Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
Osynho írta:
Megrendelted és utána kérdezel rá, hogy jó táp-e? 😃 Zsír. Ha azt mondja valaki, hogy nem, akkor kidobod? 😃

Régebb is rákérdztem de csak negatív válasz jött rá 😉 Na de mind1 ejsz az a 400W elég lessz neki 😜

Azt a tesztet olvastad amit linkeltem?

lényeg,hogy bírni fogja...és nem sül ki (remélem 😜)

Akkor ezt igennek veszem.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
Osynho írta:
Megrendelted és utána kérdezel rá, hogy jó táp-e? 😃 Zsír. Ha azt mondja valaki, hogy nem, akkor kidobod? 😃

Régebb is rákérdztem de csak negatív válasz jött rá 😉 Na de mind1 ejsz az a 400W elég lessz neki 😜

lényeg,hogy bírni fogja...és nem sül ki (remélem 😜)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
Osynho írta:

0
0
0
0
ors11 avatar
Osynho írta:
de csak negatív válasz jött rá

De azért megrendelted. Szép! 😆

Olvastam egy tesztet...meg a haverom aszonta nem rossz 😆

Amúgy itt meg miafax van?

[LINK]

Aztán elindítottam,de megint leált...
0
0
0
0
Osynho avatar
de csak negatív válasz jött rá

De azért megrendelted. Szép! 😆
0
0
0
0
ors11 avatar
Osynho írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
nemtom, de annál lesem mértem tényleg, mw2.nél sem.. amit irtam hogy drit maxon 54-52 az jó amugy???

szerintem jó. Szerinted rossz?
azokat a beállításokat szerintem hagyjad. ha érdekel olvass utánuk.
0
0
0
0
no avatar
kiegyensulyozott beálitás legyen 3d beálitásoknál vagy mi a legjobb sztetek??😀panelnál..
0
0
0
0
no avatar
nemtom, de annál lesem mértem tényleg, mw2.nél sem.. amit irtam hogy drit maxon 54-52 az jó amugy???
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
TaylorXIII írta:
oddworld30 írta:
1440*900-on vok, legujabb driver van fönnt, nem béta.. ultrán pl a dirt show pl 54 fps.. i3-al, hd7770-el...
totál maxon az uj sniper elit 70 fps..😀
nem nagyon méregettem még.. fear 3 is pl tök jol ft, gyors ***a, annál nincs lagg mint mw2 mw3, ez a kettő piszkálja csörömet, ezek voltak leggázabbak.. nem értitek miért nem??😀
mképpen ezerszer jobb ez a kártya mint a gt440-en volt azt tuti.. csak hát valamiket nem nagyon komál...

mw2 mw3nál a lagg nálad mit jelent? 30 FPS alatt?

akad darabos, tudod mi az, nem kell elmagyaráznom sztem.. nem folyékony a futása..

Jó de az alatt a játék alatt nem mehet be 30 FPS alá.
0
0
0
0
Osynho avatar
oddworld30 írta:
ha föltenném legujabb bétát az javit amugy valamit a teljesitményen?12.10-eshez képest..
3d beálitásoknál kiegyensulyozott van nálam.. nemtom többi mire jo, azzal nem kell foglalkozni cata panelnél..

[url]http://***/hir/letoltheto_a_catalyst_12.11_beta_11/23281[/url]
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
oddworld30 írta:
1440*900-on vok, legujabb driver van fönnt, nem béta.. ultrán pl a dirt show pl 54 fps.. i3-al, hd7770-el...
nem nagyon méregettem még.. fear 3 is pl tök jol ft, gyors ***a, annál nincs lagg mint mw2 mw3, ez a kettő piszkálja csörömet, ezek voltak leggázabbak.. nem értitek miért nem??😀
mképpen ezerszer jobb ez a kártya mint a gt440-en volt azt tuti.. csak hát valamiket nem nagyon komál...

akad darabos, tudod mi az, nem kell elmagyaráznom sztem.. nem folyékony a futása..
0
0
0
0
no avatar
ha föltenném legujabb bétát az javit amugy valamit a teljesitményen?12.10-eshez képest..
3d beálitásoknál kiegyensulyozott van nálam.. nemtom többi mire jo, azzal nem kell foglalkozni cata panelnél..
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:

itt van mw1 teszt:[LINK]
mw1 és mw2 gépigénye kb egyforma.
0
0
0
0
Osynho avatar
Modern warfare-nek folynia kell, ősrégi motorja van. Pont, hogy a legújabb bétát kell feltenni amúgy.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Melyik játék, milyen beállítások mellett, hány fps-t produkál?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
de elég, nem minden szaggat, valamit nem komál ezekszerint annyira, na de látom van erre szaggatásos topic is ahogy néztem..😀
4 mag azért már lassan elkell amugy manapság játékhoz...??

Kellhet 4 mag de neked i3 van, nem? Az magonként két szálon tud dolgozni.
KB 40-50%-al is jobb lehet 1 4 magos proci olyan alkalmazásokban ahol a magok száma számít. De játékokban ez nem jellemző. Meg ugye FULL HD-n már alig van különbség sok proci között. De kisebb felbontáson siincsenek egetrengető különbségek. Am nem tudom mi szaggathat HD 7770-el. Mikkel játszol te?
0
0
0
0
no avatar
de elég, nem minden szaggat, valamit nem komál ezekszerint annyira, na de látom van erre szaggatásos topic is ahogy néztem..😀
4 mag azért már lassan elkell amugy manapság játékhoz...??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
oddworld30 írta:
Több Fps eléréséhez mi számit jobban a proci vagy egy jo vidikari??

Általában videokártya. Na mi az nem elég a HD 7770??😃
0
0
0
0
no avatar
Több Fps eléréséhez mi számit jobban a proci vagy egy jo vidikari??
0
0
0
0
Arnybiro avatar
mlan0 írta:
Facebookon láttam egy képet, ahol 1 emberből csináltak 2 embert az egyik az ágyon feküdt a másik pedig ált... és telefonon csinálták,,, (samsung galaxy y) valaki megmondaná hogy mi a progi neve?? a másik pedig az hogy hogyan kell android v2.2-est fell tenni egy telefonra?? VÁLASZOLJATOK LÉGYSZÍVES... 😀

Nem értek annyira a képszerkesztéshez, de nekem egy egyszerű photoshopos vagy hasonló trükknek látszik. Az illetőről csináltak 2 képet (az egyiken áll a másikon fekszik) és összeszerkesztették. Androidnál meg frissíteni kell, de a mai Androidos telók minimum ezzel a verzióval jönnek 😉.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Facebookon láttam egy képet, ahol 1 emberből csináltak 2 embert az egyik az ágyon feküdt a másik pedig ált... és telefonon csinálták,,, (samsung galaxy y) valaki megmondaná hogy mi a progi neve?? a másik pedig az hogy hogyan kell android v2.2-est fell tenni egy telefonra?? VÁLASZOLJATOK LÉGYSZÍVES... 😀
0
0
0
0
FREEQXQ avatar
Ha veszel egy játékot és olyan cd key-t kapsz ami be van aktiválva akkor mit kell tenni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
Reincarnation írta:
ors11: nekem is cm460w-os van de nem valószínű hogy elite bár tudja a fene házhoz adták azért nem tudom😀 nekem 2db 18A ága van 12volton ha ez segít vmi-t

Igazából az érdekelne,hogy megbízható-e,és hogy bírja-e ha OC-zom gépemet majd?

Azt szerintem bírni fogja😀 Itt vannak róla infók. 2 12 Voltos ága van ahol áganként 18 Ampert tud. Szóval valszeg ez van Reincarnationnek is. LOL Linket nem nem raktam be😃 [LINK]

s még itt van egy teszt is: Nem képes a ráírt teljesítményre. 420 Watt maximum amit bír de már akkor is kilépett megengedett határértékekből az egyik 12 Voltos ág. [LINK]
Teljesítményre annyit tud mint a 400-as társa.
0
0
0
0
Osynho avatar
0
0
0
0
ors11 avatar
Reincarnation írta:
ors11: nekem is cm460w-os van de nem valószínű hogy elite bár tudja a fene házhoz adták azért nem tudom😀 nekem 2db 18A ága van 12volton ha ez segít vmi-t

Igazából az érdekelne,hogy megbízható-e,és hogy bírja-e ha OC-zom gépemet majd?
0
0
0
0
mlan0 avatar
Facebookon láttam egy képet, ahol 1 emberből csináltak 2 embert az egyik az ágyon feküdt a másik pedig ált... és telefonon csinálták,,, (samsung galaxy y) valaki megmondaná hogy mi a progi neve?? a másik pedig az hogy hogyan kell android v2.2-est fell tenni egy telefonra??
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
A CoolerMaster Elite 460W-os táp jó-e?

Hát Chieftec CTG 450-80P jobb választás szerintem vagy az 500-as. Azoknak 2 Amperrel erősebbek 12 Voltos ágaik. És 80 pluszosak. A Cm 70% fölötti hatásfokú.

Már megrendeltem,szóval eről kéne valami infó...kb.12k volt...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:

Hát Chieftec CTG 450-80P jobb választás szerintem vagy az 500-as. Azoknak 2 Amperrel erősebbek 12 Voltos ágaik. És 80 pluszosak. A Cm 70% fölötti hatásfokú.
0
0
0
0
Marshall avatar
TaylorXIII írta:
Marshall írta:
TaylorXIII írta:
Marshall írta:
Hali!
Venni fogok egy tápot és az egyik ismerősöm eladna nekem egyet csak nem tudom, hogy az a táp milyen fajta (pl: hamar meghal-e vagy nemtudom 😃 ) amúgy a márkája M-Tech 600W..
A válaszotokat előre is köszönöm!

Mondd az ismerősödnek, hogy mást akarjon bepalizni😃 A mostani Hipro tápod nem a legjobb minőség de az Mtechhez képest felsőkategória😃

Oké köszi 😃
és ez?? http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2216

príma táp.

Oké kösz mindent!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Marshall írta:
TaylorXIII írta:
Marshall írta:
Hali!
Venni fogok egy tápot és az egyik ismerősöm eladna nekem egyet csak nem tudom, hogy az a táp milyen fajta (pl: hamar meghal-e vagy nemtudom 😃 ) amúgy a márkája M-Tech 600W..

Mondd az ismerősödnek, hogy mást akarjon bepalizni😃 A mostani Hipro tápod nem a legjobb minőség de az Mtechhez képest felsőkategória😃

Oké köszi 😃

príma táp.
0
0
0
0
Marshall avatar
TaylorXIII írta:
Marshall írta:
Hali!

Oké köszi 😃
0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Marshall írta:
Hali!

0
0
0
0
Marshall avatar
Hali!
0
0
0
0
molfer98 avatar
ŰHali. Az mitől van hogy a fraps csak 30 másodpercet rögzít videóban és utána leáll?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ducky írta:
Ha például a gépembe rakok vinyót, vagy cserélem a vidikarit, akkor elég csak lekapcsolni a tápot és kihúzni a falból, vagy ki kell húzni az egeret, billentyűzetet meg egyéb dolgokat?
Továbbá hallottam, hogyha kihúztuk akkor tartsuk lenyomva egy ideg a pwr gombot...nos én ezt sohase csináltam mégse lett baj...

Finom a fagyi pedig 😀
A kérdés első része: Nem kell mindent kihúzni, sőt, kvázi elég lenne csak simán kikapcsolni hátul a tápegységet.
Második: Igen ebben van valami. Ha ki is van húzva a falból a gép, a gépben marad áram, mert a tápegységben a kondenzátorok elraktározzák a töltést. Ha megnyomod a power gombot, "kisülnek" a kondik és úgy már a gép tényleg áramtalanítva van. Ez egyébként minden kütyüre igaz, tehát, ha neki állsz öreg tesla tévét szerelni, ott is be kell kapcsolni a tévét áramkábel nélkül.
0
0
0
0
Ducky avatar
planbmokus írta:
Szerintem ha ilyen kérdések merülnek fel, inkább egyél egy fagyit és várd meg amíg jön valaki, aki ért hozzá.

😂 Köszönöm az építő jellegű kommentedet! Már párszor cseréltem pár dolgot a gépemben...csak eddig mindent lehúztam, nemcsak a 230-at. Azért kérdeztem hogy megéri azaz 1-2 perc hogy lehúzzam pl a monitort...
0
0
0
0
mlan0 avatar
Facebookon láttam egy képet, ahol 1 emberből csináltak 2 embert az egyik az ágyon feküdt a másik pedig ált... és telefonon csinálták,,, (samsung galaxy y) valaki megmondaná hogy mi a progi neve?? a másik pedig az hogy hogyan kell android v2.2-est fell tenni egy telefonra??
0
0
0
0
planbmokus avatar
Szerintem ha ilyen kérdések merülnek fel, inkább egyél egy fagyit és várd meg amíg jön valaki, aki ért hozzá.
0
0
0
0
no avatar
csak kapcsold ki a gépet és huzd le róla az 230-at😀
0
0
0
0
Ducky avatar
Ha például a gépembe rakok vinyót, vagy cserélem a vidikarit, akkor elég csak lekapcsolni a tápot és kihúzni a falból, vagy ki kell húzni az egeret, billentyűzetet meg egyéb dolgokat?
Továbbá hallottam, hogyha kihúztuk akkor tartsuk lenyomva egy ideg a pwr gombot...nos én ezt sohase csináltam mégse lett baj...
0
0
0
0
Cooley avatar
looserking írta:
nem úgy értem 😆
a tápon 😃 (6,6+2,4 v hasonló 😃😉

Ja vagy úgy. Arra nem is gondoltam, elvéhre egy egyszerű átalakítóval megoldható. 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Cooley írta:
looserking írta:
nah az zsír 😀
csak PCI-E csati nincs rajta 😃

Az nem létezik. 5550-ból nincs AGP-s, és nincs 1156-os foglalatú lap, amint ne lenne PCIe csati.

Tápra gondolt😀 300 Wattos FPS tápján valószínű, hogy nincs😃 Még az FSP 400 60APN-en sincs😃 De átalakítót tesz rá feláldoz két 4 pin csatit és van 6 pin PCI-E csatlakozója😃
0
0
0
0
Cooley avatar
looserking írta:
nah az zsír 😀
csak PCI-E csati nincs rajta 😃

Az nem létezik. 5550-ból nincs AGP-s, és nincs 1156-os foglalatú lap, amint ne lenne PCIe csati.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció