Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Közbe találtam egy olyat, hogy: ZTE Grand X IN Eről vélemények?
Használtan lenne mindkettő.
Nem játékra. Leginkább Zenehallgatásra illetve netezésre.
A hangchipje meg a samsungnak jobb. Viszont a WP jobban tetszik.
Na most az a 8 magos proci az nem u.a mint a PC-ben, közel sincs olyan erős 😀 az maxx egy 2-4 magos gyengébb fajta PC-nek fele meg kb. 😀
Most nem akartam összehasonlítani egy PC-vel, mert nem is lehet..!
Én arra keresem a választ, hogy egy mai telefonba minek ekkora hardver erőforrásokat beletenni? Vettem egy ZTE GRAND X IN telefont, abba 1 magos, de két szálon futó 1600MHz-es proci van és bőven elég! Hazaértem a telefonnal, apám is megnézte természetesen, hogy milyen, erre az első kérdése ez volt: Azért telefonálni lehet vele?
Én csak azt látom ezekbe az új telefonokba, hogy melyik gyártó mennyire tud vele villogni.., hogy ők most milyen nagyot és erőset tudtak alkotni!
Itt természetesen Galaxy S IV-re gondolok.
Értelmetlen dolognak tartom már ezt! Itt már csak arra megy a dolog, hogy ki tud erősebb dolgokat bele passzírozni egy telefonba..
Helo, en most s2 es s advance kozott vacilalok, sztetek melyik erne meg jobban?
Inkább S II mellett döntenék! De az Advance sem rossz!
aloha szerintetek egy samsung s advence az jo teló?
Nekem egy Ace 2-m van amiben ugyan az a belső van mint az S advance-ban csak 800Mhz-n és nem Amoled-s...Nekem nagyon bejött ez a teló az S advance pedig csak jobb lehet.
aloha szerintetek egy samsung s advence az jo teló?
csáo
szerintem jó teló haverok körében van 2db és strapabiro kis telo(k)
ebben az ár kategoriában az egyik legjobb bár az uj olcsó sony olcsob szolgáltatotnál aszem de én samsungos vagyok s2/s3 tulajként Galaxy RulZZ 😆
Nem éri meg szerintem egyáltalán az I a pénzét,csak egy nagy brand az egész
Nokiát bisztos hogy nem vennék mert átáltak a Windows rendszere és szerintem telefonba nem való windows rendszer ez az én véleményem de kinek mi jön be .
Szerintem inkább S4 helyett HTC One-t vegyél sokkal jobb választás .
Amugy kösz a tanácsot ! 😀
Akarok venni egy komoly telefont mert már a régi már elég rosz és most valami komoly telefon érdekel eddig a HTC ONE X volt a tervben csak elég drága és a Sony valamivel olcsóbb .
a One X nem jó választás mivel nagyon melegszik s pikk-pakk lemerül az aksija (az X+ban javították eme gyengeségeket)...az Xperia V jó választás!
😃 Kb arra mindt a mostanitt zene halgatásrá kép és videó készítsére na meg játékra 😆
Akkor Ink Lumnia de szerintem nagyon jó a sony is. Bár én nem vennék ink megvárnám az S4-et.
Szerintettek milyen telefon a Sony Xperia V ? Jó választás lenne ?
Mire kellene?
Jaa hát ha ez számít akk. tényleg öreg, de legalább megbízható 😀
Csak lassú az is, meg a kamera is vacak. Nem tudom hogy az enyém miért szar, de az 1GHz processzor ellenére gépelésnél is képes akadni. Meg az másik hogy egy picit kicsi. Az ICS az borzalom rá egyszerűen, de mondjuk az a rendszer egy hulladék minden telefonon. A 2.3 jó, de azzal meg egy napot sem bír ki... Ócska sony...
Üdv kb 45-50k-ból milyen telót tudtok ajánlani nekem lehet használt is. előre is kösszönöm a válaszokat
Nekem alcatel one touch 995 van megvok vele elégedve és 50 ből simán kijön 😉
Nem tudom milyen van most neked...
Leírtam, Sony Ericsson xperia mini de nem a régi hanem az újabb aminek mar HD kamerája van
Xperia mini ST15i van most, de nem jött be, utálom, valami más kellene
De igen személyesen vedd át.
Galaxy S2 40ért mennyire éri meg? Meg reális 16ért eladni egy ZTE Skate-t?
Hol veszel te 40ért S2-t?
Kötekedj nyugodtan, most néztem rá a profilodra hogy ki vagy te, úgyhogy rájöttem hogy veled felesleges vitatkozni...
Nem kötekszem, csak leírtam a véleményem 😃
Azért írom így, mert Én is megnéztem a Profilod, és tudom, hogy a Te korosztályod az, aki anyuka/apuka havi fizetését könyörgi ki egy telefonra, hogy Jani legyen vele 😃
Persze van kivétel, de ahogy írsz, úgy tűnik innen, hogy nem esel bele 😊
Ha akarod tudni akkor én vettem a telefonomat a spórolt pénzemből, és az a marha menő telefonom egy Sony Ericsson ST15i,ami ráadásul használt, de te tényleg annyira jól ismersz pár mondat alapján...
Már ne is haragudsz, de amilyen hetykén le gagyi vackozol egy 30-40 és egy 60-70.000Ft-os telefont, bőven elég 😃
Bár még mindig nem írtad le miért 😃 Mert nem tetszik a feloldás 😃
Az anyaghasználat nem igazán áll meg a lábán, mert 2 ZTE-m volt/van + Próbáltam Blade 1-et és Arizona-t na meg a Skate-t ebből egyik sem recsegett, pattogot, hiába csavargattam.
Szóval megcélzom, hogy max kirakatban vagy Google-ban volt vele dolgod, de "kínai és szar" 😃
orodreath: Abból csak Wildfire S-t próbáltam, de sok panasz van kontakt hibára és fagyásokra, így Én nem mernék venni.
De lehet, hogy ez egyes széria hiba, nem fedi az egész HTC-t. Eladásokból ítélve nyilván így van.
Kötekedj nyugodtan, most néztem rá a profilodra hogy ki vagy te, úgyhogy rájöttem hogy veled felesleges vitatkozni...
Azért írom így, mert Én is megnéztem a Profilod, és tudom, hogy a Te korosztályod az, aki anyuka/apuka havi fizetését könyörgi ki egy telefonra, hogy Jani legyen vele 😃
Ha akarod tudni akkor én vettem a telefonomat a spórolt pénzemből, és az a marha menő telefonom egy Sony Ericsson ST15i,ami ráadásul használt, de te tényleg annyira jól ismersz pár mondat alapján...
Érdekes egy olyan dolgot felhozni hibaként, ami átállítható/kikapcsolható.
Mellesleg kit érdekel a gyári ROM kinézete, kevés valamit is hozzáértő ember használ gyári ROM-ot.
Kamerája nem a legszebb a Blade III-nak az 5Mp-esek közt, egy de 30K-s elmegy.
Ezek sem recsegnek, pedig nincs egy nőies gyenge markom.
Az iPhone pedig olyan volt a kezemben a legjobb hasonlattal, mint amikor egy Galaxy Mini-t fogtam, ez a legjobb leírás.
Én ebben az árkategóriában nem találtam jobbat, drágábban telefont venni, pedig csak játékra lehet, de az nem az Én korosztályom, vagy ha akad, az maximum Plázában.
iPhone-t is próbáltam, nekem van egy ipod touch 4g-m is, anyaghasználatban panasz nem lehet rá. Ez nem recseg, ez nem olcsó műanyag. minőségi úgy ahogy van.
SZERINTEM vacak és gagyi, de ha neked nem, akkor használd egészséggel, de nekem ZTE nem kell az biztos.
A samsung is műanyag, de azért össze van rakva úgy, hogy ne érdekeljen.
Kezelőfelülettel nem tudom mi a gond, mi benne az undorító.
iPhone-t ha majd a kezedbe fogod, és hordozod, meglátod.
Nem értem mi vesz rá valakit, hogy megvegye 100 ezrekért...maximum a "Prestige" amilyen Apple sznobság van manapság, más nem igazán.
Ebben az árbal sokkal kényelmesebb és igazibb egy Galaxy S széria.
Még az előzőből kimaradt, hogy itt is sok a panasz a HTC-re, fagyások, gép nem ismeri fel, headstet-et nem ismeri fel, nem tölt, sok kontakthiba.
Tehát most használtam sok félét az utóbbi időben, egy ideig nem váltok ZTE-ről.
Szerintem aki szidja, csak annyit tud, hogy "kínai" származás, és akkor az szar 😃 De kézben még nem volt 😃
Ha nem így van, véleményezni lehet, de a szar és undorító túlzás.