Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az gáz ha a 4850-em hangosan zúg mert a venti 84%-on pörög és a hőmérséklete 82°C-on van Tera közben ?
Most nézem, neked 2 slotos van. Akkor nem normális.
Nem normális ? Az mit takar ? Amúgy megfőni csak nem fog 😆
Bár még nem láttam milyen élőben egy olyan vga, mik a normálisak ennél.
Az gáz ha a 4850-em hangosan zúg mert a venti 84%-on pörög és a hőmérséklete 82°C-on van Tera közben ?
Nem normális ? Az mit takar ? Amúgy megfőni csak nem fog 😆
majd at gondolom😀
amúgy GDDR3-at szerintem ne vegyél 😀 meg éri az a + pár ezer egy GDDR5-ért 😀
Meg azt is h h kell ablak modban nyomni,nem akarom csak erdekelt😃
Jovore a orici i5 lesz a videokartyat megkicserelem egy jovbra bar ez se rosz!😀
En is ugy tudtwm h hibas rammal nem.indul el attol fugfetlenul h hany szlot van es mennyi RAM zvan csatizva
Probalkoztam a vid.kartyaval meg a ramokkal kivenni betakni es meghibasodott az egyik RAM kivettem es ment minden!
De ink kerdezz meg egy infos boltban a tehendot
Régi videokártyával megy a gép. Újabbal meg el sem indul. ( Játszottam , elkezdett csíkozni és lefagyott a gép.)
Akkor valószínűleg Vram hibás a kártya.
A Ram-tól (rendszermemória) nem kezd el csíkozni a monitor.
Na igen a 6750 van vele egy szinten, eézrt írtam, hogy nagyjából. A 6750 és a 6770 között azonban nincs hatalmas szakadék. 😀
De biztos, hogy az halt meg? Mármint a videókártya? Mert érdemes lenne kipróbálni egy másik gépben is azt a kártyát. Hátha nem romlott el.
szerintem a HD6750 jobb vétel, most az, hogy kifogtál egy hibás példányt ne riasszon el.
Inkább a 6770, ami nagyjából egálban van a GTS 450-nel.
Mekkora felbontáson szoktál játszani? Mert ha nem full hd-n, hanem csak 1280X1024-ben, akkor ez is elég.
ez szerintetek jó videokártya:GeForce GTS 250
34 ezer ft-ért már hd 6850 et is be tudsz szerezni 😉
ez szerintetek jó videokártya:GeForce GTS 250
Ilyenekben már nem éri meg gondolkodni. Sokkal jobbat is lehet találni nála, ugyan abban az árkategóriában mint használtan mint újonon.
Azért ez ne így van, ha az egyiket, igen, akkor másikat nem.
Van olyan amelyik mindkettőt támogatja (MSI P67A GD55 B3).
De felment ennek a lapnak az ára... Nemrég még 28-29k-ért is meg lehetett volna venni.
Sőt olyan is van, ami Hibryd-et is támogat 😆😎
Csak szart sem ér. 😂
Van olyan amelyik mindkettőt támogatja (MSI P67A GD55 B3).
De felment ennek a lapnak az ára... Nemrég még 28-29k-ért is meg lehetett volna venni.
Tehát ha az Ati crossfire-t támogatja akkor az SLI-t nem? Az komoly...
Nem. A CF-et szinte kivétel nélkül minden legalább 2 pci-e x16-os foglalattal rendelkező lap támogatja, az SLI-t viszont főként csak a felső kategóriás lapok.
Üdv! Segítséget kérnék mert már ötletem sincs hogy mit csináljak hogy menjenek SLI-ben a kariaim mert már a falra mászok... Aki tud az plz. Előre is köszi.
Azzal a lappal sehogyan se fog menni. Nem támogatja az SLI-t. Tudnám ajánlani az SLI-hez az MSI Z68A-G45 (G3) típusú alaplapot. Esetleg ~5eFt-tal olcsóbbal EVGA P67 SLI Micro, talán a legolcsóbb 1155-ös SLI-t támogató lap.
A videokártya miatt kérdem. http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/processzor_cpu/intel/intel_pentium_d/2_magos_2x2_8ghz_cpu_dualcore_intel_d915_915_s775_1601934068.html . Ez elbírja a Gtx 460 és megvegyem hozzá?
Ahhoz a procihoz nem érdemes gtx 460-at venned.
GIGABYTE HD6450 1GB DDR3
GPU:675MHz
RAM:1600MHz
64-bit
Milyen video kártya ez? Új szerű , szép grafikát csinál?
Ez egy 10 ezer forintos kártya de valahol 8 ért is láttam, annyit is tud kb...
GPU:675MHz
RAM:1600MHz
64-bit
Milyen video kártya ez? Új szerű , szép grafikát csinál?