Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
humerot avatar
Synda Rebirth : akinek bírja a gépe 😃
0
0
0
0
no avatar
robinho89 írta:
Ti hogyan játszanátok a helyemben? Az újabb játékokra céloztam! 😃

1440x900 felbontás, csutka grafikai beállítás
vagy
1920x1080 felbontás, közepes grafikai beállítás

Szerintetek, hogyan jobb?

1920x1080 "csutka" grafika.😆
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Ti hogyan játszanátok a helyemben? Az újabb játékokra céloztam! 😃

1440x900 felbontás, csutka grafikai beállítás
vagy
1920x1080 felbontás, közepes grafikai beállítás

Szerintetek, hogyan jobb?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sziasztok! Haverom áthozta az Asus K53SD típusú laposát, hogy rakjam neki újra, mert már nagyon lassú volt szegény 😕 Fel is toltam, ment minden szépen, aztán kidob az asztalon és látom hogy a hálózat ikon mellett megjelent egy kis piros x betű. Ez uye azt jelenti, hogy nem lát kapcsolatot. A tesóm laposán ilyet csak akkor dob ki, ha ki van kapcsolva a wifi adapter.Eszközkezelőben néztem, felkiáltójel van a háló adapter mellett, ugyanis nem talált drivert hozzá a winfos. Én leszedtem a gyártó oldaláról a megfelelő verziót, restart után ugyan úgy maradt az egész cucc 😠 Ilyennel még sose találkoztam, mindenki azt mondta hogy csakis driver baja lehet, más nagyon ritkán romolhat el. Aztán már leszedtem minden kezelési könyvet stb., amiben azt írja hogy Fn+F2-vel kell bekapcsolni magát a wifi adaptert. Nah már kezdtem örülni, hogy csak én voltam ilyen sötét, gyorsan benyomom a kombinációt, de arra se reagált a gép 😶 Most már teljesen tanácstalan vagyok, miközben a srác már b*sztat, hogy azonnal kellene neki a gép. Ezelőtt minden faxán működött vele, és azt mondta hogy nem kellett semmit se állítani rajta egyből működött vele a net.
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne! 😉
0
0
0
0
no avatar
mar ertem akkor mi az a multi touch.de mar elharitottam a hibat.sose gondoltam volna,h.az a hiba,h.az erintes es tartasi kesleltetes rovid idore volt allitva.szerintem az lehetett a hiba,mert most atalitottam hosszura,es mar sokkal jobb.monjuk nagyon ritkan meg mindig csinalja,de nem ugy,ah.eddig.igy mar jatszhatok a jatekok.ksozontem a sok segitseget
0
0
0
0
niteforce avatar
alex1997 írta:
apetit1989 írta:
egy csomo van, hiaba szmajlizol.

Mivan rosz kedved van? Nem azt irtam hogy nincs!! Olvasd visza megint. Azt irtam hogy olnyanról nem tudok ami nem támogatja :-)

pedig van olyan is amiben nincsen multi touch lehetőség. Pl rezisztív kijelzővel is rendelkezik sok androidos teló, ezek pl kapásból nem, és a kapacitív kijelzőnél se mindig támogatott a multi touch (Pl. SE Xperia X10 mini, X8, de ezek későbbi romokkal asszem javítva lettek)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:

Mivan rosz kedved van? Nem azt irtam hogy nincs!! Olvasd visza megint. Azt irtam hogy olnyanról nem tudok ami nem támogatja :-)
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:
egy kérdés: támogatja a multi touchot?
Utánanéztem a dolognak. Sokaknál a Go Locker okozza ezt a problémát vagy más ilyesmi app.

:-) én olyan androidos telefontol ami legalább 2 ujj at nem támogatna nem tudok :-)
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
apetit1989: Kösz, ezt nem tudtam. De azóta találtam pár más problémát is. Ha letartva nyomom a jobb clicket akkor nem reagál a bal clickre. Az előbb egy fps játékban elkezdett magától nagyítani az awp, utána vissza ugrik a rendes helyzetbe és ezt egyfolytában csinálja megállás nélkül.
Holnap vissza viszem ahonnan rendeltem és hozzájuk vágom. De ez nem a legelső eset, h rossz cuccot küldenek. Már kaptam rossz alaplapot, fülest most meg a pockot onnan. Legalább a billentyűzet rendesen működik! 😃
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
Utánanéztem a dolognak. Sokaknál a Go Locker okozza ezt a problémát vagy más ilyesmi app.

ezt nekem szantad?fogalmam sincsen,h.tamogassa-e a multi touchot.miert,az mi akar lenni?ja,en hasznalom a go lockert.lehetseges,h.az zavarna be?vagy mi mas?most torolgessem ki sorba az ilyen dolgokat?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
robinho89 írta:
Vettem egy A4Tech X7 XL-750BK Oscar egeret és egy G800-as billentyűzetet.

Na mostan a billel nincs semmi probléma, csak az egérnél vetten észre pár furcsa dolgot. Felraktam hozzá a kapott cd-t.

1. Első ami észre vettem, h nem világít alól a lézer az egérnél, de viszont rendesen működik.
2. WoW közben eltűnik az egér pl. utána mozgatom tovább és vissza jön.
3. Néha úgy csinál mint eg mezei gyenge minőségű, hirtelen rántásnál felnéz az égre, mondjuk ezt 1x vettem észre tegnap óta.
4. Nem használok egér alá tétet, eddig se tettem. Lehet, h ezért szarik valamiért?

a lezeres eger nem vilagit.
wowot nem ismere.
ha egyszeri a problema, nem gond.
lezeres eger ala nem kell.
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! lenen egy olyan problémám hogy ma lefuttattam egy intel burn test-et és kb 2-3 perc alatt 75-76c fok-ra melegedtek a magok meg fogtak a proci hűtőt és még csak langyos se volt....
0
0
0
0
humerot avatar
frissíts biost az alaplapon illetve milyen táppal próbálod meghajtani ???
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! valaki help! tegnap akartam összeszerelni a már korábban vett alaplapot és procit ugy hogy a a régit kicserélem.(FX-6100 és asrock n68 c gs fx) Na ez meg is volt "elméletileg" mindent jól kötöttünk be de amikor inditottam volna bepörög és aztán hirtelen lezuhan a fordulatszám, meg hallom hogy nem ugy dolgozik mint kelle( az 5 éves hangok alapján). Szerintetek mi lehet a hiba? ja és amikor bekapcsolom rá van kötve az egér a billzet és a monitor is( ugy is probáltam hogy videokrtyáról és integráltról is) és mintha nem kapna áramot, nem villog a billentyűzeten a leg az egér tetején a dpi led, alján a lézer, és a monitor ledje se ugy világit mint mikor üzemel hanem mint amikor a monitor be van kapcsolva de a gép nincs. MI LEHET A BAJ??? köszi a válaszokat
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Vettem egy A4Tech X7 XL-750BK Oscar egeret és egy G800-as billentyűzetet.

Na mostan a billel nincs semmi probléma, csak az egérnél vetten észre pár furcsa dolgot. Felraktam hozzá a kapott cd-t.

1. Első ami észre vettem, h nem világít alól a lézer az egérnél, de viszont rendesen működik.
2. WoW közben eltűnik az egér pl. utána mozgatom tovább és vissza jön.
3. Néha úgy csinál mint egy mezei gyenge minőségű, hirtelen rántásnál felnéz az égre, mondjuk ezt 1x vettem észre tegnap óta.
4. Nem használok egér alá tétet, eddig se tettem. Lehet, h ezért szarik valamiért?
0
0
0
0
humerot avatar
ha általában elkezdek letölteni valamit torrent oldalról akkor ezt írja a tracker nél az utorrent (Trackend sending invaled data : . )
Ez mitől lehet illetve mit tudnék ellene tenni ugyanis ilyenkor nem indul el a letöltés sem ?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
no avatar
ok,megprobalom a kalibralast.gondolom gyarilag tartalmazza a telefon.koszontem a segitseget,remelem valamivel mar jobb lesz,mert ez igy katasztrofa
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
szerintem újrakalibrálást akart írni. Á látom megelőztek😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
újrakalibrálás akart lenni, a kijelző LY-vel pedig epic
0
0
0
0
no avatar
reginek nem mondanam,folia mindig van rajta,egy karc nincs a kijelzon,szoval 100szazalekosan megkimelve.egyszer vettem le rola a foliat,h.kiprobaljam ugy is rosszul megy-e,es sajna igen.vagy az lehet vele,h.3d a kijelzo,es az zavar be,h.nem ugy reagal?es mi az az unra kalibralas?errol en meg nem is hallottam
0
0
0
0
The Emptiness avatar
htcevo3d írta:
htc evo 3d

Szerintem ezért mert elég régi. Vahy az utolsókat rugja vagy enyire érzéketlen a kilyezö. Csinálj egy unra kalibrálást és pucold meg KIS ablaktisztitoval meg zyeokendővel.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
htcevo3d írta:
sisko írta:
htcevo3d írta:
hali.nekem egy olyan kerdesem lenne,h.mit jelent a telefonoknal a gorilla glass?

A kijelzőt védő,karcálló (de nem törhetetlen,csak a sima üvegnél jóval strapabíróbb és kevésbé rideg,ezért többet kibír) üveglapot

jaj,mar ertem.akkor nalam nem az a gond.az akkor mitol lehet,ha jatszok mondjuk fps jatekokat,ahol ugyebar allandoan tartani kell az ujjadat a kijelzon,es +meg loni is kell,es sokszor nem reagal?vagyis nyomom elore,es egyszer csak megall,mintha mar nem is nyomnam.vagy lovok egyfolytaban,es szinten megall.az a telefon hibaja lehet?

Telefon neve?? Tipusa?!
0
0
0
0
no avatar
sisko írta:
htcevo3d írta:
hali.nekem egy olyan kerdesem lenne,h.mit jelent a telefonoknal a gorilla glass?

A kijelzőt védő,karcálló (de nem törhetetlen,csak a sima üvegnél jóval strapabíróbb és kevésbé rideg,ezért többet kibír) üveglapot

jaj,mar ertem.akkor nalam nem az a gond.az akkor mitol lehet,ha jatszok mondjuk fps jatekokat,ahol ugyebar allandoan tartani kell az ujjadat a kijelzon,es +meg loni is kell,es sokszor nem reagal?vagyis nyomom elore,es egyszer csak megall,mintha mar nem is nyomnam.vagy lovok egyfolytaban,es szinten megall.az a telefon hibaja lehet?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szerintem ezek átlagba értik de zárjuk le nem lényeg. Elnézést hogy téves info volt :-(
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
az se mindegy milyen Nvidia/Radeon kártyákról van szó. Pl. a csúcskategóriás kártyák mellé kevés lenne egy Celeron D, legyen az NV, vagy Radeon.
0
0
0
0
DCMAN avatar
félre ne értés esék.😀nem arra értettem amit irtál.😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
DCMAN írta:
haggyuk már:)

Mer? Ténleg mindenki ezt mondja aki Nvidia párti (legalábbis akikkel edig beszéltem) hogy fele akkora Proci se kell Mimt Atinak. És elég meggyőzően mondták. (osztálytársam is aki itt is be van regisztrálva váltig állitja hogy nagyon kicsi Proci kel NV nek.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Devis írta:
Igen ilyenkor (úgy tudom) ténleg jobb az Nvidiaert ahoz kisebb proci is elég hogy kihajtsa

na ezt miből gondolod?

Sokan mondták :-) + az öszes Nvidia fan ezzel takarózik akit kérdezek hogy miért jobb Szerintük mint az Ati. Meg olvastam is.
0
0
0
0
DCMAN avatar
haha jó kérdés volt mert én is akartam kérdezni az enyémben is olyan van😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
htcevo3d írta:

Igen ott lenteb jol elmkndták. Ara van hogy.PL a kulcs ha a zsebedbe van a telefonnal együt ne karcolja ösze. (de ink 1 ezresért vegyél rá foliát mert ki tudja. Az az ezres folia fél évet is kibir)
0
0
0
0
sisko avatar
htcevo3d írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! lenen egy olyan problémám hogy ma lefuttattam egy intel burn test-et és kb 2-3 perc alatt 75-76c fok-ra melegedtek a magok meg fogtak a proci hűtőt és még csak langyos se volt....
0
0
0
0
sneakers avatar
Aha...Már értem.
köszi
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Mert hozzászámolják az alaplapon lévő usb portokat is, amire külső usb portokat lehet kötni, pl front panel, kártyaolvasó, stb
0
0
0
0
sneakers avatar
Sziasztok!
Nem értem miért az van írva az alaplapoknál az adatokhoz, hogy például..4db usb3.0, 10db usb2.0
de az alaplapon csak 2db 3.0 és 4db 2.0 van
Ez miért így van?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
GAMER2 írta:
djwarp írta:
Helló!
Ennek a Procinak milyen alaplap kellene?
AMD Phenom II X6 1045T BOX
És elég neki egy 550W táp?

Mennyi pénzed lenne lapra? A táp attól függ minőségi e, vagy nem, és milyen vga lesz a gépben 😉

ATI HD 6670 1GB os VGA és alaplapra olyan 20K-m lenne max.
0
0
0
0
szilver avatar
Tudom ajánlani a GPU Shark nevezetű programot.Azal megtudod hogy mennyire van kihasználva(kihajtva a kártya terhelés alatt.Elindítod a progit,játszol vagy teszteled valamivel a GPU-t.és a GPU Load résznél ha nincs 99-100 % akk bizz a kártya jó részt alszik ugymondván.
0
0
0
0
Devis avatar
Igen ilyenkor (úgy tudom) ténleg jobb az Nvidiaert ahoz kisebb proci is elég hogy kihajtsa

na ezt miből gondolod?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Primera írta:
egy régebbi ddr2es alaplappal (Lenovo l-a690) tudna jól működni egy hd 7770es? nem lenne mondjuk lassú vagy ilyesmi? és egy 2 magos 2.3 ghzes régebbi athlon procival nem lenne proci limit?

A limit kérdésre tudok válaszolni. Nagyon is lesz. Nekem is HD 7770 lesz 1 honap mulva es azt mondtak hogy az AthlonX2 2.8 GHZ kevés hozzá. :-( Igen ilyenkor (úgy tudom) ténleg jobb az Nvidiaert ahoz kisebb proci is elég hogy kihajtsa.
0
0
0
0
Adzarb avatar
egy régebbi ddr2es alaplappal (Lenovo l-a690) tudna jól működni egy hd 7770es? nem lenne mondjuk lassú vagy ilyesmi? és egy 2 magos 2.3 ghzes régebbi athlon procival nem lenne proci limit?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Reincarnation írta:
mágnesezni? szerintem ezt a régi crt-k-nél kellet mivel ott van szerepe kis mágneseknek a kép pont továbbításánál.
nem hiszem hogy egy hamar baja lesz nálunk van egy 10éves TN paneles LG még mindig működik rendesen.

Igen igeny a nagy vastag monitorokra gondolok. Na oké megkönyebültem. :-) Köszi.
0
0
0
0
no avatar
mágnesezni? szerintem ezt a régi crt-k-nél kellet mivel ott van szerepe kis mágneseknek a kép pont továbbításánál.
nem hiszem hogy egy hamar baja lesz nálunk van egy 10éves TN paneles LG még mindig működik rendesen.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Synda Rebirth írta:
alex1997 írta:
Samsung vagy micsoda? És ezeket mágnesezni kell?!

Mi az, hogy mágnesezni...ehhez ostoba vagyok.😆
Esetleg arra gondolsz, lehet e közelében hangszóró ?
Ha igen, akkor lehet, régi Crt narancssárga lett ha túl közel raktam hozzá, ez nem pedig 5Cm-re van tőle.😃

Mind egy akkor ha nem tudod :-) De nekem dilyen ks van amit 4 Eve szenvedtetsz?
0
0
0
0
no avatar
alex1997 írta:

Mi az, hogy mágnesezni...ehhez ostoba vagyok.😆
Esetleg arra gondolsz, lehet e közelében hangszóró ?
Ha igen, akkor lehet, régi Crt narancssárga lett ha túl közel raktam hozzá, ez nem pedig 5Cm-re van tőle.😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció