humerot írta:
meg akarom nézni mit tud a kártyám de ebben az asus gpu tweak nevezetű programja nem nagyon van a segítségemre mert kb annyit enged állítani mintamennyit az ati driverében alapból valami ötlet hogy mitől lehet ??? ugyan ez van az msi afterburnerrel is de ott még feszt sem tudok állítani
Hali! Van egy Razer Abyssusom és CoD2-ben tettem rá egy kevés hardveres gyorsítást. Nem sokat (0.15)de előfordul hogy nagyon túlreagálja mikor rántom. 4 éve tolom szóval nem a kezem a probléma. 😃 Mintha belaggolna vagy nem tudom. Tudnátok valami megoldást? Jha win7 64bit és 125 fps fix. Köszi előre is. 😀
meg akarom nézni mit tud a kártyám de ebben az asus gpu tweak nevezetű programja nem nagyon van a segítségemre mert kb annyit enged állítani mintamennyit az ati driverében alapból valami ötlet hogy mitől lehet ??? ugyan ez van az msi afterburnerrel is de ott még feszt sem tudok állítani
Helló!
A Laptopomban lévő Ati X1200-as integrált vga-t hogyan lehetne egy picit tuningolni? Szinte semelyik oc progi nem látja(vagyis látja, de nem engedi oc-zni).
hello! vettem egy routert és rákötöttem a gépet,és működik a net!de ha a telómmal rá akkarol csatlakozni,beírom a jelszót de nem müxik enyit ír a teló hitelesítés-(a router neve)....
Sziasztok! Nem tudtam aktiválni a HP 2010-emet,ezért írtam a terméktámogátososoknak,megcsináltak és már jó. Kaptam egy beváltható kódot és azt hol lehetne beváltani? Úgyértem az Originbe.
Ezt írták róla:
A kérdéstől függően a kód használható termék vagy letölthető tartalom beváltására, regisztrálására vagy akció igénybe vételére az Origin áruházban.
TaylorXIII írta:
Hát nem tudom. biztos jó a black box is. De írtak olyat, hogy DX11ben jó a HD 7770. Mármint írta valaki, hogy ha nem DX11ben van Battlefield 3 akkor kevesebb FPS-e van neki(mondjuk nem 40 a minimum hanem 30). Ugye ezekbe meg DX 9 van szinte bár attól még nem szaggathatna mivel a szaggatás azt jelenti, hogy 25-30 FPS alatt van és 90-100 körül kéne teljesítenie azokban a játékokban. Legalábbis MW2ben biztos. MW3ban nem feltétlen. Szóval tényleg nem tudom. Biztos átáll 3d módba a kártya? Erről múltkor már beszéltünk szóval tudod miről beszélek. Órajelek rendben vannak?
Februárban ilyet mértek vele codmw2ben:[url]http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_radeon_hd_7750_and_7770_review,12.html[/url]
NV karid drivereit körültekintően alaposan letörölted?
átált mert csak menü volt 300 stb... játékokon belül mag órajel 1000 és másik 1125 (progival már kiirja az after..)
Akkor barátom ott az NVidia driver kavar be. nem tudom már mi volt mikor kérdezted, hogy hogyan cseréld ki kártyákat de valószínűleg nem rám és Osyhnora(ha jól emlékszem ő volt) hallgattál hanem arra aki csak beböffentett valamit és évente kétszer benéz ide...... HD 7970-nel is panaszkodtak MW2-nél s ott is az NV driver kavart elvileg be.
Osynho írta:
Te a háttértárat kevered a rammal. 😀 Sajnos a 256mb ram mindenképpen kevés a mai használathoz android alá.
lehet😃
bár mondjuk minden szar fut a hátérbe Google maps,google+Stb
ha leálitom őket akkor 2 másodper múlva újraindítják magukat😃
most hogy kiroot-oltam a telefont kitörölhetem a gyári appokat is nem?
hülye android 😆
akkor mindent uninstallálok ami az utamba kerül😃
azért kérdeztem mert fentvan rajta a GTA3 megy szépen csak kb 5-6 másodpercig utána kilép😃
szerintem a RAM a hibás😃
létezik valami olyan ROM ami nagyon keveset foglal?
hello!
az normális hogy a telómba 40mb RAM szabad?
am 256 lenne benne de mitt tegyek hogy az összes szabad legyen? pedig 1-2 alkalmazást teleoítettem!(root-olt)
TaylorXIII írta:
Hát nem tudom. biztos jó a black box is. De írtak olyat, hogy DX11ben jó a HD 7770. Mármint írta valaki, hogy ha nem DX11ben van Battlefield 3 akkor kevesebb FPS-e van neki(mondjuk nem 40 a minimum hanem 30). Ugye ezekbe meg DX 9 van szinte bár attól még nem szaggathatna mivel a szaggatás azt jelenti, hogy 25-30 FPS alatt van és 90-100 körül kéne teljesítenie azokban a játékokban. Legalábbis MW2ben biztos. MW3ban nem feltétlen. Szóval tényleg nem tudom. Biztos átáll 3d módba a kártya? Erről múltkor már beszéltünk szóval tudod miről beszélek. Órajelek rendben vannak?
Februárban ilyet mértek vele codmw2ben:[url]http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_radeon_hd_7750_and_7770_review,12.html[/url]
átált mert csak menü volt 300 stb... játékokon belül mag órajel 1000 és másik 1125 (progival már kiirja az after..)
hello!
am 256 lenne benne de mitt tegyek hogy az összes szabad legyen? pedig 1-2 alkalmazást teleoítettem!(root-olt)
2szer fölttetem de töröltem dx-et is frisitettem, stb vc++ vagy mit.. black box verziok megbizhatóak? azokat kaptam le.. lehet hogy mást kellett volna?...
az elöző karimmal gt440el jol is mentek.. föleg mw3 tökéletesen, bár nem extrán, de ezzel mindegy hogyan laggolgat... na mindegy szellem a gépben hehe😀
oddworld30 írta:
TaylorXIII, battlefield bad com 2 sem szaggat, eddig lehalábbis..😀 2-dik havas pályán vok már benne, mw2, mw3 meg számomra érthetetlen mg mindig, ezek után.. amikor sokkal durvább a pigénye bad com 2-nek...
TaylorXIII, battlefield bad com 2 sem szaggat, eddig lehalábbis..😀 2-dik havas pályán vok már benne, mw2, mw3 meg számomra érthetetlen mg mindig, ezek után.. amikor sokkal durvább a pigénye bad com 2-nek...
Nem. A driverek a hardverhez szükséges szoftverek, driver nélkül a számítógép alkatrészei nem fognak megfelelően működni. Hülye példa, de olyan mint az ember lélek nélkül (dafuq?)
molfer98 írta:
Egyedül a társprocessor-nál van felkiáltójel. De az mit jelent hogy társprocessor?
Ilyenformán nem is találkoztam vele 😆,de ennyit találtam :
A társprocesszor valamilyen kiegészítő számítást végez.Tehermentesíti a fő processzort,gyorsabbá teszi a gépet.Főként grafikus alkalmazásoknál jön ki az előnye
,bocsi,ha rossz az info,én továbbra is az alaplapi chipset driverhiányát feltételezem,de talán valaki szakértöbb jobban kiigazít 😕
molfer98 Sokmindenben.A windowsban minimális funkcionalitáshoz szükséges driverek vannak meg,hisz minden alaplaphoz más és más driverek kellenek,de azért valahogy addig is kezelni kell a gépet.Előbb-utóbb belefutsz hiányosságokba-hibákba.Kell a chipset-driver,audio driver,stbstb,de melyik gépről is van szó ?
Egyébként jobb klikk a saját gép ikonján,ott a kezelésre katt,majd az eszközkezelőre.Ahol sárga felkiálltójel van,ahhoz nincs fent a driver,nem fog tökéletesen működni.
molfer98 írta:
Friss win7-nél Milyen drivereket kell leszedni?
Alaplap+ vga - hoz mindent.
akkor alaplap + vga driver?
Igen,az alaplaphoz több dolog is van,mindet fel kel rakni,majd a legvégén ha használsz valamilyen bővítőkártyát,azok drivereit is fel kell tenni(pl + hangkártya,tv-kártya,stb)
És az miben hátrány hogy ha nem rakom fel a drivereket? csak a vga-ét? Eddig jól megy minden
molfer98 írta:
Igen,az alaplaphoz több dolog is van,mindet fel kel rakni,majd a legvégén ha használsz valamilyen bővítőkártyát,azok drivereit is fel kell tenni(pl + hangkártya,tv-kártya,stb)
Hali!
A napokban találkoztam olyan problémával hogy, letöltöttem a Gears of Wart nosztalgiázni, ez mind szép és jó, de mivel spanyol volt inkább arra a döntésre jutottam h törlöm, DE nem engedi letörölni, hiába próbálom a vezérlőpultból ki ír valami ilyesmit :
1628: No se ha podido ....bla bla vmi halandzsa.... és gondolom én Cancel van utána,majd még kidob egy másik ablakot h a windowsintéző működése leállt. A program működése hiba miatt megszakadt, Zárja be a programot. És ennyi :/ Persze a mappájából ki tudom törölni, de a vezérlőpultból nem! Valami megoldás van e erre? A játék újra telepítésével is próbálkoztam már, egyetlen verziót enged felrakni a spanyolt és abból is csak a 4, valahány gigásat! :S De ugyan úgy nem tudom törölni! :S
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy foxconn gépe amibe videókarit akar venni ,hd 5770-et néztük ki használtan.
Nem tudom mennyire ajánlatos erre a tápra bízni? (ISO-450PP)
Jaja,idöközben rá leltem,csak nemtudtam h van e ojan h 7950Pro,meg 7950Xt,és h a kettö között mi a külömbség,de rájöttem h nincs,és ahogy teirtad az a gpu kodok csak.
cseszka írta:
Halihó,mi a külömbség a gpuk-ban.
Szal van ojan h 7950 Tahiti Pro,7970 Tahiti XT,7870 Pitcairn XT...
egyenlöre ezeket láttam,a pro,meg az XT között mi külömbség van,vagy minden 7970 Tahiti XT,mig minden 7950 Tahiti Pro?Nincs olyan h 7950 Tahiti Pro mig ugyan ez a model Tahiti XT ben?Ha meg van,meik a jobb,meg miben?
Szerk:
Idö közben rátaláltam.A pro a kistestvér,7950Tahiti Pro->7970Tahiti XT,
7850Pitcairn Pro->7870Pitcairn XT.
Ha jol olvastam,nemannyira kenem az angolt.
Ezekkel fölös foglalkozni. Ezek csak ilyen fantázianevek, a GPU "kódnevei". Minden 7950 pl. ami nekem is van Gigabyte HD7950 WF3 az is Tahiti Pro.
egyenlöre ezeket láttam,a pro,meg az XT között mi külömbség van,vagy minden 7970 Tahiti XT,mig minden 7950 Tahiti Pro?Nincs olyan h 7950 Tahiti Pro mig ugyan ez a model Tahiti XT ben?Ha meg van,meik a jobb,meg miben?
Szerk:
Sajnáljuk!
A "JÁTÉK" alkalmazás com.rovio.NÉV folyamata váratlanul leállt.
Kérjük próbálja újra.
Nem ez az egy játéko aminél ezt írja ki.
Van olyan hogy facebook hack?? ha igen akkor hogyan? (nagyon fontos lenne)
Hallottam már, hogy pénzért van olyan, hogy feltörik.. de ki tudja. 😃
Hát jó lenne ha lenni ilyen 😉
Van olyan hogy facebook hack?? ha igen akkor hogyan? (nagyon fontos lenne)
Hallottam már, hogy pénzért van olyan, hogy feltörik.. de ki tudja. 😃
A Laptopomban lévő Ati X1200-as integrált vga-t hogyan lehetne egy picit tuningolni? Szinte semelyik oc progi nem látja(vagyis látja, de nem engedi oc-zni).
utána 3 másodpercre rá nincs kapcsolat ötlet?
Nem lehet valahogy vissza állítani? 😕
Ezt írták róla:
A kérdéstől függően a kód használható termék vagy letölthető tartalom beváltására, regisztrálására vagy akció igénybe vételére az Origin áruházban.
2.3.6-os android leginkáb netre,és Game-ra használom😃
Akkor barátom ott az NVidia driver kavar be. nem tudom már mi volt mikor kérdezted, hogy hogyan cseréld ki kártyákat de valószínűleg nem rám és Osyhnora(ha jól emlékszem ő volt) hallgattál hanem arra aki csak beböffentett valamit és évente kétszer benéz ide...... HD 7970-nel is panaszkodtak MW2-nél s ott is az NV driver kavart elvileg be.
Te a háttértárat kevered a rammal. 😀 Sajnos a 256mb ram mindenképpen kevés a mai használathoz android alá.
lehet😃
bár mondjuk minden szar fut a hátérbe Google maps,google+Stb
ha leálitom őket akkor 2 másodper múlva újraindítják magukat😃
most hogy kiroot-oltam a telefont kitörölhetem a gyári appokat is nem?
akkor mindent uninstallálok ami az utamba kerül😃
azért kérdeztem mert fentvan rajta a GTA3 megy szépen csak kb 5-6 másodpercig utána kilép😃
szerintem a RAM a hibás😃
létezik valami olyan ROM ami nagyon keveset foglal?
hülye kérdés de nem lehet átrakni az androidot az SD kártyára😆 ?
Számomra is.
Egyedül a társprocessor-nál van felkiáltójel. De az mit jelent hogy társprocessor?
Ilyenformán nem is találkoztam vele 😆,de ennyit találtam :
Egyébként jobb klikk a saját gép ikonján,ott a kezelésre katt,majd az eszközkezelőre.Ahol sárga felkiálltójel van,ahhoz nincs fent a driver,nem fog tökéletesen működni.
És az miben hátrány hogy ha nem rakom fel a drivereket? csak a vga-ét? Eddig jól megy minden
A napokban találkoztam olyan problémával hogy, letöltöttem a Gears of Wart nosztalgiázni, ez mind szép és jó, de mivel spanyol volt inkább arra a döntésre jutottam h törlöm, DE nem engedi letörölni, hiába próbálom a vezérlőpultból ki ír valami ilyesmit :
1628: No se ha podido ....bla bla vmi halandzsa.... és gondolom én Cancel van utána,majd még kidob egy másik ablakot h a windowsintéző működése leállt. A program működése hiba miatt megszakadt, Zárja be a programot. És ennyi :/ Persze a mappájából ki tudom törölni, de a vezérlőpultból nem! Valami megoldás van e erre? A játék újra telepítésével is próbálkoztam már, egyetlen verziót enged felrakni a spanyolt és abból is csak a 4, valahány gigásat! :S De ugyan úgy nem tudom törölni! :S
Egyik ismerősömnek van egy foxconn gépe amibe videókarit akar venni ,hd 5770-et néztük ki használtan.
Nem tudom mennyire ajánlatos erre a tápra bízni? (ISO-450PP)
Szerk:
Ezekkel fölös foglalkozni. Ezek csak ilyen fantázianevek, a GPU "kódnevei". Minden 7950 pl. ami nekem is van Gigabyte HD7950 WF3 az is Tahiti Pro.
Szerk: