Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali mindenkinek HD 4870 kariról valaki tud infót adni állja a sarat ma is ,ha igen Bf3 rom mennyire veszi igénybe például előre is köszi a válaszokat
HD 4870 még ma is bika kártya 😀 Hát Full HD-ra már nem a legmegfelelőbb..de kisebb kompromisszumokkal 1600*1200-ra bőven elég 😀 Bf3-hoz is elég lenne 😀
Az 1920x1080 mindössze 8%-kal nagyobb felbontás. ^^ Én még a 3870-nel is játszottam anno fullhd-n. Például a Dragon Age közel maxon 25-30fps körül eldöcögött, a Mass Effect meg fullon is 40-50 körül ment. Igaz 850MHz-en ment a kártya, de egy 4870 még úgy is jóval erősebb. ^^ Az összes kompromisszum, amit azzal a kártyával kötni kell fullhd-n, azok a DX11-es tartalmak, mivel a kártya ugye 10.1-es, főleg ha egy 1GB-os verzióról lenne szó. 😀
Hali mindenkinek HD 4870 kariról valaki tud infót adni állja a sarat ma is ,ha igen Bf3 rom mennyire veszi igénybe például előre is köszi a válaszokat
HD 4870 még ma is bika kártya 😀 Hát Full HD-ra már nem a legmegfelelőbb..de kisebb kompromisszumokkal 1600*1200-ra bőven elég 😀 Bf3-hoz is elég lenne 😀
szerintem 1989-ben
ezt találtam:
sus Graphics Card
Spoiler!
Az nem csak a cég alakulásának az éve? Ezt én is megtaláltam csak nem tudom h ezt az évszámot most a VGA-k gyártásához is hozzá lehet-e kötni😕
Pofon egyszerű megtalálni a választ: 1995.
És ezt pontosan mire alapozod? Csak mert én sehol sem találtam semmi ilyen infót sajna😕
benne van annyira a témában,h hinni lehessen neki 😃
szerintem 1989-ben
ezt találtam:
sus Graphics Card
Spoiler!
Az nem csak a cég alakulásának az éve? Ezt én is megtaláltam csak nem tudom h ezt az évszámot most a VGA-k gyártásához is hozzá lehet-e kötni😕
És ezt pontosan mire alapozod? Csak mert én sehol sem találtam semmi ilyen infót sajna😕
Egy HD3850-en elmennek minimumon a mai játékok?Érdemes használtan venni?
Az a best agp-s kártya, tehát ez a legjobb választás.
szerintem 1989-ben
ezt találtam:
sus Graphics Card
Spoiler!
Az a videókártya miatt van(x1650pro) hogy többször ok nélkül ilyen csíkok vannak a képernyőn,meg el van mosódva az egész?😃
Ne a monitoron mosd a zebrát ! 😆
köszönjük emese
Ennek fele se mese
Az a videókártya miatt van(x1650pro) hogy többször ok nélkül ilyen csíkok vannak a képernyőn,meg el van mosódva az egész?😃
köszönjük emese
szerintem 1989-ben
ezt találtam:
sus Graphics Card
Spoiler!
csáá
az normális hogy az én kártyám a HD 5670 1Gb os a crysis 2 nél 957 MB ot jelez meg 1280x720 as grafikán megy a játék és nagyon magas felbontáson megy 😀??
kösz a választ 😀
persze, normails :-)
azonban a grafika a magas a felbontas meg az 1280x720 es nem forditva ;-)
az normális hogy az én kártyám a HD 5670 1Gb os a crysis 2 nél 957 MB ot jelez meg 1280x720 as grafikán megy a játék és nagyon magas felbontáson megy 😀??
kösz a választ 😀
Mindig nyitva, csak általában máshol jár az eszem, van, hogy nem is billentyűt nézem, csak úgy írok a vakvilágba.😂
😃 Mégis jól illeszkedik a témához 😆
😆 Azt a betyár mindenit 😃 Kinyílt a poénos láda..vagy inkább,nem csukódott be?! 😃 nem is kell,maradjon nyitva 😃
Valószínűleg az miatt 😃
ezt találtam:
sus Graphics Card
Spoiler!
1989-ben
1990-ben
1995-ben
Sehol sem találtam róla infót😕
A Gainward-os kärtyänak a Boost-ja kimegy 1097,4-ig!Eddig az olvasott cikkek alapjän ez a legmagsabb oc nelkül!
Nem valami jó választás. Mennyi lenen rá a keret? 😀
Csak azért néztem ki ezt,mert agp-s lapom van és nem szeretnék egyenlőre újat venni és agp-hez ez a legjobb kártya.
Joaa...hogy AGP...abba igen..de nem nagyon érdemes arra már költeni,de ha abba akarod,akkor igen..3850 jó lenne.
Csak azért néztem ki ezt,mert agp-s lapom van és nem szeretnék egyenlőre újat venni és agp-hez ez a legjobb kártya.
Sapphire HD6870-es elég a full hd-ban való játszáshoz? amúgy menyit ér egy fél éve használatban lévő 2 év garival a Gainward gtx 275-ös kártyám? euró pénz nemben ha lehet, mert szerbia vagyok!😀
Elég oda egyenlőre. Jó kis kártya 😀
Hát egy 80-90 Euróért simán el tudnád passzolni 😀 Jól tartja az árát a GTX 2** széria 😀 Újan a GTX 285 15.000 Din 😀
kivétel gta iv, metro 2033 meg hasonl nyalánkságok 😃
Sapphire HD6870-es elég a full hd-ban való játszáshoz? amúgy menyit ér egy fél éve használatban lévő 2 év garival a Gainward gtx 275-ös kártyám? euró pénz nemben ha lehet, mert szerbia vagyok!😀
Néhány játéknál bőven elég, vannak kivételek természetesen ez alól. Pl Metro 2033
Kb 25-30.000Ft (vagy kicsivel több) (89-107Euró)
Vagy csak simán, elvetemült ! 😆
érdekes dologra bukkantam, hd radeon 6850 Xfire mitöl más mint a sima hd radeon 6850?? Azt hittem ebböl csak egy féle van nem ugy mint gtx 460 verziokbol...
http://www.tomshardware.com/reviews/diablo-iii-performance-benchmark,3195-5.html ennél táblázatnál vettem észre.. gyorsabb vagy mi??...
az a CrossFire vagyis hogy 2 HD6850 van 😃
http://www.tomshardware.com/reviews/diablo-iii-performance-benchmark,3195-5.html ennél táblázatnál vettem észre.. gyorsabb vagy mi??...
Egy HD5570 jobb mint egy 5450?
nem valami jó kártya, de bőven jobb mint az 5450.
Az is megvolt akkor írok a supportnak csak angolban nem vagyok túl jó :S .
van magyar is.
Amúgy javaslom hogy inkább hívd fel őket, mert e-mailre nem mindig válaszolnak...
4 driverrel is próbáltam most a 12.4 es van fent , de egyikkel sem jó.
telepítsd újra a játékot.
Ha utána sem jó keresd fel a terméktámogatást.
Sziasztok van egy videokártyám Radeon HD 5750 1gb ddr5. Az lenne a problémám , hogy mikor Battlefield 3 betöltene akkor lefagy a játék és beakad a hang (A játék eredeti). Előjön egy hibaüzenet: A videokártya illesztőprogram nem válaszolt , majd helyreállt. Más játékoknál nincsen problémám tökéletesen futnak. Nagyon megköszönném , ha tudnátok segíteni.
válts drivert.
MSI NX8600GT Vélemény?
hasonló, mint a HD4350.
Mennyi a keret, és mire használnád?
Főleg játékra és videószerkesztésre.
Egyik haverom adná nekem 4500-ért.
Ennyiért egyiket sem fogod túl magas szinten űzni. Örülj ha a mai játékok elindulnak minimumon. Ezek már a megjelenésükkör sem gamereknek szánt kártyák voltak.
Drágább, de sokkal jobb:
VTX3D Radeon HD6750 512 MB GDDR5 -17K
azt javaslom spórólj meg egy ilyenre, nem fogod megbánni.
használtan találhatsz HD4850-et 12 ezer körül, az is jó.
és a Geforce 8600gt-ről mit gondolsz?
arra írtam.
Az NX8600GT-is 8600 GT csak az MSI típusa.
ha maradnál az nvidiánál van 8800 GTS 10-12 körül.
kösz
MSI NX8600GT Vélemény?
hasonló, mint a HD4350.
Ennyiért egyiket sem fogod túl magas szinten űzni. Örülj ha a mai játékok elindulnak minimumon. Ezek már a megjelenésükkör sem gamereknek szánt kártyák voltak.
Drágább, de sokkal jobb:
arra írtam.
Az NX8600GT-is 8600 GT csak az MSI típusa.
ha maradnál az nvidiánál van 8800 GTS 10-12 körül.
MSI NX8600GT Vélemény?
hasonló, mint a HD4350.
Drágább, de sokkal jobb:
MSI NX8600GT Vélemény?
hasonló, mint a HD4350.
Drágább, de sokkal jobb: