Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Áhá! 😃 Köszi! Azoktól a gyökerektől még egy fél millás gép se kéne. Csak azt sajnálom, hogy ahhoz az 1 milliós nézettséghez én is hozzájárultam, igaz az utóbbi néhány alkalommal csak azért, hogy kiröhögjem őket, hogy mekkora idióták.
Itt most miről van szó? Csak én nem értem? 😆
http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=484
A Military Class III technológia ezekből épül fel ugye? DrMOS II, Hi-C CAP, Super Ferrite Choke (SFC), Solid CAP.
Nem csalunk, hardverteszt.
Nézz utána, ennyit érjen már meg közel 500.000Ft-os PC. 😕
Valahogy úgy! 😃 Ha már egyáltalán felajánlották, legyen egy kis sütnivalója az embernek. Nem csak a fórumok...
lehet a kis felbontás miatt
én is erre gyanakodtam, de nem
ez egy másik 6850-nel készült, igaz 1680×1050 felbontáson, de a kép mégis össze van nyomva és még így is szép, élesek a fák, mármint összenyomással
szerk: a Metro 2033 1280×1024-ben fut, azért megy olyan jól, gondolom az SLI-s gyereknek meg full hd-ban van. meg a metro nagyon ingadozik fps téren hála az "optimalizáltságáról" 😀
néha lemegye 28-ra, a kapuk nyitásánál meg ilyen helyeken pedig 17, de az csak addig, amíg ki nem lépek a kapun (füst miatt), mellesleg húztam egy laza 100mhz-et a kártya órajelén a metronal, meg persze a hűtést is feljebb kapcsoltam 😃
na de a fák miért vannak? miért ilyen csúnyák??
nálam is viszonylag jól fut 😃
Sziasztok!
Vennék egy új vidikártyát de úgy, hogy sokáig is használjam..
(1 Gb os vennék) Szerintetek miet vegyek? (Nvidia)
mennyiért vennél?
Amúgy a GTX 560Ti jó választás lehet, de várd meg a GTX 650/660-at szerintem
Azt még nem tudom mennyi pénzem lesz. Ballagási pénzből lenne 😀 .+15000
ami az enyém.
Sziasztok!
mennyiért vennél?
Amúgy a GTX 560Ti jó választás lehet, de várd meg a GTX 650/660-at szerintem
opengl 3.2 és 4.1 között mi a különbség, ha van??
Ha tudsz kicsit angolul akkor tessék! 😀
[LINK]
20k alatt nem találsz semmi használhatót, már ha komolyabban akarsz játszani, akkor 20k felett kell nézelődni.
vagy használtpiac!😃
vagy egy komolytalan 4850
20k alatt nem találsz semmi használhatót, már ha komolyabban akarsz játszani, akkor 20k felett kell nézelődni.
vagy használtpiac!😃
Ez mennyire jó játékhoz?
GT220 1GB DDR3 nVidia
nagyon semennyire...
GT220 1GB DDR3 nVidia
sziasztok, A Colorfire Radeon 6770 videókártyáról szeretnék kérdezni. Mégpedig azt hogy tudtok-e róla valami negatívat mondani (nem tudás szempontból) PL: túlmelegedés, memória hibák, szóval ettől a gyártótól valami "betegség" amiért nem célszerű megvenni.
elég ismeretlen márka, én jobban bíznék valami normálisban
kösz a választ 😀
Hali csak én nem látom hogy milyen a tápod vagy nincs is adat róla?😆
van róla, már válaszoltam neki 😃
No Szép estét emberek! 😀
Bocs hogy ide írok de eléggé látogattot ez a topic.....
szóval azt szeretném kérdezni hogy mennyire baj az ha pl AMD-s alaplap , proci de a videókártya "zöld" vagyis nV. Szóval lehet ebből baj? pl nem megy rendesen a kari?
Semmi nem lenne, ugyanúgy fog működni a VGA
Bocs hogy ide írok de eléggé látogattot ez a topic.....
szóval azt szeretném kérdezni hogy mennyire baj az ha pl AMD-s alaplap , proci de a videókártya "zöld" vagyis nV. Szóval lehet ebből baj? pl nem megy rendesen a kari?
Na várjunk! Csak az az egy játék csinálja ezt, vagy több is?
Eddig csak ennél jött elő. Most nincs más játék a gépemen, mert letöröltem. De a Dirt Showdown kipróbálása előtt nem volt semmilyen gond a régebbivel. Az újról meg nincs tapasztalatom, mert csak a showdown-t próbáltam ki vele. Leszedtem azt a progit, amit mondtál, majd miután leszedte a drivert felraktam a legújabbat, s most elindult egyből a játék. Remélem ezután nem lesz gond. Amúgy szerintem a játék hibája lesz ez a dolog, s nem a driver a hibás.