Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Annyira volt értelmes a válasz, mint a kérdés.
Tessék: [LINK]
Érdekes, máshol ha ilyet kérdeztem megtudták válaszolni... na de mind1...
Köszi...
Akkor talán kérdezz "máshol."😊
máshol=másik téma...
Annyira volt értelmes a válasz, mint a kérdés.
Érdekes, máshol ha ilyet kérdeztem megtudták válaszolni... na de mind1...
Köszi...
Melyik a jobb?
Gigabyte GTX 550 Ti 1GB DDR5 N550WF2-1GI
vagy
Gigabyte 7770 OC 1GB DDR5 GV-R777OC-1GD
Utóbbi.
Biztos? 😃
Nem, csak ki akar b@szni veled ...
Persze, hogy biztos.
-.-" valami értelmes hozzászólásra számítottam, valami magyarázatra hogy miért is jobb... de hát túl sokat kér az ember...
Melyik a jobb?
vagy
Utóbbi.
Biztos? 😃
Melyik a jobb?
vagy
Utóbbi.
vagy
Tényleg a Microsoft h áll az új FX processzorok támogatásával 😃
volt az a hír, h az Intel odeveri azért az FX-et de csak azért, mert szoftver szempontból nem tudja 100%-o hozni. Ez Win 8 terén hogy áll?
[LINK] van egy teszt Win7 patch-csel. Egy egyszerű gyorsfoltozáshoz képest nem rossz eredmény, egyértelműel látszik, hogy minél több szálon végzi a munkát, annál jobb a hatásfoka. Állítólag Win8 alatt még jobb. Az lenne az igazi, ha megcsinálnák, hogy 1 szálon 1 teljes modul is képes legyen dolgozni, ne csak egy mag integer számítások esetén, mert elvileg ez lenne a CMT lényege, de ez a része egyáltalán nem működik. 😀
Köszi Cooley! 1-2% nem hiszem h szembetűnő javulás, de jó látni, h mégis csak javulás. Win8 esetében tényleg jobb és a szálakat is kitudják használni, talán megfogja az Intel 2500-2600K-t. Bár amennyivel olcsóbb engem már rögtön meg is fogott 😃, de még sajnos mindig drága.
CPU-t kellene cserélnem, mert Bár ez a kis 2 magos Athlon rendesen kiszolgál játékoknál, de ahol CPU igényesebb feladatokat végzek, ott érzek egy kis erőlködést. Ezért lenne jó 4 magosra váltanom. Csak nem akarok belefutni egy elhamarkodott döntésbe. nem tudom melyik lenne a jobb Phenom II x4, v egy FX 4100. alaplapot is mindenképp cserélnék a RAM-k miatt úh az nem hátráltató körülmény.
Elvileg 2 hónap és jönnek a Piledriverek, akkor a mostani Bulloknak tuti lejjebb megy az áruk, és egy FX-8120 nagyon jó vétel lehet, bár most sem rossz 40eFt-ért. Annyiért Intel oldalon a Sandykből még a legalapabb i5-öt sem kapod meg.
Sziasztok
Jó lesz a mai játékokhoz ez a VGA?
Ati Radeon HD 5850 Toxic PCI-E 2Gb
Nem ilyet akartam de viszonylag olcsón ajánlottak egyet.
Processzor:Amd Phenom II X4
a HD5850 alapból jó játékhoz, jó erős kártya. Bár a 2GB VRAM teljesen felesleges, de jó.
volt az a hír, h az Intel odeveri azért az FX-et de csak azért, mert szoftver szempontból nem tudja 100%-o hozni. Ez Win 8 terén hogy áll?
[LINK] van egy teszt Win7 patch-csel. Egy egyszerű gyorsfoltozáshoz képest nem rossz eredmény, egyértelműel látszik, hogy minél több szálon végzi a munkát, annál jobb a hatásfoka. Állítólag Win8 alatt még jobb. Az lenne az igazi, ha megcsinálnák, hogy 1 szálon 1 teljes modul is képes legyen dolgozni, ne csak egy mag integer számítások esetén, mert elvileg ez lenne a CMT lényege, de ez a része egyáltalán nem működik. 😀
Köszi Cooley! 1-2% nem hiszem h szembetűnő javulás, de jó látni, h mégis csak javulás. Win8 esetében tényleg jobb és a szálakat is kitudják használni, talán megfogja az Intel 2500-2600K-t. Bár amennyivel olcsóbb engem már rögtön meg is fogott 😃, de még sajnos mindig drága.
CPU-t kellene cserélnem, mert Bár ez a kis 2 magos Athlon rendesen kiszolgál játékoknál, de ahol CPU igényesebb feladatokat végzek, ott érzek egy kis erőlködést. Ezért lenne jó 4 magosra váltanom. Csak nem akarok belefutni egy elhamarkodott döntésbe. nem tudom melyik lenne a jobb Phenom II x4, v egy FX 4100. alaplapot is mindenképp cserélnék a RAM-k miatt úh az nem hátráltató körülmény.
Jó lesz a mai játékokhoz ez a VGA?
Ati Radeon HD 5850 Toxic PCI-E 2Gb
Nem ilyet akartam de viszonylag olcsón ajánlottak egyet.
Processzor:Amd Phenom II X4
Egy ATi Radeon HD 550 2GB DDR2-es felérne egy nVidia gt220-al?
Vagy milyen kártyájat szárnyalna túl? Valaki mondana errõl a kariról véleményeket?
Phenom II X4 970 jobb lenne? mert árban ugyanannyi... azért gondoltam az FX re, mert végülis azért ött ki, hogy leváltsa a Penom II-t... bár a a mai jtékok még csak 4 magot használnak, de akkor is ott van az FX4170 vagy ennyire rossz az FX széria? én már télleg nértem mivan... :S
am köszi a választ! 😀
a 965 a legjobb vétel, 25K-ért.
mivel black edition, 4 GHz-ig simán tudod húzni.
Az egyetlen értékelhető FX a 8120, meg a 8150, de a 8150 túl van árazva.
Jobban jársz a Phenommal játékra
Aláírom!
Phenom II X4 970 jobb lenne? mert árban ugyanannyi... azért gondoltam az FX re, mert végülis azért ött ki, hogy leváltsa a Penom II-t... bár a a mai jtékok még csak 4 magot használnak, de akkor is ott van az FX4170 vagy ennyire rossz az FX széria? én már télleg nértem mivan... :S
am köszi a választ! 😀
a 965 a legjobb vétel, 25K-ért.
mivel black edition, 4 GHz-ig simán tudod húzni.
Az egyetlen értékelhető FX a 8120, meg a 8150, de a 8150 túl van árazva.
Jobban jársz a Phenommal játékra
am köszi a választ! 😀
használtat nem akarok venni...
akkor jó lesz a HD6870, csak inkább Phenom IIX4-et vegyél.
mi a véleményetek erről a kártyáról?
megéri megvenni, vagy van jobb, esetleg vegyek hozzá más processzort?
árban feljebb nem akarok menni ha a két dolgot (proci+VGA) együtt nézzük, de olcsóbb megoldás esetleg még érdekel
köszi a válaszokat előre is!
nekünk a TV-nk, ami felfogható monitornak, 5-6 évig remekül ment, semmi baj nem volt vele, 1x csattant egyet azt kész. KUKA!!! ilyenek ezek az elektronikai dolgok.
Vettem egy új karit (Asus HD 6670 1GB GDDR5) és néha beremeg a kép.Meg kockásnak látom néha a játékot.75 Hz-en megy a monitorom 1440x900 -as felbontáson.Új a driver,de persze előtte a régit letöröltem.
Ha beremeg, akkor az tapasztalataim szerint monitor probléma.
De ne vedd biztosra. lekel tesztelni. Kérd meg haverodat, ismerősödet, h átviheted-e a monitort és próbáljátok ki, ha ott is remeg, megvan a gond.
Kipróbáltam a laptopomon ott is beremeg sajnos.Semmi baja nem volt idáig nem értem 😞
Vettem egy új karit (Asus HD 6670 1GB GDDR5) és néha beremeg a kép.Meg kockásnak látom néha a játékot.75 Hz-en megy a monitorom 1440x900 -as felbontáson.Új a driver,de persze előtte a régit letöröltem.
Ha beremeg, akkor az tapasztalataim szerint monitor probléma.
De ne vedd biztosra. lekel tesztelni. Kérd meg haverodat, ismerősödet, h átviheted-e a monitort és próbáljátok ki, ha ott is remeg, megvan a gond.
Proc:AMD FX-4100 3,60GHz
Alaplap:ASUS M5A78L-M LX
Kingmax 4GB 1333MHz DDR3 memória
Új vga-t szeretnék mert kicsit gyenguszka a mostani
Zotac Gts250
Gpu órajele: 675Mhz
Memória méret: 1024
Gddr3
256bit
20 25 körül milyen Vga-t érdemes vásárolni?
Hol tudom leellenőrizni hogy hány volt-ot kap a GPU? (Afterburner nem írja mert nem támogatja a kari bios-a a feszemelést)
GPU-Z - Monitoring
Tényleg 😃 észre sem vettem! Köszi 😃
Ha a Q8300-ra gondoltál.
Hol tudom leellenőrizni hogy hány volt-ot kap a GPU? (Afterburner nem írja mert nem támogatja a kari bios-a a feszemelést)
GPU-Z - Monitoring
A HD6850-es mennyivel gyengébb a HD6870-es kártyától? szóval meg -e éri egy kicsivel több pénzt befektetni a HD6870-re? vagy egy kis oc-vel a HD6850-es hozná a HD6870-es szintjét? és úgy olcsóban meg úszná az ember valamennyivel. 😀
kb 15%-al
de OC-val hozza a 6870et
viszont a 6870-et is lehet OC-zni... 😀
az szerintem az alaplapi vidikarit állítja. Amúgy az a videókártya 10GB osan is gyenge lenne szóval ne is problémázz rajta.
Okés kösz a választ. 😀
Van itt a forumon meg valakinek gtx690e? Vagy 680slije
Nekem 3.Kell egy?Ingyen persze
51990 Ft-ért 7850.
Helló, tud valaki olyan helyet, ahol olcsón használtan/újonnan belehet szerezni egy HD 7850-est?
Nem hiszem h találsz használtat, szinte még meleg olyan friss ez a VGA
Mostani beszart és csak néha-néha indul el
minden mai játékhoz??
persze
Nagyon erős VGA az