Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Használ mobil vásárlásnál mire kell odafigyelni az állapoton kívül ?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
alex1997 írta:
DarthRoni írta:
Sziasztok! Van itt valakinek Lumia 800-asa? Eltudná mondani a tapasztalatát vele?
Mert új előfizut kell csináltatnom, és csomaggal együtt adnák, és eléggé megtetszett első kipróbálás után. Mivel az androidot nem bírom kihasználni, és amire kell azt a nokia is tudja (kamera, net, gps, videó/zene).

Valakinek volt bármi problémája vele? GPS-t próbáltátok rajta?

Válaszokat előre is köszönöm!

Ilyet még nem halottam hogy az androidot nem tudja valaki kihasználni 😲

Bölcs vagy nagyon 😃

Nem, egyszerűen csak az android által nyújtott lehetőségek nagy részét nem használom, ennyi.

A kérdésem a Lumiára irányult, hogy azzal mik a tapasztalatok, mivel amire nekem kell egy telefon, azt a windows is tudja.

Ennyi, semmi bölcsesség...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok! Van itt valakinek Lumia 800-asa? Eltudná mondani a tapasztalatát vele?
Mert új előfizut kell csináltatnom, és csomaggal együtt adnák, és eléggé megtetszett első kipróbálás után. Mivel az androidot nem bírom kihasználni, és amire kell azt a nokia is tudja (kamera, net, gps, videó/zene).

Ilyet még nem halottam hogy az androidot nem tudja valaki kihasználni 😲

Bölcs vagy nagyon 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar

0
0
0
0
szilvi96 avatar
Ez sima xperi s nek a felturbózott változata.Nyilván ezt veszek.CSak szerettem volna tudni hogy ha van valakinek akkor mi a tapasztalata jó/rossz.....M'r megnéztem ott is.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
szilvi96 írta:
Sziasztok!
Tik mit gondoltok a Sony Xperia SL-ről?Vagy netán van valakinek?:D

Én erről nem is halottak! keress rá mobilarena. hu-n azok keményen tesztelnek.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!
Tik mit gondoltok a Sony Xperia SL-ről?Vagy netán van valakinek?😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
alex1997 írta:
gyenesmartin írta:
DCMAN írta:
IPS kijelző az miben jobb? mit tud?😀
Minden oldalról ugyanolyan képe van és szép színei vannak.

Ja meg nagyobb a fényerő!! :-) Hogy pontos legyen az info.

neked is köszönöm az infot! 😀 isten fizesse meg nektek!😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Csaba77 írta:
A ZTE-nél az Intel hardwarenek nincsenek kompatibilitási problémái az alkalmazásoknál ? Pl. nem indul el, vagy elindul és szaggat, valamint az anyaghasználat és az összeszerelés milyen ? nem lötyög?

Ember olyan jól van öszehegesztve hogy 10 perc volt mire leszenvedtem rola a hátlapot. MX Player az mindenkép kell. (mondjuk szinte minden androidra fel kell rakni) A proci fu olyan 150 progibol 1-2 amivel valami gubanc van a magas utasítás készletű lapka miatt. De semmi baj mondom. A felbontás ba@ott jó csak ugye TFT de ez ne szomoritson el. A hardwer kiváló. 1 mag de 2 szál 1.6 ghz Szinte mint egy 2 magos többet tud (hardwerileg mint egy S2 Mondom ajánlani tudom csak! De ha ténleg nagyon veterán emberek véleményét akarod akkor keress rá a mobilarena . hu-n (anyaga elég erös masziv műanyag arra sincs panasz nagyon masziv)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
gyenesmartin írta:
DCMAN írta:
IPS kijelző az miben jobb? mit tud?:)

Ja meg nagyobb a fényerő!! :-) Hogy pontos legyen az info.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de nem kell mobilnet hogy gps jelet fogj...
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
DarthRoni írta:
Ferrari056 írta:
DarthRoni írta:
Ferrari056 írta:
Csaba77 írta:
A ZTE-nél az Intel hardwarenek nincsenek kompatibilitási problémái az alkalmazásoknál ? Pl. nem indul el, vagy elindul és szaggat, valamint az anyaghasználat és az összeszerelés milyen ? nem lötyög?

Minden jól van összerakva! Jó anyaghasználat, nem recseg-ropog! Kicsit a kamera környékén, ha dolgozik a gép lelke, akkor érezni, hogy melegszik, de nem vészes! Nem akad!!! Én lazán 720p és 1080p-s videókat nézek rajta, de nem árt leszedni az MX Player nevezetű médialejátszót, mert a gyári az nem támogatja a Divx-es filmeket, csak mp4-et.
Bátran tudom ajánlani! Sima használat mellett, csak telefonálás + egy kis zenehallgatás mellett másfél 2 napig bírja, de ha filmezésről van szó ajánlott esténként tölteni, de ez mindegyik erős telefonnál így van!

Szóval AJÁNLOTT! 😀

És a GPS-t próbáltad rajta? vagy lehet rá leszedni minőségi GPS programot?

A GPS vevőt még nem próbáltam ki rajta, mert a környékünkön nincs wifi + a netemet ami havonta van rá egy kicsi, azt nem akarom erre elszórni, mivel hamar leszívná! Ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni sajnos, hogy milyen..!

A GPS-nek mi köze a mobilnethez? 😊 max addig kell bekapcsolni amíg talál jelet, aztán már egyáltalán nincs rá szükség, de mobilnet nélkül is talál jelet...

Netet azt találtam is vagyis jelet, csak mivel túlságosan gyenge volt és megszakadt + jelszavas is volt így semmire nem mentem vele.
Sajna a legkisebb csomagom van és hamar elfogy így is + eddig nem volt rá szükségem.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Ferrari056 írta:
DarthRoni írta:
Ferrari056 írta:
Csaba77 írta:

Minden jól van összerakva! Jó anyaghasználat, nem recseg-ropog! Kicsit a kamera környékén, ha dolgozik a gép lelke, akkor érezni, hogy melegszik, de nem vészes! Nem akad!!! Én lazán 720p és 1080p-s videókat nézek rajta, de nem árt leszedni az MX Player nevezetű médialejátszót, mert a gyári az nem támogatja a Divx-es filmeket, csak mp4-et.
Bátran tudom ajánlani! Sima használat mellett, csak telefonálás + egy kis zenehallgatás mellett másfél 2 napig bírja, de ha filmezésről van szó ajánlott esténként tölteni, de ez mindegyik erős telefonnál így van!

Szóval AJÁNLOTT! 😀

A GPS vevőt még nem próbáltam ki rajta, mert a környékünkön nincs wifi + a netemet ami havonta van rá egy kicsi, azt nem akarom erre elszórni, mivel hamar leszívná! Ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni sajnos, hogy milyen..!

A GPS-nek mi köze a mobilnethez? 😊 max addig kell bekapcsolni amíg talál jelet, aztán már egyáltalán nincs rá szükség, de mobilnet nélkül is talál jelet...
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
DarthRoni írta:
Ferrari056 írta:
Csaba77 írta:

Szóval AJÁNLOTT! 😀

0
0
0
0
DarthRoni avatar
Ferrari056 írta:
Csaba77 írta:

Szóval AJÁNLOTT! 😀

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Csaba77 írta:

Szóval AJÁNLOTT! 😀
0
0
0
0
Revengex avatar
Ha valaki iPhone 4S-t akar venni annak ajánlom, nagyon jó telefon! Használtan érdemes venni mert újonnan nagyon drága.
0
0
0
0
DCMAN avatar
oké.köszönöm szépen!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
DCMAN írta:
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Apám nak is ZTE Grand X IN van. Igen Intel Atom 1 mag 3 szál1.6 ghz az a 2 szál minth a 2 mag lenne 1 gigaram is nagyon jo és a felbontás is kiváló Negativul hohy TFT de emberek !!!!! 50 ezer!!!! ekkor hardverért?!? Kegyetlen Most lenne 55 ha egy értelmes IPS panelt raktak volna bele és a fekete fekete lenne nem sotét szürke :-)
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Csaba77 írta:
Szerintetek ezek közül melyik a legjobb ?

Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia sola
LG Optimus L7
ZTE Grand X IN

http://mobilarena.hu/teszt/zte_grand_x_in/bevezeto_tartozekok.html

http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s_advance_ivelt_rokabor/bevezeto_tartozekok.html

http://mobilarena.hu/teszt/sony_xperia_sola_kezeket_a_magasba/bevezeto_tartozekok.html

http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_l7/bevezeto_tartozekok.html

Olvass és dönts magad 😀
Nekem ADVANCE van abbol is a P-s (NFC) és elégedett vagyok vele 😀
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
alex1997 írta:
Csaba77 írta:

Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia sola
LG Optimus L7
ZTE Grand X IN

Fu az S Advance meg a Grand X IN is rohadt jó. Amnyi hogy a ZTE- be 1 gifa ram van ha hardwer kell inlább nem a kilyelző szépség akkor a ZTE ha fontosabb a látvány akkor a Samsung.

Én nem rég vettem egy ZTE GRAND X IN telefont (2 hónapja kb) és csak dicsérni tudom! Eszméletlenül gyors, nem akad, és könnyen kezelhető! Elsőként én is S Advance telefont akartam, mivel a ZTE márkát annyira nem ismerem, mint a SAMSUNG-ot. De kellemesen csalódtam így az ismeretlen gyártó révén! Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt vettem, mert nagyobb kijelző + nagyobb felbontás + erősebb hadware + nagyobb fényképező felbontás..stb + INTEL !!! 😀 Azt vedd, ha lehetőség van rá (ZTE)!!!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
szilvi96 írta:
Tudom, h már unalmas vagyok de én kérdezek:D
Érdekelne, h van e valakinek LG 4X HD-je és, h tényleg gyorsan felmelegszik e?

Igen erről halottam En is hogy nagyon melegszik issebb igénybevételkor is :-(
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Csaba77 írta:

Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia sola
LG Optimus L7
ZTE Grand X IN

Fu az S Advance meg a Grand X IN is rohadt jó. Amnyi hogy a ZTE- be 1 gifa ram van ha hardwer kell inlább nem a kilyelző szépség akkor a ZTE ha fontosabb a látvány akkor a Samsung.
0
0
0
0
no avatar

Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia sola
LG Optimus L7
ZTE Grand X IN
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Tudom, h már unalmas vagyok de én kérdezek😃
Érdekelne, h van e valakinek LG 4X HD-je és, h tényleg gyorsan felmelegszik e?
0
0
0
0
szilvi96 avatar
NAh voltam megnézni a samsungot ,mivel a telefonba azt mondta h samsung galaxy s 140eu és én be voltam zsongva h hu valami rendes samsung galaxy s sima 140eu nem semmi akkor megveszem.........és mikor megmutatta letört az orrom.......elővesz egy s3 na akkor mondom jólvan mehetsz a f..ra magamba és akkor elkezdni mondani h csak annyi a külömbés h rohadt lassu meg 2mpx kamera meg alig van belső memó....ezt lemondta és montam köszönöm szépen de nem a viszont látásra😃
Namost van még egy pció 280eu Samsung Galaxy SII,300eu Sony Xperia SL,és 325Eu egy LG 4X HD.....
Szerintetek?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
"ilyen olcsón" 140E forint olcsó? Az simán bolti ár. Egyébként ja antutuval rájöhetsz. Pl itt az S3 nál ilyen van.
[LINK]

De simán rájöhető hogy valami replica nem túl gyors érezni hogy gagyi minőség. Nincsenek rajta a samsung szoftverek mint pl az s voice.
Ronda a kijelzője
[LINK]

Fu az igen. Én PL így kép alapján meg nem tudtam volna mondani hogy melyik a samsung. (Ugye ha nincs ráirva vagy letakarta volna valaki.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
"ilyen olcsón" 140E forint olcsó? Az simán bolti ár. Egyébként ja antutuval rájöhetsz. Pl itt az S3 nál ilyen van.
[LINK]

De simán rájöhető hogy valami replica nem túl gyors érezni hogy gagyi minőség. Nincsenek rajta a samsung szoftverek mint pl az s voice.
Ronda a kijelzője
[LINK]
0
0
0
0
szilvi96 avatar
De az lehetséges h ijen olcsón hozzá lehet jutni?És pl futtatok egy antutut akkor abból is megtudom állapitani?
0
0
0
0
no avatar
Már rögtön a dobozán látszik, pl. a Galaxy S egyszerű betűtípussal van kiírva és az S sem olyan mint az eredetin. Nézd meg, hogy néz ki az eredeti s és hasonlítsd össze vele. A replika gyöngébb minőségű ez rögtön látszik és hardveresen is gyengébb.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!!Sürgős lenne,mert találtam egy ipsét aki anyámnak a munkatársa és már évek óta telefonokkal foglalkozik namost 140 egy samsung galaxy s valameik változata azt mondta h ICS rendszer van benne meg van rajta blicc😃Na ebből nem sokat tudtam meg h meik változat holnap megyek házhoz személyesen megkukkantani a telefont,de felmerült az is bennem h netán nem e replika...........ez lenne a nagy kérdés h h lehet leellenőrizni h replika e vagy nem???Egy kicsit elhúztam....😃
0
0
0
0
humagyar avatar
Davezorrr írta:

Csak egy kérdés. Minek ezekbe ilyen erős proci?

Mert ezek inkább már számítógépek mint telefonok.Pl. vki ráteszi TV-re hozzá egy bloototh egér + bill és ezen játszik,netezik,filmezik esetleg dolgozik.

Az vicces 😀 Látszik, hogy én hivatalos magyar gamer vagyok (PC-s) 😆
0
0
0
0
no avatar
humagyar írta:
sacpatrik írta:
Kérlek ne nézzetek hülyének,de hozzám került egy iPhone 3G.

Én már itt ellentmondásba ütköztem 😀

Pont,ezért írtam. Ezekhez egyáltalán nem értek.
0
0
0
0
Davezorrr avatar

Mert ezek inkább már számítógépek mint telefonok.Pl. vki ráteszi TV-re hozzá egy bloototh egér + bill és ezen játszik,netezik,filmezik esetleg dolgozik.
0
0
0
0
humagyar avatar
sacpatrik írta:

Én már itt ellentmondásba ütköztem 😀
0
0
0
0
no avatar
Kicsit utána néztem a dolgoknak,hogy a 4.2.1 a legújabb frissítés rá.
1. kérdés: Meglehet oldani,hogy 4.3 kerüljön rá valahogyan? Csak olyan válaszoljon erre aki már csinált ilyet.((Ne linkeljetek oldalakat))

Az oké,hogy zenét Itunes-al rakok rá. Az sikerül is,de más fájlokat.. pl letöltött játékokat,hogyan rakom rá a telefonra?
0
0
0
0
humagyar avatar
Feki1991 írta:
alex1997 írta:
Feki1991 írta:
alex1997 írta:
S4?? Az mi? szerintem az s3 ra gondoltál Inkáb s2.t vegyél (: az 2 mag és minden igényedet kielégíti szerintem.

az ez lessz valószinűleg...
[LINK]
[LINK]

htcevo3d írta:
ja bocsi,s3-ra gondoltam.de ha meg vennem az s2-est,akkor mivel is vagyok elobbre?ugyanolyan,mint a mostani telom.

egy picivel erősebb mint a jelenlegi telód, nem éri meg a váltást...LG Nexus 4 😊 bár elég drága mobilról beszélünk 😃

S4?? Már tervezik? Megnézrem az adatokat. Fuuu Cortex A15 ös Proci 4 mag (vagy 2 nem emlekszek 4 re emlekszek) 2.0.GHZ Full HD felhontású 422PPI panel 5 inc. Fuuu Osztálytársam erre rá.....

igazából Exynos 5 Octa proci lessz benne ami 8 magos...4 A15ös 2GHz-es és 4 A7-es 1,2GHz.es lessz benne...

0
0
0
0
Feki1991 avatar
alex1997 írta:
Feki1991 írta:
alex1997 írta:
S4?? Az mi? szerintem az s3 ra gondoltál Inkáb s2.t vegyél (: az 2 mag és minden igényedet kielégíti szerintem.

[LINK]
[LINK]

htcevo3d írta:
ja bocsi,s3-ra gondoltam.de ha meg vennem az s2-est,akkor mivel is vagyok elobbre?ugyanolyan,mint a mostani telom.

egy picivel erősebb mint a jelenlegi telód, nem éri meg a váltást...LG Nexus 4 😊 bár elég drága mobilról beszélünk 😃

S4?? Már tervezik? Megnézrem az adatokat. Fuuu Cortex A15 ös Proci 4 mag (vagy 2 nem emlekszek 4 re emlekszek) 2.0.GHZ Full HD felhontású 422PPI panel 5 inc. Fuuu Osztálytársam erre rá.....

igazából Exynos 5 Octa proci lessz benne ami 8 magos...4 A15ös 2GHz-es és 4 A7-es 1,2GHz.es lessz benne...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Feki1991 írta:
alex1997 írta:

[LINK]
[LINK]

htcevo3d írta:

egy picivel erősebb mint a jelenlegi telód, nem éri meg a váltást...LG Nexus 4 8-) bár elég drága mobilról beszélünk :D

0
0
0
0
The Emptiness avatar
szilvi96 írta:
Sziasztok!
Tik mit gondoltok az LG L9 ről,azon kivül h nagy:DVan e valakinek?

Inkább Xperia S (személyes vélemény.)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bocs megint telefonrol 2X valaszoltam.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!
Tik mit gondoltok az LG L9 ről,azon kivül h nagy😃Van e valakinek?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát azért ezt nem mondanám. Tényleg elég sok olyan korszaka volt az LG nek hogy hozta ki a hányadékokat. Csak mindig helyrehozta. De tényleg elég nagy közutálatnak örvend emiatt. Nekem is volt egy LG p990 em. Csúcskategóriás teló volt az ára is az viszont akkora szar volt mint a nem tudom mi. Ettől függetlenül a nexus 4 valóban nagyon jó. Gondolkoztam is hogy az S3 mat lecserélem csak hát a csodás Magyarországon majdnem 2x annyiba kerül mint máshol.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
htcevo3d írta:
ááá,nem tudom milyenek mostanaban az lg telok.regen tudom,h.nem voltak valami jok.fogalmam sincsen,milyet vegyek.at kell meg alaposan gondolnom

az LG a 3. legnagyobb mobilgyártó szal elég jók az LG-k...régen is jók voltak, Prada széria...ráadásul a Nexus 4 Google referencia mobil, szóval a lehető legjobb mobilt kellett az LG-nek nyújtania...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
nankacu írta:
Nem egyszerűbb bemenni a t-home-hoz és venni 600 vagy mi tudom én hány ft-ért egy új SIM-et?

nem, mivel a vodafone-nál van kedvezményes előfizetésem, talán ha nem kötne semmi a vodához, nem akarnék ott maradni.
0
0
0
0
PoPet avatar
Nem egyszerűbb bemenni a t-home-hoz és venni 600 vagy mi tudom én hány ft-ért egy új SIM-et?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció