Milyen monitort vegyek?

2008. October 06., téma
Fórum » Periféria
Ha nem tudod, vagy nem vagy elég biztos benne, hogy milyen monitor is vegyél, akkor itt nyugodtan kérdezhetsz.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GAMER2 avatar
Andris19994 írta:
Monitor LG W2246
Kinek mi a velemenye erol jo?

Én meg csakis az IPS paneles moncsikat ajánlom,mert sokkal szebb képe van mint a sima Tn panelesnek.😉
0
0
0
0
kukoj avatar
javaslom hogy olyat válassz aminek van DVI kimenete 😀 full HD felbontásban már szeb lessz a képe mint a D Sub-é
0
0
0
0
no avatar
Monitor LG W2246
Kinek mi a velemenye erol jo?
0
0
0
0
mateos avatar
kukoj írta:
22col körül FULL HD, DVI -s monitor 30 max 32?😃

http://***/termekek/reszletek/9892_asus_22_ve228d/
0
0
0
0
kukoj avatar
22col körül FULL HD, DVI -s monitor 30 max 32?😃
0
0
0
0
gepiszaki avatar
dell u2312hm-et kaptam meg tegnap, és az a problémám vele hogy az árnyakatoknál ilyen zöld kis csíkok vannak benne. tapasztalat?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
mateos írta:
Erről tudtok valamit mondai?
http://***/termekek/reszletek/8241_asus_22_ve228h/

Azt fogom venni mert jó árban van és led,kontraszt arány is jó,5ms képfrissités ami átlagos,néztem tesztet,ott mondják h jó színek vannak benne,szal sztem nem rossz
0
0
0
0
mateos avatar
Erről tudtok valamit mondai?
http://***/termekek/reszletek/8241_asus_22_ve228h/
0
0
0
0
no avatar
extremezone írta:
Hello!

Mit gondoltok az AOC 2036SA típusú monitorról?

Hsználtan szándékozom venni egy nagyon keveset használt AOC 2036sa monitort, és érdeklődnék, hogy mennyire időtálló, és vannak-e tápellátási problémái -értsd a tápja sokáig bírja, vagy 1-2 év után már csere- ?

Lcd nem tudom mennyire megbízható, de volt egy 17collos Crt, 10évig használtam, volt benne bőven üzemidő, kb 7 év 😜 igaz utolsó 2 évben néha nem adott képet...megütöttem működött.😆
0
0
0
0
extremezone avatar
nekem nem az a lényeg, hogy nagy meg szuper legyen.

Kifejezetten erről a modellről érdeklődtem.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Az a lényeg hogy full hd legyen a kis aranyos és lehetőleg lg samsung acer asus ja meg ha lehet nagy
0
0
0
0
extremezone avatar
Hello!

Mit gondoltok az AOC 2036SA típusú monitorról?

Hsználtan szándékozom venni egy nagyon keveset használt AOC 2036sa monitort, és érdeklődnék, hogy mennyire időtálló, és vannak-e tápellátási problémái -értsd a tápja sokáig bírja, vagy 1-2 év után már csere- ?
0
0
0
0
ogre077 avatar
Melyik a jobb és szebb a kép ebböl a 3-ból?

Asus VH222D

LG E2251S-BN

22 Samsung S22A300N LED
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem 1440x900-on mediumon ment ennyivel, de legyen
0
0
0
0
mateos avatar
lapartman997 írta:
Az 2312HM nem? Ott az a legjobb. 5670-el nem fog menni Full HD-n a BF3.

Utána néztem azért ez nem igaz.
Gameplay on Radeon HD 5670 1GB
3.9GB Ram DD3R
intel core i3 550 - 3.2
1TB harddisk

Ezen ment 30-50 FPS-el az alap High beállítással, bár szerintem ez kevés multiban.
0
0
0
0
niteforce avatar
elég szarul, le kéne venni a grafikát erősen.
Amúgy Dell U2212HM best buy, igaz nincs rajta HDMI de DVI és Display Port van.
0
0
0
0
mateos avatar
Hello most szeretnék monitort venni olyan 30-50 ezer körül. Mindenképp FULL HD-sat és HDMI-set. A kérdésem egyrészt az lenne hogy milyet ajánlotok illetve hogy viszonyulna hozzá a videókártyám? Hogy menne az 5670-en a BF3 full HD-ban?
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok.
Dell U2212HM IPS monitort szeretnék venni. Tudom hogy nagyon jó 😀
Akinek ilyen van, attól kérdezném, hogy milyen kábeleket adtak hozzá?
Én Display Port-al szeretném használni, olyan van benne?
Vagy ha nincs DVI van benne?
Vagy vegyek?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát nem hiszem h csúnyább mint a hagyományos doboz tv-m volt....
nem vagyok olyan helyzetben h 30 ezres tunert vásároljak, mert sztem az 5 ezres usb fosok gondolom egyenlők a nullával.
0
0
0
0
niteforce avatar
DarthRoni írta:
miért a monitor+ tuner páros olcsóbban kijön?

nem, de így ebben egy normális monitor van.
Anyám nemrég vett egy Samsung TV monitort. 23" 55 ezer forintért.
Borzalmas képe van.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
miért a monitor+ tuner páros olcsóbban kijön?
0
0
0
0
niteforce avatar
Az a baj hogy ezek TN panelesek, és az árukon már kiváló IPS paneles monitorokat lehet kapni.
Ha javasolhatom akkor inkább vegyél egy TV tunert meg egy normális monitort ha az úgy jó.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok.
Most tojt be a TV-m és azon gondolkodok hogy olyan monitort vennék amin tudok TV-zni is.
50-55 ezer forintig tudnátok ajánlani olyan monitort, ami tökéletesen ellátná egy tv feladatát?? Tehát foglyon mindent ahogy kell, ami tv-ként tökéletesen üzemel.

22 colos elég lenne mivel kicsi a szobám. Tudnátok segíteni?

Válaszaitokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
YellowFlash avatar
rafferd írta:
[LINK] mit gondoltok erről? 😀

Ennyiért nem rossz monitor.
0
0
0
0
rafferd avatar
[LINK] mit gondoltok erről? 😀
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Ma meghozták a monitort, rákötöttem a gépre, és hát mit is mondjak... Brutálisan szép és éles képe van. Akinek FullHD monitor kell 45K körül, az vegyen bátran Dell U2212HM-et, tényleg megéri. 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
menoteboj írta:
Ja igen neked!😀
En ugy vettem.le h azt mondod h lednel nem tiszta feher a feher szin!😀
Nem is tiszta. De azt is írtam, hogy a megjelenítésnél ez viszont nem számít.
0
0
0
0
menoteboj avatar
Ja igen neked!😀
En ugy vettem.le h azt mondod h lednel nem tiszta feher a feher szin!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
menoteboj írta:
Cooly: meg kerdeztem egy szakertot, a megvilagitasnak semmi koze a megjeleniyeshez! Szoval ha LEDes monitornal lattad azt, hogy a feher szin nem feher hanem kicsit kekes akkor az nem a mledes megvilagitas miatt volt!😀
Gondolom ezt nekem akartad írni (nem Cooley-nak). Pedig én csak azt mondtam, hogy csinálják a fehér ledet.
0
0
0
0
menoteboj avatar
Cooly: meg kerdeztem egy szakertot, a megvilagitasnak semmi koze a megjeleniyeshez! Szoval ha LEDes monitornal lattad azt, hogy a feher szin nem feher hanem kicsit kekes akkor az nem a mledes megvilagitas miatt volt!😀
0
0
0
0
pitbull87 avatar
GAMER2 írta:
pitbull87 írta:
Sajnos csak használtan tudok venni monitort az ips panelesek még elég drágák használtan is ezért csak TN paneleset tudok venni ezt (Samsung 2233sn) néztem ki magamnak kb 25e forint használtan valakinek valami vélemény a monitorról ?

Nekem Samu 2233-am van, már több mint 2 éve,és ahhoz képest hogy TN paneles, árkategóriájában az egyik legjobb. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódni benne!

Köszi a bíztató válaszod 😀 akkor a samu mellett döntök 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
pitbull87 írta:
Sajnos csak használtan tudok venni monitort az ips panelesek még elég drágák használtan is ezért csak TN paneleset tudok venni ezt (Samsung 2233sn) néztem ki magamnak kb 25e forint használtan valakinek valami vélemény a monitorról ?

Nekem Samu 2233-am van, már több mint 2 éve,és ahhoz képest hogy TN paneles, árkategóriájában az egyik legjobb. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódni benne!
0
0
0
0
pitbull87 avatar
0
0
0
0
DonTuros avatar
Rafferd 70.000-ért rohadt jó!!! 😃 😆 😂 Hát nekem jó lenne, kiváncsi lennék milyen lenne majd benne a COD 8 😃
0
0
0
0
rafferd avatar
az akkor rohadt jó 😃 nem tudom, hogy láttatok-e már olyat, amihez szemüveg sem kell, de az qva jó 😃 asszem tavaly nyáron láttam a westendben 😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
Dehogyis Raffer 😃 Ehhez csak egy program kell amit alapból adnak a Monitorhoz, amit már csak fel kell telepíteni és kész, más dolgok nem kellelnek 😃
0
0
0
0
rafferd avatar
persze, hogy jó 😃 de szerintem ehhez is kell vmi olyan mint az nvidia 3d vision kit 😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
AKK LEHET,HOGY JÓ!! 😃 😜
0
0
0
0
DonTuros avatar
Így milyen ez a Cinema 3D dolog,jó??? 😀
0
0
0
0
rafferd avatar
[LINK]eléggé tetszetős 😃
0
0
0
0
menoteboj avatar
Nem tudom a monitorok teren eleg poebafingo vagyok😀
0
0
0
0
DonTuros avatar
S milyen az LG D2342P 3D Led monitor? 😀
0
0
0
0
menoteboj avatar
Mondjuk az annyira nem jelentos, csak arban dragabb az LCD
0
0
0
0
menoteboj avatar
Az LCD dragabb es a kontrakszt arany atlagos LCD: 10000:1
LED:8000000:1
0
0
0
0
Cooley avatar
Elég sokan bedőlnek ennek a LED-es dolognak. Pedig az csak háttérvilágítás.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció