Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CPU-z pontosan mutatja.
Miért van az, hogy ahogy jönnek ki a frisseb driverek egyre kevesebb pontot kap win7 élményindexbe az 5830-am? Volt 7,6; 7,5 most a 12.3-as Catalyst-al 7,4...
Amúgy ahogy megy előre az időben, úgy ad egyre kevesebbet. Pl két éve gondolom maxhoz közeli pontot kaptál volna egy GTX 480-nal, mostmár azért jóval kevesebb jár.
Tehát ahogy avul, úgy ad egyre kevesebb pontot.
De most nem is az a lényeg, hanem, hogy mi a francért?
Dual Coros.
Annyi lenne a kérdésem,hogy ideiglenesen elég neki az a táp ami a profilomban van?
Egy Intel Pentium 4 es Proci elbír egy Nvidia Geforce Gtx 460 ast?
Nem. Kell a minimum két mag.
Melyik a jobb Geforce Gtx 550 ti vagy Gtx 460?
Gtx 460
Edit: Ha van eladó 460-ad akkor szívesen megveszem. 😆
ajánlom figyelmetekbe:
érdekes, de igaz?
Simán működik de ez csak ideiglenesen tartja össze a forrasztást aztán újra el fog engedni és felválik a gpu így csíkozni fog de pár ezer ft ért szakszerűen meg lehet csináltatni amivel éveken át gond nélkül megy.
ajánlom figyelmetekbe:
érdekes, de igaz?
Hali!
Ha a gépemből lecserélném a HD5750-et, egy HD6850-re, akkor bírná a tápom?
Bőven.
Ha a gépemből lecserélném a HD5750-et, egy HD6850-re, akkor bírná a tápom?
Szerintetek megvegyem? GAINWARD™ NVIDIA GEFORCE GTX 460 SE 1024 MB. 30 000 Ft ért? 😕
Ne! Har d veraprón 30 ért 1 gigás 460 at kapsz ami nem SE
Kösz a gyors választ. 😃
Szerintetek megvegyem? GAINWARD™ NVIDIA GEFORCE GTX 460 SE 1024 MB. 30 000 Ft ért? 😕
Ne! Har d veraprón 30 ért 1 gigás 460 at kapsz ami nem SE
Cool and Quiet kivan kapcsolva?V lehet kevés neki a fesz.
Ki...ezt az ugrálást abbahagyta ha kikapcsoltam a thermal throttingot azért gondoltam arra, csak úgy meg veszélyes hőszenzorok nélkül...majd bekapcsolom, ha így kevés lesz 😃 Köszi a segítséget!
4850-hez elég,de ha lehet akkor nyisd ki,mert azért rejlik benne több kakaó.Szóval vesziteni nemfogsz vele.
Lehetni lehet...működik is csak olyan mint ha throttingolna... 3,2ghz-ről visszaveszi 2,1-re néha 0,8-ra csak nem tudom miért... :/
egy HD7770hez milyen amd-és és milyen intel-es procit ajánlanátok
Felesleges a 3570K. Egy i5-2500K teljesen megfelelő (ha további terveid is vannak) (53.000Ft) AMD-nél meg egy Phenom II X4 960T.
Sziasztok van egy Sapphire Radeon HD 5750 1gb ddr5 videokártyám és az lenne a gondom , hogy játékok betöltésénél kifagy meg kidob az egész játékból. Visszaraktam a régi videokártyámat (hd 4730) és azzal nincsen semmi gond. Az lenne a kérdésem , hogy esetleg javítható-e és , ha igen megérné-e. Előre is köszönöm.
Ajánlom neked egy régebbi driver feltelepítését, mert lehet az újakkal nem rendesen kompatibilis a kártyád :-) vagy lehet tlmelegszik nem? akkor szokott kifagyni a cuccos... Everest homeval nézed meg mikor dolgozik a kártya. remélem segítettem.
Régebbi driverből vagy 4 et próbáltam és ugyanaz a hiba ; nem melegszik túl.
egy HD7770hez milyen amd-és és milyen intel-es procit ajánlanátok
egy AMD PHENOM 2 955-ÖES 4MAGOS PROCESSORT Ajánlok neked. de ha támogatja a lapod akkor egy 6 magos ugyanekkora 3,2-es AMD-t.
Sziasztok van egy Sapphire Radeon HD 5750 1gb ddr5 videokártyám és az lenne a gondom , hogy játékok betöltésénél kifagy meg kidob az egész játékból. Visszaraktam a régi videokártyámat (hd 4730) és azzal nincsen semmi gond. Az lenne a kérdésem , hogy esetleg javítható-e és , ha igen megérné-e. Előre is köszönöm.
Ajánlom neked egy régebbi driver feltelepítését, mert lehet az újakkal nem rendesen kompatibilis a kártyád :-) vagy lehet tlmelegszik nem? akkor szokott kifagyni a cuccos... Everest homeval nézed meg mikor dolgozik a kártya. remélem segítettem.
18 körül már kapsz 6750-et. Nekem is az volt, és semmi gondom nem volt vele. Jól teljesített.
Akkor inkább már a fentiek, azok elég sokkal megelőzik azt a karit
Na és ez??
HD 4890
hasonlókat tudok erről is mondani.
Ha teheted vegyél valami újabbat.
Na és ez??
HD 4890
Jó kis VGA De ez is csak DX: 10.1-et támogat de itt egy kis infó róla:
[LINK]
HD 4890
Szerintetek jó ez a videókártya???
Geforce 285GTX1024MB
Elég erős, de régi, nagyon sokat fogyaszt, hosszú, melegszik, és csak DX10-es.
Geforce 285GTX1024MB