Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
alex1997 írta:
Sziasztok! Most nézegettem az Aidába a monitorom [url]https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=979&q=Samsung+SyncMaster+B2330H%2FB2330HF+%28Analog%29&oq=Samsung+SyncMaster+B2330H%2FB2330HF+%28Analog%29&gs_l=img.3...1602.1602.0.2420.1.1.0.0.0.0.488.488.4-1.1.0...0.0...1ac.1.2.img.7YwTyXqQj24#imgrc=1AxnBZxgjDiiUM%3A%3BJqSLMPuTdlYhUM%3Bhttp%253A%252F%252Fecx.images-amazon.com%252Fimages%252FI%252F31nl4rqRVlL._SL500_AA300_.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.de%252FSamsung-B2330HD-Zoll-Display-LCD-Fernseher%252Fdp%252FB0042RU840%3B300%3B300[/url]

És moost az hogy analóg az mit is jelent? + ezeket az újabb FULL HD LCD Monotorokat le lehet illetve kell mágnesezni? És kb meddig bírják szerintetek ezez? Mert ösze visza halom hogy annek 2 év alatt ment tönkre amannak meg 2 hónap alatt a 3. nak meg 100 éve megvan a FULL HD Monitor (a 100 év csak költői túlzás)

Kösz előre is (Nem Sürgős)

Jól bírják, persze vannak kivételek, és szerencsétlen emberek.😜
Jelenlegei monitorom 4 éves, ebből 3 év tömény üzemidő.😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok! Most nézegettem az Aidába a monitorom [url]https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=979&q=Samsung+SyncMaster+B2330H%2FB2330HF+%28Analog%29&oq=Samsung+SyncMaster+B2330H%2FB2330HF+%28Analog%29&gs_l=img.3...1602.1602.0.2420.1.1.0.0.0.0.488.488.4-1.1.0...0.0...1ac.1.2.img.7YwTyXqQj24#imgrc=1AxnBZxgjDiiUM%3A%3BJqSLMPuTdlYhUM%3Bhttp%253A%252F%252Fecx.images-amazon.com%252Fimages%252FI%252F31nl4rqRVlL._SL500_AA300_.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.de%252FSamsung-B2330HD-Zoll-Display-LCD-Fernseher%252Fdp%252FB0042RU840%3B300%3B300[/url]

És moost az hogy analóg az mit is jelent? + ezeket az újabb FULL HD LCD Monotorokat le lehet illetve kell mágnesezni? És kb meddig bírják szerintetek ezez? Mert ösze visza halom hogy annek 2 év alatt ment tönkre amannak meg 2 hónap alatt a 3. nak meg 100 éve megvan a FULL HD Monitor (a 100 év csak költői túlzás)

Kösz előre is (Nem Sürgős)
0
0
0
0
no avatar
Primera írta:
ha egy alaplapban SATA2es csatlakozó van,akkor csak SATA2es jó bele,vagy SATA és SATA3as is?

Sata 3 igen, Sata nem tudom, viszont sata 3, sata 2 sebességen fog működni, igaz nincs nagy jelentősége.
0
0
0
0
Adzarb avatar
ha egy alaplapban SATA2es csatlakozó van,akkor csak SATA2es jó bele,vagy SATA és SATA3as is?
0
0
0
0
humerot avatar
köszi Synda Rebirth akkor nyáron lessz egy i5 öm 😃
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Demoz írta:
És konkrétan mit mondtál? Hogy mi a hiba? Mert elmagyarázni nem egyszerű, viszont megmutatni könnyű. 😃

Én azt mondtam hogy célzásnál elránt.
Tehát ha megnyomom a jobb klikket és a balt egyszerre akkor a játéknál rángat az egér. Legalábbis nálam azt csinálta.
0
0
0
0
no avatar
humerot írta:
játékra egy i5 jobb vagy az i 7 esetlegesen i7 gyorsabb e játékok alatt illetve valami jóféle hűtéssel mennyit bír átlagban egy i5

i5 bőven jó, 2.generációtól.
Túlhajtás, alaplap, procifüggő, sok esetben azonos lappal, azonos processzor közt is lehetnek nagy különbségek... Szerencse kérdése.😃
0
0
0
0
humerot avatar
játékra egy i5 jobb vagy az i 7 esetlegesen i7 gyorsabb e játékok alatt illetve valami jóféle hűtéssel mennyit bír átlagban egy i5
0
0
0
0
Demoz avatar
És konkrétan mit mondtál? Hogy mi a hiba? Mert elmagyarázni nem egyszerű, viszont megmutatni könnyű. 😃
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Demoz írta:
Szóval akkor, ha kicserélik az már jó lesz? Nem lesz ez a hiba?

Igen . Én a Mediamarkt-ban vettem és visszavittem és garanciában kicserélték.
Mondtam hogy így nem lehet vele normálisan játszani pedig ez egy "gamer" egér elméletileg 😀
0
0
0
0
Demoz avatar
Szóval akkor, ha kicserélik az már jó lesz? Nem lesz ez a hiba?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Demoz írta:
Lenne egy kis egérproblémám. Ma vettem egy Trust GTX 25-öt, de nem működik valami megfelelően.
Amikor mondjuk cod4-ben célzok és lövök, akkor egyből visszadob, mintha a jobb egérgombot nyomtam volna, de ilyen nem volt.
Itt egy videó, hátha jobban megértitek, hogy miről beszélek:

És már máshol is olvastam ugyan erről a hibáról.

Szia. Vidd vissza típushiba, az enyém is olyan volt és a második lett jó. Bánom is hogy lecseréltem az A4 tech-et erre 😞
0
0
0
0
Demoz avatar
Lenne egy kis egérproblémám. Ma vettem egy Trust GTX 25-öt, de nem működik valami megfelelően.
Amikor mondjuk cod4-ben célzok és lövök, akkor egyből visszadob, mintha a jobb egérgombot nyomtam volna, de ilyen nem volt.
Itt egy videó, hátha jobban megértitek, hogy miről beszélek:

És már máshol is olvastam ugyan erről a hibáról.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GAMER2 írta:
djwarp írta:
Helló!
Ennek a Procinak milyen alaplap kellene?
AMD Phenom II X6 1045T BOX
És elég neki egy 550W táp?

Mennyi pénzed lenne lapra? A táp attól függ minőségi e, vagy nem, és milyen vga lesz a gépben 😉

A tápja a mostani gépénél HCK 550 Watt. Szerintem arra gondolt😃 Szóval nem minőségi tápról van szó😃
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Sziasztok!
Segítséget kérnék még pedig abba hogy hogyan lehet egy Genius twin wheel f1 játékvezérlőt telepíteni a dobozán az van hogy Win7-tel jó de amior rárakom elkezdi telepíteni addig oké de a játékban meg semmit nem csinál és be is állítottam hogy a kormánnyal írányítsam akor mi a baja?
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Udv olyan problémám van hogy miután bekapcsolom a gépet a windows inditása után elsötétul a képernyő. Ez mitől van?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
djwarp írta:
Helló!

Mennyi pénzed lenne lapra? A táp attól függ minőségi e, vagy nem, és milyen vga lesz a gépben 😉
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Helló!
0
0
0
0
Devis avatar
igaznak igaz, de nem amiatt fog tönkremenni mert az olvasófej eltörik... ezt a hülyeséget... 😃
bár jó helyen kapisgált.
a winyónak semmilyen extra mozgás nem tesz jót
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló. Lenne egy kérdésem. (igen megint az infó tanárom mondta ezért megkérdeznélek titeket is)

Röviden: ha rúgdossuk a gépet (amit tesóm tett régen ez új gépház óta montam neki hogy ha csak rá néz..... mind 1 nem lényeg) akkor a HDD elroolhat? Mert tanár azt mondta hogy a rúgástól az olvasó fej letörhet a HDD-be és lehet kidobni minden adattal együtt.

Ez Igaz? Vagy megint csak okoskodik?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
mlan0 írta:
Sziasztok! Ma kb 1 órája rá léptem a telefonomon a fényképezőre és sötét kép jött be.. aztán ki kapcsoltam és kb 5 perc alatt kapcsolt ki aztán meg most nem tudom be kapcsolni.. de rá tettem a töltőre és világit.. :) valaki segitene ebben hogy mi a tehendő?

Ezt én az androidos témához irtam volna. De egyáltalán milyen telefon?
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok! Ma kb 1 órája rá léptem a telefonomon a fényképezőre és sötét kép jött be.. aztán ki kapcsoltam és kb 5 perc alatt kapcsolt ki aztán meg most nem tudom be kapcsolni.. de rá tettem a töltőre és világit.. 😀 valaki segitene ebben hogy mi a tehendő?
0
0
0
0
humerot avatar
mert észre lehet venne a 3.1 és a 4 ghz között a különbséget pl bf 3 nál 3.1 ghz en hogy 35 körüli fps re esik míg 4 ghz en 40-45 alá nem megy
0
0
0
0
Osynho avatar
Az a processzor. Igen, valószínűleg az alaplapod gyenge hozzá, vagy ilyen példányt fogtál ki. Olyan nincs, hogy kevesebb fesszel in mennie KELLENE. 😃 Nincs 2 egyforma processzor. Az enyém is elég fos példány. Ez van. Minek neked 4ghz-es fx?

Viszont a vga-nak semmi köze az alaplaphoz, ráadásul neked elég szépen megy.
0
0
0
0
humerot avatar
hogy sok feszt kell adni a dolgoknak hogy stabil legyen ez amikor kevesebb feszel is menni e kéne itt egy pl ahhoz hogy 4.0 ghz n menyen az fx 8120 1.4875v kell ezt kicsit sokallom mikor másoknak alul feszelve tud ennyit 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
Hát akkor vissza kell venni. De akkor sem értem mi a probléma. 😃
0
0
0
0
humerot avatar
Osynho megy igen tesztek alatt tf 2 cs vagy egy bf 3 fél óra után csattra vágja :S
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ballorobi írta:
És ha vennék pl. egy Gigabyte Radeon HD6450 1GB DDR3 64bit Low Profile-t? a gépembe jó lenne,e?

elindulni most is el kéne indulnia. Nagyon szaggat? próbáld meg ezt:
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem vágom mi az a dota 2, de egy ddr3-as 64bites kártya max az asztali ikonok kirajzolására való. 😀
0
0
0
0
ballorobi avatar
És ha vennék pl. egy Gigabyte Radeon HD6450 1GB DDR3 64bit Low Profile-t? a gépembe jó lenne,e?
0
0
0
0
Osynho avatar
humerot:az fx-ek tápellátása sok 970-es lapnak gondot okoz, a tuning meg csak hab a tortán.
A 7850-ed megy 1200/6000-et és elégedetlen vagy vele? 😊
0
0
0
0
ballorobi avatar
Elindulna-e nekem a DOTA2-es a gépemen?
0
0
0
0
szilver avatar
Szerintem a lapod lesz a ludas.Egy 990fx es lappal jobban járnál ami nekem van az nagyon üt 😀3.8 GHz ig csak egy kis feszt kell adni legalább is az én CPU-m nak 😀
0
0
0
0
humerot avatar
az mitől lehet hogy akármilyen hardvert tuningolni akarok olyan értékre amit egyébként simán tudnia kellene beton stabilan alapból azt csak nagyon magas feszültség mellet teszi stabilan ilyen a processzorom a mostani a volt gts 450 em is illetve a mostani kártya is ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
htcevo3d írta:
heh,eleg nagy ott nekem az osszeg,csak nem tudom,merjek-e belekezdeni ebbe az egeszbe.akkor msotmar ertem,miert olyan olcsok ezek a caviarn greenek.itt a hatrany.nagyon kiraly.es raadasul 2tb.nem semmi

előfordulnak hibás szériák stb de green nem csak ezért olcsóbb hanem mert intellipower ami kb azt jelenti h 5400 RPM-es vinyó vagy 7200-es de az sehol sincs leírva h melyim melyik és WD sem árul el erről semmit. de valószínű h 5400 RPMesek. nekem is green vinyóm van de nekem nincs ilyen bajom. nekem a parkolások száma az 3227 és 6551 órát ment a vinyó de én tényleg sokat seedelek bár mikor nem seedeltem akkor sem volt ilyen baj szóval lehet nekem nincs ilyen problémám. neked mennyi a parkolások száma és hány órát üzemelt eddig a vinyó?
0
0
0
0
Flash avatar
humerot írta:
egy vengance c 70 be mekkora procihűtő az ami maximum beleszerelhető ??

Mivel 23 cm széles a ház, így sztem bármekkora hűtő elfér benne.
Pl. egy NH-D14 is simán.
0
0
0
0
humerot avatar
egy vengance c 70 be mekkora procihűtő az ami maximum beleszerelhető ??
0
0
0
0
alex13 avatar
Devis írta:
htcevo3d: az attól függ hogy hogy kattog. az én seagate szerver winyóm ha tölt, úgy kattog, hogy a földszinten is hallják a szüleim. Ennél ez normális. Ha eddig nem kattogott, akkor hamarosan kipurcan, gyorsan szedj le róla minden fontosat.

alex13: biosba tiltsd le az alaplapi vga-t

Oké köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
heh,eleg nagy ott nekem az osszeg,csak nem tudom,merjek-e belekezdeni ebbe az egeszbe.akkor msotmar ertem,miert olyan olcsok ezek a caviarn greenek.itt a hatrany.nagyon kiraly.es raadasul 2tb.nem semmi
0
0
0
0
no avatar
allandoan seedelek.folyamatosan.csak most az a baj,h.pontosan nem tudok melyik kattog a kettobol.de megprobalom,h.majd szetkotom,es ujra bekotom.hatha megjavul magatol😀koszi a cikket,el is olvasom
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
htcevo3d írta:
hat ugy 10masodpercenkent csinalja,h.tik-tik-tik😀.de allandoan.eleg uj a vinyom,szoval ilyen hamar behalna?progival atneztem,elvileg 99szazalekos a vinyom.szoval hibat nem eszlel a progi.at is futtattam progival,es semmi.csak nem ertem,mitol csinalja

lehet h túl sokat parkol a vinyód. tipikus caviar green hiba. legegyszerűbb ellenszere h folyamatosan seedelsz torrentet pl de persze olyat ahol fel is töltesz h dolgozzon a merevlemez vagy beállítod ahogy a cikkben van ha válalod. itt egy cikk. ajánlatos elolvasni. illetve fórum szóval hozzászólások sem dísznek vannak. de valszeg ez a 10 mp ez lesz h túl hamar parkol ki az olvasófej. [LINK]
0
0
0
0
no avatar
hat ugy 10masodpercenkent csinalja,h.tik-tik-tik😀.de allandoan.eleg uj a vinyom,szoval ilyen hamar behalna?progival atneztem,elvileg 99szazalekos a vinyom.szoval hibat nem eszlel a progi.at is futtattam progival,es semmi.csak nem ertem,mitol csinalja
0
0
0
0
Devis avatar
htcevo3d: az attól függ hogy hogy kattog. az én seagate szerver winyóm ha tölt, úgy kattog, hogy a földszinten is hallják a szüleim. Ennél ez normális. Ha eddig nem kattogott, akkor hamarosan kipurcan, gyorsan szedj le róla minden fontosat.

alex13: biosba tiltsd le az alaplapi vga-t
0
0
0
0
no avatar
hali.mar egyszer kerdeztem,de nem valazolt senki.nagy baj az,ha kattog a vinyom?
0
0
0
0
alex13 avatar
levi27 írta:
alex13 írta:
Ezt se értem, 2 alaplapi videokártya van bent? Vagy 2 magos az alaplapi videokártya?
https://kepfeltoltes.hu/130206/352323768asdf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem segítség igaz, de tudnál véleményt mondani erről a notidról? Pont egy ilyen és egy másik között nem tudok dönteni (a hétvégén fogok venni) 😃
Vagy esetleg ha egy 3dmark pontot tudsz mondani a noti teljesítményéről azt is megköszönöm 😃

Küldtem egy kis információt róla PM-be😀
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hogy kell Costum ROM-ot felrakni??(már rootolva van)
0
0
0
0
sisko avatar
alex13 írta:
Ezt se értem, 2 alaplapi videokártya van bent? Vagy 2 magos az alaplapi videokártya?
https://kepfeltoltes.hu/130206/352323768asdf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csak bugos az Aida,nekem 5 vga-t jelzett 😆, 1db,1 magos az a vga 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció