azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet, hogy veszek egy 2TB-os vinyót, de csak 1,8 TB helyet ismer el?😃
azé az a 200 giga kis tévedés csupán annyit tesz mint az előző vinyóm összesen 😆
Valaki? felteszem a gta sa-t + samp 0.3e-t, és hoodlum crack-et teszek be, elindítom a játékot, minden megy tökéletesen, kilépek újra akarnám indítani és azt írja ki hogy hibát észlelt a GTA sa exe. ben, már kipróbáltam másik crack-et is és azzal is ugyan ez, újra raktam 3x és mindig elsőre jó, és utána megint kiírja... valaki tud rá megoldást??:S
(azért írtam ide mert ezt többen nézik mint a gtasa gépigényét...)
looserking írta:
256MB Rammal lehet játszani valami értelmeset a mai világban ? 😃
mert egy ideig annyim lesz >.<
pl GTA:SA lowon szerintem menni fog😃 Meg prince of persia játékok(kivéve forgotten sand és prince of persia(4)) is menni fognak szerintem bár 256MB tényleg nem sok:S
Nem lesz annyival több fps-ed, hogy megérje a kiadást, a 2 kártya árából vett erősebb vga-val több fps-ed lenne, főleg a physx-et nem használó játékoknál.
"Gyönyörű grafika, és hihetetlen realisztikusság..."
apetit1989 írta:
Gyerekek, miért kell ezt a fránya physx-et ennyire komolyan venni?
Mert egyes embereknél ennyiben kimerül az érvfelhozatal a zöld oldal mellett.
A hozzá nem értők pedig azt hiszik, hogy ez valami csoda.
Igazából, a szebb grafika, és a jobb játékélmény az ami nálam dominál...
A "csoda" csak annyi, hogy ha bekapcsolom, szebb a ruhák gyűrődése, szebb egy ablak törés, vagy akár maga a füst... Realisztikusabb a játék. ÉS EZ NEKEM FONTOS TÉNYEZŐ
Ez a két kártyás megoldás arra jó, hogy ne egy kártyát terheljek le fizikai számítással, és grafikai számítással. Egy olcsóbb vga mint mondjuk a gtx 260 nem fogná vissza a 460-at, és tökéletes lenne fizikai számításokra... Így több FPS-t nyernék. Természetesen csak physix-et használó játéknál. Gyönyörű grafika, és hihetetlen realisztikusság...( áram zabálás nem fő szempont )
Hogy érzékeltessem: Jobb egy négy kerék meghajtású terepjáró mint egy két kerék meghajtású, terepen...
Osynho írta:
"úgy hallottam, nagyon jó megoldás ez a két vga-s megoldás"
Milyen megoldás és mire jó? 😃
Szerintem arra gondol, hogy az egyik kártyával PhysX-et akar számoltatni.
Ami tekintve, hogy nem hemzsegnek a teljes körű PhysX támogatást élvező játékok, totál hülyeség szerintem.
ricsko1234 írta:
Erre lenne pénzem http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=441 Amit Luiboy kolléga belinkelt, de úgy hallottam, nagyon jó megoldás ez a két vga-s megoldás.
Több FPS-t kapnék ezzel a vga-val, mint a két vga-s megoldással? Mert ugye akkor 1 vga fizikai számítást egy másik a grafikai számítást végezné ( áram zabálás növekedne )
Viszont ennél a 480-nál már csak egy vga számolna mindent... ergo ott lennék mint ha ezt a 480 és 260 kombinációt használnám. Vagy tévedek? 😀
Nem egészen értem mit szeretnél. :/ Physx-re még 1vga-t? Minek? És miért egy áramzabáló 260-ast? Ha nvidia vga-d van, 1 vga is megoldja. Nem mintha sok értelme lenne az egésznek.
Bár egész jó árban van a gtx480, én biztos nem venném meg. Alig drágább egy 7850, sokkal okosabb döntés lenne.
Van egy HD 7850 videókarim, és mellette egy FX-8150 processzor. Sok helyen hallottam, hogy ez a processzor már nem tudja a top VGA-kat kihajtani. Ezért kiváncsi vagyok, hogy egy erős VGA-t mennyire fog vissza a processzorom. Haveron kölcsönadja a videókártyáját, egy Gigabyte GTX 680-at és le akarok pár tesztet futtatni.
Olyan címekre lenne szükségem, amiben beépített benchmark van, mint at F1 2012 és Dirt 3...
Erre lenne pénzem http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=441 Amit Luiboy kolléga belinkelt, de úgy hallottam, nagyon jó megoldás ez a két vga-s megoldás.
Több FPS-t kapnék ezzel a vga-val, mint a két vga-s megoldással? Mert ugye akkor 1 vga fizikai számítást egy másik a grafikai számítást végezné ( áram zabálás növekedne )
Viszont ennél a 480-nál már csak egy vga számolna mindent... ergo ott lennék mint ha ezt a 480 és 260 kombinációt használnám. Vagy tévedek? 😀
ricsko1234 írta:
Üdv.
Úgy döntöttem, hogy a mostani NV GTX460 mellé vennék egy NV GTX260-at fizikai számításra. A kérdéseim a következők lennének.
1.: Szerintem nem SLI vel kell ezt megoldani, de akkor hogy?Vagy az nv control panelban csak simán át kéne állítanom a 260-ra a physixet, sli kapcsolat nélkül? Láttam egy két tesztet de ott ati és nv volt együtt hybrid megoldásban...de azt hanyagolnám.
2.: Ha sikerülne egy GTX260-at összerakni a GTX460-al, akkor a GTX460 mennyivel gyorsulna fel, így hogy levette a GTX260 a Physix terhet a hátáról?
Én inkább azt ajánlom,h add el a gtx460-at,a 260 árát csapd hozzá,és vegyél egy erösebbet.Nembiztos h tudna a kettö együt menni.Mennyid lenne összesen kártyára ha eladnád a 460-at?
ricsko1234 írta:
Üdv.
Úgy döntöttem, hogy a mostani NV GTX460 mellé vennék egy NV GTX260-at fizikai számításra. A kérdéseim a következők lennének.
1.: Szerintem nem SLI vel kell ezt megoldani, de akkor hogy?Vagy az nv control panelban csak simán át kéne állítanom a 260-ra a physixet, sli kapcsolat nélkül? Láttam egy két tesztet de ott ati és nv volt együtt hybrid megoldásban...de azt hanyagolnám.
2.: Ha sikerülne egy GTX260-at összerakni a GTX460-al, akkor a GTX460 mennyivel gyorsulna fel, így hogy levette a GTX260 a Physix terhet a hátáról?
Én inkább azt ajánlom,h add el a gtx460-at,a 260 árát csapd hozzá,és vegyél egy erösebbet.Nembiztos h tudna a kettö együt menni.Mennyid lenne összesen kártyára ha eladnád a 460-at?
Üdv.
Matyi10 írta:
Üdv felraktam a gépre a win 7 64bit op rendszert. De csak 2GB lát a 4GB helyet.. bios reset megvolt. msconfig boot advanced beállításoknál 4096 ír. mi lehet a gond?
BIOSban tolj egy memory remapet ha van.
nem találtam ilyet a BIOSban
Elvileg DIMM1be kell tenni a RAM-ot legalábbis ajánlatos s esetleg BIOSban nincs bekapcsolva DUAL channel memory mode? ugye egy modulnál elég értelmetlen és ez is lehet gubanc.
dualkit-em van 2x2GB még akkor összeraktam a gépet külön megnéztem hogy dimm1 és dimm2 rakjam a RAMokat. nem hibásak mert külön külön is megnéztem és müködnek.
Ja hát profilodból nekem nem derült ki, hogy dual kit😃 Akkor viszont lehet dual channel probléma. Be van kapcsolva? AIDA 64 szoftverben mit ír aktív üzemmódnak a memóriavezérlőnél? Ha nem azt, hogy Dual Channel akkor az a baj szerintem.
Matyi10 írta:
Üdv felraktam a gépre a win 7 64bit op rendszert. De csak 2GB lát a 4GB helyet.. bios reset megvolt. msconfig boot advanced beállításoknál 4096 ír. mi lehet a gond?
Elvileg DIMM1be kell tenni a RAM-ot legalábbis ajánlatos s esetleg BIOSban nincs bekapcsolva DUAL channel memory mode? ugye egy modulnál elég értelmetlen és ez is lehet gubanc.
dualkit-em van 2x2GB még akkor összeraktam a gépet külön megnéztem hogy dimm1 és dimm2 rakjam a RAMokat. nem hibásak mert külön külön is megnéztem és müködnek.
Matyi10 írta:
Matyi10 írta:
Matyi10 írta:
Sziasztok valaki véletlen nem tudja hogy lehet egy ASUS Xonar DS eeprom-ját javítani?
Ma reggel bekapcsoltam a gépet, és nem érzékeli a hangkártyát semelyik slotban sem, egyik napról a másikra, mi lehet a gond???
ez csak nekem szúrt szemet miközben olvasgattam hogy mit ad az új amd driver ??
Company of Heroes 2 – megjelenítési problémák bekapcsolt AA esetén a AMD Catalyst Control Centerben
Nemrég újra lett telepítve a gépemen a win7 (eddig is az volt és simán futott rajta a BF3 lagg nélkül) most hogy újra lett telepítve nagyon laggol pedig low on van. Catalys van fent visual c++ 2005, 2008, 2010, Physx... Mi lehet a gond?
robinho89 írta:
Luiboy: Az nem jó hír! 😞 Hol bírom megnézni, h az én lapomnak mennyi a revizó száma? Mert a SIW nevezetű progival megnéztem az alaplapom tulajdonságait és semmi olyan nincs feltüntetve! 😊
Vagy a dobozára van ráírva vagy a "lap" egyik sarkában van.
Luiboy: Az nem jó hír! 😞 Hol bírom megnézni, h az én lapomnak mennyi a revizó száma? Mert a SIW nevezetű progival megnéztem az alaplapom tulajdonságait és semmi olyan nincs feltüntetve! 😊
Attól függ mekkora a lapod Revizió száma az 1.0-1.5-ig nem lehet bele buldozert sem rakni csak a 3.1-es be.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ma770t-ud3_10
Köszöntem.
Próbáltam keresni de ugye nem ingyenes, kalóz verziót meg nem találtam.
a próba felvétel a demóba jól sikerült, csak a játékot nem veszi fel.
akkor pontosítok, egy Action!-höz hasonló INGYENES videófelvevő progit mondjatok légyszíves. A legfőbb lényeg, hogy jó minőségű felvételt készítsen.
vagy ha van vkinek linkje a tört actionhoz azt kérem írja meg pm-be,
Tudnátok mondani a Frapsen kívül jó felvevő progit amit játékok alatt tudok használni?
magyarul gameplay videókat készíteni.
Fraps hátránya: nagyon leesik az fps, elmondhatatlanul rossz a felvétel minősége, de kb 10 perces videó 2-3 GB, ami nekem nem baj, csak társaimnak, akik elakarják hozzám juttatni a videókat.
Sziasztok! Lenne 1 kis problémám. Amikor a Yo*tube-on nézek 1 GAMEPLAY-t akkor állandóan késik a kép,magyarul siet a hang 😆. Ez miért van, és hogyan lehetne orvosolni? (Most raktam fel a legújabb flash playert)
azé az a 200 giga kis tévedés csupán annyit tesz mint az előző vinyóm összesen 😆
(azért írtam ide mert ezt többen nézik mint a gtasa gépigényét...)
Egy tanácsot szeretnek kérni
az ismerősnek a következő PC van :
- Gigabyte MA770-DS3, AMD 770 DualDDR 2-1066
- Gigabyte Radeon HD 4850 512MB DDR3
- A-Date 4Gb Kit2x2024MB Gamers Series 800MHz
- AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000Socket AM2 Box
- MODECOM FEEL II-400 ATX 2.2 400W
és kiszeretné cserélni a porcit egy 4 magosra meg a grafikus kártyát 1024 MB leci milyent vegyek?
😶
Amd Phenom II X4 965 +Hd 7770
Illetve tápot is vegyen ,mert a MODECOM hulladék.
Fsp hexa 400w-500w Chieftec ctg 400-500
az ismerősnek a következő PC van :
- Gigabyte MA770-DS3, AMD 770 DualDDR 2-1066
- Gigabyte Radeon HD 4850 512MB DDR3
- A-Date 4Gb Kit2x2024MB Gamers Series 800MHz
- AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000Socket AM2 Box
- MODECOM FEEL II-400 ATX 2.2 400W
és kiszeretné cserélni a porcit egy 4 magosra meg a grafikus kártyát 1024 MB leci milyent vegyek?
😶
Heroes 3, Mafia 1, doom 1-2, ignition, carmageddon, quake 1-2-3, worms, stb. stb. Jobbnál jobb játékok vannak
pl GTA:SA lowon szerintem menni fog😃 Meg prince of persia játékok(kivéve forgotten sand és prince of persia(4)) is menni fognak szerintem bár 256MB tényleg nem sok:S
mario?😊
"Gyönyörű grafika, és hihetetlen realisztikusság..."
Jól megetted a marketinget. 😀
Gyerekek, miért kell ezt a fránya physx-et ennyire komolyan venni?
Mert egyes embereknél ennyiben kimerül az érvfelhozatal a zöld oldal mellett.
A hozzá nem értők pedig azt hiszik, hogy ez valami csoda.
Igazából, a szebb grafika, és a jobb játékélmény az ami nálam dominál...
A "csoda" csak annyi, hogy ha bekapcsolom, szebb a ruhák gyűrődése, szebb egy ablak törés, vagy akár maga a füst... Realisztikusabb a játék. ÉS EZ NEKEM FONTOS TÉNYEZŐ
Ez a két kártyás megoldás arra jó, hogy ne egy kártyát terheljek le fizikai számítással, és grafikai számítással. Egy olcsóbb vga mint mondjuk a gtx 260 nem fogná vissza a 460-at, és tökéletes lenne fizikai számításokra... Így több FPS-t nyernék. Természetesen csak physix-et használó játéknál. Gyönyörű grafika, és hihetetlen realisztikusság...( áram zabálás nem fő szempont )
Hogy érzékeltessem: Jobb egy négy kerék meghajtású terepjáró mint egy két kerék meghajtású, terepen...
Szerintem arra gondol, hogy az egyik kártyával PhysX-et akar számoltatni.
Ami tekintve, hogy nem hemzsegnek a teljes körű PhysX támogatást élvező játékok, totál hülyeség szerintem.
Nem egészen értem mit szeretnél. :/ Physx-re még 1vga-t? Minek? És miért egy áramzabáló 260-ast? Ha nvidia vga-d van, 1 vga is megoldja. Nem mintha sok értelme lenne az egésznek.
Bár egész jó árban van a gtx480, én biztos nem venném meg. Alig drágább egy 7850, sokkal okosabb döntés lenne.
Van egy HD 7850 videókarim, és mellette egy FX-8150 processzor. Sok helyen hallottam, hogy ez a processzor már nem tudja a top VGA-kat kihajtani. Ezért kiváncsi vagyok, hogy egy erős VGA-t mennyire fog vissza a processzorom. Haveron kölcsönadja a videókártyáját, egy Gigabyte GTX 680-at és le akarok pár tesztet futtatni.
Olyan címekre lenne szükségem, amiben beépített benchmark van, mint at F1 2012 és Dirt 3...
Üdv.
Szerintem is jobban járnál egy erősebbel 😀
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=441
Best Buy
Üdv.
Ja hát profilodból nekem nem derült ki, hogy dual kit😃 Akkor viszont lehet dual channel probléma. Be van kapcsolva? AIDA 64 szoftverben mit ír aktív üzemmódnak a memóriavezérlőnél? Ha nem azt, hogy Dual Channel akkor az a baj szerintem.
A HD4XXX szériás kártyákhoz megszűnt már a driver frisittés??
Erre énis kíváncsi lennék.. 😀
[LINK]
Ma reggel bekapcsoltam a gépet, és nem érzékeli a hangkártyát semelyik slotban sem, egyik napról a másikra, mi lehet a gond???
Company of Heroes 2 – megjelenítési problémák bekapcsolt AA esetén a AMD Catalyst Control Centerben
Vagy a dobozára van ráírva vagy a "lap" egyik sarkában van.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3807#ov
Ennél a képnél tartsd az egered a lap bal felső sarkára 😀
hali all melyik winyórol érdemesebb bootolni a 2 közül ?
5400RPM 8MB Cache UDMA100
7200RPM 2MB Cache UDMA100
második
Kösz a gyors választ! 😀
Attól függ mekkora a lapod Revizió száma az 1.0-1.5-ig nem lehet bele buldozert sem rakni csak a 3.1-es be.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ma770t-ud3_10
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3243
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3807
😞
Próbáltam keresni de ugye nem ingyenes, kalóz verziót meg nem találtam.
a próba felvétel a demóba jól sikerült, csak a játékot nem veszi fel.
akkor pontosítok, egy Action!-höz hasonló INGYENES videófelvevő progit mondjatok légyszíves. A legfőbb lényeg, hogy jó minőségű felvételt készítsen.
vagy ha van vkinek linkje a tört actionhoz azt kérem írja meg pm-be,
Előre is köszönök mindent
magyarul gameplay videókat készíteni.
Fraps hátránya: nagyon leesik az fps, elmondhatatlanul rossz a felvétel minősége, de kb 10 perces videó 2-3 GB, ami nekem nem baj, csak társaimnak, akik elakarják hozzám juttatni a videókat.