Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az iPhone meg nem tudom miért érződik játéktelefonnak a ZTE után, mikor üveg és fém az egész telefon. Ráadásul a kijelzője is sokkal szebb.
Zte-t en nem vennek, mert minosegben azert nem eri el a htc-t vagy akar a samsungot, megiscsak egy kinai gyarto olcsositott keszuleke. A desire HD nem rossz, de en a google nexus s-t is megneznem.
A minőséget melyik tulajdonságára érted?
Utóbbi 3 hónapban megfordult a nálam egy
iPhone 4;
Galaxy SIII;
ZTE Grand X IN;
Blade III;
Amik közül az iPhone volt a legpocsékabb. Játéktelefon érzete volt e kezemben az anyaghasználata miatt.
Galaxy SIII minden tekintetben tökéletes volt, csak értelmét nem láttam ekkora erőnek a kezemben. Mivel még hál istennek nem ebbe az elcseszett generációban nőttem fel, hogy egész nap bele vagyok bújva és játszok, így sajnáltam, hogy benne ül a sok pénzem.
A Grand X IN-nél szintén ez a probléma volt, hogy felesleges, így maradt a Blade III.
Amire elég jó, és sok pénz sem ül benne.
Hat nem sok 😆 De majd a locsolkodas megteszi hatasat 😆 de komolyra fogva max 40et szannek ra, tehat nyilvan hasznaltba vennek...
40-ért használtan szerintem a legjobb hardverileg a ZTE Grand X IN lenne.
Nekem ilyen telefonom van, és nagyon jó telefon!!!😉
Nagyon gyors, megbízható és könnyen kezelhető! Bőven elég szerintem arra, amire kell egy átlagos felhasználónak! 😀 Csak ajánlani tudom!
Hat nem sok 😆 De majd a locsolkodas megteszi hatasat 😆 de komolyra fogva max 40et szannek ra, tehat nyilvan hasznaltba vennek...
40-ért használtan szerintem a legjobb hardverileg a ZTE Grand X IN lenne.
Az Intel Atom miatt mert ugye az magas utasItás készletű proci egy pár progi nem fut rajta. De azok szerintem amiket az életben nem fogsz leszedni.
Ha biztosra akrsz menni akkor a mobilarena csinált egy egész videos tesztet.
Apámnak is az van és nagyon fa**a egyszerűen nyers erő. Anyi rosz benne hogy csak TFT de magas felbontása van. Olyan 50 körül van.
Köszönöm a válaszokat!
Davezorrr te olvastál már valamit hogy az 520 milyen árban lesz majd? illetve mikor lesz elérhető itthon?
Aha.Nettó 140eur.Szal 140 + áfa és áprilistól igérik.
Akkor nem éri meg 10-ért az Omnia? 😕 Már eléggé le van rendezve+ egy városba lakunk 😃
Omnia, hogyne érné meg, sztem az egy nagyon jó teló.
Köszi, akkor nem mondom le.......😀 ÉS nem para hogy WinMo fut rajta? Bár a srác OCK's Sense ROM-mal használja 😎
Szerk: http://har dverapro.hu/apro/elado_i900_omnia_nagyon_szep_allapotban/hsz_1-50.html
Ócska egy telefon, attól hogy omnia, nem az új, hanem régi.
Rezisztv kijelző, borzalmas lassú, egy borzalom. Az X8 sem egy csúcstelefon, de lényegesen jobb, van egy rakás belőle eladó, biztos találsz olyat ami neked megfelel. Windows mobile egy borzalmas rendszer, elavult, lassú, és semmi support...
Davezorrr te olvastál már valamit hogy az 520 milyen árban lesz majd? illetve mikor lesz elérhető itthon?
Üdv! 60 ezer forintig milyen telefont ajánlanátok? csak újonnan veszek telefont, így használt szóba sem jöhet.
Mik a legjobb választások ebben az árban kártyafüggetlenül?
ACE2,Xperia U,Xperia Sola esetleg az új lumia 520 ha kijön....én a lumia 520 és galaxy ace 2 között vacilálok...ACE2:érkezik rá a jelly bean
Lumia 520:kijelző,kamera,gpu
Mik a legjobb választások ebben az árban kártyafüggetlenül?
Akkor nem éri meg 10-ért az Omnia? 😕 Már eléggé le van rendezve+ egy városba lakunk 😃
Omnia, hogyne érné meg, sztem az egy nagyon jó teló.
Köszi, akkor nem mondom le.......😀 ÉS nem para hogy WinMo fut rajta? Bár a srác OCK's Sense ROM-mal használja 😎
Szerk: http://har dverapro.hu/apro/elado_i900_omnia_nagyon_szep_allapotban/hsz_1-50.html
X10 is van anyiért szerintem.
csak mini
olyat ne vegyetek akk. ink. X8, de az X10 mini az felejtős sz.tem 😀
A mini szerintem is. Az egy gyufásdoboz. De PL X8 ra elég jo romok vannak. :-)
X10 is van anyiért szerintem.
csak mini
Üdv,a sonyericsson Play telröl tudtok mondani véleményt?
Találtam egyet 130Eu,nagyon megvigyázott,cimbimé,elsö tulaja neki,és megvan hozzá minden tartozék dobozzal eggyütt.
Én halottam rémtörténeteket hogy nagyon fagy és a feltolo mehanizmus hamar elb*szodik. :-(
Szisztok!
Haverom mondta hogy nézzek neki egy nagyon olcsó netképes, érintős telót.
A régi Galaxy Ace-ét kimosta, most pedig nincs pénze újra 😕 Maximum 14-15 ezer forintja van rá.....😜 Én kinéztem neki használtan 12-ért egy Samu i900-as Omniát, szerintetek megérné megvenni? Vagy ha tudtok ennyi pénzért jobbat kérem segítsetek, mert mobilokban nem vagyok otthon 😶
xperia x8
Találtam egyet 130Eu,nagyon megvigyázott,cimbimé,elsö tulaja neki,és megvan hozzá minden tartozék dobozzal eggyütt.
Haverom mondta hogy nézzek neki egy nagyon olcsó netképes, érintős telót.
A régi Galaxy Ace-ét kimosta, most pedig nincs pénze újra 😕 Maximum 14-15 ezer forintja van rá.....😜 Én kinéztem neki használtan 12-ért egy Samu i900-as Omniát, szerintetek megérné megvenni? Vagy ha tudtok ennyi pénzért jobbat kérem segítsetek, mert mobilokban nem vagyok otthon 😶
Mit ajánlotok? 😀
Most az új Lumia 520-at várom hogy mennyibe kerül majd, tetszetős nagyon
Szerintettek menyire jó telefon a HTC ONE X ?
Mert most vagy egy htc one x-t vagy egy htc one sv-t szeretnék venni de most gondolkozok azon hogy gyüjtögetek inkább még egy kiss pénzt és egy LG OPTIMUS G-t veszek 😆
Én inkább az SV-t venném mivel az Xnek nagy gondjai vannak az üzemidővel s a melegedésel!
Köszi a gyors válaszodat 😀
Mert most vagy egy htc one x-t vagy egy htc one sv-t szeretnék venni de most gondolkozok azon hogy gyüjtögetek inkább még egy kiss pénzt és egy LG OPTIMUS G-t veszek 😆
Nekem most 8 gigás kártya van a telómban, és be is van telve majdnem, pedig van egy 32 gigás ipodom is, a zenék azon vannak inkább.
4 gigából meg nem is használható az egész az U-nál.
4G a használható abból ami van neki. 😀 de ugye ki mire használja a telót 😃 ha elég neki 4G használható akkor simán megéri ha nem akkor nem éri meg.
2,6 vagy mennyi használható belőle
4 gigából meg nem is használható az egész az U-nál.
Szerintetek megéri venni Sony Xperia U-t? 😀
szerintem nem, nagyon kevés a hely benne és nem is lehet bővteni
Nem fizetős az itunes-ról leszedni a zenéket ?
Az iTunes-on lehet venni is zenéket, mint mondjuk beatporton, de a már meglévő zenéidet is kezeli, azokat is fel tudod tenni.
niteforce: sztem úgy értette h simán bedugja a gépbe azt tolja át a zenét. na úgy nem. apple a nagy istenség csak itunes segítségével engedi....
Jó az úgy szerintem. Ott van minden zenéd egy helyen, csak pár kattintás átrakni.
Az igaz, hogy Iphone-ra nem lehet zenét rakni úgy hogy gépről egy mp3 számot rámásolok a telefonra, és iphone-ra mennyi alkalmazás van ?
de lehet rá zenét rakni úgy is. Miért ne lehetne?
Attól függ melyik iPhone-ra, de amúgy rengeteg.
Használ mobil vásárlásnál mire kell odafigyelni az állapoton kívül ?
Az andoid főzött rom-e vagy gyári vlt-e má rotolva.... más anyira nem. (ja meg hogy a felső érzékelők működnek-e a fényérzékelő és a közelségmérő.) 😀
amugy boltbol veszed vagy magánszemélytől?