Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
-Norbi- avatar
mlan0 írta:
Valaki tud a facebook texasholem pokerhez csalást?? 😀 fontos lenne. 😃

Ember, hogy Te Non-Stop Hack-eket és csalásokat kéregetsz itt...
Mikor csinálnak már veled valamit, nem értem...
0
0
0
0
mlan0 avatar
Valaki tud a facebook texasholem pokerhez csalást?? 😀 fontos lenne. 😃
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Ez pontosan mire jó (HyperTransport™ 1.0 based system bus) ?
Nekem sajnos csak 1.0 van 😕
0
0
0
0
Devis avatar
persze h lehet kapni átalakítót. 4-500 ft kb
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! szemezgetek egy ilyen lap megvásárlásával "Asus Maximus Formula (Special Edition)" de az a gáz hogy nincs rajta ps/2 egér foglalat. Valami átalakító vagy valami van amivel megtudom oldani?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen teljesen érthető, hogy kis OCval lehagyja. Alig lassabb nála egyébként is. Leírtam szépen hosszan de frissített az oldal és nem mentettem szóval mégegyszer én le nem írom.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
fuvi írta:
BF3ban 7870 GHz is jól teljesít, nekem multiplayerben ultra beállításnál 60fps körül van,van amikor 70.

azt tudom hogy 65-70 FPS maxon de kiadtak egy olyan 7870-t ami igazábol 7950 csak le van tíltva pár dologPL 3GB helyett 2GBvan beneSTB
ezt "7930" is nevezik😃 Thiati LE a GPU neve(ezeket tegnap találtam róla😆😉
de arra lenék kíváncsi hogy a 7870 WITH BOOST "7930" mennyivel gyorsabb egy sima 7870 mert találtam egy képet amin egy kis OC-val 7950 odahagyta😆 (bocs a hibákért gyorasan írtam😆😉
0
0
0
0
-Norbi- avatar
Ferrari056 írta:
nokiacsabika írta:
Ferrari056 írta:
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi alaplapom csak ezt támogatja: HyperTransport™ 1.0 based system bus, de az újabbakon/erősebb lapokon már 3.0
Ez teljesítményre nézve jelentő vagy nem mérvadó, hogy nekem csak 1.0-át támogat ?

+ egy FSP HEXA 500W-os tápegység elbírna egy GTX 570-es kártyát vagy inkább ne próbálkozzak ezzel ?

ha van egy erős procid nem mérvadó ,meg ott a gtx 570, az FSP HEXA 500W elég bár jobb lenne és ha megoldható akkor Aurum Gold ha húzod a vga-t akkor se eszik 300w-nál többet

AMD PHENON II X4 965 3,4GHz processzor van a gépemben. Húzva nincs, alapórajelen megy.
A tápegység lecserélése nem megoldható, csak ez van nekem.
Csak mert láttam, hogy minimum 650W kellene neki, és lehet kapok egyet kipróbálásra.
Csak attól tartok, hogy nem fogja elbírni.

Egy minőségi tápegység maximum lekapcsolja a gépet, ha nem bírja el.
Semmi nem fog károsodni. Nyugodtan beleteheted.
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
nokiacsabika írta:
Ferrari056 írta:
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi alaplapom csak ezt támogatja: HyperTransport™ 1.0 based system bus, de az újabbakon/erősebb lapokon már 3.0
Ez teljesítményre nézve jelentő vagy nem mérvadó, hogy nekem csak 1.0-át támogat ?

+ egy FSP HEXA 500W-os tápegység elbírna egy GTX 570-es kártyát vagy inkább ne próbálkozzak ezzel ?

ha van egy erős procid nem mérvadó ,meg ott a gtx 570, az FSP HEXA 500W elég bár jobb lenne és ha megoldható akkor Aurum Gold ha húzod a vga-t akkor se eszik 300w-nál többet

AMD PHENON II X4 965 3,4GHz processzor van a gépemben. Húzva nincs, alapórajelen megy.
A tápegység lecserélése nem megoldható, csak ez van nekem.
Csak mert láttam, hogy minimum 650W kellene neki, és lehet kapok egyet kipróbálásra.
Csak attól tartok, hogy nem fogja elbírni.
0
0
0
0
fuvi avatar
BF3ban 7870 GHz is jól teljesít, nekem multiplayerben ultra beállításnál 60fps körül van,van amikor 70.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
a SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST (AMD Radeon HD7930) mennyivel jobb a sima 7870nél? pl BF3_BAn?
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Ferrari056 írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Egy MSI B75MA-E33 alaplapról mi a véleményetek? Az alaplap chipsetje jó lenne I3 3220hoz? Mármint tudtommal az sem mind1.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
nyozo írta:
Üdv! ez a két alaplap közül melyik a jobb?
-Gigabyte Ga-EP45-DS3
-Asus MAXIMUS FORMULA (SPECIAL EDITION)

a 2 közül az Asus...de szerintem az LGA775 már felejtős...
0
0
0
0
nyozo avatar
-Gigabyte Ga-EP45-DS3
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
Nogitsune avatar
Tesla GoD írta:
anyu89 írta:
Beelzebul írta:
A gépházaknál mit jelentenek a Middletower, MicroATX, ATX és a többi, valami típus? Manapság melyiket érdemes venni, hogy az új alkatrészek bele férjenek?
Elvileg a méretére utal hogy mekkora lap fér bele akadálymentesen maximum.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/VIA_Mini-ITX_Form_Factor_Comparison.jpg/799px-VIA_Mini-ITX_Form_Factor_Comparison.jpg
A kérdés másik felére válaszolva: ha nem tervez az ember semmi extrémet (pl. HDD/SSD gyűjtemény, teljes komoly vízhűtés, vagy óriás méretű léghűtő, több nagy méretű VGA), egy ATX/Mid Tower kategóriás ház elég.

Köszönöm a válaszokat, most már világos ez a dolog. A ház amit ki néztem egy Thermaltake Overseer RX-I, írja is, hogy ATX, akkor ebbe gondolom ATX-es lap bele megy.

Nem tervezek egyelőre semmit a felsorolt extrák közül, elég nekem 1 VGA, és maximum 2 HDD. De tegyük fel, hogy veszek egy Noctua NH-D14-t, akkor problémák lesznek? Mert ugye nem egy kis alkatrész, vagy nem ilyen hűtésre gondoltál?

Elnézést a tudatlanságomért és a sok kérdésért de nem vagyok otthon e téren és biztosra akarok menni.
0
0
0
0
nyozo avatar
-Gigabyte Ga-EP45-DS3
0
0
0
0
anyu89 avatar
Megaisten írta:
anyu89 írta:
Ha villog a tápegység főkapcsolója az utalhat valami problémára?
Ha rendesen megy a gép akkor semmi.Meg azt hogy mit értesz villogásnak mintha indexelnél a kocsival vagy csak remegve villog. Max az hogy a kapcsolóban levö lámpa nem érinkezik rendesen.
Remegve villog, ha kikapcsolom a gépet akkor is .
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Megaisten írta:
Szerintem is 100% hogy xmp-s, de nem biztos hogy fogadja az alaplap mert oc ram,O.C. módra nincs garancia.alaplap -Támogatja az Intel Extreme memória profil (XMP) 1,3 / 1,2. de a ram nál is a mondjuk azt irja hogy csak intel 2-3 generácios hoz van.Esetleg ki kell probálni a DDR3 A2 és DDR3 B2 helyeket hogy abba rakni és beállitani a biosba ökett.esetleg még bios reset-vagy bios frissités.de még akkor sincsrá garancia hogy müködik vele rendesen vagy nem szereti ezt a ramot.😃

Igen igazad van.
De attól még manuálisan be állíthatja csak tudnia kell az időzítéseket és a hozzá való feszültséget és kész is én is úgy csináltam a sajátom 😉.
Ugyanis az enyém alapból 1333-as @ 666 MHz 9-9-9-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 34-107-5-10-5-5-25 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP-FAW) xmp-vel 1600 @ 800 MHz 9-9-9-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 41-128-2-6-12-6-6-30 (RC-RFC-CR-RRD-WR-WTR-RTP-FAW)De én 1866-on használom egy pici időzítés módosítással . 😀 https://kepfeltoltes.hu/130225/ram_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Megaisten avatar
Szerintem is 100% hogy xmp-s, de nem biztos hogy fogadja az alaplap mert oc ram,O.C. módra nincs garancia.alaplap -Támogatja az Intel Extreme memória profil (XMP) 1,3 / 1,2. de a ram nál is a mondjuk azt irja hogy csak intel 2-3 generácios hoz van.Esetleg ki kell probálni a DDR3 A2 és DDR3 B2 helyeket hogy abba rakni és beállitani a biosba ökett.esetleg még bios reset-vagy bios frissités.de még akkor sincsrá garancia hogy müködik vele rendesen vagy nem szereti ezt a ramot.😃 Egy probát meg ér.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
nokiacsabika írta:
Luiboy írta:
RIbeni írta:
Sziasztok!
Támadt egy kis problémám a gépemmel és remélem ti tudtok nekem segíteni. Nos arról lenne szó, hogy vettem egy asrock fm2a75pro4-m alaplapot egy a4 5300as procival és 2x4gb gskill 2133mhzes rammal, de ha 1600 felé rakom a ramokat akkor újraindítás után nincs kép. Mitől lehet ez?

Szia. Nézd meg hogy nem xmp-s e a ram, mert ha igen akkor csak abban a profilban fog azzon az órajelen menni. Vagy esetleg akkor ha manualisan áttálítod a feszt 1.65V-ra. (nekem is csak úgy ment)

98% hogy nem nem xmp-s és 99% hogy nincs rendesen beállitva

Szerintem meg 100% hogy xmp-s

[url]http://www.gskill.com/products.php?page_sel=1&c1=1&c2=3&c3=68[/url]
0
0
0
0
Megaisten avatar
anyu89 írta:
Ha rendesen megy a gép akkor semmi.Meg azt hogy mit értesz villogásnak mintha indexelnél a kocsival vagy csak remegve villog. Max az hogy a kapcsolóban levö lámpa nem érinkezik rendesen.
0
0
0
0
anyu89 avatar
0
0
0
0
Megaisten avatar
Mindegy mert felmegy rá.4.0 is. nekem win7-64bit van és net 4,5-t van fen. max innen tölti le.vagy valamilyen butitott 7 van fen neki,vagy nincs rajta sp1 javito csomag.[LINK] ez meg a win8 -os net 4.5 bétás. [LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azt írta windows 7ról van szó. Reméljük volt olyan figyelmes és jót írt....
0
0
0
0
Megaisten avatar
Jó lesz,csak egy frissités kell még neki. Ha nem win 8-ra mert a képet amit berakot win8.netkeret frissitésnél volt valami akadás és utána nem frissitete a win update.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor reméljük jó lesz neki😃
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
TaylorXIII írta:
Aha. Akkor az lenne a kérdésem, hogy ez milyen telepítő mert ilyet én még nem láttam pedig már én is raktam fel .NEt 4.0-t.

Próbáld meg ezt:[LINK]

ez biztos hogy jó és fel is kell menjen 😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Aha. Akkor az lenne a kérdésem, hogy ez milyen telepítő mert ilyet én még nem láttam pedig már én is raktam fel .NEt 4.0-t.

Próbáld meg ezt:[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Csak,hogy windows 7-ről van szó. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha windows 8ról van szó akkor ott nem is szükséges. Ott már a .Net 4.5 is alapból benne van elvileg.
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Luiboy írta:
RIbeni írta:
Sziasztok!
Támadt egy kis problémám a gépemmel és remélem ti tudtok nekem segíteni. Nos arról lenne szó, hogy vettem egy asrock fm2a75pro4-m alaplapot egy a4 5300as procival és 2x4gb gskill 2133mhzes rammal, de ha 1600 felé rakom a ramokat akkor újraindítás után nincs kép. Mitől lehet ez?

Szia. Nézd meg hogy nem xmp-s e a ram, mert ha igen akkor csak abban a profilban fog azzon az órajelen menni. Vagy esetleg akkor ha manualisan áttálítod a feszt 1.65V-ra. (nekem is csak úgy ment)

98% hogy nem nem xmp-s és 99% hogy nincs rendesen beállitva
0
0
0
0
Manyik75 avatar
RIbeni írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
DCMAN avatar
ez engem is érdekelne😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Tudnátok valami jó progit amivel youtube-ra lehet logo-t és oldalsávot csinálni?
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Matyi10 írta:
üdv
COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite ebbe a házba belefér egy 7870 MSI HAWK vga?

igen vagy nem, mindenhez van technikai adat kicsit legyél önálló nézz utánna
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azóta sem néztél utána???? Hát ott házad ott az internet msi oldalán fenn van mekkora kártya. [LINK]

Méretei:277 x 120 x 40.5mm azaz 277 mm hosszú 120 mm széles és 40.5 mm magas.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
üdv
COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite ebbe a házba belefér egy 7870 MSI HAWK vga?
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
RIbeni írta:
Sziasztok!

jól belőtted a biosban? frekvencia? hány voltot adtál neki?

egyáltalán be van normálisan minden állitva, vagy csak mhz-et emeltél fesz nélkül??????
0
0
0
0
RIbeni avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
a SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST (AMD Radeon HD7930) mennyivel jobb a sima 7870nél? pl BF3_BAn?
0
0
0
0
no avatar
hat nekem valah.mas nev remlik,de nem baj.akkor honnan tudom meg,h.a tapom eleg-e a gepemhez?vagy majd megtudom,ha kikapcsol magatol?
0
0
0
0
Megaisten avatar
htcevo3d írta:
pedig en regebben raktam fel olyan programot,ami szerintem eleg megkozelitoleg lemerte a fogyasztast.vagyis a monitorra biztos pontos volt,a tobbit nem tudom.akkor nem is tudnam megmerni,h.eleg-e a tapom a gepre?
igen van valahol nekem is de az = 0. nem mért semmit csak valami átlagott adott meg de semmi megbizhato adatot. aziszem ez volt a neve Uniblue Local Cooling vagy valami hasonlo.
0
0
0
0
no avatar
pedig en regebben raktam fel olyan programot,ami szerintem eleg megkozelitoleg lemerte a fogyasztast.vagyis a monitorra biztos pontos volt,a tobbit nem tudom.akkor nem is tudnam megmerni,h.eleg-e a tapom a gepre?
0
0
0
0
Megaisten avatar
htcevo3d írta:
helotok.nekem lenne egy olyan kerdesem,h.valami program kellene,amivel le tudnam merni a szamitogepem fogyasztasat.tudnatok valamit ajanlani?
Nem létezik. A linkelt oldal is van de az sem méri, csak kiszámolja, feltételezve, hogy olyan cucc van a gépedben. Ráadásul közel sem tartalmazza az összes típusú procit-t, VGA-t ás HDD-t, főleg az újabbakat nem, így sok értelme nincs is használni...Esetleg Fogyasztásmérőt tudsz beiktatni egy közös elosztóra.
0
0
0
0
no avatar
helotok.nekem lenne egy olyan kerdesem,h.valami program kellene,amivel le tudnam merni a szamitogepem fogyasztasat.tudnatok valamit ajanlani?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én egy FSP Raider 550 tápot ajánlok ha később nem lesz CF de gondolom nem lesz bár ez szerintem még azt is bírná. Épphogy de bírná😃 Szóval én FSP Raider 550 tápot ajánlom.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció