Szerintem se rizikós használtan venni cuccokat, ha olyan eladótól veszed akinek sok és csak pozitív értékelése van jó magam is vettem mar elég sok mindent és eddig szerencsére nem volt gond..
Star Cruiser : lehet használt cuccot venni csak meg kell válogatni kitől és hogy mit amúgy ez a sütögetés régen volt divat már úgy értem hogy a régebbi kártyáknál. Ha használtan veszel nézd meg az eladó értékeléseit (hardverapro) és ha lehet garisat vegyél és semmi bajod nem lesz 😀
gondolom nvidia 88xx-as szériát vettél vagy nvidia 98xx esetleg hd 3xxx széri vagy hd 4xxx ott volt ez divat jobban 😃 utána valókkal is csinálták csak ott nem annyira nem ennyi volt a meghibásodási hibaarány mint ezeknél... milyen kártya volt pontosan?
a komolyabb bga szakadásnál már nincs kép 😀 ilyen csíkozás kékhalál meg eldobja a képet alapórajelen dolgokat 10-ből 8x jó szokott lenni de te tudod én csak ajánlottam 😀
HakuDragon : szedd szét süsd meg pasztázd újra ha és nem piszkáld mert a bga akkor megint elenged rajta ha szerencsád van 1 hónapot kihúzol vele amíg találsz vga vagy veszel 😀
10p-re ***od előmelegített sütőben kb háromnegyedig csavard a sütőn a hőfokot kiveszed ki hűl azt csá
Ja tényleg, nem látni, hogy most melyik aktív.
Ha az eladóval düllőre jutok, akkor jövő héten az lesz.
Viszont egyelőre a régi konfigban. Alaplap, proci meg táp kelleni fog. (Még a codegen úgy ahogy elég egykártyás rendszerhez itt, de ha netán CF képes MSI-hez hozzájutok, akkor le lesz cserélve, mert akkor 2db 3850 lesz.)
Tudom értelme nem lenne sok, de ahol használja ott nagyon, meg így lenne a gépben egy tartalék kártya, ha a leader bedöglene.
Nem vagyok kockafuggo en sem, nem igen sokat jatszok mostanaban munka/baratno miatt, de ha mar jatszani szeretnek akkor azt a leheto legjobb minosegben, ha mar egyszer ennyit fizettem(nem csak ugy kaptam) a gepert akkor mar elvarom, hogy jol is teljesitsen!Szerintem ebben nincs semmi extra.
Nekem se volt tul jo gepem ezelott kompromisszumokkal kellett jatszani, de elvoltam amugy lehet meg most is az lenne meg csak elszallt a lap ezert muszaj volt valtanom penzem is volt ra igy vettem egy jobb gepet es hat csak kivancsi az ember mit mutat... 😀
FoLey+1 hát ilyesmire gondoltam hogyha valaki kap egy gépet, nem egyből azzal indít hogy feltolja az msi afterburnet kimaxolja és megnézzi meg van a 80-100 fps maxon és ki van-e hajtva a kártya! 😆 😃
Régen én is felraktam egy játékot, feltoltam a grafikát és ha ment szaggatás nélkül játszottam, ha nem meg lejjebb vettem. És nem tudom 25-vagy 35 fps-el futhatott nem érdekel csak a játék volt a lényeg. 😃
De egyszer kipróbáltam a 8 éve meglévő gépemen a frapsot és ott volt vicces hogy a San andreas 1280X1024 High-on milyen kevés fps-el futott 20-25 között ment erre még tökéletesen emlékszem.
Sok embernek fontos az a 20 FPS különbség Egyenlő a megszállott gamer kockafüggő mániás. Aki meg normális annak meg mindegy,hogy hány fps-el fut a game.
Sanko74:
Inkább ugy fogalmaznék hogy a kártyához kevés amúgy nincs gond vele... Amigy pl Dyinglight jut eszembe most így hírtelen ahol cpu limitem van de jó fps érték van amúgy csak vanna droppok ami miatt néha be be akad de ez lehet az miatt van hogy tört a játék.
Hát igen én is ebben az évben építettem azt a gépet ami van és én is egy közepes erős gépet szerettem volna épiteni aztán azóta valtozott a helyzet és szeretnek egy ütős gépet mar csak +8gb ram kell meg egy I7 4790k.. Szerencsére pénzen nem múlik annyira most hogy kijöttem külföldre a fizetés meg van de azért nem akarok irreálisan sokat se költeni annak ellenére..
StarCruiser: helyedben elgondolkoznek egy Gtx980Ti-n az 1070 helyett egy jó 20-30 ezerrel beljebb lennél és nem vennéd észre a különbséget igazán full HD-ra elég főleg egy jó proci mellett! 😀
Nekem is fontos, 60 nálam a megszokott de ez már nem az én bajom 😀 Bár néha nálam is van olyan ami nem fut 60 fps-el, de a 45 is elfogadható még. Crysis 3 a gépgyilkos pálya...
Na nem győztem olvasni itt a dolgokat! 😃 Az a Lila Son goku amúgy Black Goku! SSJ Rose formája! 😃
Mivel a GTX 1060 ára 3 gigás 70E-től indul így úgy gondolom jelenlegi GTX 960 kinálat atom brutál szinten túlárazott. GTX 1060>GTX 970>>>>>>>GTX 960 így van kb a sorrend. A új pascal X60 árából indulva nem adnék 60E-nél többet egy használt 970-es kártyáért. Főleg hogy apron találtam MSI Armot GTX 1060 3gb-os videókártyát 3 év garival 65E forintért....
Ide a vitákra visszatérve szerintem fölösleges ez a sok összetűzés játékfüggő, mindenki játszok olyan grafikán beállításon és konfigal ami neki tetszik! 😀 Az meg hogy valakinek nem úgy fut valami ahogy szeretné majd lecseréli az adott konfigurációt. Én régen egy 2 ghz-es northwood celeronal 512 mb-al rammal és egy HD 2400 pro kártyával toltam a játékokat, igaz a San andreas minimum grafikán se ment jobban mint 25-30 fps de a lényeg hogy futott legalább valahogy. Most azért ehhez képest hogyha az FX 70 fps helyet csak 50 fps-el viszi az még bőven jó ha most ebből indulok ki! 😀
Hát igen el lehet vele rendesen úszni, mármint a gépfejlesztéssel ha nem figyelsz oda. Én is először "csak" egy VGA-t akartam venni aztán amire észbe kaptam már ez a gépem volt és költöttem több mint 600.000 forintot.
En nekem is egy I7 4790K a tervem van olyan jatek amiben sajnos kevesnek erzem az I5 4690K-t a kartyahoz, persze boven jo minden igy is, de az az I7 sokat dobna rajta meg plusszba szerintem.
Még nagyon sokáig bőven elég lesz. Mondjuk ha valaki új konfigban gondolkozik, akkor egyértelműen a 6xxx + DDR4+lap, de a meglévő 1150-et teljesen felesleges leváltani az újabbra jelenleg.
Én megfogadtam ha intelt veszek akkor minimum 4790-et.
A 6xxx-es széria nem izgat sokkal nem erősebbek azért meg nem hiszem, hogy megéri ddr4-re meg drágább alaplapra váltani.
Bőven elég lesz a gtx 980 ti + i7 4790 számomra játékokra.
Aztán ki tudja. Ha találok jó kis lapot még előfordulhat az i7 6700 is.
Szerintem a 970 ára gyorsabban fog esni, add el minél előbb. Én is újitani akartam és készültem is venni 1070-et, de most házépitésre megy az összes pénzem meg energiám(az asszony ki is nyirna), úgyhogy ez várat magára egy ideig. Procit majd könnyebben szerzel jó áron.
Star Cruiser: A procid kihajtja a GTX 1070-et, nyugodtan megveheted. Természetesen korántsem lesz olyan gyorsulás mint egy i7-el, de ahogy többen mondták jókora teljesitménynövekedést fogsz elérni játékokban és ez a lényeg. Procit később is tudsz venni még olcsóbban és az i7 4790K még nagyon-nagyon sokáig elég lesz. Szóval ráérsz később is beruházni rá.
Spoiler!
Jézusom ez a lila songoku mennyi hülyeséget összehordott megint 😃
Ezért nem újítok már gépet,mert felesleges ennyi pénzt kiadni inkább vettem egy autót ez csak az én véleménnyem pont... 😃
Meg gépem csókol tudja futtatni a Rise of Tomb Raider-t(közepes beállítással) és Mad Max-et (high-on) 1440x900-ban. Nekem nem kell fps huszárnak lennem a lényeg,hogy fusson örökké nem tolhatok egy játékkal. 😆
Roybertson : nem akar senki azt tenni csak már megint kezdik erre a kötekedést 😀
Ez nem kötekedés **WARNING** ha kioktatsz minek mindenről akkor minek kérdezel a topikba ha úgy is neked igazad meg jobban tudsz mindent.Vegyél amit akarsz te pénzed te géped te döntésed.
nah én innentől befejeztem köszönöm inkább prohardveren fórumozok mint eddig is 😀
Úristen srácok most már ott tartunk, hogy a 1070 mellé fx-et akartok rakni ? 😲
Még a 1060 mellé meg is érteném, de ez már azért kicsit túlzás jó ár/érték arányú processzor az Fx de azért annyira nem jó, hogy egy 1070 mellé tegyük...
Star Cruiser : mindegy mit cserélsz ha vga-t akkor a procid már kevés lesz oda lehet csalódnál és nem kapnál annyi fps pluszt de viszont ha procit cserélsz se jársz jól mert a mostanid meg bőven jó a 970-nek ott nem is igen lenne változás. de ha választani kéne ink vga ott többet nyersz.
bassus16: nézzél aprón 4770k-t most is van fent 1 több mint 1 év garival Edigital garis megbízható eladó 231 pozitív
[LINK]
De ha megnézed i7 6700 ugyan olyan áron van mint a 4790 az alaplap nem drágább a ddr4-se akkor minek neked 1150-es platform ? 😃 ajánlom nézzél szét 1151 részen is
Z lapba lehet a simát is BLCK növelésével amivel minden mást is húz így elég hamar instabil lesz,semmi értelme.Meg alapból is ha húznád játékokba nem fogsz észrevenni semmit,4790 gyárilag is erős,ha munkára használod ott lehet előnye ha húzod de 200mhz + nem fogsz észrevenni.
[LINK]
[LINK]
Mi folyik itt Gyöngyösön?! Figyeljetek má' oda 😆gondolom nvidia 88xx-as szériát vettél vagy nvidia 98xx esetleg hd 3xxx széri vagy hd 4xxx ott volt ez divat jobban 😃 utána valókkal is csinálták csak ott nem annyira nem ennyi volt a meghibásodási hibaarány mint ezeknél... milyen kártya volt pontosan?
Amúgy sütve volt már ez is. Nem jött be. Úgy is tabról netezek többnyire most.
10p-re ***od előmelegített sütőben kb háromnegyedig csavard a sütőn a hőfokot kiveszed ki hűl azt csá
Ha az eladóval düllőre jutok, akkor jövő héten az lesz.
Viszont egyelőre a régi konfigban. Alaplap, proci meg táp kelleni fog. (Még a codegen úgy ahogy elég egykártyás rendszerhez itt, de ha netán CF képes MSI-hez hozzájutok, akkor le lesz cserélve, mert akkor 2db 3850 lesz.)
Tudom értelme nem lenne sok, de ahol használja ott nagyon, meg így lenne a gépben egy tartalék kártya, ha a leader bedöglene.
Ez így elég kompromisszum...
Nem vagyok kockafuggo en sem, nem igen sokat jatszok mostanaban munka/baratno miatt, de ha mar jatszani szeretnek akkor azt a leheto legjobb minosegben, ha mar egyszer ennyit fizettem(nem csak ugy kaptam) a gepert akkor mar elvarom, hogy jol is teljesitsen!Szerintem ebben nincs semmi extra.
Nekem se volt tul jo gepem ezelott kompromisszumokkal kellett jatszani, de elvoltam amugy lehet meg most is az lenne meg csak elszallt a lap ezert muszaj volt valtanom penzem is volt ra igy vettem egy jobb gepet es hat csak kivancsi az ember mit mutat... 😀
Régen én is felraktam egy játékot, feltoltam a grafikát és ha ment szaggatás nélkül játszottam, ha nem meg lejjebb vettem. És nem tudom 25-vagy 35 fps-el futhatott nem érdekel csak a játék volt a lényeg. 😃
De egyszer kipróbáltam a 8 éve meglévő gépemen a frapsot és ott volt vicces hogy a San andreas 1280X1024 High-on milyen kevés fps-el futott 20-25 között ment erre még tökéletesen emlékszem.
Inkább ugy fogalmaznék hogy a kártyához kevés amúgy nincs gond vele... Amigy pl Dyinglight jut eszembe most így hírtelen ahol cpu limitem van de jó fps érték van amúgy csak vanna droppok ami miatt néha be be akad de ez lehet az miatt van hogy tört a játék.
Hát igen én is ebben az évben építettem azt a gépet ami van és én is egy közepes erős gépet szerettem volna épiteni aztán azóta valtozott a helyzet és szeretnek egy ütős gépet mar csak +8gb ram kell meg egy I7 4790k.. Szerencsére pénzen nem múlik annyira most hogy kijöttem külföldre a fizetés meg van de azért nem akarok irreálisan sokat se költeni annak ellenére..
StarCruiser: helyedben elgondolkoznek egy Gtx980Ti-n az 1070 helyett egy jó 20-30 ezerrel beljebb lennél és nem vennéd észre a különbséget igazán full HD-ra elég főleg egy jó proci mellett! 😀
Mivel a GTX 1060 ára 3 gigás 70E-től indul így úgy gondolom jelenlegi GTX 960 kinálat atom brutál szinten túlárazott. GTX 1060>GTX 970>>>>>>>GTX 960 így van kb a sorrend. A új pascal X60 árából indulva nem adnék 60E-nél többet egy használt 970-es kártyáért. Főleg hogy apron találtam MSI Armot GTX 1060 3gb-os videókártyát 3 év garival 65E forintért....
Ide a vitákra visszatérve szerintem fölösleges ez a sok összetűzés játékfüggő, mindenki játszok olyan grafikán beállításon és konfigal ami neki tetszik! 😀 Az meg hogy valakinek nem úgy fut valami ahogy szeretné majd lecseréli az adott konfigurációt. Én régen egy 2 ghz-es northwood celeronal 512 mb-al rammal és egy HD 2400 pro kártyával toltam a játékokat, igaz a San andreas minimum grafikán se ment jobban mint 25-30 fps de a lényeg hogy futott legalább valahogy. Most azért ehhez képest hogyha az FX 70 fps helyet csak 50 fps-el viszi az még bőven jó ha most ebből indulok ki! 😀
Akkor meg minek cserélni?
En nekem is egy I7 4790K a tervem van olyan jatek amiben sajnos kevesnek erzem az I5 4690K-t a kartyahoz, persze boven jo minden igy is, de az az I7 sokat dobna rajta meg plusszba szerintem.
A 6xxx-es széria nem izgat sokkal nem erősebbek azért meg nem hiszem, hogy megéri ddr4-re meg drágább alaplapra váltani.
Bőven elég lesz a gtx 980 ti + i7 4790 számomra játékokra.
Aztán ki tudja. Ha találok jó kis lapot még előfordulhat az i7 6700 is.
Spoiler!
Meg gépem csókol tudja futtatni a Rise of Tomb Raider-t(közepes beállítással) és Mad Max-et (high-on) 1440x900-ban. Nekem nem kell fps huszárnak lennem a lényeg,hogy fusson örökké nem tolhatok egy játékkal. 😆
Star Cruiser: Előbb kártyát vegyél, sokkal több FPS-t nyernél vele mint lecserélnéd az i5-öt i7-re.
Ez nem kötekedés **WARNING** ha kioktatsz minek mindenről akkor minek kérdezel a topikba ha úgy is neked igazad meg jobban tudsz mindent.Vegyél amit akarsz te pénzed te géped te döntésed.
nah én innentől befejeztem köszönöm inkább prohardveren fórumozok mint eddig is 😀
Még a 1060 mellé meg is érteném, de ez már azért kicsit túlzás jó ár/érték arányú processzor az Fx de azért annyira nem jó, hogy egy 1070 mellé tegyük...
Ez reálisabb,ugyan azt mutatja mint amit Pix írt!
[LINK]
De ha megnézed i7 6700 ugyan olyan áron van mint a 4790 az alaplap nem drágább a ddr4-se akkor minek neked 1150-es platform ? 😃 ajánlom nézzél szét 1151 részen is