Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali!
Az érdekelne, ügye van ez a progi a videokártyámhoz AMD Catalyst, és van benne olyan opció h Teljesítmény/AMD OverDrive itt lehet pár dolgot húzni engem csak az érdekelne h a ventilátoron emelnék egy picikét egy olyan 10%-ot okozhatna-e vmi gubancot? 😀
miert okozna?
Akkor nem lesz baja ha picit húzom a ventit? 😀
dehogy lesz.
Amúgy azt javaslom hagyd auton.
Hali!
Az érdekelne, ügye van ez a progi a videokártyámhoz AMD Catalyst, és van benne olyan opció h Teljesítmény/AMD OverDrive itt lehet pár dolgot húzni engem csak az érdekelne h a ventilátoron emelnék egy picikét egy olyan 10%-ot okozhatna-e vmi gubancot? 😀
miert okozna?
Akkor nem lesz baja ha picit húzom a ventit? 😀
Hali!
miert okozna?
Valaki tudna ajánlani a gépembe egy jó Videokártyát?
512 Mb - osat szeretnék meg 128 bit csak egy jobban hozzáértő véleménye is kellene. 😃
8120? ez nem 690-es, nem kell ennek annyi full hd-ben sztem
Azért egy ilyen szintű vga-nak kell a CPU kraftja is!
Attól függ milyen felbontáson. Full HD-ben egy kis tuninggal nem lesz szinte semmi limitje.
8120? ez nem 690-es, nem kell ennek annyi full hd-ben sztem
Azért egy ilyen szintű vga-nak kell a CPU kraftja is!
Elég lessz a GTX 660Ti-nek FX 4100-as proci?
Biztos összefutnál cpu limittel, de legalább fullhd-n már nem lesz annyira jellemző.
Elég lessz a GTX 660Ti-nek FX 4100-as proci?
Nem.Legalább egy 8120😉
Azt is nézd milyen teljesítményt nyújt, szerinted 70k lesz, megeszem a nem létező kalapom, ha Nvidia egy Hd 7950-nél gyorsabb kártyát olcsóbban ad.😂
Fogadjunk 5 forintban, gtx 670 alatt lesz 10k-el.😀
Megjött a gtx 660 TI!! 😃 Itt van egy unboxing és egy bencsmark teszt videó!!
ára ~70e. Ft (300$) és 7950 és 7970 között van (elvileg)
Hd 7950 lemarad, 7970 is kikap néhol.😆
Árát euróban nézd, 299...mire ideér 100k felett lesz.😜
[LINK]
Mért lenne 30ezer Ft a szállítás meg minden szar db. árban? 😲 te elmebeteg vagy 😆
Megjött a gtx 660 TI!! 😃 Itt van egy unboxing és egy bencsmark teszt videó!!
Hd 7950 lemarad, 7970 is kikap néhol.😆
Árát euróban nézd, 299...mire ideér 100k felett lesz.😜
[LINK]
hát azt gondoltam 😃
de 1440x900 ba elég nem ? pl bf3 fullban
Baromság olyat venni, kb 60k lesz, 2GB 65k...😜
Valakinek akinek VTX3D 6950 2GB VX6950 2GBD5-2DH VGA-ja van ,sikerült feloldani a shadert??
Ne old fel, rövid életű lesz.😉
Nem lesz semmi baj, annyi hogy lassabb lesz mivel 2x-módban fog működni. Visszafelé kompatibilis
jólvan akkor, az most nem érdekel hogy lassabb, csak annyi hogy ad-e képet.
AGP 2x-es alaplapba be tudok tenni 8X -es VGA-t? (mármint persze, de működne-e, nem lenne-e baja a lapnak vagy a karinak,)
Egy Geforce 6600GT lenne.
jran, hanem valami normálissal.
Lehet hogy egy referenciakártya.
(azon amúgy csak olyan csati van 😀😉
Nem baj.
Értem. Még egy kérdés: GTS 250-en van DVI-D csati?
típustól függ.
Bár ha neked most megvan ez a kari, akkor egyszerűbb megnézni 😃
ha nem tudod hogy néz ki, ráguglizol képeknél, megtudod hogy néz ki, és megkeresed hogy van-e.
Értem tehát szét kell kapnom megint a gépet 😃
De amúgy az lehetséges, hogy nem találok típust?
Nincs semmi a dobozára írva, csak, hogy nVidia GeForce
Semmi Asus,MSI, ilyesmi..
Nem baj.
típustól függ.
Bár ha neked most megvan ez a kari, akkor egyszerűbb megnézni 😃
ha nem tudod hogy néz ki, ráguglizol képeknél, megtudod hogy néz ki, és megkeresed hogy van-e.
Nem baj.
Nem tudtam, pontosan hol kérdezzem meg ezt a kérdést, itt találtam neki a legjobb helyet, szóval...
Van egy GTS 250-es 1Gb-os Vidikarim.
Abból nem lehet ugye baj, ha berakok mellé egy, hozzá erős procit?
Tehát hogy túlhajtja, vagy ilyesmi 😀
Üdv! szerintetek a sapphire 6850-et érdemes lecserélni egy sapphire 5850 xtreme-re?
erre nem, max 1:1-ben elcserélni.
De elvileg az 5850 alapóra jelen is erősebb a 6850-nél nem? + az 5850-et elvileg jól lehet tuningolni is
Üdv! szerintetek a sapphire 6850-et érdemes lecserélni egy sapphire 5850 xtreme-re?
erre nem, max 1:1-ben elcserélni.
Most vettem használtan egy hd 7870-t ,de nincs benne a CD.Drivert a netről is le tudok tölteni hozzá?
persze, jobb is onnan, mert mindig a frisset kapod
Köszi.Én is ezen a véleményen voltam először,csak elhitettem magammal,hogy nem fog sikerülni...
Most vettem használtan egy hd 7870-t ,de nincs benne a CD.Drivert a netről is le tudok tölteni hozzá?
persze, jobb is onnan, mert mindig a frisset kapod
ne tudom eza teszt oldal menyire hihető, de ez is azt támassza alá amit mondtam
[LINK]
látható h 1280*1024-ben fej-fej mellett vannak míg 1920*1200 már a 2 GB-os elhagyja 1 kicsit az 1 Gb-sat. mondjuk úgy 1-2% maximálisan a különbség.