Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
FraPS írta:
És a GTX 460 használtan?

írtam, hogy az sem rossz vétel, csak a HD5850 gyorsabb, tuninggal könnyen hozza akár a HD5870 szintjét, és ugyanannyiba kerül
0
0
0
0
FraPS avatar
És a GTX 460 használtan?
0
0
0
0
akos328 avatar
Niteforcenak is igaza van, akartam is írni csak kidobott aztán nem volt kedvem az egészet újra írni.
az 5850 jóval erősebb, rajtad múlik ugyanannyi pénzért, 2x gyorsabb, de használta, vagy lassabb, de vadonatúj karit akarsz, 2 év garival
Rajtad áll melyik tetszik.
0
0
0
0
niteforce avatar
igen, de a HD5850 gyorsabb és ennyiért kapható.

A HD7750-el csak annyi a baj, hogy a GTS450-től nem olyan sokkal erősebb. Tehát nem lenne kifizetődő 30K-t pár FPS-ért kifizetni. az 5850 viszont majdnem 2x erősebb
0
0
0
0
akos328 avatar
http://www.wox computer.hu/sapphire-hd7750-1gb-gddr5-pcie3-0.html
(wox és a computer között van egy szóköz, majd töröld ki)
itt találtam 26K-ért 1400 a szállítás.
0
0
0
0
FraPS avatar
Ez nem is lenne rossz😀 Köszi😀

akos328 írta:
de ha viszont újat akarsz akkor HD7750-et lehet kapni sapphire-től már 28-30K-ért.

Ennek utánanézek,köszi😀

És ennek lenne létjogosultsága szerintetek?Spoiler!
http://www.expressz.hu/szamitastechnika/asztali_szamitogep_pc_tartozek/videokartya/hirdetes-32574810/
0
0
0
0
akos328 avatar
de ha viszont újat akarsz akkor HD7750-et lehet kapni sapphire-től már 28-30K-ért.
0
0
0
0
niteforce avatar
FraPS írta:
Köszi...és a használtak közül?shader 5.0 az egyetlen kitételem...

HD5850
0
0
0
0
FraPS avatar
Köszi...és a használtak közül?shader 5.0 az egyetlen kitételem...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor használt piacon kell körbenézned! Újonnan annyiért nem éri meg váltani GTS 450-ről.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mit értesz "földi ár" alatt?
0
0
0
0
FraPS avatar
Sziasztok!Kíváncsi lennék,jelenlegi konfigomhoz milyen vidikártyát ajánlanátok.Lehetőleg földi árakon😃 Köszi előre is!😊
0
0
0
0
hassi avatar
Megpróbálom, köszi

e: Jó lett, szeretlek <3
0
0
0
0
niteforce avatar
2 tápcsati kell neki.
A másikat molex-6 pin átalakítóval csináld meg.
0
0
0
0
hassi avatar
Sziasztok.
Rákötöttem egy MSI R4870-et a 400-as Chieftecemre. Beraktam a kártyát, bedugtam egy PCI-e csatit ami a tápból jön, majd rádugtam a monitort. Bekapcsolás után nem jutottam el adriver letöltésig mert elkezdett gyorsan pörögni a házventi, aztán leállt a gép és azóta is úgy van. Mi történt, és hogy tudom orvosolni?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
bobekrisz írta:
rendesen ment kártya nélkül is csak játszani nem tudtam, most kivedtem visza raktam és most megy rendesen. Egyszerűen nem értem😜

Jah így már más. 😆 Úg értettem, hogy kárty nélkül minden rendben volt. 😆 Akkor valószínűleg nem volt benne rendesen a slot-ban a kártya.
0
0
0
0
niteforce avatar
sokkal inkább használt HD5850
0
0
0
0
no avatar
http://www.***/videokartya-c3142/pny/gf-gtx550-ti-1gb-192bit-ddr5-pci-e-gmgx55tn2h1izpb-p46742079/termek-leiras.html#properties
(GTX550 Ti 1GB 192bit DDR5 PCI-E GMGX55TN2H1IZP)

ez jo kártya sztetek?? ebben gondolkozok, birná gépem??..
0
0
0
0
imperiusrex avatar
gyenesmartin írta:
imperiusrex írta:
Sziasztok!

Segítséget kérnék, ugyanis mivel a régi számítógépem tönkrement (öregecske volt már szegény), akkor egy új gép vásárlása mellett döntöttem, és egy ASUS F1-A75M PRO nevű alaplaptípusra esett a választás. Videokártyát nem szerettem volna külön venni bele, hisz az alaplapba bele van integrálva, de őszintén szólva nem tudom mit várjak. Korábbi tapasztalat alapján a alaplapra integrált videokártyák nem nyújtanak olyan nagy teljesítményt, mint ha külön vásárolnánk a géphez. Ezzel ellentétben interneten az alaplap tesztjénél azt olvastam, hogy ez a videokártyatípus, csak a számára szükséges erőforrásokat szívja el a RAM-ból, és miután az újonnan szerzett számítógépem 8Gb-al rendelkezik belőle úgy gondoltam, hogy nem lehet baj, de egy cseppet elbizonytalanodtam. A videokártya neve AMD Radeon™ HD 6000, de a interneten jóformán semmit nem találtam róla. Ha lehetséges lenne hozzá értő emberektől kérnék véleményt, vagy esetleg olyan személyektől, akiknek már volt hasonló videokártya típusuk, hogy így utólag szerezzek bele más videokártyát, vagy maradjon ez ?

A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv : Rex
Veszel egy A8 3870K-t oszt jó. Olcsóbb, mint az I3 és erősebb gpu is van benne.
Bár ehhez kellenek legalább 1600-1866MHz-es ramok. Így ami van benne HD6550d eléri egy HD6570-es erejét.
Az Athlon II-esekben nincs gpu. Azokhoz kell külön videókártya.

Kösz a választ 😀
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Hát nem tudom, de köszi a segítséget mindenkinek
0
0
0
0
akos328 avatar
bobekrisz írta:
rendesen ment kártya nélkül is csak játszani nem tudtam, most kivedtem visza raktam és most megy rendesen. Egyszerűen nem értem😜

lehet nem volt rendesen a slotba, vagy kontakt hibás már vmelyik, nem illeszkedik rendesen
0
0
0
0
bobekrisz avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
jövőre sztem veszek egy ultrabookot, ezek szerint játékra is elég lesz 😜
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
imperiusrex írta:
Sziasztok!

Segítséget kérnék, ugyanis mivel a régi számítógépem tönkrement (öregecske volt már szegény), akkor egy új gép vásárlása mellett döntöttem, és egy ASUS F1-A75M PRO nevű alaplaptípusra esett a választás. Videokártyát nem szerettem volna külön venni bele, hisz az alaplapba bele van integrálva, de őszintén szólva nem tudom mit várjak. Korábbi tapasztalat alapján a alaplapra integrált videokártyák nem nyújtanak olyan nagy teljesítményt, mint ha külön vásárolnánk a géphez. Ezzel ellentétben interneten az alaplap tesztjénél azt olvastam, hogy ez a videokártyatípus, csak a számára szükséges erőforrásokat szívja el a RAM-ból, és miután az újonnan szerzett számítógépem 8Gb-al rendelkezik belőle úgy gondoltam, hogy nem lehet baj, de egy cseppet elbizonytalanodtam. A videokártya neve AMD Radeon™ HD 6000, de a interneten jóformán semmit nem találtam róla. Ha lehetséges lenne hozzá értő emberektől kérnék véleményt, vagy esetleg olyan személyektől, akiknek már volt hasonló videokártya típusuk, hogy így utólag szerezzek bele más videokártyát, vagy maradjon ez ?

Veszel egy A8 3870K-t oszt jó. Olcsóbb, mint az I3 és erősebb gpu is van benne.
Bár ehhez kellenek legalább 1600-1866MHz-es ramok. Így ami van benne HD6550d eléri egy HD6570-es erejét.
Az Athlon II-esekben nincs gpu. Azokhoz kell külön videókártya.
0
0
0
0
niteforce avatar
Procitól függ, mert nem az alaplapban van a grafikus lapka hanem a prociban.
De elég erős GPU-kat pakolnak bele
0
0
0
0
imperiusrex avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mármint hogy fut videókari nélkül? Képet gondolom nem ad, ha csak nincs integrált kártya a gépben.

De ha így van, akkor a bios-ban tiltsd le az alaplapit, s állítsd be, hogy a pci VGA legyen az alapértelmezett.
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok az a problémám, hogy amikor bent a vidikari a gépben akkor bekapcsolom és tiszta sötét marad a képernyő. Na most kivettem így megy rendesen bekapcsol és rendesen fut vidikari nélkül. Ez mitől lehet?Shocked😲
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
alex13 írta:
GokuTM írta:
A 20 az már szaggat.
24-től folyamatos a kép és lehet bárki bármennyire igénytelen, attól nem lesz más a szeme, hogy a 20 fps-t folyamatos képnek észlelje.

A szeme tényleg nem lesz más, de minden csak megszokás kérdése az ember már csak ilyen. Pl: van egy játék amin már rengeteg órát játszott és tegyük fel 20 FPS-el megy neki, akkor ő már nem fogja észrevenni, hogy lassabb, mert NEM szaggat mert az nem 20FPSnél van, úgyhogy te is egy jó nagy okosságot mondtál a szaggatás 15FPS alatt van. és ez meg hülyeség amit sokan mondanak pl COD 2-nél kell 250FPS én nem játszok rajta de a monitor képfrissítésénél (általában 60) nem tud kirajzólni több képkockát, aki mást mond az nem ember 😆

Az emberi szem 23-24 képkockától látja folyamatosnak a mozgó képet ez alatt már nem folyamatos. Játékoknál még a 25 átlag is kevés lehet mivel itt nem folyamatos az FPS érték így gyakran beeshet a kritikus érték alá. Minél rosszabb a szemed annál lejeb tudod tolni ezt az értéket de 15 FPS még súlyos látáskárosodással sem nevezhető folyamatosnak.
0
0
0
0
alex13 avatar
Nem üresbe nyomatam 😃 egyik haverom az megszokta. Meg ő nála a játék alapon ment játszhatóan de ő felhuzta akkor is maxig és úgy játszott vele. Fura egy gyerek az már egyszer biztos 😃.
0
0
0
0
Devis avatar
aha.... szóval csak úgy üresbe nyomattad ezt a megszokós dumát. képzeld van olyan ember felfut az űrbe csak úgy. béna példa, de nem tok mutatni olyan embert, ahogy te se,
0
0
0
0
alex13 avatar
Minder ember más, én sem tudom megszokni a kevés FPS-t max elviselni de van olyan aki igen 😀
0
0
0
0
Devis avatar
alex13: 1 évvel ezelőtt (pont akkor még a régi gépem volt) egy d820+8400gs párossal toltam. cod4 átlag 40-45 fps-el ment. és az ment kb a legjobban. 20fps-t nem fogsz megszokni soha a büdös életbe (25-t se). amikor ezzel a géppel elkezdetem játszani, akkor kérdeztem meg magamtól h eddig h bírtam játszani.
0
0
0
0
alex13 avatar
Én olyat nem mondtam, hogy nem 24 fps-től látja a szem folyamatosnak, én csak annyit mondtam, megszokható a 20-22 fps is. És ne becsülj alá egy olyat akit nem ismersz. Egyszerűen nincs kedvem vitázni, mert az, hogy nálad egy autós játéknál így volt az más mivel egy autós játéknál nagyon idegesítő a kevés FPS meg ha alapba fut 20 FPS-el akkor mi van ha gyorsan mész 15? nah és akkor már szaggat.

Szerk: És én ha segítek máson, nem azért segítek hogy utána majd felvágjak vele, hanem mert egyszerűen jó érzés.😉
0
0
0
0
alex13 avatar
Visszatérve az eredi válaszra, te oktatsz hogy hány fps-től akad meg játszható nah ne 😉
A te gépeden nem hiszem, hogy volt kevés FPS-ed és mivel az a gép sok FPS produkál így a te szemedet nagyon bántja a kevés FPS. Mert ahhoz viszonyítasz és ennyi. A válaszodra meg nem válaszolok mivel nincs értelme a vitának, és kitiltást se szeretnék 😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
Gyakorlatilag "szétcsúszik", de ezt a szemed nem fogja észrevenni.
Arról nem is beszélve, hogy bármilyen játékról is van szó, kell a nagyon sok FPS, hogy előnyöd legyen és Atomfolyamatos legyen a játék.
Ha most kis barátomnak olyan szuperszeme lenne, hogy érzékeli a szétcsúszást, (márpedig olyan szeme van, hogy tudjon mit válaszolni) akkor mérlegre lehet tenni, hogy a másodperc töredéke alatt végbemenő csúszás, vagy az előny multiban. (Persze annak, akinek a gépe képes is rá. A hasra ütött marhaságok és a "barátomnál láttam" marhaság a kutyát nem érdekli 😀😉
Engem például zavar a szétcsúszás. Analóg monitoron elég jól ki tud jönni. Én inkább bekapcsolom. Úgysem szokott 60-tól több lenni. A Ghost Reconnál jobban is megy így a játék, meg TPS játékoknál szerintem jobban lehet irányítani a karaktert (Ez nem tudom miért lehet).

Na ez meg Monitor függő...Én speciel nem veszem észre az LG-men.
Az én kis Fujitsu-mon elég jól kijön ha szétcsúszik a kép.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
Gyakorlatilag "szétcsúszik", de ezt a szemed nem fogja észrevenni.
Arról nem is beszélve, hogy bármilyen játékról is van szó, kell a nagyon sok FPS, hogy előnyöd legyen és Atomfolyamatos legyen a játék.
Ha most kis barátomnak olyan szuperszeme lenne, hogy érzékeli a szétcsúszást, (márpedig olyan szeme van, hogy tudjon mit válaszolni) akkor mérlegre lehet tenni, hogy a másodperc töredéke alatt végbemenő csúszás, vagy az előny multiban. (Persze annak, akinek a gépe képes is rá. A hasra ütött marhaságok és a "barátomnál láttam" marhaság a kutyát nem érdekli 😀😉
Engem például zavar a szétcsúszás. Analóg monitoron elég jól ki tud jönni. Én inkább bekapcsolom. Úgysem szokott 60-tól több lenni. A Ghost Reconnál jobban is megy így a játék, meg TPS játékoknál szerintem jobban lehet irányítani a karaktert (Ez nem tudom miért lehet).
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
alex13 írta:
GokuTM írta:
De érted nem az azzal van a baj, hogy szar a gépe vagy laptopja, mert az van...és nem is azzal, hogy 20fps-es játszik és örül neki...
Hanem azzal,hogy erre azt írja, hogy király és mi vagyunk a szarok...
Ráadásul 100%-osan buta is:
de a monitor képfrissítésénél (általában 60) nem tud kirajzólni több képkockát, aki mást mond az nem ember

Itt már belekavarja V-sync-et, amiről fingja nincs. 😂
Általában 60, es is hülyeség 😆

Szóval több dolog is hibádzik a delikvenssel 😆
Az meg, hogy úgy ír, mint ha a Romatelepről jött volna (habár lehet) az meg hab a tortán.

Lehet te jöttél onnan és a v-sync egy korlát ami nem enged 60 FPS főlé. Azért szokták bekapcsoni, hogy ne csusszon szét a kép? Vagy szerinted miért te IGEN okos?
A vsync csak stabilizáló. Nem korlátoz le pont 60fps-nél. Mert léteznek 50,80,90,120 stb hertzes monitorok is.
(Ha ez ki van kapcsolva akkor széteshet a kép, de a cod2-nél akár meglehet a 250fps aminél több mindenre képes benne az ember (pl magasabbra ugrik, gyorsabban sprintel stb.)).
0
0
0
0
alex13 avatar
GokuTM írta:
De érted nem az azzal van a baj, hogy szar a gépe vagy laptopja, mert az van...és nem is azzal, hogy 20fps-es játszik és örül neki...
Hanem azzal,hogy erre azt írja, hogy király és mi vagyunk a szarok...
Ráadásul 100%-osan buta is:
de a monitor képfrissítésénél (általában 60) nem tud kirajzólni több képkockát, aki mást mond az nem ember

Itt már belekavarja V-sync-et, amiről fingja nincs. 😂
Általában 60, es is hülyeség 😆

Szóval több dolog is hibádzik a delikvenssel 😆
Az meg, hogy úgy ír, mint ha a Romatelepről jött volna (habár lehet) az meg hab a tortán.

Lehet te jöttél onnan és a v-sync egy korlát ami nem enged 60 FPS főlé. Azért szokták bekapcsoni, hogy ne csusszon szét a kép? Vagy szerinted miért te IGEN okos?
0
0
0
0
alex13 avatar
GokuTM írta:
alex13 írta:
GokuTM írta:
Nem okosságot mondtam, hanem az igazat.
Azt meg kikérem magnamnak, hogy egy olyan ember "okos"-ozzon le, akinek a gépén maximum egy Undergorund fut el, ergo fingja nincs mi az a 20fps egy Crysis-nál vagy bármi másnál.
Még a Quake IV sem megy 1GB RAM-mal 😀

Nah látod már megint okos voltál te kis 5 éves aki azt hiszi, hogy beírja, hogy 18 éves akkor annyi is lesz. Még arra se jöttél rá, hogy laptop-on játszom a játékokon pedig bennt is van a gépterembe te LOW. Attól még egy kis csicska vagy mert van egy közepes konfigod nem a gép teszi az ember, sok olyan ember van fennt itt gépigényen, hogy az új játékok nem is mennek neki de még is nem olyan fing arc mint te. És képzeld el te FPS kocka, nem szeretem az FPS játékokat de a CRYSIS 2 megvolt.

ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB??
Crysis 2 ? 😀😊
A többire nem is reagálok, mert nagyon kicsike vagy még...rád kell hagyni 😂
Fingod nincs az FPS(Frame/Sec)-ről és arról, hogy milyen grafikák vannak. Nem csak Fps(FirstPersonShooting)-ben feltétlenül.
A HD5850Cf pedig produkálja a GTX680 teljesítményét, csak ha szóba hoztad a közepes konfigot, amiről fogalmad nincs mire is lehet képes, így nem értem miért is hozod fel...csak magad alatt vágod a fát 😀

Tudod mihez képest közepes config, most mondanák neked olyan configot, hogy a te géped 0 hozzá és ha tied maxium config akkor az mi? Te csicska LOW és te nem tudsz semmi még a neved se normális Goku lehet annak hiszed magad de nem vagy az. És ezzel a vitát bezártam nem érdekelsz, van más dolgom is mint hogy veled veszekedjek mivel én nem egy 10 éves csira vagyok aki egész nap a gép előtt van.
0
0
0
0
niteforce avatar
hagyjad, ő jobban tudja. Mobil HD4570-el biztos több játékban van 100 FPS-e mint neked.
0
0
0
0
alex13 avatar
GokuTM írta:
Nem okosságot mondtam, hanem az igazat.
Azt meg kikérem magnamnak, hogy egy olyan ember "okos"-ozzon le, akinek a gépén maximum egy Undergorund fut el, ergo fingja nincs mi az a 20fps egy Crysis-nál vagy bármi másnál.
Még a Quake IV sem megy 1GB RAM-mal 😀

Nah látod már megint okos voltál te kis 5 éves aki azt hiszi, hogy beírja, hogy 18 éves akkor annyi is lesz. Még arra se jöttél rá, hogy laptop-on játszom a játékokon pedig bennt is van a gépterembe te LOW. Attól még egy kis csicska vagy mert van egy közepes konfigod nem a gép teszi az ember, sok olyan ember van fennt itt gépigényen, hogy az új játékok nem is mennek neki de még is nem olyan fing arc mint te. És képzeld el te FPS kocka, nem szeretem az FPS játékokat de a CRYSIS 2 megvolt.

Szerk: Sry, az off-ért, de az ilyen embereket nem kedvelem és el kellett
mondanom a véleményem.
0
0
0
0
molfer98 avatar
molfer98 írta:
Ati Radeon Pro 2600 HD 512mb erősebb egy gt 120 1gb-nál? Ha igen mennyivel?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
alex13 írta:
És akkor mi értelme van a 300fps-nek ha csak 60-at látsz te nagyokos.Kitalálom nagyobbat ugrik, na hagyjuk nincs kedvem már reggel veszekedni.
Igen, pont annyi, meg gyorsabban megy. A nagyon kocka cod2-eseknek, meg pont elég ennyi. Ez a motor sajátossága, nem minden játéknál van ilyen. Olyan ez, mint egy cheat, ennél a játéknál.
0
0
0
0
alex13 avatar
És akkor mi értelme van a 300fps-nek ha csak 60-at látsz te nagyokos.
Kitalálom nagyobbat ugrik, na hagyjuk nincs kedvem már reggel veszekedni.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
alex13 írta:
gyenesmartin írta:
alex13 írta:
GokuTM írta:
A 20 az már szaggat.
24-től folyamatos a kép és lehet bárki bármennyire igénytelen, attól nem lesz más a szeme, hogy a 20 fps-t folyamatos képnek észlelje.

A szeme tényleg nem lesz más, de minden csak megszokás kérdése az ember már csak ilyen. Pl: van egy játék amin már rengeteg órát játszott és tegyük fel 20 FPS-el megy neki, akkor ő már nem fogja észrevenni, hogy lassabb, mert NEM szaggat mert az nem 20FPSnél van, úgyhogy te is egy jó nagy okosságot mondtál a szaggatás 15FPS alatt van. és ez meg hülyeség amit sokan mondanak pl COD 2-nél kell 250FPS én nem játszok rajta de a monitor képfrissítésénél (általában 60) nem tud kirajzólni több képkockát, aki mást mond az nem ember 😆
Cod2-nél a motor miatt kell 250fps. De inkább 333. Mert akkor gyorsabban mozogsz, illetve nagyobbakat ugrik.

Te azon mit nem értesz, hogy a MONITOROD nem tud annyi képkockát kirajzolni és innen már le is tudtunk mindent.
Te azon mit nem értesz, hogy a motorja képes 250fps-re? Meg többre. Nem beszéltem semmilyen monitorról. Az egy dolog, hogy a monitor csak 60fps-re képes. Attól még játékon belül futhat 300fps-el is. De a monitor csak 60-at adna le.
0
0
0
0
alex13 avatar
gyenesmartin írta:
alex13 írta:
GokuTM írta:
A 20 az már szaggat.

Cod2-nél a motor miatt kell 250fps. De inkább 333. Mert akkor gyorsabban mozogsz, illetve nagyobbakat ugrik.

Te azon mit nem értesz, hogy a MONITOROD nem tud annyi képkockát kirajzolni és innen már le is tudtunk mindent.

niteforce írta:
alex13 írta:
niteforce írta:
én fél évig játszottam egy geforce FX5500-on a CrossFire játékot, teljesen lowon volt 20-22 FPS-em, soha nem szoktam hozzá.

Mert gondolom nem is akartál 😆

ha akarok se lehet. Mert esélytelen vagy, nagy a reakció időd, és nem tudsz mozogni.

Hát ugy nem fogsz hozzá szokni, mint ha menne 35 FPS-el de nem fogja zavarni a szemedet 20-22 FPS ha belemerülsz a játékba 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
alex13 írta:
niteforce írta:
én fél évig játszottam egy geforce FX5500-on a CrossFire játékot, teljesen lowon volt 20-22 FPS-em, soha nem szoktam hozzá.

Mert gondolom nem is akartál 😆

ha akarok se lehet. Mert esélytelen vagy, nagy a reakció időd, és nem tudsz mozogni.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
alex13 írta:
GokuTM írta:
A 20 az már szaggat.

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció