mateos írta:
Erről tudtok valamit mondai?
http://***/termekek/reszletek/8241_asus_22_ve228h/
Azt fogom venni mert jó árban van és led,kontraszt arány is jó,5ms képfrissités ami átlagos,néztem tesztet,ott mondják h jó színek vannak benne,szal sztem nem rossz
Hsználtan szándékozom venni egy nagyon keveset használt AOC 2036sa monitort, és érdeklődnék, hogy mennyire időtálló, és vannak-e tápellátási problémái -értsd a tápja sokáig bírja, vagy 1-2 év után már csere- ?
Lcd nem tudom mennyire megbízható, de volt egy 17collos Crt, 10évig használtam, volt benne bőven üzemidő, kb 7 év 😜 igaz utolsó 2 évben néha nem adott képet...megütöttem működött.😆
Hsználtan szándékozom venni egy nagyon keveset használt AOC 2036sa monitort, és érdeklődnék, hogy mennyire időtálló, és vannak-e tápellátási problémái -értsd a tápja sokáig bírja, vagy 1-2 év után már csere- ?
Hello most szeretnék monitort venni olyan 30-50 ezer körül. Mindenképp FULL HD-sat és HDMI-set. A kérdésem egyrészt az lenne hogy milyet ajánlotok illetve hogy viszonyulna hozzá a videókártyám? Hogy menne az 5670-en a BF3 full HD-ban?
Sziasztok.
Dell U2212HM IPS monitort szeretnék venni. Tudom hogy nagyon jó 😀
Akinek ilyen van, attól kérdezném, hogy milyen kábeleket adtak hozzá?
Én Display Port-al szeretném használni, olyan van benne?
Vagy ha nincs DVI van benne?
Vagy vegyek?
hát nem hiszem h csúnyább mint a hagyományos doboz tv-m volt....
nem vagyok olyan helyzetben h 30 ezres tunert vásároljak, mert sztem az 5 ezres usb fosok gondolom egyenlők a nullával.
Az a baj hogy ezek TN panelesek, és az árukon már kiváló IPS paneles monitorokat lehet kapni.
Ha javasolhatom akkor inkább vegyél egy TV tunert meg egy normális monitort ha az úgy jó.
Sziasztok.
Most tojt be a TV-m és azon gondolkodok hogy olyan monitort vennék amin tudok TV-zni is.
50-55 ezer forintig tudnátok ajánlani olyan monitort, ami tökéletesen ellátná egy tv feladatát?? Tehát foglyon mindent ahogy kell, ami tv-ként tökéletesen üzemel.
22 colos elég lenne mivel kicsi a szobám. Tudnátok segíteni?
Ma meghozták a monitort, rákötöttem a gépre, és hát mit is mondjak... Brutálisan szép és éles képe van. Akinek FullHD monitor kell 45K körül, az vegyen bátran Dell U2212HM-et, tényleg megéri. 😃
menoteboj írta:
Cooly: meg kerdeztem egy szakertot, a megvilagitasnak semmi koze a megjeleniyeshez! Szoval ha LEDes monitornal lattad azt, hogy a feher szin nem feher hanem kicsit kekes akkor az nem a mledes megvilagitas miatt volt!😀
Gondolom ezt nekem akartad írni (nem Cooley-nak). Pedig én csak azt mondtam, hogy csinálják a fehér ledet.
Cooly: meg kerdeztem egy szakertot, a megvilagitasnak semmi koze a megjeleniyeshez! Szoval ha LEDes monitornal lattad azt, hogy a feher szin nem feher hanem kicsit kekes akkor az nem a mledes megvilagitas miatt volt!😀
pitbull87 írta:
Sajnos csak használtan tudok venni monitort az ips panelesek még elég drágák használtan is ezért csak TN paneleset tudok venni ezt (Samsung 2233sn) néztem ki magamnak kb 25e forint használtan valakinek valami vélemény a monitorról ?
Nekem Samu 2233-am van, már több mint 2 éve,és ahhoz képest hogy TN paneles, árkategóriájában az egyik legjobb. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódni benne!
Köszi a bíztató válaszod 😀 akkor a samu mellett döntök 😀
pitbull87 írta:
Sajnos csak használtan tudok venni monitort az ips panelesek még elég drágák használtan is ezért csak TN paneleset tudok venni ezt (Samsung 2233sn) néztem ki magamnak kb 25e forint használtan valakinek valami vélemény a monitorról ?
Nekem Samu 2233-am van, már több mint 2 éve,és ahhoz képest hogy TN paneles, árkategóriájában az egyik legjobb. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódni benne!
Monitor LG W2246
Kinek mi a velemenye erol jo?
Én meg csakis az IPS paneles moncsikat ajánlom,mert sokkal szebb képe van mint a sima Tn panelesnek.😉
Kinek mi a velemenye erol jo?
22col körül FULL HD, DVI -s monitor 30 max 32?😃
http://***/termekek/reszletek/9892_asus_22_ve228d/
Erről tudtok valamit mondai?
Azt fogom venni mert jó árban van és led,kontraszt arány is jó,5ms képfrissités ami átlagos,néztem tesztet,ott mondják h jó színek vannak benne,szal sztem nem rossz
Hello!
Mit gondoltok az AOC 2036SA típusú monitorról?
Lcd nem tudom mennyire megbízható, de volt egy 17collos Crt, 10évig használtam, volt benne bőven üzemidő, kb 7 év 😜 igaz utolsó 2 évben néha nem adott képet...megütöttem működött.😆
Kifejezetten erről a modellről érdeklődtem.
Mit gondoltok az AOC 2036SA típusú monitorról?
Asus VH222D
LG E2251S-BN
22 Samsung S22A300N LED
Az 2312HM nem? Ott az a legjobb. 5670-el nem fog menni Full HD-n a BF3.
Utána néztem azért ez nem igaz.
Gameplay on Radeon HD 5670 1GB
3.9GB Ram DD3R
intel core i3 550 - 3.2
1TB harddisk
Ezen ment 30-50 FPS-el az alap High beállítással, bár szerintem ez kevés multiban.
Amúgy Dell U2212HM best buy, igaz nincs rajta HDMI de DVI és Display Port van.
Dell U2212HM IPS monitort szeretnék venni. Tudom hogy nagyon jó 😀
Akinek ilyen van, attól kérdezném, hogy milyen kábeleket adtak hozzá?
Én Display Port-al szeretném használni, olyan van benne?
Vagy ha nincs DVI van benne?
Vagy vegyek?
nem vagyok olyan helyzetben h 30 ezres tunert vásároljak, mert sztem az 5 ezres usb fosok gondolom egyenlők a nullával.
miért a monitor+ tuner páros olcsóbban kijön?
nem, de így ebben egy normális monitor van.
Anyám nemrég vett egy Samsung TV monitort. 23" 55 ezer forintért.
Borzalmas képe van.
Ha javasolhatom akkor inkább vegyél egy TV tunert meg egy normális monitort ha az úgy jó.
Most tojt be a TV-m és azon gondolkodok hogy olyan monitort vennék amin tudok TV-zni is.
50-55 ezer forintig tudnátok ajánlani olyan monitort, ami tökéletesen ellátná egy tv feladatát?? Tehát foglyon mindent ahogy kell, ami tv-ként tökéletesen üzemel.
22 colos elég lenne mivel kicsi a szobám. Tudnátok segíteni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
[LINK] mit gondoltok erről? 😀
Ennyiért nem rossz monitor.
Ja igen neked!😀
En ugy vettem.le h azt mondod h lednel nem tiszta feher a feher szin!😀
En ugy vettem.le h azt mondod h lednel nem tiszta feher a feher szin!😀
Köszi a bíztató válaszod 😀 akkor a samu mellett döntök 😀
LED:8000000:1
Nem ismerem