Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thomech avatar
+1 tőlem is a Geil Dragon-nak
A Kingmax hát eddig nem volt vele semm bajom de pont most döglött be az egyik DDR3 1333MHz es ramom. Úgy hogy többet én sem veszek. De szerintem akkor is a legmegfizethetőbb és mégis jó az a Kingston! 😃
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Ha csak 3 pines csatlakozásúak azok a ventik, akkor nem tudom változtatni a forgási sebességet. Legalábbis szoftveresen tuti nem tudod.

jaj,akkor ez azert lehet.erre nem is gondoltam.akkor csak ugy tudnam megoldani,ha vennek olyan tekerot,vagy mi az,amivel tudom szabalyozni a ventillatorokat,igaz?
0
0
0
0
ors11 avatar
Lizard írta:
Ducky írta:
Lizard írta:
Devis írta:
ors11 írta:
Sűrgős!!!

Ezekrőla Ram-okól mit gondoltok?

Exceleram 8GB Kit 2x4GB DDR3 1333MHz 1.5v Peewee

Kingmax 8GB DDR3 1333MHz

Zeppelin 8GB kit 2x4GB DDR3 1333Mhz Dual Channel

Geil Dragon 8GB Kit 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 Retail

Melyiket vegyem?

+1 Geil Dragon

A Kingmax is jó 😀

Ez igy van,de ha már a felsoroltak között ott a Geil akkor már inkább az!😉

Most látom mit írtatok.....ezek szerint jól döntöttem 😆
Amúgy egy 1920x1080-as felbontású 22"-os Philips vagy Samsung képernyő megére újan 35k-t?
0
0
0
0
Devis avatar
kingmax azért annyira nem jó... tápok között a codegen lehetne
0
0
0
0
Lizard avatar
Ducky írta:
Lizard írta:
Devis írta:
ors11 írta:
Sűrgős!!!

Kingmax 8GB DDR3 1333MHz

Melyiket vegyem?

+1 Geil Dragon

A Kingmax is jó 😀

Ez igy van,de ha már a felsoroltak között ott a Geil akkor már inkább az!😉
0
0
0
0
Ducky avatar
Lizard írta:
Devis írta:
ors11 írta:
Sűrgős!!!

Kingmax 8GB DDR3 1333MHz

Melyiket vegyem?

+1 Geil Dragon

A Kingmax is jó 😀
0
0
0
0
Lizard avatar
Devis írta:
ors11 írta:
Sűrgős!!!

Kingmax 8GB DDR3 1333MHz

Melyiket vegyem?

+1 Geil Dragon
0
0
0
0
Devis avatar
ors11 írta:
Sűrgős!!!

Kingmax 8GB DDR3 1333MHz

Melyiket vegyem?

0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem egyikkel sem járnál rosszul. Én valahogy egyformának látom mindet, kivéve a kingmaxot, mert az nem kitben van.
0
0
0
0
ors11 avatar
Sűrgős!!!

Kingmax 8GB DDR3 1333MHz

Melyiket vegyem?
0
0
0
0
Osynho avatar
Kornel77 írta:
Osynho írta:
A google-nek köszönd! 😀

TELEPÍTÉS HIBA a folytatáshoz a zune szoftvernek le kell töltenie néhány fájlt a számítógépre. ez hosszabb időbe is telhet. a telepítés befejezésekor nyissa meg a letöltési helyet,és futtassa a fájlt. hiba kód :0x80240001.

Ezt írja ki. Nem akar egyszerűen összejönni 😀

Email, dropbox, wifis fájlkezelő.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Osynho írta:
A google-nek köszönd! 😀

TELEPÍTÉS HIBA a folytatáshoz a zune szoftvernek le kell töltenie néhány fájlt a számítógépre. ez hosszabb időbe is telhet. a telepítés befejezésekor nyissa meg a letöltési helyet,és futtassa a fájlt. hiba kód :0x80240001.

Ezt írja ki. Nem akar egyszerűen összejönni 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
A google-nek köszönd! 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Osynho írta:
Kornel77 írta:
Osynho írta:
Telón be van állítva, hogy háttértárnak kezelje az usb-t? Nokia szoftver fent van?

Be van. Noki szoftver az nincs. Tudnál segíteni melyiket kellene letölteni?

[LINK]

Jogos 😃 Kösz a segítséget 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Kornel77 írta:
Osynho írta:
Telón be van állítva, hogy háttértárnak kezelje az usb-t? Nokia szoftver fent van?

[LINK]
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Osynho írta:

0
0
0
0
Osynho avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Osynho írta:
Kornel77 írta:
Sziasztok. Egy fontos kérdésem lenne 😀
Adott egy Nokia lumia 710 mobilkészülék. Vannak rajta igen fontos események megörökítve,de sajnos nem jövünk rá a haverral,hogy kell átküldeni a képeket..egyszerűen nem találunk olyan opciót rajta. Valaki tudna segíteni? 😀 Köszönöm előre is 😀

Biztos van a nokiának vmi szoftvere hozzá. Ha rádugjátok usb kábellel a gépre, mit csinál? Egyébként meg dropbox, google drive, vagy vmi cloud szolgáltatás. Ez esetben meglesz telón, neten és ha telepíted pc-re akkor oda is letöltődik automatikusan.

Ha rádugjuk,nem történik semmi.De ugye xp is símán fel kellene,h ismerje a telót..nem kell alá win7?! 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Kornel77 írta:
Adott egy Nokia lumia 710 mobilkészülék. Vannak rajta igen fontos események megörökítve,de sajnos nem jövünk rá a haverral,hogy kell átküldeni a képeket..egyszerűen nem találunk olyan opciót rajta. Valaki tudna segíteni? 😀 Köszönöm előre is 😀

Biztos van a nokiának vmi szoftvere hozzá. Ha rádugjátok usb kábellel a gépre, mit csinál? Egyébként meg dropbox, google drive, vagy vmi cloud szolgáltatás. Ez esetben meglesz telón, neten és ha telepíted pc-re akkor oda is letöltődik automatikusan.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha csak 3 pines csatlakozásúak azok a ventik, akkor nem tudom változtatni a forgási sebességet. Legalábbis szoftveresen tuti nem tudod.
0
0
0
0
no avatar
helótok.nekem egy olyan kérdésem lenne,h.valami jó kis progi,amivel a ventillátorokat szabályozni tudom?sajna a fan speed csak 1-2ventillátort ismer fel.és mivel sok van a gépembe,elég hangos,és ha nem játszok,szeretném a pörgést lejjebb állítani.van rá lehetőség?
0
0
0
0
no avatar
daniskate1 írta:
nemkell semmi mást..
állítsd át, és írj egy key-t neki..

Köszönöm a válaszod!😀
0
0
0
0
Cooley avatar
zsolty87 írta:
Osynho írta:
Win telepítőt 😀

Sajna nekem olyan nincs. (gépet boltban telepítették, saját win7-et még nem szedtem le) Esetleg más lehetőség?

A vindózos jó rá. A keresőbe írd be, hogy partition, aztán kidobja a progit.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Osynho írta:
Win telepítőt 😀

Sajna nekem olyan nincs. (gépet boltban telepítették, saját win7-et még nem szedtem le) Esetleg más lehetőség?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Cooley írta:
zsolty87 írta:
Üdv. Lehet bután fog hangozni a kérdés. Ha veszek egy vinyót azt elég csak összedugni a megfelelő alaplapi és tápcsatival onnantól kezdve már látni fogja a rendszer vagy valamit kell állítani a biosban is?

Csak particionálni kell.

Arra milyen progit ajánlasz?
0
0
0
0
Cooley avatar
zsolty87 írta:
Üdv. Lehet bután fog hangozni a kérdés. Ha veszek egy vinyót azt elég csak összedugni a megfelelő alaplapi és tápcsatival onnantól kezdve már látni fogja a rendszer vagy valamit kell állítani a biosban is?

Csak particionálni kell.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Synda Rebirth írta:
dzsanni94 írta:
Sziasztok!
Van egy 8800GT-m és a memóriákon vannak valamik azokat honnan lehet beszerezni?

Chipset hűtőre gondolsz ?

Zalman ZM-RHS88 /// 4k
https://kepfeltoltes.hu/130102/zmrhs88-large_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem.
Ilyenkre gondoltam
[LINK]

amik vannak a VGA hűtőn.
0
0
0
0
daniskate1 avatar
nemkell semmi mást..
állítsd át, és írj egy key-t neki..
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
WiFi Router-el kapcsolatos kérdésem lenne, mégpedig: egy TP-Link:TL-WR340GD Router[LINK] van kötve a fő gépre. A védelmi beállítása WEP, de ezt szeretném WPA2-re átállítani. A kérdésem az lenne, hogy ennek a beállítása egyszerűen a WEP-ről a WPA2-re megy, és ott beírni egy nehéz jelszót? Tehát nem kell semmi mást beállítani ahhoz, hogy működésre bírjam vele tovább a netet?https://kepfeltoltes.hu/130102/WPE-WPA_www.kepfeltoltes.hu_.png Itt linkelek inkább egy képet, hogy, hogy is gondolom ezt az átállást.
0
0
0
0
no avatar
dzsanni94 írta:
Sziasztok!

Chipset hűtőre gondolsz ?

Zalman ZM-RHS88 /// 4k
https://kepfeltoltes.hu/130102/zmrhs88-large_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kmisi99 írta:
Mert nem értenek hozzá és rámennek az ingyen iphone os szarokra meg minden ilyenre. Ezek a fiatal és az idősebb korosztály. A fordított eset mikor túlbuzgóak és felraknak 5 vírusírtót amik összeakadnak, a p4 es meg amd sempronos gépeiket úgy lefogja hogy egy honlap 2 perc alatt jön be.

Én is kattintottam már rá hasonlóra de mégsincs vírusom😃 Remélem nem is lesz.
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Sziasztok! Mit lehet azzal csinálni ha az alaplapom ram 2-es ram slot-ja nem működik? már volt bios frissítés bios reset és ha az 1-es slotba rakom külön a két ramot (2x2gb) akkor bekapcsol a gép ha a 2es-be akkor nem csinál semmit de ha belerakom mind 2-őt akkor a sajátgép felismeri csak nem tudja használni csak 2gb-ot,nem a ram-nak van baja másik gépbe működött megnéztem a ram support-ot is de a listán van (2gb kingston 1333mhz,2gb kingmax 1333mhz) mit lehetne csinálni már mindent próbáltam van még rá garancia de ez egy új alaplap és ez már a 2. hogy újat veszek és valami baja van egyből.
0
0
0
0
Osynho avatar
GAMER2 írta:
Igen, Sata-s már müxik is 😀 Viszont a windows még nem látja 😢 újra kell raknom a rendszert, hogy lássa? 😕

létre kellene hozni egy (vagy több) particiót.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mert nem értenek hozzá és rámennek az ingyen iphone os szarokra meg minden ilyenre. Ezek a fiatal és az idősebb korosztály. A fordított eset mikor túlbuzgóak és felraknak 5 vírusírtót amik összeakadnak, a p4 es meg amd sempronos gépeiket úgy lefogja hogy egy honlap 2 perc alatt jön be.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kmisi99 írta:
Rengeteg esetben a gép a szar. Sokkal több olyan internet használó van aki épphogy ért a géphez azok szokták teleszórni vírussal a gépet stb és amiatt rossz a net. Ők csak tapasztalatból mondják hogy a gép lehet lassú mert tényleg sok ilyen van.

De , hogy szórják tele vírussal? Vírusirtója van kb mindenkinek, nem? PL AVG ingyenes és szerintem nekem nincs vírusom.

Merevlemezt lehet formázni a windowsban persze ha nem látja akkor ez nehéz😃 Eszközkezelőben is nézd meg, hátha. Meg még ilyesmit hallottam, hogy BIOSban AHCI módra kell állítani a merevlemezt.
0
0
0
0
no avatar
GAMER2 írta:
Igen, Sata-s már müxik is 😀 Viszont a windows még nem látja 😢 újra kell raknom a rendszert, hogy lássa? 😕

emlékeim szerint meg kell valahogy formázni őket nekem is volt ilyen problémám az 1TB samsung vinyoval most nem tudok semmit se mondani de kicsit utána olvasok hátha találok vmit akkor majd írok😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Rengeteg esetben a gép a szar. Sokkal több olyan internet használó van aki épphogy ért a géphez azok szokták teleszórni vírussal a gépet stb és amiatt rossz a net. Ők csak tapasztalatból mondják hogy a gép lehet lassú mert tényleg sok ilyen van.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Csikinelli írta:
TaylorXIII
Koszi a segitseget ugy nezki megoldodott az internet problemam. Felhivtuk pr eseket (már 3-4gyere) mostmar azt montak mivel sok bejelentes jott a kornyekrol biztos rendszerhiba okozza a problemat es dolgoznak rajta... Ezert tenyleg megerte szenvednem es ujratelepotenem a windost -.-
minden esetre is koszi megegyszer a segitseget <3

Az SZÉP! De gec ik már😃 De már ez, hogy azt mondják, hogy a te géped nem elég😃 Az egy dolog, hogy lassú a gép. De ha az adatátvitel sebesség jó márpedig az jó csak megszakad meg nagy a pinged akkor ilyet nem mondhatnak, hogy a gép. Na remélem megcsinálják ott a környéken rendesen😀
0
0
0
0
Csikinelli avatar
TaylorXIII
Koszi a segitseget ugy nezki megoldodott az internet problemam. Felhivtuk pr eseket (már 3-4gyere) mostmar azt montak mivel sok bejelentes jott a kornyekrol biztos rendszerhiba okozza a problemat es dolgoznak rajta... Ezert tenyleg megerte szenvednem es ujratelepotenem a windost -.-
minden esetre is koszi megegyszer a segitseget <3
0
0
0
0
no avatar
GAMER2 írta:
Sziasztok! 😃

Szerintetek hogy kell bejumperelni egy WD Green 2TB-s új vinyót? Mert semmi infó nincs a drive-on, hogy melyik láb Slave, melyik Master 😠 Csak egy k**** QR code van rajta, amit be is olvastam de az se ír semmit erről 😃 Még a jumperelő összekötő "láb"
sincs rajta 😊 Amúgy emellett van még egy 80 eres kábelem 2 vinyóm egy 80-as meg egy 320-as.....Szerintetek mit csináljak? Csak rakjam be hátha működik? 😆

HA Sata-s akkor nem kell semmit se csinálni mivel mindegyik kábel külön fut csak IDE-s korszakban kellett a jumper mert ott egy kábelen volt az összes eszköz.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sziasztok! 😃

Szerintetek hogy kell bejumperelni egy WD Green 2TB-s új vinyót? Mert semmi infó nincs a drive-on, hogy melyik láb Slave, melyik Master 😠 Csak egy k**** QR code van rajta, amit be is olvastam de az se ír semmit erről 😃 Még a jumperelő összekötő "láb"
sincs rajta 😊 Amúgy emellett van még egy 80 eres kábelem 2 vinyóm egy 80-as meg egy 320-as.....Szerintetek mit csináljak? Csak rakjam be hátha működik? 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Megaisten, milyen 12 voltos potméter? A potméterek értékét ohmban adják...
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Megaisten írta:
sszemtelen írta:
Köszönöm a válaszokat..akkor sajnos ez kimarad..
1 db 4pin-es csati van, az is a CPU ventilátoré..Akkor így jártam..😃

köszi!

up:

hopp, találtam egy másik 4-tűs-et is, rádugom, kipróbálom 😃
Ha esetleg valaki ért egy kicsit az elektronikához akkor egy 12voltos.potméterrel meglehetne oldani.😆

Erről esetleg tudnál valamit mutatni? 😃
0
0
0
0
Megaisten avatar
sszemtelen írta:
Köszönöm a válaszokat..akkor sajnos ez kimarad..
1 db 4pin-es csati van, az is a CPU ventilátoré..Akkor így jártam..😃

köszi!

up:

hopp, találtam egy másik 4-tűs-et is, rádugom, kipróbálom 😃
Ha esetleg valaki ért egy kicsit az elektronikához akkor egy 12voltos.potméterrel meglehetne oldani.😆
0
0
0
0
anyu89 avatar
Warrior1001HD írta:
hahó! valki elmagyarázná mi az a Military Class III ??
google-ba kerestem de nem találtam rövid,lényegretörő magyarázatot!

http://event.msi.com/mb/7Series/Military.html
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció