Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Feki1991 írta:
adott egy AC Freezer Xtreme Rev.2 hűtő ami kompatibilis AM3/+, LGA 775/1366/1156asos socketokkal s arra lennék kíváncsi fel-e pakolható 1155-ös socketra...vagy módosították a tartó keretet?

[LINK]
0
0
0
0
tomithc avatar
Synda Rebirth írta:
tomithc írta:
Sziasztok! Tegnap szereztem be egy vtx 7870-et és egy x4 phenom 965 be-t. Kérdés az lenne, hogy a "raktáron" lévő 450-es chieftec, elég lesz e hozzájuk? Fórumokon elég, viszont a vidikártya dobozára 500w-ot gányoltak..Köszi előre is!

Bőven, még túlhajtás is belefér.

Rendben köszönöm, megnyugodtam. 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
adott egy AC Freezer Xtreme Rev.2 hűtő ami kompatibilis AM3/+, LGA 775/1366/1156asos socketokkal s arra lennék kíváncsi fel-e pakolható 1155-ös socketra...vagy módosították a tartó keretet?
0
0
0
0
alex13 avatar
DCMAN írta:
Sony Vegas pro jobb

Hát az nekem nem jött be, egyszer leszedtem, de szerintem az Adobe-s programokkal jobbak, bár olyan sokat még nem használtam, csak Photoshop-ot (de azt mostanáig), meg régebben After Effects-et.

Azért is ez a 2 közül, kéne valamelyik, de igazán egyiket sem ismerem :/
0
0
0
0
alex13 avatar
Melyik program jobb több videó összevágásához, és különböző effektekkel hozzáadásához ezek közül:

Adobe Premiere Elements 11

Adobe Premiere Pro CS 6

Vagy sok különbség nincs közöttük?

Ahogy láttam a photoshop-nak is van Elements-es verziója, ezek mire jók?
0
0
0
0
no avatar
tomithc írta:
Sziasztok! Tegnap szereztem be egy vtx 7870-et és egy x4 phenom 965 be-t. Kérdés az lenne, hogy a "raktáron" lévő 450-es chieftec, elég lesz e hozzájuk? Fórumokon elég, viszont a vidikártya dobozára 500w-ot gányoltak..Köszi előre is!

Bőven, még túlhajtás is belefér.
0
0
0
0
tomithc avatar
0
0
0
0
ttihi17 avatar
Hali olyan kérdésem lenne hogy amd athlon 64 x2 dual core 5200+ procimat meddig lehet húzni ? Most fut 2700en alapon válaszokat előre is köszönöm
0
0
0
0
humerot avatar
hát nem tudom ki hogy van vele de nem ajánlom az enyém kb fél évig bírta most megy a gyűjtögetés a következő hűtőre
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Mi a véleményetek erről a vízhűtésről Asetek LCLC(Corsair H50)?

és szerintetek mennyivel hűtené le jobban ez a hütő a q6600-at mint egy Freezer 7 PRO Rev. 2?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
Mi a különbség az FM1 és az Fm 2 foglalatok között?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Koppy96 írta:
Sziasztok.
Procicserét tervezek a nyáron és gondoltam miért is ne vegyek
egy ilyet https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6740
Viszont a gyári hűtés tudtommal elég hangos így az semmiképp sem maradhat.
Az lenne a kérdésem, hogy a mostani hűtésem elég lenne-e rá, ha nem húzom ?

Bőven elégnek kell lennie ha nem tervezel tuningot. Mondjuk 7770 mellé nem is kell tuning elég alapjáraton is.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Sziasztok.
Procicserét tervezek a nyáron és gondoltam miért is ne vegyek
egy ilyet https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6740
Viszont a gyári hűtés tudtommal elég hangos így az semmiképp sem maradhat.
Az lenne a kérdésem, hogy a mostani hűtésem elég lenne-e rá, ha nem húzom ?
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! erről a hűtésről mi a véleményetek? Asetek LCLC(Corsair H50)
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
AnonimMC írta:
Warrior1001HD írta:
TaylorXIII írta:
Nem hiszem, hogy baja lenne belőle akár 1 hétig is mehetne a gép bár nem feltétlen olyan vinyód és tápod van de attól még nem lenne belőle baj. De azért pihentesd néha😃

basszmeg elaludtam😆 de írtam nekik e-mailt😃

egy ide nem tartozó kérdés😃

nem tudtok valami jo youtubos nevet???😆 csak PL Sirius,Bturbo,TirexiSTB???

mert ez a warrior elég gagyi meg régen bad Companyban az volt a nevem hogy "Adakin" de ez is elég "bajdora" név😆😆😆

Ne mond már ,hogy mi találjunk ki neked egy nevet ? 😆 Már bocs de ez eléggé lúzerség 😆 Te találod meg magadnak a neved nem pedig más....

ááá de nincs kreativitásom😃😃 nem tudom hogy ki hogy találta ki de nekem nincsen még ötlettem se😆
maradok az adkinnál akkármennyire is bajdora😆
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! Mi a véleményetek erről a vízhűtésről Asetek LCLC(Corsair H50)?

és szerintetek mennyivel hűtené le jobban ez a hütő a q6600-at mint egy Freezer 7 PRO Rev. 2?
0
0
0
0
sneakers avatar
Hol tudom beállítnai, hogy mi induljon a windowsal?
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Warrior1001HD írta:
TaylorXIII írta:
Nem hiszem, hogy baja lenne belőle akár 1 hétig is mehetne a gép bár nem feltétlen olyan vinyód és tápod van de attól még nem lenne belőle baj. De azért pihentesd néha😃

mert ez a warrior elég gagyi meg régen bad Companyban az volt a nevem hogy "Adakin" de ez is elég "bajdora" név😆😆😆

Ne mond már ,hogy mi találjunk ki neked egy nevet ? 😆 Már bocs de ez eléggé lúzerség 😆 Te találod meg magadnak a neved nem pedig más....
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem.. 2napja nem kapcsoltam ki a gépet egyfolytában ment éjjel nappal.. amikor itt ülök elötte megküldöm kis Far cry 3, crysis 3 back ops 2 vel és Mennyire tesz ez rosszat a gépnek lesz valami károsodás valami hardverél vagy szoftvernél? köszi
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! szerintetek ha húznám a procim minimum 3.2 Ghz-re az sokat dobna játékoknál?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Warrior1001HD írta:
TaylorXIII írta:
Oks😃

majd éjjfélkor felhívom őket😃

Csak ha 0-24ben elérhetőek😃
0
0
0
0
ors11 avatar
SEGITSÉG

Le szokott állni a letöltés a youtuben és a dircect letöltés is,mi lehet a probléma?
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Kmisi99 írta:
Mozgasd meg a kábelt és figyeld a monitort. Gondolom Dsub és ha az megtörik akkor vannak ilyesmi színelváltozások.

Köszönöm, csak ennyi volt hála istennek!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mozgasd meg a kábelt és figyeld a monitort. Gondolom Dsub és ha az megtörik akkor vannak ilyesmi színelváltozások.
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Sziasztok!

Sürgős segítségre lenne szükségem!

Van egy SAMSUNG SyncMaster 940nw típusú 19' monitorom!
7 éves szegény.
Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy a kép megváltozott!
Szín az sokkal sötétebb, kb mintha felére visszavettem volna, a színek pedig jóval erőteljesebbek! Megpróbáltam beállítani de semmi változás!

Valakinek valami tipp ? Nem lehet az, hogy zedki magát megadni ?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Oks😃

majd éjjfélkor felhívom őket😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Warrior1001HD írta:
TaylorXIII írta:
Hát az seho lsem úgy van, hogy élő ember van egyből😃 A ganét figyeld és juss el odáig h szolgáltatás megrendelése vagy ha van egyből ügyfélszolgálat akkor az s utána elképzelhető, hogy várni kell szóval ha esetleg van olyan szám amiről ingyenes őket hívni akkor olyan telóról hívd őket😃 T-homeból indulok ki😃 Ott van, hogy 30 percet is várni kell és 30-as mobilról ingyenes de többiről keményen fizetni kell és 30 perc azért nem kevés idő. Volt, hogy több is volt😃 Én éjfélkor hívom őket meg este 11kor😃 Akkor nincs csúcsidő😃 De 14:00-21:00 esélyteleni száma 20-ról ingyenes😆????? kb..😆

itt van a telefontérkép😃
[LINK]

nem tudom😃 helyi tarifát írnak😃 Szerintem mikor beszélsz az ügyfélszolgálatostól akkor kérdezd meg😃 Annak tudni kell😃 Am megtanulhatnál idézni szöveget és nem beleírni az idézett szövegbe😃 Ez így elég fail😃

.😆 most is telóról írok FAIL😆véletlen oda írtam de elfelejtetem kitörölni😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Beszart az elektronikája. Ez ellen nem nagyon van gyógyír, javíttatni egy ilyen öreg kramancot meg már nem igazán éri meg. Szerintem.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Sziasztok!
Philips 107E tipusu monitorom van, és mikor rájön magátol belép a menübe, és elkezdi álligatni azt. És a gombokra nem reagál semmit. Ez mitöl lehetséges?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Warrior1001HD írta:
TaylorXIII írta:
Hát az seho lsem úgy van, hogy élő ember van egyből😃 A ganét figyeld és juss el odáig h szolgáltatás megrendelése vagy ha van egyből ügyfélszolgálat akkor az s utána elképzelhető, hogy várni kell szóval ha esetleg van olyan szám amiről ingyenes őket hívni akkor olyan telóról hívd őket😃 T-homeból indulok ki😃 Ott van, hogy 30 percet is várni kell és 30-as mobilról ingyenes de többiről keményen fizetni kell és 30 perc azért nem kevés idő. Volt, hogy több is volt😃 Én éjfélkor hívom őket meg este 11kor😃 Akkor nincs csúcsidő😃 De 14:00-21:00 esélyteleni száma 20-ról ingyenes😆????? kb..😆

itt van a telefontérkép😃
[LINK]

nem tudom😃 helyi tarifát írnak😃 Szerintem mikor beszélsz az ügyfélszolgálatostól akkor kérdezd meg😃 Annak tudni kell😃 Am megtanulhatnál idézni szöveget és nem beleírni az idézett szövegbe😃 Ez így elég fail😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
A TV az egyik filmet nem játszodja le pedig avi formátumba van és minden megfelel amit leírtak a TV kézikönyvébe. Azt írja ki, hogy a fájl nem támogatott. Valaki tud erre megoldást esetleg tudja miért van ez?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:

itt van a telefontérkép😃
[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát az seho lsem úgy van, hogy élő ember van egyből😃 A ganét figyeld és juss el odáig h szolgáltatás megrendelése vagy ha van egyből ügyfélszolgálat akkor az s utána elképzelhető, hogy várni kell szóval ha esetleg van olyan szám amiről ingyenes őket hívni akkor olyan telóról hívd őket😃 T-homeból indulok ki😃 Ott van, hogy 30 percet is várni kell és 30-as mobilról ingyenes de többiről keményen fizetni kell és 30 perc azért nem kevés idő. Volt, hogy több is volt😃 Én éjfélkor hívom őket meg este 11kor😃 Akkor nincs csúcsidő😃 De 14:00-21:00 esélytelen kb..😆
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Itt az áll, hogy van😃 De szerintem nem árt ha felhívod Digi ügyfélszolgálatát és konkrétan rákérdezel😃
[LINK]

már felhívtam 1272 de nem "élő ember" vette fel hanem ilyen gombnyomkodós gané😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Itt az áll, hogy van😃 De szerintem nem árt ha felhívod Digi ügyfélszolgálatát és konkrétan rákérdezel😃
[LINK]
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Irányítószám kéne😃

4274
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Irányítószám kéne😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Club 3dnél és VTX3Dnél is van 7870 BOOST.

tudom a
Club 3D -nél 7870 XT jokerCard-nak
VTX3D-nál 7870 XT black editionak hívják😆
és ezt honnan tudod? mert most 8400Ft fizetünk 2Mbps netért meg gané csatornákért és a DIGI-nél 7800Ft van 80Mbps-os net 70 csatornával😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Club 3dnél és VTX3Dnél is van 7870 BOOST.
Elvileg van Hosszúpályin Digi.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Devis írta:
úgy írnám h sapphire az egyik legjobb. asus és evga is nagyon jó

😃 nem tudod véletlen hogy Hosszúpályiba van-e DIGI?😃
0
0
0
0
Devis avatar
úgy írnám h sapphire az egyik legjobb. asus és evga is nagyon jó
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Devis írta:
nem nagyon. vám+ az elcs*szett magas magyar áfa...

húúú de szeretém a kezembe fogni a 7870 XT-t😃 Sapphire a legjobb!!!
am egy nem ide tartozó kérdés Hosszúpályiban van DIGI???😆
0
0
0
0
Devis avatar
nem nagyon. vám+ az elcs*szett magas magyar áfa...
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Devis írta:
hivatalosan 7870 xt boost a neve a 7930-nak. 55e-ért simán megéri

jah ha sikerülne eladni az a ki****ot xboxot akkor lenne pénzem kb 110k
abból egy i5 3470
8GB Ram
intel grapicsal elszórakoznák 1-2 hónapig aztán megvenném ezt😃
jah azt írták hogy minden HD8000 szériás kártya 20% olcsóbb lesz😃
ez Magyarországon mennyire lesz éreszhető sztetek?
0
0
0
0
Devis avatar
hivatalosan 7870 xt boost a neve a 7930-nak. 55e-ért simán megéri
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
És ez biztos az? Hát biztos jó vétel lenne.

de úgy nézd hogy én ÁFA-nélkül veszem😃
[url]http://nadorbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&prods_filter_direction=desc&pfi=7123&pf=25&bt=pdlist&pi=_78741&ck=0[/url]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció