Hát ez tetszik benne mert jól néz ki 😃 olyan mint ha asztali gép lenne 😃 és az android telefonokat tényleg nehéz kezelni azt olvastam mert most kinéztem ez Samsung Galaxy I5700-at 😃
Szykla:
az előfordulhat hogy a vodás live szoftver miatt nem működik a rádió,mivel az szar úgy ahogy van.nekem W595 öm működött rajta minden,de felraktam rá eredeti Sony ericsson szoftvert
tasiadam És az nekem miért jó üzlet? Az n73 nak roszabb a kamerája nincs 3,5 jack je és én pont ezeket használom. Na meg én már kicsit leamortizáltam.
hector maio Teljesen egyértelműen android. A win mobile 6 meg se közelíti. Az android ma a világon a leg elterjedtebb mobil oprendszer és hát a legjobbak egyike. A win mo 6 meg egy sok éves elmaradt gagyi. Nos hogy miben jobb az android? Gyorsabb ezerszer jobb a kezelőfelület pár mozdulattal és wifi segítségével több millió ingyen alkalmazás érhető el pár pillanat alatt és még sorolhatnám.
Szykla írta:
Én mos akarok majd venni egy érintő képernyős Samsung-ot egy S5600-át vagy S5230-at vagy valami hasonlót még nem döntöttem el, de azt olvasgattam róluk hogy az se mindegy hogy milyen szolgáltatónál veszem.
Mert most Vodám van, régen Pannon volt és hát azt írták hogy a vodá-nak szokása le tiltani egyes alkalmazások a telefonokon. ( PL: valamelyik Sony Ericsson walkman mobilnál a Pannon-nál minden jó volt, de a Vodá-nál levolt tiltva az FM Rádió ) és hát ha tényleg így van akkor inkább vissza megyek a Pannonhoz.😕
De még majd jobban utána olvasok.
djuice pedig viszahívót is küldhet és olcsóbban vásárolhat
Üdv szerintetek melyik op. rendszer jobb telefonra az android v2.1 vagy a windows mobil 6.1?? meg az érdekelne h az android telefonokba van feladatkezelő mint a windowsosokba?? és hogy pls azt is le írnátok melyik mibe jobb a másiknál?? 😃
Én mos akarok majd venni egy érintő képernyős Samsung-ot egy S5600-át vagy S5230-at vagy valami hasonlót még nem döntöttem el, de azt olvasgattam róluk hogy az se mindegy hogy milyen szolgáltatónál veszem.
Mert most Vodám van, régen Pannon volt és hát azt írták hogy a vodá-nak szokása le tiltani egyes alkalmazások a telefonokon. ( PL: valamelyik Sony Ericsson walkman mobilnál a Pannon-nál minden jó volt, de a Vodá-nál levolt tiltva az FM Rádió ) és hát ha tényleg így van akkor inkább vissza megyek a Pannonhoz.😕
Üdv mindenkinek.
Tudom nem ez a fórum témája, de nem tudja valaki hogy a bada és az android operációs rendszerrel futó telefonokra (gondolok itt a Samsung Wave II és Sony Ericsson Xperia Neo telefonokra) létezik zseblámpa alkalmazás?
Kmisi99 írta:
A végén odaírtam hogy thug85 nek olyan van😆 adtam egy ötletet hogy kitől kérdezd meg mi a véleménye róla. Amúgy a többi indfór csak megemlítettem hogy elvesztené az értelmét az ios ha minden telóra elkezdenék rárakni
De azért nemcsak apple termékekre rakhatnák rá.😉
Hát ha az apple cucc hardverével azonos hardverre raknák akkor tényleg lehetne de ha sokféle procira kell ráírni optimalizálni az nagyon sok idő és nem hiszem hogy végigszenvednék hogy tökéletes legyen
Kmisi99 írta:
A végén odaírtam hogy thug85 nek olyan van😆 adtam egy ötletet hogy kitől kérdezd meg mi a véleménye róla. Amúgy a többi indfór csak megemlítettem hogy elvesztené az értelmét az ios ha minden telóra elkezdenék rárakni
énnekem most egy Sony Ericsson Xperia X10 em van és teljes mértékben megvagyok elégedve vele. amire nekem kell telefonálás/zenehallgatás/stb.. teljesen jó. Tervezek majd másik telefont venni később de most gépet veszek majd. De szerintem idővel majd egy LG Optimus 2X/Apple iPhone 3GS/Nokia N8/Sony Ericsson Xperia ARC/Sony Ericsson Xperia Neo körül döntök majd, de ez majd még eldől amikor a vásárláshoz kerülök.
Kmisi99 írta:
Miért az ios miben jobb mint az android? Minden alkalmazás pénzes? kb ebben más. Na meg épp azért olyan jó sebességileg az ios mert csakis egyetlen egy hardverre készül így nem kell szarakodni több tucat különböző hardverre való optimalizálásat szóval akkor máris nem lenne jó ha elkezdenék mindenre rakni. Amúgy asszem thug85 nek olyan van
Én nem arra voltam kiváncsi, hogy mi a véleményed az ios-ról, hanem, hogy mi a véleményetek az ACE-ről...
gabesz1024 Azért az apple se tökéletes a 4 esnél is sikerült akkora fatális hibát csinálniuk hogy ha rendesen megfogod akkor nincs térerő na meg a 3G-k nél kezdenek szép sorba elhullani a wifi modulok
A nokia meg azért első mert rohad sok olcsó telója van és a szegény országokban viszik mint a cukrot nem csak a csúcstelókat kell nézni
a motorola defy télleg marhajó teló,és még annyira nem is drága.A sony egy kicsit el van szállva az áraival.Az apple-ről meg ne is beszéljünk.Mondjuk az tény és való hogy minőségi.Amúgy nem értem,ha a Nokia olyan szerencsétlen,akkor miért van az 1. helyen a mobilpiacon?
Miért az ios miben jobb mint az android? Minden alkalmazás pénzes? kb ebben más. Na meg épp azért olyan jó sebességileg az ios mert csakis egyetlen egy hardverre készül így nem kell szarakodni több tucat különböző hardverre való optimalizálásat szóval akkor máris nem lenne jó ha elkezdenék mindenre rakni. Amúgy asszem thug85 nek olyan van
Pl az android lételeme a net persze nélküle is lazán megy de sokkal sokkal kényelmesebb és több az extra ha pl otthon van wifid(5k egy wifis router). A nokia symbianja meg olyan "szar" hogy ott a net annyiból áll hogy böngészhetsz meg van egy gagyi szoftveráruháza. A ifone nak se árt net elérés
Lehet butának hangzik a kérdés, de egy okostelefon képes működni netre kapcsolódás nélkül. (jogos kérdés lenne hogy akkor minek veszek okostelefont) Csak azért kérdem, mert azok a telefonok amik tetszenek okostelefonok kategóriába tartoznak, amik meg csak érintőképernyősek operációs rendszer nélkül, azokban mindegyikben van olyan tulajdonság ami miatt mégsem tetszik 100 %-ban.
Szóval ha én magam nem akarom hogy a telefonom netre csatlakozzon, attól még lehet rendesen használni? (pl beéített naptár, beépített hívószám lista, stb...)
Mert symbian S60 az oprendszere az meg nagyon átgondolatlan lassú. Bár a hardvere nem rossz szóval annyira nem lenne lassú! De ha kell neked egy jó kamera akkor jó az is neked. Ha pedig egyszerű de csodálatos oprendszerre és rengeteg személyre szabhatóságra multimédiás tartalmakra vágysz akkor android oprendszeres legyen
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a két telefonról: Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia X10 Neo. Megérik az árukat? Defy 65.000 Ft, Sony 93.000 Ft.
hecto maio: szerintem az x10 mini pro a legjobb, legalábbis alkalmazások tekintetében, mivel az tudomáson szerint androidos, mig a többi symbianos. Bár mind másért jó.
Na és 6 éve minek kellett színes kijelző a monochrome on is láthatók voltak a betűk vagy minek kellett bele bővíthető memória nem számítógép az.... Mindig ezzel jönnek amikor valami új van aztán elterjed és megszokott lesz és teljesen ki is lesz használva.
Jelenleg a Samsung Galaxy S II a legerősebb teló, de még itt nálunk nem is lehet kapni. Az is 2 magos, de még az android is alig támogatja a 2 magot, így még nem tudni, hogy pontosan mire képesek, meg majd mennyit bírnak egy töltéssel.
Nekem már volt szerencsém a kezemben tartani és kipróbálni egy ilyen 2 magos optimust és nagyon gyors telefon,szép a kijelzője is és sok mindent tud,jah és a kamerája is gyönyörű képet csinál,nekem nagyon megtetszett csak sajna nem olcsó mulatság 😕
Szerinted egy mobilgyártó ekkora kamut megengedhetne? Amúgy nokiáról nem tudok azok a szerencsétlenek még a "csúcs" telójukba is egy 600mhz es procit raktak de az LG optimus 2x az 2 magos és kegyetlen erős. És ez nem olyan proci mint a gép proci mindössze 2-3 Wattot eszik emellé olyan erős mint egy core 2 duo a legújabb technológiák miatt ilyen
KuTYanMajOM írta:
Igazából ZTE blade-n is csak azért vannak szaggatások, mert a proci nem elég erős egy akkora kijelzőhöz. Nem hiába gyorsak azok a kis Xperia-k. 😀
Saját tapasztalatból mondom hogy egy normális launcherrel 0 szaggatás van abban a pillanatban csinálja pl a görgetést vagy a menübelépést amikor hozzáértünk. Bár való igaz hogy nagyobb felbontás tényleg jobban terhel.
Sziasztok.
Most szeretnék új telefont venni és arra lennék kiváncsi hogy melyiket ajánljátok. Ezek az esélyesek: LG GT 540 Optimus, Lg P500 Optimus One, Samsung Galaxy Ace, ZTE Blade. Melyikkel járnék a legjobban?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
És van benne feladatkezelő?? már mint az androidba?? 😃
Persze sőt még külön le is lehet tölteni másfélét. Bár érdekes hogy neked pont a feladatkezelő a lényeg 😆
az előfordulhat hogy a vodás live szoftver miatt nem működik a rádió,mivel az szar úgy ahogy van.nekem W595 öm működött rajta minden,de felraktam rá eredeti Sony ericsson szoftvert
hector maio Teljesen egyértelműen android. A win mobile 6 meg se közelíti. Az android ma a világon a leg elterjedtebb mobil oprendszer és hát a legjobbak egyike. A win mo 6 meg egy sok éves elmaradt gagyi. Nos hogy miben jobb az android? Gyorsabb ezerszer jobb a kezelőfelület pár mozdulattal és wifi segítségével több millió ingyen alkalmazás érhető el pár pillanat alatt és még sorolhatnám.
Szykla Mostanság nem hinném hogy ilyet csinálnak.
djuice pedig viszahívót is küldhet és olcsóbban vásárolhat
Tudom nem ez a fórum témája, de nem tudja valaki hogy a bada és az android operációs rendszerrel futó telefonokra (gondolok itt a Samsung Wave II és Sony Ericsson Xperia Neo telefonokra) létezik zseblámpa alkalmazás?
Van valakinek Samsung Wave vagy Wave II telefonja?
Hát ha az apple cucc hardverével azonos hardverre raknák akkor tényleg lehetne de ha sokféle procira kell ráírni optimalizálni az nagyon sok idő és nem hiszem hogy végigszenvednék hogy tökéletes legyen
Én nem arra voltam kiváncsi, hogy mi a véleményed az ios-ról, hanem, hogy mi a véleményetek az ACE-ről...
gabesz1024 Azért az apple se tökéletes a 4 esnél is sikerült akkora fatális hibát csinálniuk hogy ha rendesen megfogod akkor nincs térerő na meg a 3G-k nél kezdenek szép sorba elhullani a wifi modulok
A nokia meg azért első mert rohad sok olcsó telója van és a szegény országokban viszik mint a cukrot nem csak a csúcstelókat kell nézni
Szóval ha én magam nem akarom hogy a telefonom netre csatlakozzon, attól még lehet rendesen használni? (pl beéített naptár, beépített hívószám lista, stb...)
Hali ezek a telefonok közül melyik a legjobb 😃?
Nokia 5800 XpressMusic
Nokia C6
Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro
Sony Ericsson U5i VIVAZ
Egyértelműen a mini a többi "szar" csak a mininek rohadt kicsi a kijelzője
zsolty87 Annyiért a sony rohadt drága szerintem a defynek szerintem sokkal jobb az ár érték aránya
Mi a véleményetek erről a két telefonról: Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia X10 Neo. Megérik az árukat? Defy 65.000 Ft, Sony 93.000 Ft.
hecto maio: szerintem az x10 mini pro a legjobb, legalábbis alkalmazások tekintetében, mivel az tudomáson szerint androidos, mig a többi symbianos. Bár mind másért jó.
Nokia 5800 XpressMusic
Nokia C6
Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro
Sony Ericsson U5i VIVAZ
Igazából ZTE blade-n is csak azért vannak szaggatások, mert a proci nem elég erős egy akkora kijelzőhöz. Nem hiába gyorsak azok a kis Xperia-k. 😀
Saját tapasztalatból mondom hogy egy normális launcherrel 0 szaggatás van abban a pillanatban csinálja pl a görgetést vagy a menübelépést amikor hozzáértünk. Bár való igaz hogy nagyobb felbontás tényleg jobban terhel.
Most szeretnék új telefont venni és arra lennék kiváncsi hogy melyiket ajánljátok. Ezek az esélyesek: LG GT 540 Optimus, Lg P500 Optimus One, Samsung Galaxy Ace, ZTE Blade. Melyikkel járnék a legjobban?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.