Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jó lesz valószínűleg, azért a biztonság kedvéért leírhatnád hogy pontosan milyen alaplapod is van. A tápod milyen márkájú?
21-22 ezer forintba kerül ez a kártya, de amit linkeltem ott megnézheted, és az üzletek közül is válogathatsz.
illetve a monitorod milyen felbontású?
Fu b+ már bocs a monitorom full hd kurva nagy a col méretét nemtudom a tápot majd megnézem és az alaplap ot is de azon metom h mit kell nézni.
De majd megnézem (: na de te nem tudnád megmondani hogy az előbb leirtam a gépem adatait. De leirom ide még 1 szer Amd Atlon x2 2.8 gigaherc proci
Ati Radeon HD 5570 vidi kártya
3 giga ram
350 gigás vincsi.
asus alaplap.
ÉS AKKOR AZ LENNE A BAJOM HOGY 3. ÁRA IROM LE ÉS AKKOR TE VÁLASZOLNÁL NEKEM MERT MÁS NEM AKAR SAJNA ): HOGY EBBE MAXIMUM 35 EZER Ft ÉRT EGY LEHETŐLEG LEG ERŐSEBB PROCIT MONDANI (: ???? MERT SENKI SEM VÁLASZOL 3 NAPJA )':
Hali!
Van egy VGA-m.
ATI HD 4860 GDDR5 1GB-os. Ha nem játszok akkor 54-55°C-os és a venti 60%-on pörög!
Van valamilyen progi amivel tudom húzni az órajelét?
MSI afterburner, vagy CCC, vagy ha sapphire akkor TRIXX.
De ez elég nagy hőmérséklet, legalább amíg ez a hőség van, ne húzd szerintem
Hali!
Van egy VGA-m.
ATI HD 4860 GDDR5 1GB-os. Ha nem játszok akkor 54-55°C-os és a venti 60%-on pörög!
21-22 ezer forintba kerül ez a kártya, de amit linkeltem ott megnézheted, és az üzletek közül is válogathatsz.
illetve a monitorod milyen felbontású?
újonan VTX3D HD4850 1GB GDDR5
Köszi te 1 isten vagy komolyan és ha a gépemen nem menne? Leírom hogy nagyából mien vas van benne
Ati Radeon HD 5570 videókártya
Amd Atlon x2 2.8 gigaherc
Asus alaplap
650 w os tápegység
enyit tudok. Ja és ez menyibe kerülne? Meg azt ha valaki válaszolt hopgy tudom megnézni mert má 2 szer is leirtam a problémámat és sajnos nem válaszolt senki meg az üzeneteknél szoktam nézni és ott sincs semi csak egy nagy 0.
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=VTX3D+HD4850&x=3&y=3[/url]
Szerintem használtan kell nézned VGA-t, mert újonnan nem kapsz annyiért normális kártyát.
Van egy VGA-m.
Hali!!
Az lehet h a videókártya felmelegszik nagyon és a gép kikapcsol és utána egy ideig vissza se lehet kapcsolni?
lehet igen. Ha így van tegyél valamit, mert az a hőmérséklet ahol kikapcsolnak a cuccok már bőven nem egészséges...
De akár táp probléma is lehet.
Az lehet h a videókártya felmelegszik nagyon és a gép kikapcsol és utána egy ideig vissza se lehet kapcsolni?
hello!
szerintetek érdemes lenne nekem egy xfx HD 6970 vga-t vennem, mert mindenképp akarok venni egy új kártyát
előre is köszi
Én akkor HD 7870 vennék,árban kb ott van mint a 6970(báris nálunk),ujabb is,meg jol lehet OC-ni.
szerintetek érdemes lenne nekem egy xfx HD 6970 vga-t vennem, mert mindenképp akarok venni egy új kártyát
előre is köszi
hali:-)
Akinek van 8800gts 512 g92 karija...írna e alap és terhelt hőmérsékletet..gyári hűtővel?
Szevasz Aranytestvér 😃
Nekem Alapon
Alap 37%os venti fordulat mellett 50 fokos,37%os ventifordulat melett Max terhelés alatt 72 fokos.
De MSI Afterburnerbe belőttem,h mindig annyin forogjon a venti,ahány fokos az adott kari..
Szóval alapon 48%os venti fordulat mellett 48 fokos..Ha Max terhelésen van,akk meg 68%os venti fordulat mellett 68 fokos 😃 Nagyjából..Még Soha nem érte el a 75 fokot alap tuningal...Elnézést..akkor igen,mikor nem volt rajta paszta..akkor 110 fokot is karcolta 😃
Köszi szépen :-) nekem is hasonló a venti illetve a hőfok:-) majd megnézem a riva tunerben..hogy lehet e szabályozni a fordulatot:-)
tesztelni még nem teszteltem....nem tudom hogy bírja...pláne ezt a nagy meleget :-)
hali:-)
Akinek van 8800gts 512 g92 karija...írna e alap és terhelt hőmérsékletet..gyári hűtővel?
Szevasz Aranytestvér 😃
Nekem Alapon
Alap 37%os venti fordulat mellett 50 fokos,37%os ventifordulat melett Max terhelés alatt 72 fokos.
De MSI Afterburnerbe belőttem,h mindig annyin forogjon a venti,ahány fokos az adott kari..
Szóval alapon 48%os venti fordulat mellett 48 fokos..Ha Max terhelésen van,akk meg 68%os venti fordulat mellett 68 fokos 😃 Nagyjából..Még Soha nem érte el a 75 fokot alap tuningal...Elnézést..akkor igen,mikor nem volt rajta paszta..akkor 110 fokot is karcolta 😃
73 fok egészséges nagy terhelés alatt?
Az még Normális 😃
Van egy GTS250-s videókártyám ami Dx10-s. Nos az lenne a kérdésem, hogy a DX11-t támogatja? Vagy van valami frissítés már ami tartalmazza?
Az első mondattal meg is válaszoltad a kérdésed. 😀
Van egy GTS250-s videókártyám ami Dx10-s. Nos az lenne a kérdésem, hogy a DX11-t támogatja? Vagy van valami frissítés már ami tartalmazza?
Válaszokat előre is köszi! 😀
És egy 350W-os FSP ?
Miért nem? Egyébként M-tech
Teljes mértékben egyet értek, nem éri meg olcsó no name (M-Tech - Codegen ...) tápot venni mert tényleg nem biztonságos, nekem már szállt el konfigom ilyen miatt 😞
Sziasztok😀
Szerintetek egy 450W-os táp és egy Asus M2N E-SLI elbírna egy Asus gt440-et, vagy HD6670-et? 😀
Válaszokat előre is köszönöm, és ha lehet akkor PÜ-ben 😀
Szerintetek egy 450W-os táp és egy Asus M2N E-SLI elbírna egy Asus gt440-et, vagy HD6670-et? 😀
Válaszokat előre is köszönöm, és ha lehet akkor PÜ-ben 😀
Cod4 lehet dx 11 jatszani? Vagy csak dx9? Es ha lehet akkor hogy?😀
Nem lehet 😀
Oksa😀 koszi😀 ugy hallottam hogy vannak cfg-k hogy az alap maximalis grafikus beallitasnal tesznek bele meg extra dolgokat hogy szebb legyen a grafika es elethubb is, ez igaz?😃
nem tudom nem vagy CoD-os, de igen ilyenek vannak.
A Crysis 1-et is jóval szebbre csinálták, mint a 2-őt. Mondjuk nekem alapból természetesebb, de még jobban 😀
Cod4 lehet dx 11 jatszani? Vagy csak dx9? Es ha lehet akkor hogy?😀
Nem lehet 😀
Oksa😀 koszi😀 ugy hallottam hogy vannak cfg-k hogy az alap maximalis grafikus beallitasnal tesznek bele meg extra dolgokat hogy szebb legyen a grafika es elethubb is, ez igaz?😃
ÖÖÖÖhh..Ezzel valahogy nem értek egyet.Akkor miért mennek a dx11 játékok még egy 5970-en is csak 45fps-en?😊
Mi az, hogy 45fps-en? Ez ilyen szabvány dolog, hogy egy DX11-es játék egy 5970-en 45fps-en megy? 😂 Egyébként jól mondta Feki, csak szövegértés kéne hozzá. "ugyanolyan szintű grafikát" Tehát ha minden beállítás azonos, csak van DX11-es támogatás, akkor jobban fut egy adott játék. Az már más kérdés, hogy az egyéb csillivilli DX11-es effekt meg tesszelláció lezabálja a videokarit.