A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
érdemes e xp röl win7-re válltani jaték szempontjabol
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A boot managernél nekem működött. Mikor ki kell választani, hogy a Windows 7-et vagy korábbi Windows-t akarok indítani, akkor a Windows 7-re kell menni, majd megnyomni az F8-at. Ekkor behozott egy csomó indítási lehetőséget.

Nektek van ilyen boot manager? Mert egyszer valakinek beszéltem erről, de csak nézett. 😆

Persze nekem nincs régebbi Windows a gépemen. Csak a Win7 van rajta.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem is ez van. Windows töltés előtt próbálod? Egyébként ha sehogyse jó csinálj azt hogy már windows töltéskor reseteld a gépet ekkora mikor töltene a windows kiírja hogy probléma volt satöbbi és ott ki lehet választani a csökkentett módot.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
heló, az lenne a gondom, hogy safe módban akarom elindítani a rendszert, de hiába nyomom mint az őrült az f8-at, nem jön be a képernyő, ahol választani tudnám a safe-t -.-"
ötletek ?
0
0
0
0
akos328 avatar
rolex94 írta:
akos328 írta:
Kicsi a felbontása a filmnek. Esetleg az Asztal felbontása nem megy a monitor maximális felbontásához, nekem iylenkor is előfordult. Elavult driver, tehát frissíteni kéne. Codec hiba, esetleg nem megfelelő, próbáld VLC lejátszóval, ha azzal is pixeles akkor az előző 3 valamelyike.

a hd filmel nincs gond szóval a felbontás lehet a gond, viszont ugyanaz a felbontás mint a régi xp-men és ott nem volt gond

Én úgy gondoltam pl 17,19" monitornál az 1280x1024-es felbontás az optimális, de vki 1024x720-ban használja, és úgy néz HD filmet, mert nekem akkor is ehhez hasonló volt.
Akkor marad a Codec, vagy a driver frissítés. Mást nem tudok mondani.
0
0
0
0
rolex94 avatar
akos328 írta:
Kicsi a felbontása a filmnek. Esetleg az Asztal felbontása nem megy a monitor maximális felbontásához, nekem iylenkor is előfordult. Elavult driver, tehát frissíteni kéne. Codec hiba, esetleg nem megfelelő, próbáld VLC lejátszóval, ha azzal is pixeles akkor az előző 3 valamelyike.

a hd filmel nincs gond szóval a felbontás lehet a gond, viszont ugyanaz a felbontás mint a régi xp-men és ott nem volt gond
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
bőven jó a dx9 is, gyönyörű játékok vannak dx9 -en, semmi elavult nincs benne.
dx9 vs dx11 ha egymás mellé teszed csak akkor látható a különbség.

Hát ép hogy elég sok értelme lenne hogy dx10 vagy dx 11-el játszál csak rakd egymás mellé elég nagy különbségek vannak. A BF3 nem is kezeli már a dx9-et és az F1 2011-nél is az ajánlottak között nincs a dx9 és mi lesz majd később ha már itt tartunk hogy az ajánlott dx10 vagy dx11. Meg azért is elavult mert ha egymás mellé raknánk ég és föld a különbség grafikailag.
0
0
0
0
niteforce avatar
bőven jó a dx9 is, gyönyörű játékok vannak dx9 -en, semmi elavult nincs benne.
dx9 vs dx11 ha egymás mellé teszed csak akkor látható a különbség.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
dx9 nem elavult gondolj csak a witcher 2-re de lehet ugy bánok hogy megszerzem egyik havertol és akkor már nem kell a kiírással letöültéssel kinlódni
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
na mostmár nem szarakodok vele marad az xp majd ha lesz új gép arra megy a win7

csak akkor dx9-ben tudsz csak játszani ami eléggé elavult a DX 10 hez képest.
pl.:a dx9-ben a microsoft flight simulatornál a gomojfehlők egy egyszerő téglalap aminek a sarkait és éleit megvagdosták ollóval. de DX 10-nél már tényleg úgy néz ki.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
na mostmár nem szarakodok vele marad az xp majd ha lesz új gép arra megy a win7
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Így van. A bulid azt jelenti, hogy "összerakott" géphez van, azaz nem a gyártó teszi rá, hanem a boltban a minimál bérért dolgzó inas vagy te magad otthon.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a összes windows 7 build es csak a szám nem mindegy 😊
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
Windows 7 Build 7077 x86 (32bit)
Windows 7 USB DVD Download Tool

na erre azért nem számitottam windows 7 bulid a leg low,low a windowsn 7 közül Home premium vagy professional vagy ultimate. ezek a jók az rc meg a starter mega az enterprise meg a bulid az nagyon low low low.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Windows 7 Build 7077 x86 (32bit)
Windows 7 USB DVD Download Tool
0
0
0
0
foxbet avatar
tibeee írta:
Windows 7 USB DVD Download Tool-al meg lehet azt csinálni, hogy Pendrive-ra rakom a win7-et, és be tom majd bootolni?😃
Mert van win7 64bit-em, de nekem csak 3GB ramom van😃
Ja meg amit letöltenék abba már bele lenne integrálva az összes frissítés😃

igen

MC MaRcI írta:
na most letöltöttem azt a tool-t most kiírja hogy insert blank dvd

és utána meg ezt
unable to locate a compatible DVD drive. Please make sure your DVD drive is connected and capable of creating discs

na most mitt kell csinálni?

Mit töltöttél le írd ki a nevét pontosan?
egyébként az jelenti hogy nem talál kompatibilis DVD meghajtót nézd meg ne -e lazultak meg va kábelei.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
na most letöltöttem azt a tool-t most kiírja hogy insert blank dvd

és utána meg ezt
unable to locate a compatible DVD drive. Please make sure your DVD drive is connected and capable of creating discs

na most mitt kell csinálni?
0
0
0
0
no avatar
Windows 7 USB DVD Download Tool-al meg lehet azt csinálni, hogy Pendrive-ra rakom a win7-et, és be tom majd bootolni?😃
Mert van win7 64bit-em, de nekem csak 3GB ramom van😃
Ja meg amit letöltenék abba már bele lenne integrálva az összes frissítés😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ultimate szóval majd tudod állítani
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
és magyarrá hogy tom majd tenni? mert sztem angolt szedek a piratebayról
0
0
0
0
foxbet avatar
Windows 7 USB DVD Download Tool ezt letöltöd majd be brows-olod a megadott iso fájlt kiválasztod hogy dvd vagy usb a majd begin copy és kész van a telepitő lemez /usb.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
jó nagyon kezdő vagyok még ebben
beteszem alcholba készítek képfájlt utána kiírom egy DVD-re ? és utána tovább még soha nem csináltam
0
0
0
0
niteforce avatar
fogsz egy jobb burner progit (pl. aclohol 120 %)

rámész hogy képfájl készítése, oda berakod az iso fájlt, és beállítod hogy lehető legkisebb sebességgel írja és nyomhatod is az írást.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
na most töltök egy win7 ultimate 32-bitest iso fájlba van ha lejött mitt kell vele csinálni valaki leírná pontról pontra mert az engolom nem a legfaxább
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
akos328 írta:
olyankor mi a teendő, amikor screeen shotot akarok csinálni, prinn screennel, és paintbe beilleszteve, egy fekete képernyőt látok csak. Infraview nem reagál semmire, főleg nema screeen shot kombinációra. Xfire nem akar ellindulnia frissítés után, és Frapset meg nem akarok letölteni.???

A Fraps az miért nem jó? 😃

Nekem működik az X-fire a frissítés után is. Nekem fekete képet akkor csinált a print screen, mikor ablakban játszottam, és úgy akartam képet csinálni.
0
0
0
0
foxbet avatar
HA HD film akkor codeck frissítés hisz a régiekbe ez nincs belekalkulálva.
0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0
rolex94 avatar
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy miért pixeles a film windows 7-n?
0
0
0
0
akos328 avatar
olyankor mi a teendő, amikor screeen shotot akarok csinálni, prinn screennel, és paintbe beilleszteve, egy fekete képernyőt látok csak. Infraview nem reagál semmire, főleg nema screeen shot kombinációra. Xfire nem akar ellindulnia frissítés után, és Frapset meg nem akarok letölteni.???
0
0
0
0
foxbet avatar
Metalmate írta:
Azt hol kell?

Biosban az Advence menünél ott van hogy chipset configuration és ott lehet letiltani az integrált vga-t illetve leveni hogy menyit használjon a rendszermemóriából.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A bios-ban kell. Bár elvileg automatikusan átáll a másikra.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha van egy integrált és egy 5670, akkor az integráltat le kell tiltani.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A dx11 alaból fent van. Csak akkor lesz elérhető, ha olyan kártyád van ami támogatja azt. Az integrált VGA-k nem ilyenek.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
még xp-n használtam, sok értelmét nem láttam, de letöltöm, megnézem itt van-e értelme. amúgy köszi az infókat. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
de csak ha kell. ha terheled akkor visszaadja feszt és újra emeli a szorzót. ha meg kell akkor a ventit is gyorsítja.

amúgy ez csak a windows problémájának tűnik nem a tiédnek, szerintem ne foglalkozz vele 😃
0
0
0
0
spleenszuru avatar
jaja van olyan, de az csökkenti a venti sebességét meg a proci feszt., vagy nem ?
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem régebben mercuryval nem is sikerült 😃
chiefteccel nincs probléma 😀
(nyugi mercury az előző gépemben volt 😀 )
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Amúgy visszatérve az energiaellátásra. Mikor még hkc tápom volt és a gépemet készenléti állapot után felébresztettem, mindig valami gáz volt, ami miatt újra kellett indítani a gépet.
0
0
0
0
niteforce avatar
Cool n' quiet drivert szerintem le kell szedni azt hiszem van ilyen. vagy egyes ASUS lapoknál az EPU motor drivere.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
hali. nézegettem az eseménynaplót, és találtam ilyen hibákat, tele van vele a napló:
"A processzor egyes teljesítmény-energiaellátási szolgáltatásai le vannak tiltva a belső vezérlőprogrammal kapcsolatos probléma miatt. Kérjen frissített belső vezérlőprogramot a számítógép gyártójától."

vélemények ?
0
0
0
0
grafi97 avatar
tud vki egy ingyenes registry cleanert? olyat ami ki is javítja a hibákat anélkül, hogy fizetni kellene érte...😜
0
0
0
0
niteforce avatar
én nem vettem észre 😀
0
0
0
0
spleenszuru avatar
amúgy az a beállítás csinál valami láthatót ? van értelme arra állítani egyáltalán ?
0
0
0
0
niteforce avatar
hát tápegységgel biztos menni fog! 😃😃
0
0
0
0
spleenszuru avatar
a chieftec táppal még nem próbáltam, de lehet nem is fogom merni 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
nem, nem kapok kékhalált 😃😃
0
0
0
0
spleenszuru avatar
hali emberek !
ha a rendszer energiaellátását teljesítménycentrikusra állítjátok, ti is kékhalált kaptok ? 😆 (még a deer tápommal próbáltam, ezzel még nem)
0
0
0
0
FoLey avatar
Sztem sem😀 nekem meg újrakéne raknom a win-t,mert kicsit beakad vagy lehet,h a vírusírtó miatt van,de 2 hónappal ezelőtt raktam újra nincs olyan program ami felesleges progikat kiiktatná?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk rosszabb nem lesz tőle, tehát ez máris egy piros pont a Microsoft-nak! 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció