Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
Cooley írta:
Áhá! 😃 Köszi! Azoktól a gyökerektől még egy fél millás gép se kéne. Csak azt sajnálom, hogy ahhoz az 1 milliós nézettséghez én is hozzájárultam, igaz az utóbbi néhány alkalommal csak azért, hogy kiröhögjem őket, hogy mekkora idióták.
Azért nekem kéne egy olyan 😊.
0
0
0
0
Cooley avatar
Áhá! 😃 Köszi! Azoktól a gyökerektől még egy fél millás gép se kéne. Csak azt sajnálom, hogy ahhoz az 1 milliós nézettséghez én is hozzájárultam, igaz az utóbbi néhány alkalommal csak azért, hogy kiröhögjem őket, hogy mekkora idióták.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Cooley írta:
Itt most miről van szó? Csak én nem értem? 😆

http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=484
0
0
0
0
Cooley avatar
Itt most miről van szó? Csak én nem értem? 😆
0
0
0
0
Wentrion avatar
GokuTM írta:
Joker020 írta:
A Military Class III technológia ezekből épül fel ugye? DrMOS II, Hi-C CAP, Super Ferrite Choke (SFC), Solid CAP.

Nem csalunk, hardverteszt.
Nézz utána, ennyit érjen már meg közel 500.000Ft-os PC. 😕

Valahogy úgy! 😃 Ha már egyáltalán felajánlották, legyen egy kis sütnivalója az embernek. Nem csak a fórumok...
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok van egy Sapphire Radeon HD 5750 1gb ddr5 videokártyám és az lenne a gondom , hogy játékok betöltésénél kifagy meg kidob az egész játékból. Visszaraktam a régi videokártyámat (hd 4730) és azzal nincsen semmi gond. Az lenne a kérdésem , hogy esetleg javítható-e és , ha igen megérné-e. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
AlwinHD avatar
A Military Class III technológia ezekből épül fel ugye? DrMOS II, Hi-C CAP, Super Ferrite Choke (SFC), Solid CAP.
0
0
0
0
no avatar
Használtan van Sapphire 5830 hardveraprón.Kicsit gyengébb csak mint a Gtx 460.Az szerintem jó lenne neked 😀
0
0
0
0
trex01 avatar
cs.tud valaki 25000ft-ért gtx 460-at,vagy erőben közel álló karit,ami ilyen árban van?BF3 Multiplayerre kéne,mert majd FULL HD-s monitorral szeretnék játszani,de a mostani karim 😀így is allig viszi,nem hogy még azzal a monitorral!ha vki tud segíteni,írjon!
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
kár, hogy nem tudom nagyobb felbontású monítoron megnézni :/ de más meg jól néz ki, csak a fák ilyen csúnyák..
0
0
0
0
niteforce avatar
Én sem tudok mást mondani akkor mint a felbontás.
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Igen, az összes ilyen csúnya, elmosott, életlen.
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Devis írta:
lehet a kis felbontás miatt

én is erre gyanakodtam, de nem

ez egy másik 6850-nel készült, igaz 1680×1050 felbontáson, de a kép mégis össze van nyomva és még így is szép, élesek a fák, mármint összenyomással
https://lh6.googleusercontent.com/-p2FTEbU6mA8/TxMDiFOC4gI/AAAAAAAAEc8/08FaViC6ZIE/s912/bf3%202012-01-14%2019-30-17-74.png
0
0
0
0
Devis avatar
lehet a kis felbontás miatt
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
és a fákkal mit kezdjek? miért ilyen csúnyák?
szerk: a Metro 2033 1280×1024-ben fut, azért megy olyan jól, gondolom az SLI-s gyereknek meg full hd-ban van. meg a metro nagyon ingadozik fps téren hála az "optimalizáltságáról" 😀
néha lemegye 28-ra, a kapuk nyitásánál meg ilyen helyeken pedig 17, de az csak addig, amíg ki nem lépek a kapun (füst miatt), mellesleg húztam egy laza 100mhz-et a kártya órajelén a metronal, meg persze a hűtést is feljebb kapcsoltam 😃
na de a fák miért vannak? miért ilyen csúnyák??
0
0
0
0
niteforce avatar
HD68**-nak fekszik a metro 😃
nálam is viszonylag jól fut 😃
0
0
0
0
zsubnalov avatar
CrucioIsAwesome írta:
zsubnalov írta:
Sziasztok!

Vennék egy új vidikártyát de úgy, hogy sokáig is használjam..
(1 Gb os vennék) Szerintetek miet vegyek? (Nvidia)

mennyiért vennél?
Amúgy a GTX 560Ti jó választás lehet, de várd meg a GTX 650/660-at szerintem

Azt még nem tudom mennyi pénzem lesz. Ballagási pénzből lenne 😀 .+15000
ami az enyém.
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
zsubnalov írta:
Sziasztok!

mennyiért vennél?
Amúgy a GTX 560Ti jó választás lehet, de várd meg a GTX 650/660-at szerintem
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GTX275-ről 6870-re érdemesebb váltani, mint 6850-re.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Kicsi az nálam relatív. Arra voltam kíváncsi, hogy megéri-e picit ráfizetni, hogy megvegyem a 6780est, vagy nem sok különbség van köztük teljesítményben.
0
0
0
0
Devis avatar
attól függ h mennyi az a kicsi.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
mennyivel erősebb a HD6870 a HD6850-től? szóval meg éri -e egy kicsivel több pénzt kiadni a HD6870-re?
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! azt miért van hogy áramszünet után vissza ugrott a videokártyám alap órajelre?
0
0
0
0
Wentrion avatar
Primera írta:
opengl 3.2 és 4.1 között mi a különbség, ha van??

Ha tudsz kicsit angolul akkor tessék! 😀

[LINK]
0
0
0
0
Adzarb avatar
opengl 3.2 és 4.1 között mi a különbség, ha van??
0
0
0
0
getcarter avatar
GAMER2 írta:
Superlompos írta:
20k alatt nem találsz semmi használhatót, már ha komolyabban akarsz játszani, akkor 20k felett kell nézelődni.

vagy használtpiac!😃

vagy egy komolytalan 4850
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Superlompos írta:
20k alatt nem találsz semmi használhatót, már ha komolyabban akarsz játszani, akkor 20k felett kell nézelődni.

vagy használtpiac!😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
akkor keresek tovább😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
dzsanni94 írta:
Ez mennyire jó játékhoz?
GT220 1GB DDR3 nVidia

nagyon semennyire...
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Ez mennyire jó játékhoz?
GT220 1GB DDR3 nVidia
0
0
0
0
niteforce avatar
RolandWhite1 írta:
sziasztok, A Colorfire Radeon 6770 videókártyáról szeretnék kérdezni. Mégpedig azt hogy tudtok-e róla valami negatívat mondani (nem tudás szempontból) PL: túlmelegedés, memória hibák, szóval ettől a gyártótól valami "betegség" amiért nem célszerű megvenni.

elég ismeretlen márka, én jobban bíznék valami normálisban
0
0
0
0
superkiller avatar
Elitgamer, köszi szépen a gyors választ
0
0
0
0
no avatar
sziasztok, A Colorfire Radeon 6770 videókártyáról szeretnék kérdezni. Mégpedig azt hogy tudtok-e róla valami negatívat mondani (nem tudás szempontból) PL: túlmelegedés, memória hibák, szóval ettől a gyártótól valami "betegség" amiért nem célszerű megvenni.
0
0
0
0
Garasos GameR avatar
Superkiller: Laptop VGA-ról lévén szó, egyáltalán nem sok a 68 °C. Ennyi még asztali gépek videókártyái esetében is tűrhetőnek tekinthető.
0
0
0
0
superkiller avatar
sziasztok! Véleményetekre lenne szükségem. Laposomban nVidia GeForce GT 540M van, amin ha 2 órát játszom (Crysis 2 high high beállításon) és 68 c a gpu hőmérséklete. Szerintetek ez sok, vagy normális. Köszönöm előre is a válaszokat
0
0
0
0
ximo avatar
Ha van egy jó 500 de inkább 550-es tápod, és a villanyszámla nem számít akkor egyértelműen a gtx 480 (már csak azért is mert olcsóbb és több rá a gari), egyébként kb ugyan azt tudják. Nem jársz rosszul egyikkel sem
0
0
0
0
tomithc avatar
Sziasztok. Zotac 480 gtx vagy sapphire 6970? a 480gtx 1 év garival 53 lenne az ati meg 7 hónap garival 61k. Bf3-hoz, bc2-höz, diablo 3-hoz lenne. Szerintetek? Nagyon bizonytalan vagyok. 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Persze hogy jó,az enyém is 38C alaponn,ha nem csinál semmiti,ha meg terhelem pl játékkal akkor felmegy 60-70C is.
0
0
0
0
skindzso avatar
hali az jó ha a videókártyám 37-38 FOKOS és nem megy semijen játék a BIOSBA meg a PCEI freqvenci meg 100 on van az is jo ugy ahogy van mert a procit is megtuningoltam 😃

kösz a választ 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
hondamoto2 írta:
Hali csak én nem látom hogy milyen a tápod vagy nincs is adat róla?😆

van róla, már válaszoltam neki 😃
0
0
0
0
hondamoto2 avatar
Hali csak én nem látom hogy milyen a tápod vagy nincs is adat róla?😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. A számítógépbe szeretnék venni egy Hd6770-es videókártyát. Az lenne a kérdésem, hogy a tápom elbírja-e. A válasz az adatlapomra légyszíves 😀 köszönöm
0
0
0
0
niteforce avatar
mark webber írta:
No Szép estét emberek! 😀
Bocs hogy ide írok de eléggé látogattot ez a topic.....
szóval azt szeretném kérdezni hogy mennyire baj az ha pl AMD-s alaplap , proci de a videókártya "zöld" vagyis nV. Szóval lehet ebből baj? pl nem megy rendesen a kari?

Semmi nem lenne, ugyanúgy fog működni a VGA
0
0
0
0
mark webber avatar
No Szép estét emberek! 😀
Bocs hogy ide írok de eléggé látogattot ez a topic.....
szóval azt szeretném kérdezni hogy mennyire baj az ha pl AMD-s alaplap , proci de a videókártya "zöld" vagyis nV. Szóval lehet ebből baj? pl nem megy rendesen a kari?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Cooley írta:
Na várjunk! Csak az az egy játék csinálja ezt, vagy több is?

Eddig csak ennél jött elő. Most nincs más játék a gépemen, mert letöröltem. De a Dirt Showdown kipróbálása előtt nem volt semmilyen gond a régebbivel. Az újról meg nincs tapasztalatom, mert csak a showdown-t próbáltam ki vele. Leszedtem azt a progit, amit mondtál, majd miután leszedte a drivert felraktam a legújabbat, s most elindult egyből a játék. Remélem ezután nem lesz gond. Amúgy szerintem a játék hibája lesz ez a dolog, s nem a driver a hibás.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció