Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hát persze, dx9 az kisebb igényű
tévedsz! ugyanolyan szintű grafikát könyebb megjeleníteni DX11-ben mint 9ben lévén a többszálás feldolgozásnak...
kösz 😀 de az az érdekes hogy DX9 be meg MAXOn megy a játék 😀
ÉS az használtan kb. mennyi?
Egyszerű a magyarázat: az 5670 gyenge vga mind a cryis2-nek, mind a dx11-nek.
az nem baj ha a videokártyám alapjáraton 38-40 fok os ??
jah meg azt szeretném kérdezni hogy nekem HD 5670 1GB a VGA és mikor DX11 be akarom játszani a CRYSIS 2 őt akkor fél óra után elkezd laggolni a játék de ugy laggol be hogy még a menüje is laggol a játéknak erre van valami megoldás ??
kösz a válaszokat 😀
Mindenképpen olyan kell, ami leüti a HD 5550.öt, mert most olyanom van, s mindenki írja, hogy nem passzol a gépemhez.
Amiket írtam,azok mind erősebbek nála 😃 Még egy 10k-s 8800GTS\GT\GTX is erősebb 😃
Szerintetek az én gépembe jól jönne egy NvIdia GTX 680? vagy maradjak ATi-s karinál? Tudtok javasolni valami jót, ami nem annyira húzós, árban. (kb. 17000 forintig) És még egy: kb egy GTX 680 mennyit kóstál?
PÜ-ben tudnátok válaszolni?
Melyik a jobb? Nvidia GT210 vagy a GT520?
GT 520
Bicike: Hát egy GTX 680-an kiscit sok lenne véleményem szerint.
Háát 17k forintért használtan kapsz HD 4870\90-et,vagy GTX 260\275-öt
PÜ-ben tudnátok válaszolni?
Ilyen karim van http://www.asus.hu/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/#specifications
Szerintetek ez idén elég lesz a játékoknak, hogy szinte minden menjen max grafin?
Minden úgyse fog a Max Payne 3 se megy mert csak 1gb a video memory :S és húzni kb meddig lehet, hogy csináljam a húzást olyat olvastam h mindig egy kicsit kell, ehhez nem nagyon értek azért kérdezem 😃
Az ATI Radeon HD6570-ről mi a véleményetek?
(MSI Radeon HD6570 LP 1GB 128bit DDR3 PCI-E R6570-MD1GD3/LP Videokártya)
Ha véleményt kérsz, előbb irány a Passmark, ott megnézed hogy hol van a rangsorban a drága, és ha utána is tanácstalan vagy, megkérdezed hogy milyen itt. Egyébként játékra inkább ne. Meg úgy másra se. Vegyél inkább egy 6770-et, azt már lehet is használni. 😀
Egy link a Passmarkhoz:
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+HD+6570
Amint látod nem alegjobb, inkább egy 6770, azzal már el lehet játszogatni:
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+HD+6770
[LINK]
(MSI Radeon HD6570 LP 1GB 128bit DDR3 PCI-E R6570-MD1GD3/LP Videokártya)
Prociból szerinted vegyek kisebbet elvégre azt mondták hogy abból nem kell olyan nagy?
ha játékra használod akár egy i3 is elég.
de úgy szeretném eladi hogy jó legyen a VGA😉
Nem hozná vissza az árát.
cs.megkérdezném hogy melyik kari a jobb szerintetek:egy HD6950 1Gb vagy egy HD 7850 OC 2Gb.én szerintem a második,de megkérdezlek titeket is!köszönöm a válaszokat előre is😆
Nem sokkal, de jobb a 7850😉
cs.megkérdezném hogy melyik kari a jobb szerintetek:egy HD6950 1Gb vagy egy HD 7850 OC 2Gb.én szerintem a második,de megkérdezlek titeket is!köszönöm a válaszokat előre is😆
Még jó, hogy egy 7850 2GB erősebb egy 6950 1GB-nál! 😆
Eggyértelműen a második szerintem 😃
Üdv. Ma vettem új videó kártyát Nvida Geforce GT 520 1GB
belerakom a gépbe el is indul meg minden. és a gépem olyan mintha nem lenne "FPS"-em szaggat az egér a hang is 1 másodpercre szaggat nem tudjátok mi lehet?
Telepítsd fel a driverét és minen pöpeclessz 😀
A benchmarknal vettem észre hogy az intel hd graphic 3000-et észleli
belerakom a gépbe el is indul meg minden. és a gépem olyan mintha nem lenne "FPS"-em szaggat az egér a hang is 1 másodpercre szaggat nem tudjátok mi lehet?
Jelenleg három videokártyát szemeltem ki, nem tudom hogy medium beállításon (konzolról jövök, szóval nekem a graf nem minden) FullHD-ban melyik kártya mennyire hajtaná ki a G630-at, és melyik mennyire éri meg a megadott árak alapján.
GTX 550 Ti 33.000 Ft
HD 7770 35.500 Ft
HD 6850 40.500 Ft
Később előfordulhat CPU bővítés. (jövőre)
És milyen kártya? Erősebb a 6850-nél?
Tudom, láttam (gondolom a ***-re gondolsz). Kicsit utánaolvastam, és pár helyen írják hogy magas igénybevételnél elkezd zajosodni, ami számora nem túl jó, mivel minél csendesebb működésű konfigurációt szeretnék összerakni.
Én épp most csaptam le egy HD5870-re 32.500Ft-ért.
Na erre mondják ezt, hogy jó vétel, tekintve, hogy 3-4 hónapja adtam el az enyémet 53.000Ft-ért...x)
Jó vétel volt 😃 Lenne egy olyan kérdésem még, hogy ha van olyan VGA hoy GTX 465, az milyen teljesítményű, mondjuk egy GTX 550 Ti-hez vagy egy Radeon HD 6850-hez képest?
Egyem a szííívedet...
Én nem akarom korán reggel leharapni a fejed, meg megbántani sem, de komolyan...miből tartani beírni google-ba, hogy GTX 465 review... vagy 550 Ti review, ráklikkelni egy oldalra, kiválasztani, hogy milyen játék/programot akarod megnézni, és átnyálazni egy táblázatot.😃
550 Ti < 465 < 6850
Lehet nem ért angolul!😜
Jelenleg három videokártyát szemeltem ki, nem tudom hogy medium beállításon (konzolról jövök, szóval nekem a graf nem minden) FullHD-ban melyik kártya mennyire hajtaná ki a G630-at, és melyik mennyire éri meg a megadott árak alapján.
GTX 550 Ti 33.000 Ft
HD 7770 35.500 Ft
HD 6850 40.500 Ft
És milyen kártya? Erősebb a 6850-nél?
Tudom, láttam (gondolom a ***-re gondolsz). Kicsit utánaolvastam, és pár helyen írják hogy magas igénybevételnél elkezd zajosodni, ami számora nem túl jó, mivel minél csendesebb működésű konfigurációt szeretnék összerakni.
Én épp most csaptam le egy HD5870-re 32.500Ft-ért.
Na erre mondják ezt, hogy jó vétel, tekintve, hogy 3-4 hónapja adtam el az enyémet 53.000Ft-ért...x)
Jó vétel volt 😃 Lenne egy olyan kérdésem még, hogy ha van olyan VGA hoy GTX 465, az milyen teljesítményű, mondjuk egy GTX 550 Ti-hez vagy egy Radeon HD 6850-hez képest?
GTX 550 Ti 33.000 Ft
HD 7770 35.500 Ft
HD 6850 40.500 Ft
GTX 550 Ti 33.000 Ft
HD 7770 35.500 Ft
HD 6850 40.500 Ft
GTX 550 Ti 33.000 Ft
HD 7770 35.500 Ft
HD 6850 40.500 Ft
Sziasztok!
A GeForce GTX 550 Ti melyik idei nVidia vagy AMD (ATI) videokártya teljesítményét hozza? Mert kb egy évig nem követtem a történéseket, és most elég nehéz felvenni a fonalat. Illetőleg még annyit kérdeznék, hogy egy Pentium G630 alapjáraton, illetve 3.0 Ghz-en (aki nem ismeri, s1155, Sandy B., 3 MB L3 cache, igazából egy alacsonyabb órajelű, turbo boost nélküli i2100-ról van szó) ki tudna-e hajtani egy GTX 550 Ti-t, vagy egy hasonló erejű idei VGA-t, illetve ha nem akkor hány százalékig tudná ezt megtenni? És ha nem túl sok amit eddig kérnék, akkor még annyi hogy a PC-Unleashed gépemen milyen teljesítményen tudnék játszani, milyen játékokkal, milyen grafikán? (Full HD felbontásban használom a számítógépet.)
Kisteker
Igazából közel sem egy i3-2100-ról van szó. Nem tudná kihajtani, de FullHD-n nem lenne limited, bár az 550-et semmi esetre sem ajánlom FullHD-ra, mondjuk másra sem. Amúgy az 5770 körül mozog az 550Ti. Inkább a 7770-et ajánlanám, vagy 6850.
A GeForce GTX 550 Ti melyik idei nVidia vagy AMD (ATI) videokártya teljesítményét hozza? Mert kb egy évig nem követtem a történéseket, és most elég nehéz felvenni a fonalat. Illetőleg még annyit kérdeznék, hogy egy Pentium G630 alapjáraton, illetve 3.0 Ghz-en (aki nem ismeri, s1155, Sandy B., 3 MB L3 cache, igazából egy alacsonyabb órajelű, turbo boost nélküli i2100-ról van szó) ki tudna-e hajtani egy GTX 550 Ti-t, vagy egy hasonló erejű idei VGA-t, illetve ha nem akkor hány százalékig tudná ezt megtenni? És ha nem túl sok amit eddig kérnék, akkor még annyi hogy a PC-Unleashed gépemen milyen teljesítményen tudnék játszani, milyen játékokkal, milyen grafikán? (Full HD felbontásban használom a számítógépet.)
Kisteker