Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mlan0 avatar
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
Hogyan rendeljek online telefont a telenornál ha nincsen jogsim se útlevelem?? 😀

Feltételezem van anyád vagy apád...vagy nagyanyád, nagyapád stb.

Azoknak se nincs.. 😞 😆

Hát az akkor ciki...
Így vagy bebattyogsz egy Telenor üzletbe, vagy megrendeled telefonon.

Ha felhínám a központot akkor jó lenne? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
Hogyan rendeljek online telefont a telenornál ha nincsen jogsim se útlevelem?? 😀

Azoknak se nincs.. 😞 😆

gondolom azért személyi van... Nem is értem minek kéne jogsi vagy útlevél hozzá. Olyan mint bármelyik másik csomag. A futár kihozza, aláírod, kifizeted, és kész. Egyébként milyen telefont akarsz venni?
0
0
0
0
-Norbi- avatar
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:

Azoknak se nincs.. 😞 😆

Hát az akkor ciki...
Így vagy bebattyogsz egy Telenor üzletbe, vagy megrendeled telefonon.
0
0
0
0
mlan0 avatar
-Norbi- írta:
mlan0 írta:

Azoknak se nincs.. 😞 😆
0
0
0
0
-Norbi- avatar
mlan0 írta:

0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
sneakers avatar
COD Bo2.nél amikor crackelem a buddha.dll-t nem engedi átmásolni mert nem rendelkezek felhasználói jogosultsággal. Hogyan tudom ezt megcsinálni?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
alex1997 írta:
alex13 írta:
apetit1989 írta:
Sehogy

Ty, én is így tudtam... 😃

én meg nem ;-)

Honnan veszed ezt a marhaságot. Linket, vagy valamit tegyél ki.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nehezen lenne elképzelhető, hogy 5400-as tudjon 7200-asként működni. Így magukkal szúrnának ki a gyártók.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
alex13 írta:
apetit1989 írta:
Sehogy

Ty, én is így tudtam... :D

én meg nem ;-)
0
0
0
0
alex13 avatar
apetit1989 írta:
Sehogy

Ty, én is így tudtam... 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
alex13 írta:
alex1997 írta:
levi27 írta:
alex13 írta:
Halljátok ma azon gondolkodtam, hogy néha lassabb a mostani laptopom mint a régi, pedig jobb mint a régi, pl: ma is a Crysis 2-öt telepítettem, közbe zenét hallgattam + megnyitottam a chrome-ot és nyomtam egy windows gombot mivel Windows 8 van rajta ezért a metro jön be, de csak a metro háttere jött be, de az is lassan. A zene rendesen szólt tovább, nem is akadt meg semmi se, és ott megállt hiába nyomtam akármit xD
Arra gondoltam, hogy a HDD lassú talán azért csinál ilyeneket és amúgy sincs megosztva a HDD-m (750GB-os) és lehet ha megosztanám valamennyire kiküszöbölném ezt a problémát.
Előfordulhat ez? Vagy teljesen rossz helyen gondolkodom?

A vinyó hibája az... ha valamit telepítesz az igen megfogja az 5400rpm-es vinyókat (nekem is néha..)

Az 5400 as tud 7200 rpm et is. :-\

Levi27: akkor jól gondoltam. :)

alex1997: hogyan lehetséges az?

Olyan nincs (én nem tudok róla) hogy csak 5400 ami ezt tudja annak tudnia kell a 7200 at is. (legalábbis ha most veszek 5400 ast akkor tudni fogja a nagyobbat is)
0
0
0
0
alex13 avatar
alex1997 írta:
levi27 írta:
alex13 írta:
Halljátok ma azon gondolkodtam, hogy néha lassabb a mostani laptopom mint a régi, pedig jobb mint a régi, pl: ma is a Crysis 2-öt telepítettem, közbe zenét hallgattam + megnyitottam a chrome-ot és nyomtam egy windows gombot mivel Windows 8 van rajta ezért a metro jön be, de csak a metro háttere jött be, de az is lassan. A zene rendesen szólt tovább, nem is akadt meg semmi se, és ott megállt hiába nyomtam akármit 😆
Arra gondoltam, hogy a HDD lassú talán azért csinál ilyeneket és amúgy sincs megosztva a HDD-m (750GB-os) és lehet ha megosztanám valamennyire kiküszöbölném ezt a problémát.

A vinyó hibája az... ha valamit telepítesz az igen megfogja az 5400rpm-es vinyókat (nekem is néha..)

Levi27: akkor jól gondoltam. 😀

alex1997: hogyan lehetséges az?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
levi27 írta:
alex13 írta:
Halljátok ma azon gondolkodtam, hogy néha lassabb a mostani laptopom mint a régi, pedig jobb mint a régi, pl: ma is a Crysis 2-öt telepítettem, közbe zenét hallgattam + megnyitottam a chrome-ot és nyomtam egy windows gombot mivel Windows 8 van rajta ezért a metro jön be, de csak a metro háttere jött be, de az is lassan. A zene rendesen szólt tovább, nem is akadt meg semmi se, és ott megállt hiába nyomtam akármit xD

0
0
0
0
sisko avatar
sneakers írta:
a Directx-et akarom feltelepíteni a játékoknál és egy hiba üzenetet ad ki, hogy magasab felhasználó szint kell..ilyenkor mit csináljak?

Ez általában olyankor szokott előfordulni,ha nem rendszergazdaként vagy bejelenkezve(ami igencsak ritka eset).Esetleg próbáld a directx telepítőt jobbklikk és futtatás rendszergazdaként.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló!

Csak érdekelne (mert nem tudom) hogy a piacon vannak-e olcsón (10-15) ezer ft ért értelmes megbízható Vízhűtés? Persze nem Corsair minőségű. Csak valami értelmes ami jól hűt.

Kösz előre is. (NEM SÜRGŐS)
0
0
0
0
levi27 avatar
alex13 írta:
Halljátok ma azon gondolkodtam, hogy néha lassabb a mostani laptopom mint a régi, pedig jobb mint a régi, pl: ma is a Crysis 2-öt telepítettem, közbe zenét hallgattam + megnyitottam a chrome-ot és nyomtam egy windows gombot mivel Windows 8 van rajta ezért a metro jön be, de csak a metro háttere jött be, de az is lassan. A zene rendesen szólt tovább, nem is akadt meg semmi se, és ott megállt hiába nyomtam akármit 😆

0
0
0
0
mlan0 avatar
Mik kellenek arra hogy kihozzak egy előfizetéses telefont a telenornál?? úgy értem milyen papírok? (Samsung Galaxy Ace-t akarom) és nagyon fontos lenne,, kérlek titeket válaszoljatok)
0
0
0
0
alex13 avatar
0
0
0
0
sneakers avatar
a Directx-et akarom feltelepíteni a játékoknál és egy hiba üzenetet ad ki, hogy magasab felhasználó szint kell..ilyenkor mit csináljak?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Magic írta:
Megaisten írta:
Magic írta:
Superlompos írta:
Folyamatosan villognak, vagy csak egyszer felvillannak? Mert utóbbi jót jelent, míg az előbbi valamilyen problémára utal.

Megpróbáltam belerakni másik kártyát azzal se működött. Beleraktam ennek a kártyáját egy másik gépbe azon meg működött. Még mindig ugyan az a baja😞 De a tápot beleraktam másik gépbe ott is ugyanezt csinálja.

[LINK]

A szürke vezetékek mire valók? A tápba nem vezetnek.

[LINK]

Ide bedugtam (mert máshova nem lehetett) de így se jó. Lehet hogy rosszul dugtam be.😲
A gép nem az enyém, így adták oda hogy csináljam meg.
Hát igy jár aki más gépébe nyul és nem nagyon ért hozzá.😆 ezeket az embereket imádom.Meg kéne nézni a tápot mennyi feszt ad le. de egy másik táppal meglehetne nézni nem e müszik ha müszik akkor a táp a ludas,lehet hogy öreg a táp vagy kiment valami kondi benne.

Értek hozzá de így adta oda a gépet ismerősöm hogy nem voltak bedugva a szürkék ,nincs másik táp amit kitudnék próbálni mert az enyém nem jó bele.

Szia. A szürke kábelt ne dugd sehová. Amúgy azok audio kábelek régebben csak úgy szolt az audio ha azok a szürke kábelek be voltak dugva, egyik vége az alaplap aux_ini/CD_ini csatlakozásba a másik vége pedig a CD/DVD olvasó/Író végébe volt dugva.
0
0
0
0
humerot avatar
az elképzelhető e hogy van egy program ami win 7 re lett írva de mondjuk win 8 on elindul de 1-2 óra tökéletes működés után lefagyasztja a gépet ?
0
0
0
0
no avatar
Megaisten írta:
Magic írta:
Superlompos írta:
Folyamatosan villognak, vagy csak egyszer felvillannak? Mert utóbbi jót jelent, míg az előbbi valamilyen problémára utal.

Megpróbáltam belerakni másik kártyát azzal se működött. Beleraktam ennek a kártyáját egy másik gépbe azon meg működött. Még mindig ugyan az a baja😞 De a tápot beleraktam másik gépbe ott is ugyanezt csinálja.

[LINK]

[LINK]

Ide bedugtam (mert máshova nem lehetett) de így se jó. Lehet hogy rosszul dugtam be.😲
Hát igy jár aki más gépébe nyul és nem nagyon ért hozzá.😆 ezeket az embereket imádom.Meg kéne nézni a tápot mennyi feszt ad le. de egy másik táppal meglehetne nézni nem e müszik ha müszik akkor a táp a ludas,lehet hogy öreg a táp vagy kiment valami kondi benne.

Értek hozzá de így adta oda a gépet ismerősöm hogy nem voltak bedugva a szürkék ,nincs másik táp amit kitudnék próbálni mert az enyém nem jó bele.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Magic írta:
Superlompos írta:

[LINK]

[LINK]

0
0
0
0
Nogitsune avatar
Synda Rebirth írta:
Beelzebul írta:
Még 2011-be csináltam egy mappát egy videónak, majd nem tudom, hogy mit csináltam de a mappát azóta se tudom letörölni. A gép úgy érzékeli mintha nem is lenne ott semmi, de mégis. Mikor rá nyomom, hogy delete, ezt adja ki:
https://kepkezelo.com/images/sfwxfwox5kmwev73fmf.png
Valami ötlet, hogy kitöröljem? Az új windows és a lemez formázásán kívül persze.

Tulajdonságok: teljes hozzáférés vagy Speciális engedélyek.

Vagy: start menü_secpol.msc_enter_local security policy_local policy_security options_accounts: administrator account status_enabled...ez teljes rendszergazda hozzáférést engedélyez.

Sajnos nem jó. "The requested security information is either unavaible".

Egy kis érdekesség ami hátha segíthet is. Amit ebbe a mappába rakok eltűnik.
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:

[LINK]

[LINK]

0
0
0
0
no avatar
Beelzebul írta:
Még 2011-be csináltam egy mappát egy videónak, majd nem tudom, hogy mit csináltam de a mappát azóta se tudom letörölni. A gép úgy érzékeli mintha nem is lenne ott semmi, de mégis. Mikor rá nyomom, hogy delete, ezt adja ki:
Valami ötlet, hogy kitöröljem? Az új windows és a lemez formázásán kívül persze.

Tulajdonságok: teljes hozzáférés vagy Speciális engedélyek.

Vagy: start menü_secpol.msc_enter_local security policy_local policy_security options_accounts: administrator account status_enabled...ez teljes rendszergazda hozzáférést engedélyez.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
0
0
0
0
PoPet avatar
Azis jobb mintha dobálgatnám a szoba 2 sarka között. 😆
0
0
0
0
no avatar
nankacu írta:
Én meg azt kérdeztem mennyit érhetnek. 😜
Így, hogy használtak persze.

Semennyit, nem tudod eladni, nagyon nagy szerencsével max 2k.😜
Először találj egy madarat ! 😆
0
0
0
0
PoPet avatar
Én meg azt kérdeztem mennyit érhetnek. 😜
Így, hogy használtak persze.
0
0
0
0
no avatar
nankacu írta:
Tudom hogy ritkaság épp ezért akarom elpasszolni. 😃
Új kormány kellene és ezek ára + ha bejön a tipp mix akkor meglesz 1 egész jó kormány ára.. 😃 Az SD Ramok PC133-asok, többet nem tudok róla, a DDR-ek közül az 1. 128 as 333 Mhz, a másik 128-as 400 Mhz és a 256 Mb-os szintén 400 Mhz.

Használt árun alul megy, új árakról beszéltem.😀
2 éve 14k-ért vettem, 2Gb 2x1Gb 400Mhz kingmax ramot.😂
0
0
0
0
PoPet avatar
Tudom hogy ritkaság épp ezért akarom elpasszolni. 😃
Új kormány kellene és ezek ára + ha bejön a tipp mix akkor meglesz 1 egész jó kormány ára.. 😃 Az SD Ramok PC133-asok, többet nem tudok róla, a DDR-ek közül az 1. 128 as 333 Mhz, a másik 128-as 400 Mhz és a 256 Mb-os szintén 400 Mhz.
0
0
0
0
no avatar
nankacu írta:
És ezeknek mennyi az ára úgy körülbelül? 😃
Mert van 4 darab 128 Mb-s SD Ramom, és 3 db DDR Ramom 2x128 Mb és 1 256 Mb-s. 😃
Csak mert vaterán elpasszolnám. 😃

Kapacitásukhoz, tempójukhoz mérten, nagyon drágák...csak fanatikusoknak.
2Gb minőségi DDR ram drágább, mint 8Gb DDR3.😜
0
0
0
0
PoPet avatar
És ezeknek mennyi az ára úgy körülbelül? 😃
Mert van 4 darab 128 Mb-s SD Ramom, és 3 db DDR Ramom 2x128 Mb és 1 256 Mb-s. 😃
Csak mert vaterán elpasszolnám. 😃
0
0
0
0
Megaisten avatar
nankacu írta:
Megaisten írta:
Synda Rebirth írta:
Megaisten írta:
nankacu írta:
A DDR és az SD RAM-oknak hogy vannak a bevágásai? Mert van 1 köteg ócska ramom. 😃
https://kepfeltoltes.hu/130216/ramok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek szerint, ha sd ramot megreszelem jó a DDR3 csatiba ? 😊
Nem jó,nem kompatibilis.😆

Az SD RAM-on pedig 2 bevágás van?
igen 2. itt a link hogy vannak [LINK]
0
0
0
0
PoPet avatar
Megaisten írta:
Synda Rebirth írta:
Megaisten írta:
nankacu írta:
A DDR és az SD RAM-oknak hogy vannak a bevágásai? Mert van 1 köteg ócska ramom. 😃

Az SD RAM-on pedig 2 bevágás van?
0
0
0
0
Megaisten avatar
Synda Rebirth írta:
Megaisten írta:
nankacu írta:

0
0
0
0
no avatar
Megaisten írta:
nankacu írta:

Ezek szerint, ha sd ramot megreszelem jó a DDR3 csatiba, és mindez visszafele kompatibilis ? 😊 😆
0
0
0
0
Megaisten avatar
nankacu írta:
[LINK] https://kepfeltoltes.hu/130216/ramok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok... 😀 ma le töltöttem az Alien Colonial Marines KaOs játékot és nem tudom fel telepíteni... valaki segítene ebben?
0
0
0
0
PoPet avatar
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:

Folyamatosan😕 Holnap megpróbálok szerezni AGP-s vidikarit aztán meglátjuk mi lesz😞
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
GAMER2 írta:
Magic írta:
Superlompos írta:
Ha a táp rossz, akkor fel se pörögnek a ventik, tehát ez a rész kizárva. Esetleg, ha nem jól rakod bele a videókártyát a csatolóba, akkor előfordulhat, hogy nincs kép.

Szerintem jól van belerakva könnyen belement😕 Nem tudom mi baja lehet😕

Vga lesz szerintem a ludas, ilyet más hardver nem nagyon szokott okozni. Bár, nálam egyszer a ramok romlottak el, vagyis csak az egyik a 2 darab közül, és az is pont ilyen problémát okozott.
Igen igaz, velem már mind2 előfordult de a ramoknál elég annyi hogy kiveszem berakom kicsit megtisztogatom pihentetem külön külöb próbálgatom a ramokat aztán egyszer csak jó lesz(de akkor el se jut az áram pls a billzethez vagy egérhez tapasztalatból mondom) ha eljut akkor ram kilöve. Monitor gebasz akkor van, ha bekapcsolásnál hhalod a hangot de a képet nem VGA nal meg akkor ha eggyáltalán nincs jel, de másik gépnél van. Ennyi TÁPPAL SEMMI BAJ NINCS. remélem segiettem😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
no avatar
GAMER2 írta:
Magic írta:
Superlompos írta:
Ha a táp rossz, akkor fel se pörögnek a ventik, tehát ez a rész kizárva. Esetleg, ha nem jól rakod bele a videókártyát a csatolóba, akkor előfordulhat, hogy nincs kép.

Vga lesz szerintem a ludas, ilyet más hardver nem nagyon szokott okozni. Bár, nálam egyszer a ramok romlottak el, vagyis csak az egyik a 2 darab közül, és az is pont ilyen problémát okozott.

Ramok azok jók kipróbáltam, azt elfelejtettem írni hogy a billentyűzeten mindhárom led villog...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én azért mondtam az érintkezési problémát, mert nálam a régebbi gépeknél ez szokott lenni a gond, s akkor a VGA megigazítása segíteni szokott.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Magic írta:
Superlompos írta:

0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
na most akkor dönts el " Nincs integrált videókártya benne szóval arra nem tudom rakni, a monitort kipróbáltam másik gépen és jó " Ha a másik gépben se jó akkor előfordulhat hogy a monitorral van a baj ... de biztos vagyok benen hogy nem a tápnál kell keresni baj forrását ott vagy a videókártya a rossz vagy a monitor ha másik gépben jó a monitor és müködik akkor videokártya szar, ha másik gépben sem, akkor a monitor(de ha bekapcsolod és max ra tekered a hangerőt akkor ugye bejelentkezésnél kellene hallani azt az érdekes hangot ha azt hallod akkor monitorral van a baj)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció