Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Üdv! az lehetséges hogy az én procimmal full HD-ban proci limit van?
Igen, órajelet emeld +1Ghz-el, feszt sem kell emelned limited sem lesz.😀
van egy asus HD 4870 videokartyam, 1g5d tipusu, a kartya a gep inditasanal kikapcsol, mintha tulmelegedne. ad kepet, elindul a windows, inditana a programokat, de a kep elmegy. valaki tudja mi lehet a problemaja, es hogy lehetne orvosolni ezt?
ma ujra beraktam a gepbe, s ment, de 60 fokon kikapcsolt, a kep zavaros lett, s utanna kikapcsolt. valami otlet?
ne, nyugodtan vegyél radeont, physx egy baromság, sok játéknál egy szar parasztvakítás.
egyébként kihajtja igen
Köszi
egyébként kihajtja igen
van egy asus HD 4870 videokartyam, 1g5d tipusu, a kartya a gep inditasanal kikapcsol, mintha tulmelegedne. ad kepet, elindul a windows, inditana a programokat, de a kep elmegy. valaki tudja mi lehet a problemaja, es hogy lehetne orvosolni ezt?
ez volt nekem is, azt hittem nem kapcsol be a e´gep, de bepapcsolt, en ujraraktam a winfost es jolett, valami virus volt a kocsog
Nekem nem kell, csak kerdeztem mert lattam neten es sokan irtak kommentbe hogy fake, en a gtx660-at varom de nagyonnnnn 😃😃
Üdv! ha az HD 5770 lecserélem egy HD 6850-re akkor elég ha csak a drivert törlöm?
Lenne két kérdésem 😀
Az első: Mennyit dobna a teljesítményen egy GIGABYTE GTX 260 OC 896MB Ramú vidikari! 😆
És a második: Az én mostani kártyám el bírná a full hd bluray filmek megjelenítését úgy hogy egy nagy samsung Full HD tv re van kötve, tehát nem szaggatna? (Egy ilyen tv ről van szó: Samsung FULL HD LCD TV LE32D550 )
Köszi előre is! 😀
Eleget. Mindennel tudnál játszani, ami kint van, csak nem maximumon.
Második: Nekem ment vele.
Ezzel is megyen minden! Bár ilyen nagyon új game el nem próbáltam még csak a COD MW3 al az meg high graffon ment, annyi hogy a élsimítás kicsin volt!
De szerintem majdnem mind menne max graffon mivel 1024x768 ban szoktam játszani nem full hd ba! 😜 De ez csak én gondolom annyira még nem értek hozzá!
Akkor jó mert tesómé a kari és ha neki fog menni a 8600GT vel a film akkor nekem adja a GTX ett, ingyé! 😀
Azon a felbontáson lazán.
De próbáld meg min. az 1280*1024-et, nagy lesz a változás 😉
Oké! Biztos szép lesz! 😜
Köszi az eddigieket! 😀
Lenne két kérdésem 😀
Az első: Mennyit dobna a teljesítményen egy GIGABYTE GTX 260 OC 896MB Ramú vidikari! 😆
És a második: Az én mostani kártyám el bírná a full hd bluray filmek megjelenítését úgy hogy egy nagy samsung Full HD tv re van kötve, tehát nem szaggatna? (Egy ilyen tv ről van szó: Samsung FULL HD LCD TV LE32D550 )
Köszi előre is! 😀
Eleget. Mindennel tudnál játszani, ami kint van, csak nem maximumon.
Második: Nekem ment vele.
Ezzel is megyen minden! Bár ilyen nagyon új game el nem próbáltam még csak a COD MW3 al az meg high graffon ment, annyi hogy a élsimítás kicsin volt!
De szerintem majdnem mind menne max graffon mivel 1024x768 ban szoktam játszani nem full hd ba! 😜 De ez csak én gondolom annyira még nem értek hozzá!
Akkor jó mert tesómé a kari és ha neki fog menni a 8600GT vel a film akkor nekem adja a GTX ett, ingyé! 😀
Köszi előre is! 😀
http://www.hwcompare.com/11005/geforce-gtx-560-vs-radeon-hd-6870/
Lenne egy kérdésem!
Melyik kártya erősebb?
GTX 560 vagy HD6870
Mindkettő lehet OC is!
GTX660, vagy HD7850??
Itt senki se jós, szóval kissé értelmetlen a kérdés. Amúgy érdekes lesz ez az egész GK 106-os lapka, mivel a GK104 remekül el van találva(bár néhol visszalépés a fermihez képest/nem bírja mindenhol tartani a tempót a Thaitival/Pitcairn-el), míg a GK 107 jelenlegi állapotába úgy pocsék ahogy van. Na ezek átmenet lesz a 106-os.
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a kártyáról ?? GIGABYTE Radeon HD 6870 (GV-R687UD-1GD) REV 2.0
Mert vennék minimum egy ilyen erősségű kártyát és ez elérhető árban is lenne!
A választ köszönöm.
Sapphire ATi Radeon HD6870 1Gb: 32.990 Ft
Én nagyon gyorsan lecsapnék rá a helyedben, mert ez egy kihagyhatatlan ajánlat 😀
Gianni bazárja hardverapró
Bár a rev 2.0 már lehet hogy jó
Mi a véleményetek erről a kártyáról ?? GIGABYTE Radeon HD 6870 (GV-R687UD-1GD) REV 2.0
Mert vennék minimum egy ilyen erősségű kártyát és ez elérhető árban is lenne!
A választ köszönöm.
mi a jobb egy HD 7770 vagy 6850?
Ez így nem egyértelmű. A legújabb driverekkel a HD 7770 kb fogja is a HD 6850-et, és ráadásul újabb architektúra(az új gaming evoledes játékok alatt meg igazán jól teljesít), és kevesebbet is eszik. A HD 6850 előnye a nagyobb felbontásokon jön elő, ez a nagyobb memsávszélnek köszönhető.
Szóval én inkább már a HD 7770-et vinném azonos árba, de ez lehet csak szubjektív vélemény.
Igazad van főleg a Gigahertz-es kiadások, amik alapból 1Ghz-en indulnak, van amelyik gyártó erre még OC-t rak, tehát sztem nagyon is megéri, szeretnék majd venni 1-et én is, de várok még h lejjebb menjen az ára, de majd csak ha "kiég" a 6700 széria, mert addig nem lesz olcsóbb sokkal
mi a jobb egy HD 7770 vagy 6850?
Ez így nem egyértelmű. A legújabb driverekkel a HD 7770 kb fogja is a HD 6850-et, és ráadásul újabb architektúra(az új gaming evoledes játékok alatt meg igazán jól teljesít), és kevesebbet is eszik. A HD 6850 előnye a nagyobb felbontásokon jön elő, ez a nagyobb memsávszélnek köszönhető.
Szóval én inkább már a HD 7770-et vinném azonos árba, de ez lehet csak szubjektív vélemény.
na gtx 660-ról van valami hír? vagy azért nem válaszoltok mert nincs? (gondolom a 2. 😆😉
[LINK]
talán elcsíphetsz annyiért egy új GTX550Ti-t, de a használt GTX460 jobb lenne.
Pont belefér.😃
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1145
460 valóban jobb, valamire való 40k.😕
(elfelejtettem leírni sorry)
Gainward gt 240 ddr3 1gb-os videókártyám van de most le szeretném cserélni valami erősebbre. Valaki tipp?😃 (Csak nvidia érdekelne)
Végül is jó ez is.
nincsmit
ez milyen szerinted???
Arctic Accelero Turbo Module
az oldalon néztem a webshop-ban
Gigabyte GTX 560 Ti OC (GV-N560OC-1GI) dobozában tartozékaival
Grafikus lapka: GeForce GTX 560 Ti
Magórajel: 900 MHz
Shader órajel: 1800 MHz
Memória órajel: 4000 MHz
Memória: 1 GB
Memória típusa: GDDR5