gyári hűtőnél anno! Nah, most játszottam az előbb FarCry3-mat a vga hűtőit alap fordulaton hagytam ( 40%) h halljam a cpu hűtőt, h terhelés alatt milyen hangos! 1óra játék után, megnéztem és meglepődve láttam, h csak 86c fok volt a vga hőmérséklete. Ilyen hőmérsékletet 100% fordulat számon szokott produkálni! 115c foknak kellett volna, h legyen ilyenkor és 86c volt csak. Nem értem most mi van!😆 Ennek én nagyon örülök, jah és ma is olyan meleg van a szobámban mint tegnap, szóval biztos h nem az végett lett hidegebb a vga.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
ugyan úgy fog forogni. ugyanis a feszültséget az első adja, a 2. a ground, a 3. a fordulatszám kijelzés, a 4. meg a fordulatszám szabályzás.
Így csak annyi lesz, hogy nem lehet majd szabályozni, tehát maximumon fog pörögni végig.
Nálam valamiért egyáltalán nem forgott az amd gyári hűtője 3 pines csatlakozón.
0
0
0
0
niteforce avatar
windows se7en írta:
Szóval, akkor nyugodt szívvel rádughatom?

persze
0
0
0
0
Maximinus avatar
Szóval, akkor nyugodt szívvel rádughatom?
0
0
0
0
humerot avatar
úgy-úgy ahogy niteforce mondja
0
0
0
0
niteforce avatar
ugyan úgy fog forogni. ugyanis a feszültséget az első adja, a 2. a ground, a 3. a fordulatszám kijelzés, a 4. meg a fordulatszám szabályzás.
Így csak annyi lesz, hogy nem lehet majd szabályozni, tehát maximumon fog pörögni végig.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
windows se7en írta:
Sziasztok!
Van feleslegbe egy procihűtőm, amiről lefabrikáltam a ventit.
Azt szeretném kérdezni, hogy rálehetne dugni a ventit az alaplapi sys_fan csatira?
A cpu_fan csatin persze a CPU ventije pörög.
A proci venti, amit ráakarnék dugni az 4 pines, a csati pedig 3 pines.
Lesz ettől valami baja a lapnak vagy a ventinek?
Rádughatom?
Válaszokat előre is thanks!
Nem vagy lassan fog forogni az a 4 pines venti 3 pines csatlakozóban. Ennyi baja lehet.
0
0
0
0
Maximinus avatar
Bocs, nem sys_fan, hanem cha_fan.
0
0
0
0
Maximinus avatar
Sziasztok!
Van feleslegbe egy procihűtőm, amiről lefabrikáltam a ventit.
Azt szeretném kérdezni, hogy rálehetne dugni a ventit az alaplapi sys_fan csatira?
A cpu_fan csatin persze a CPU ventije pörög.
A proci venti, amit ráakarnék dugni az 4 pines, a csati pedig 3 pines.
Lesz ettől valami baja a lapnak vagy a ventinek?
Rádughatom?
Válaszokat előre is thanks!
0
0
0
0
alex13 avatar
A Toshiba megbízható márka a videokameráknál?
0
0
0
0
humerot avatar
[LINK] ilyen volna dolog
0
0
0
0
humerot avatar
Osynho: nézd meg a tesztet amit linkeltem ide nem volna proci limit azon a felbontáson pont jó lenne a cucc
0
0
0
0
Osynho avatar
hector maio írta:
Hali az lenne a kérdésem hogy egy INTEL Pentium G860 3.00GHz procival és egy HD7770-el lenne proci limit vagy nem? 1440x900-ba

mint állat 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hali az lenne a kérdésem hogy egy INTEL Pentium G860 3.00GHz procival és egy HD7770-el lenne proci limit vagy nem? 1440x900-ba
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
TaylorXIII írta:
tothricsi95 írta:
Csak nekem lassú a T-Home-os net, vagy másnál is b*szakodik?..Komolyan mondom 360p-be nem tölti be a Youtube videókat. Mi a halál. Nincs egy ügyfélszolgálatuk?..mert szívesen elküldeném őket oda, ahonnan jöttek.-.-

1412. Tessék hívjad őket. De csak 30-as mobilról ingyenes:D:D

30-as vagyok, az nem probléma.xDDDDD
Kmisi: Igen, Youtube tényleg fos, azt elismerem.. De az, hogy egy Gamekapocs betöltése kb 10mp-et vesz igénybe kicsit durva:D
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
tothricsi95 írta:
Csak nekem lassú a T-Home-os net, vagy másnál is b*szakodik?..Komolyan mondom 360p-be nem tölti be a Youtube videókat. Mi a halál. Nincs egy ügyfélszolgálatuk?..mert szívesen elküldeném őket oda, ahonnan jöttek.-.-

1412. Tessék hívjad őket. De csak 30-as mobilról ingyenes😃😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A youtube egy rakat fos nekem is szar már egy ideje. De nem vagyok thome. Ha speedtest jó eredményt ad kis pinggel és valóban pl torrentel is annyival szedsz amennyivel kell akkor tökéletes a neted.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
0
0
0
0
humerot avatar
chuck én a sima gainward gts 450 emet 18 ban adtam el hát mivel 20 ért hv n van vatta új gianninál max 15 öt adnék érte ha még garis
0
0
0
0
humerot avatar
jumpert állítsd át a vinyón cabel select re azt hiszem az a neve vagy slave ra és istenien jól fog működni illetve a biosban kapcsold be az ahci módot nekem a régi asrock lapomnál ez segített
0
0
0
0
no avatar
Valami gond lehet az IDE kábellal ugyanis, ha csak simán a hardot kötöm be az optikai olvasó nélkül akkor észleli, de mikor mind a kettőt bedugom nem és a bios is összevissza karakterekkel írja ki a nevét. csak akkor észleli rendesen ha a dvd meghajtót és a másik merevlemezt is kiveszem, de így nem tudom formázni mert mert kell a cd. A merevlemez jó, de akkor mi lehet a baj ? IDE-SATA konvertert lehet szerezni vagy van olyan kábel aminek az egyik fele IDE a másik pedig SATA ?
0
0
0
0
no avatar
A Disk Management sem látja, de a bios igen
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Esetleg inicializálni kéne Disk Management-ben.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
vagy windowsban hozzá kell rendelni valamilyen betűjelet az eszközkelezőben vagy amit kmisi99 írt vagy nem jó valamilyen kábel.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
lehet formázni kell. De lehet a jumperokkal kell szórakozni.
0
0
0
0
no avatar
Hogy kell beállítani azt hogy észlelje az új merevlemezt?
Bekötöttem a másik mellé egy merevlemezt amit egy másik gépből szettem ki ez IDE-vel kapcsolódik . a másik meg egyszerű sata kábellal. a biosban észleli de a windows nem látja . mi lehet a gond ?
0
0
0
0
Chuck avatar
okés! am venni szeretnék.😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Chuck írta:
Használt GTS450 1GB GDDR5, 2év gari, dobozban tartozékaival, mennyit ér??

18-20, attól függ, milyen gyorsan akarod eladni.
0
0
0
0
Chuck avatar
Használt GTS450 1GB GDDR5, 2év gari, dobozban tartozékaival, mennyit ér??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem veszélyes egyáltalán. Nem kell + hűtő bár lehet hangos lesz a hűtés.
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Üdv!Van egy olyan opció az alaplapomba hogy tudom 6 magosítani a processzorom,ez szép és jó csak azt szeretném megkérdezni hogy akkor erősebb hűtőt igénnyel-e és veszélyes-e 6 magosítani?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció