Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PrekopDavid1993 avatar
igen gondolom ez a baj de hogy kénne fríssiteni ????
0
0
0
0
Athesz avatar
Nem volt frissítve a géped? Miért nem frissítetted? Akkor lehet ez a baj!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
nah ezt az ügyet egyszer és mindenkorra leakarom tisztázni , olvastam az msn honlapon hogy mosmár mindenkinek az msn 2009 van fenn régebbi verziókkal nem müködik , és let?lt?m a legujabbat és azt irja ki hogy az ?n operációs rendszerén nem telepítheti és olvastam aztis hogy frissiteni kell az xp-tt van olyan hogy start-minden program és windows update 😀 és soha nem volt frissitve az XP-M 😞 szerintem ez lesz a baj nem ? meg sajátgép jobb gomb tullajdsonágok frissitéseknél meg nem tudok semmit kiválasztani biztos hogy uj updatett kell hozzá leszedni nem gondoljátok léccives segítsetek mert csak a szaros ebuddy-n tudok msnezni 😞
Helppppp 😀
0
0
0
0
Athesz avatar
ceni98 írta:
de nekem rippelt változat van meg és azt nem lehet fel tenni

Én ezért szoktam rendes változatot leszedni! De tedd fel a legújabb DirectX-et!
0
0
0
0
ceni98 avatar
de nekem rippelt változat van meg és azt nem lehet fel tenni
0
0
0
0
Core2 avatar
a játékot kell újratenni.
0
0
0
0
Athesz avatar
ceni98 írta:
a cod 4 nekem ezt írja ki: DierectX encountered an unrecoverable error.
Check thr readme for possible solutions.
mi leht a gond?

Rakd fel a DirectX-et! Vagy tedd újra a DirectX-et vagy a játékot!
0
0
0
0
Core2 avatar
Próbálj directx-et frissíteni.

Azt írja, h a DX egy helyrehozhatatlan hibával találkozott.
0
0
0
0
ceni98 avatar
a cod 4 nekem ezt írja ki: DierectX encountered an unrecoverable error.
Check thr readme for possible solutions.
mi leht a gond?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
oké let?lt?m most azt a progit amit mondtál 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
LewisHamiltonF1 írta:
ok let?r?ltem vmit de egyik msn exeje azt irja hogy az msn ujabb verziója van t?r?lje le azt és utána tegyem fel ezt igen bekapcsoláskor mindig elöjön az msn 2009 csak ott hibát ir nem lép be és azt hogy t?r?ljem le 😃?

mindegyik setup azt irja ki hogy az újabb msnt t?r?ljem le hol t?r?ljem le a telepitések és t?rléséeknél nincs a msn hol kénne let?r?lni ?????

Talan azert "gondolja" azt az MSN-telepito-exe-ed azt h ujjabb verzio vant fent a vasadon, mert az elozo meg nem lett torolve rendesen...lehet h a Winfosban maradt vmilyen regisztracios-bejegyzes a torolt MSN-edbol es az kavar be az uj telepiteseben. Probald torolni az MSN-edre valo reg.-bejegyzeseket(pl.a Spybot-search and destroy nevu-proginak is van ilyen seged-progija,amivel a re.-bejegyzeseket lehet tisztogatni.), es utana probald telepiteni az ujat. Nekem mas programok telepitesenel-ujratelepitesenel ez megoldotta a problemat. 😉
U.i.😜ersze torold az osszes maradek fajlt is ha vannak a vinyodon a regi MSN-edbol !
Ja, es ha nem ertesz a Winfoshoz,akkor ELOSZOR keszits 1 biztonsagi-mentest a rendszeredrol !!! (Programok-KELLEKEK-azonbelul pedig a RENDSZERESZKOZOKben talalod)
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
ok let?r?ltem vmit de egyik msn exeje azt irja hogy az msn ujabb verziója van t?r?lje le azt és utána tegyem fel ezt igen bekapcsoláskor mindig elöjön az msn 2009 csak ott hibát ir nem lép be és azt hogy t?r?ljem le 😃?

mindegyik setup azt irja ki hogy az újabb msnt t?r?ljem le hol t?r?ljem le a telepitések és t?rléséeknél nincs a msn hol kénne let?r?lni ?????
0
0
0
0
Core2 avatar
Törüld le az egészet, és tedd újra. Minden msn fájlt törülj.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
valakik megint segítsenek a msnembe mert már nagyon ideges vagyok let?ltem 132mb- volt a msn 09 és rámegyek az ikonra és azt irjaki hogy az ?n opereációs rendszerén nem telepitheti , valaki adjon már akkor egy jobb linket ami müködni is fog :S vagy valami régebbit 8.5nél kicsitt azé ujabb legyen 😃
0
0
0
0
Core2 avatar
thug85 írta:
Core2 írta:
szerintem hozz létre parancsikont és úgy próbáld

Na és te mire jutottál?

én hál' Istennek és Robinak megtudtam csinálni...
0
0
0
0
gillanyi avatar
Parancsikonnal sem jo😞de köszi továbbra is várom a segitséget köszi
0
0
0
0
thug85 avatar
Core2 írta:

Na és te mire jutottál?
0
0
0
0
Core2 avatar
0
0
0
0
gillanyi avatar
Sziasztok nekem az lenne a problámám hogy van a gépemen az msn 2009(WLM) és ez azt csinálja velem hogy mikor bekapcsol a gép automatikusan elindul akkor minden simán megy és be lehet jelentkezni de ha pl mondjuk kimegyek bel?le akkor nem lehet megnyitni ujbol az msn a feladatkezel?ben kiirja hogy"msnmgr.exe" de nem jön be mit tegyek?ja és plusom van de nem hiszem hogy azzal van baj
0
0
0
0
abaraj avatar
BiGame írta:
nah gyerekek segítség, gondom még mindig a G-Force, próbáltam más crack-et, patch nincs, csak azt vettem észre, h a tulajdonságoknál az indítás v minek a helye üres volt, beraktam útvonalat akkor se megy 60-szor rákattintok és nem csinál semmit, és má újra is raktam!

Nekem is ez a bajom :S én 3 szor töltöttem már le és mindig ugyan ez
0
0
0
0
BiGame avatar
nah gyerekek segítség, gondom még mindig a G-Force, próbáltam más crack-et, patch nincs, csak azt vettem észre, h a tulajdonságoknál az indítás v minek a helye üres volt, beraktam útvonalat akkor se megy 60-szor rákattintok és nem csinál semmit, és má újra is raktam!
0
0
0
0
K3C2K3 avatar
flash az neked hogy megvetted? vagy mi?de nekem nem mükszik lefagy a ha versenyezni akarnál
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
mer drivert rakj fel frissebbet
0
0
0
0
Flash avatar
Ez hülyeség, hogy csak Nvidia-val indul... én is 4670-el tolom! 😀
0
0
0
0
K3C2K3 avatar
helló lenne olyan gond shift nem indul el mert nem nvidiam van és csak azzal indul el ilyan van tom az under covernél is de nem találok olyan programot ami segítene rajtam
a segítségért el?re is köszi
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
ott belép simán nem csesztem ell a msn nevemet és jelszamatt akkor az msn program nem enged belépni akkor melyiket t?ltsem le adj egy linket mert az msn ekkel már mindenem kivan 😆
akkkor egy normális linket küldj ami müködni fog lehet?leg és ne WL-esett küldj mert azt se engedi feltenni :S 😞 😀
0
0
0
0
Core2 avatar
szinte gondoltam. Csak nézd meg, h ott belépik-e, ha igen, akkor az msn-eddel van baj.

Nekem 1-2 nap után belépett megint.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
hát jólvan de én nem netes msn-en akarok msnezni 😆
0
0
0
0
Core2 avatar
"Nem tud bejelentkezni az msn mert ideiglenesen elérhetetlen. Próbálja meg kés?bb"

nekem is volt ilyen...próbálj meg netes messen bejelentkezni, pl eBuddy.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
els?nek let?lttem egyet az nem müködött és ennél a hiba :
we can't sing you in to windows live messenger
signing in to msn failed because the service is temporaily unavailable.- please try again later.
0
0
0
0
BiGame avatar
ezt LewisHamilton-nak v nekem mondtad?
0
0
0
0
Core2 avatar
valami a rendszereddel lehet...próbáld máshova telepíteni, ne oda ahova automatikusan akarja
0
0
0
0
BiGame avatar
nekem mé van, h 1 pár órás counter-strike source-gameplay után kilépek, msn kilépve, kattintok rá és semmi?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
kiirja itt is mint az el?bb hogy ...
amikor rámegyek a ikonra r?gt?n kiirja : nem sikerült a programott telepítésre a kiválasztott programott nem telpiteheti az ön operációs rendszerén. Hiba : os_check : 0x80280004 ez a hiba
helllp!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
hello !
beakartam ma lépni az msn 8.5?s verzíómba amit eddig is használtam és kiirja hogy megjelent egy újabb verzíó és hogy t?ltsem le rámeek hogy igen és utána hibát ir ki :S ááááá
hogy ezzen az operációs rendszeren nem telepitheti ... 😞
lehet hogy az szervíz pack miatt vagy nem tom 😞
nah mind1 küldjetek már egy linket a 09es verzíóról ami müködödni is fog léccives 😀
0
0
0
0
jozsi22 avatar
császtok nekem az lenne a gondom hogy a RESIDENT 5 ezt irja nekem: D3 DERR DRIVERINTERNAL ERROR RE5DX9 present és fel raktam a legujabb ATI CATALYSTOT ,directx 9-et is frisitettem is és még se indul HEELP
0
0
0
0
CUMMINS avatar
már mindeggy letöröltem😃
0
0
0
0
BiGame avatar
áhh mindig a vga-driver nekem 1 driver sincs fenn és game-ek tökéletesek!
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
CUMMINS írta:
nem tudjátok miért van az h elindítom a left 4 deadot és fekete lesz a monitor de hang van

sztem frissítsd a VGA drivereit vagy pedig rakjál fel patch-et!
0
0
0
0
CUMMINS avatar
nem tudjátok miért van az h elindítom a left 4 deadot és fekete lesz a monitor de hang van
0
0
0
0
Ferrari avatar
most töltöm a kiegészít?ket hozzá...
0
0
0
0
Holey avatar
Ferrari írta:
A problémám a következ?:
Feltelepítettem az Obliviont, rátelepítettem a magyarosítást, de csak a menü magyar, és ttovább már nem megyar semmi, a tippeket se magyarul irja ki, peddig a leírásba az van h magyar lesz az egész játék 😕
Akinek m?ködik PLS írja le h hogyan sikerült elindítania rendesen.

nekem is ilyen vólt. én úgy tudom, hogy kellenek hozzá a kiegészít?k (vagy patchek). (ezért le is tör?ltem.)
0
0
0
0
Ferrari avatar
de nem eltér?, mert az a magyarosítás minden verzióhoz jó 😕
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
Ferrari írta:
A problémám a következ?:
Feltelepítettem az Obliviont, rátelepítettem a magyarosítást, de csak a menü magyar, és ttovább már nem megyar semmi, a tippeket se magyarul irja ki, peddig a leírásba az van h magyar lesz az egész játék 😕
Akinek m?ködik PLS írja le h hogyan sikerült elindítania rendesen.

lehet hogy eltér? verzió!nekem is volt ilyen,cask a MOHAA-nál
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció