Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
JD9510R avatar
Köszi, ezek közül ami tetszik, az a Sony Xperia J.
Közbe találtam egy olyat, hogy: ZTE Grand X IN Eről vélemények?
0
0
0
0
JD9510R avatar
Sziasztok! Telefont szeretnék vásárolni 60000ft értékben. Szerintetek milyet?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szerintetek Samsung Galaxy S vagy Nokia Lumia 800?
Használtan lenne mindkettő.
Nem játékra. Leginkább Zenehallgatásra illetve netezésre.
A hangchipje meg a samsungnak jobb. Viszont a WP jobban tetszik.
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Sziasztok ! Valaki írja már meg hogy melyik a jobb Lg Optimus G vagy Htc One X+ ???
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Ugyan ez van a számítógépes piacon is.Mind gyártó erősebbet akar csinálni a másikénál...
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
orodreath írta:
Na most az a 8 magos proci az nem u.a mint a PC-ben, közel sincs olyan erős 😀 az maxx egy 2-4 magos gyengébb fajta PC-nek fele meg kb. 😀

Most nem akartam összehasonlítani egy PC-vel, mert nem is lehet..!
Én arra keresem a választ, hogy egy mai telefonba minek ekkora hardver erőforrásokat beletenni? Vettem egy ZTE GRAND X IN telefont, abba 1 magos, de két szálon futó 1600MHz-es proci van és bőven elég! Hazaértem a telefonnal, apám is megnézte természetesen, hogy milyen, erre az első kérdése ez volt: Azért telefonálni lehet vele?
Én csak azt látom ezekbe az új telefonokba, hogy melyik gyártó mennyire tud vele villogni.., hogy ők most milyen nagyot és erőset tudtak alkotni!
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Valaki mondja meg nekem legyen szíves, hogy egy telefonba minek kell 8 magos processzor, 2GB RAM..stb ?? 😆 😂
Itt természetesen Galaxy S IV-re gondolok.

Értelmetlen dolognak tartom már ezt! Itt már csak arra megy a dolog, hogy ki tud erősebb dolgokat bele passzírozni egy telefonba..
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
R0x0r írta:
Helo, en most s2 es s advance kozott vacilalok, sztetek melyik erne meg jobban?

Inkább S II mellett döntenék! De az Advance sem rossz!
0
0
0
0
R0x0r avatar
Helo, en most s2 es s advance kozott vacilalok, sztetek melyik erne meg jobban?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
gisti írta:
aloha szerintetek egy samsung s advence az jo teló?

Nekem egy Ace 2-m van amiben ugyan az a belső van mint az S advance-ban csak 800Mhz-n és nem Amoled-s...Nekem nagyon bejött ez a teló az S advance pedig csak jobb lehet.
0
0
0
0
gery14 avatar
gisti írta:

csáo
szerintem jó teló haverok körében van 2db és strapabiro kis telo(k)
ebben az ár kategoriában az egyik legjobb bár az uj olcsó sony olcsob szolgáltatotnál aszem de én samsungos vagyok s2/s3 tulajként Galaxy RulZZ 😆
0
0
0
0
gisti avatar
0
0
0
0
19ati93 avatar
Iphone egyetlen hátránya az ára...holott ezt a tudást több tízezerrel olcsóbb társai is tudják,minimális akadások mellett amit kb egy átlag felhasználó észre se vesz...
Nem éri meg szerintem egyáltalán az I a pénzét,csak egy nagy brand az egész
0
0
0
0
niteforce avatar
Ha komoly telefont akartok akkor csak iPhone szerintem. Annál gyorsabb, minőségibb, emberre tervezettebb nincs. Az android a legerősebb telefonon is képes akadni, a Windows Phone az meg elég béna szerintem. Csomó app nincs rá, meg kezelésben is elég rossz.
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Akkor Ink Lumnia de szerintem nagyon jó a sony is. Bár én nem vennék ink megvárnám az S4-et.

Nokiát bisztos hogy nem vennék mert átáltak a Windows rendszere és szerintem telefonba nem való windows rendszer ez az én véleményem de kinek mi jön be .
Szerintem inkább S4 helyett HTC One-t vegyél sokkal jobb választás .
Amugy kösz a tanácsot ! 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
EgyPartyarc írta:
Akarok venni egy komoly telefont mert már a régi már elég rosz és most valami komoly telefon érdekel eddig a HTC ONE X volt a tervben csak elég drága és a Sony valamivel olcsóbb .

a One X nem jó választás mivel nagyon melegszik s pikk-pakk lemerül az aksija (az X+ban javították eme gyengeségeket)...az Xperia V jó választás!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
EgyPartyarc írta:
😃 Kb arra mindt a mostanitt zene halgatásrá kép és videó készítsére na meg játékra 😆

Akkor Ink Lumnia de szerintem nagyon jó a sony is. Bár én nem vennék ink megvárnám az S4-et.
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
😃 Kb arra mindt a mostanitt zene halgatásrá kép és videó készítsére na meg játékra 😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
De mire használnád? 😆 ez az első szempont amikor veszel valamilyen telefont.
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Akarok venni egy komoly telefont mert már a régi már elég rosz és most valami komoly telefon érdekel eddig a HTC ONE X volt a tervben csak elég drága és a Sony valamivel olcsóbb .
0
0
0
0
The Emptiness avatar
EgyPartyarc írta:
Szerintettek milyen telefon a Sony Xperia V ? Jó választás lenne ?

Mire kellene?
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Szerintettek milyen telefon a Sony Xperia V ? Jó választás lenne ?
0
0
0
0
niteforce avatar
orodreath írta:
Nagyon öreg az már, ne viccelj.

Jaa hát ha ez számít akk. tényleg öreg, de legalább megbízható 😀

Csak lassú az is, meg a kamera is vacak. Nem tudom hogy az enyém miért szar, de az 1GHz processzor ellenére gépelésnél is képes akadni. Meg az másik hogy egy picit kicsi. Az ICS az borzalom rá egyszerűen, de mondjuk az a rendszer egy hulladék minden telefonon. A 2.3 jó, de azzal meg egy napot sem bír ki... Ócska sony...
0
0
0
0
pocok22 avatar
szolnokiferenc 23 írta:
Üdv kb 45-50k-ból milyen telót tudtok ajánlani nekem lehet használt is. előre is kösszönöm a válaszokat

Nekem alcatel one touch 995 van megvok vele elégedve és 50 ből simán kijön 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Nem tudom milyen van most neked...

Leírtam, Sony Ericsson xperia mini de nem a régi hanem az újabb aminek mar HD kamerája van
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem tudom milyen van most neked...
0
0
0
0
niteforce avatar
Rosszabbat nem akarok mint ez, ez is elég rossz...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nagyon öreg az már, ne viccelj. A Huawei Y200 például egy nagyon ügyes telefon, és nagyon olcsó.
0
0
0
0
niteforce avatar
20ezerért mit ajánlatok használtan?
Xperia mini ST15i van most, de nem jött be, utálom, valami más kellene
0
0
0
0
The Emptiness avatar
40? Te normális vagy? Csapj le rá!!!!

De igen személyesen vedd át.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
40 ért annyira éri meg hogy én 60 000 is vennék. De csak akkor, ha személyesen veszed át és nézheted meg alaposan az apródról 1000ft fölött semmit nem vállalnék utalással mert ott nincs olyan, hogy megbízhatósági mutató.
0
0
0
0
R0x0r avatar
[url]http://aprod.hu/hirdetes/feher-samsung-galaxy-s2-nem-buheralt-fuggetlen-ID1150n.html#fbcd451d04;promoted;r:;s:[/url] itt, de lehet h 55ért veszek, mert oda el is tudok jutni 😜
0
0
0
0
no avatar
R0x0r írta:
Galaxy S2 40ért mennyire éri meg? Meg reális 16ért eladni egy ZTE Skate-t?

Hol veszel te 40ért S2-t?
0
0
0
0
R0x0r avatar
Galaxy S2 40ért mennyire éri meg? Meg reális 16ért eladni egy ZTE Skate-t?
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja ment a bann neki mert régi bannolt tag volt aki újraregizet..
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Miaz -Norbi- ki lett dobva? Mert nem tudok a nevére kattintani.
0
0
0
0
Osynho avatar
Igazából nem is a gyártás helyével van gond (hiszen tényleg Kína az elsődleges ilyen szempontból), hanem az anyacég minőségellenőrzésének szintjével! Egy eleve kínai gyártó sokszor ezért nincs olyan szinten, mint egy "nagyobb" márka terméke. Meg kell nézni a tableteket...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Am nem azédd de minden kinai. Ott raknak/gyártanak mindent.
0
0
0
0
R0x0r avatar
Már most nem azért, de mindegyik telónak vannak különböző szériafüggő hibái. Én akkor vettem a ZTE-m mikor első nap kiszállították a T-Mobileba. Igaz, recseg ropog, de ez van, erre volt pénzem, plusz ez volt az első okostelóm. Megtanultam rajta szinte mindent, ki is ROOToltam, igen, szar ronda a menüje. Nos ezt le lehet cserélni... Hogy miért szeret(t)em? Mert igenis strapabíró. Kicsúszott a zsebemből és az élével a betonlépcsőre esett. Lett rajta egy kisebb karcolás ÉS ENNYI. Be is porosodott szegénykém a kijelző alatt. Túléltem. Amit viszont rühellek benne, az a szájbab@szottul csúszós hátlap. De nem baj. A kamerájával meg vagyok elégedve, játékra is bőven jó volt, igaz hogy ilyen most wanted, meg ilyeneket már nem visz el, de pl. a Real Racing 2 a Dead Space, a Fifa 12 lazán elfutkosott. Szóval nem értem mért kell fikázni mert kínai. Kicsit rasszista dolog sztem 😆. De mindenkinél van egy határ amit megengedhet magának. Igazából majdnem mindegyik rendszer (Windows, IOs, Android) szinte ugyanaz csak más lehetőségekkel, hardverrel, árral stb. Mindegyik másban jó. Na de most... Szerintetek várjak még mert nemsokára jönnek újabb telók, vagy cseréljem le most a telóm?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Én ehez anyit fűznék hozzá hogy niteforce kvára nem az a falyta -_- mint a többi ebben a szemét generációban. 2. Az X IN-nek olyan jó a hátlapja (am mi legyen ha nem műanyag? Titán?) Hogy nekem 3 apámnak 2 körme tört bene mire leerőszakoltuk. Igen biztos azért mert szarul van összerakva meg gyenge 😆
0
0
0
0
-Norbi- avatar
niteforce írta:
-Norbi- írta:
niteforce írta:
Kötekedj nyugodtan, most néztem rá a profilodra hogy ki vagy te, úgyhogy rájöttem hogy veled felesleges vitatkozni...

Nem kötekszem, csak leírtam a véleményem 😃
Azért írom így, mert Én is megnéztem a Profilod, és tudom, hogy a Te korosztályod az, aki anyuka/apuka havi fizetését könyörgi ki egy telefonra, hogy Jani legyen vele 😃
Persze van kivétel, de ahogy írsz, úgy tűnik innen, hogy nem esel bele 😊

Ha akarod tudni akkor én vettem a telefonomat a spórolt pénzemből, és az a marha menő telefonom egy Sony Ericsson ST15i,ami ráadásul használt, de te tényleg annyira jól ismersz pár mondat alapján...

Már ne is haragudsz, de amilyen hetykén le gagyi vackozol egy 30-40 és egy 60-70.000Ft-os telefont, bőven elég 😃
Bár még mindig nem írtad le miért 😃 Mert nem tetszik a feloldás 😃
Az anyaghasználat nem igazán áll meg a lábán, mert 2 ZTE-m volt/van + Próbáltam Blade 1-et és Arizona-t na meg a Skate-t ebből egyik sem recsegett, pattogot, hiába csavargattam.
Szóval megcélzom, hogy max kirakatban vagy Google-ban volt vele dolgod, de "kínai és szar" 😃

orodreath: Abból csak Wildfire S-t próbáltam, de sok panasz van kontakt hibára és fagyásokra, így Én nem mernék venni.
De lehet, hogy ez egyes széria hiba, nem fedi az egész HTC-t. Eladásokból ítélve nyilván így van.
0
0
0
0
niteforce avatar
-Norbi- írta:
niteforce írta:
Kötekedj nyugodtan, most néztem rá a profilodra hogy ki vagy te, úgyhogy rájöttem hogy veled felesleges vitatkozni...

Azért írom így, mert Én is megnéztem a Profilod, és tudom, hogy a Te korosztályod az, aki anyuka/apuka havi fizetését könyörgi ki egy telefonra, hogy Jani legyen vele 😃

Ha akarod tudni akkor én vettem a telefonomat a spórolt pénzemből, és az a marha menő telefonom egy Sony Ericsson ST15i,ami ráadásul használt, de te tényleg annyira jól ismersz pár mondat alapján...
0
0
0
0
-Norbi- avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
-Norbi- avatar
nyomogattam, balde 3-mat, és Grand X (simát) telót is, pl ez a virágszirom vagy milyen alakú feloldás ettől hányni tudok, meg hát az óraa widget, ilyen apróságok. De ez tényleg részletkérdés. Nekem nem jöttek be, szerintem nem jók.

Érdekes egy olyan dolgot felhozni hibaként, ami átállítható/kikapcsolható.
Mellesleg kit érdekel a gyári ROM kinézete, kevés valamit is hozzáértő ember használ gyári ROM-ot.
Kamerája nem a legszebb a Blade III-nak az 5Mp-esek közt, egy de 30K-s elmegy.
Ezek sem recsegnek, pedig nincs egy nőies gyenge markom.
Az iPhone pedig olyan volt a kezemben a legjobb hasonlattal, mint amikor egy Galaxy Mini-t fogtam, ez a legjobb leírás.
Én ebben az árkategóriában nem találtam jobbat, drágábban telefont venni, pedig csak játékra lehet, de az nem az Én korosztályom, vagy ha akad, az maximum Plázában.
0
0
0
0
niteforce avatar
nyomogattam, balde 3-mat, és Grand X (simát) telót is, pl ez a virágszirom vagy milyen alakú feloldás ettől hányni tudok, meg hát az óraa widget, ilyen apróságok. De ez tényleg részletkérdés. Nekem nem jöttek be, szerintem nem jók. Meg hát a kamera is olyan kinaiasan pocsék bennük.
iPhone-t is próbáltam, nekem van egy ipod touch 4g-m is, anyaghasználatban panasz nem lehet rá. Ez nem recseg, ez nem olcsó műanyag. minőségi úgy ahogy van.
SZERINTEM vacak és gagyi, de ha neked nem, akkor használd egészséggel, de nekem ZTE nem kell az biztos.
A samsung is műanyag, de azért össze van rakva úgy, hogy ne érdekeljen.
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem vagyok iPhone fan (sőt), de tény, hogy egy Apple anyaghasználatban az élmezőnyben van! És pont a hírhedten műanyag Galaxy sorozattal vicces összehasonlítani. 😀
0
0
0
0
-Norbi- avatar
Anyaghasználatra szerintem nem lehet panasz, közel nem olcsó műanyag.
Kezelőfelülettel nem tudom mi a gond, mi benne az undorító.
iPhone-t ha majd a kezedbe fogod, és hordozod, meglátod.
Nem értem mi vesz rá valakit, hogy megvegye 100 ezrekért...maximum a "Prestige" amilyen Apple sznobság van manapság, más nem igazán.
Ebben az árbal sokkal kényelmesebb és igazibb egy Galaxy S széria.
Még az előzőből kimaradt, hogy itt is sok a panasz a HTC-re, fagyások, gép nem ismeri fel, headstet-et nem ismeri fel, nem tölt, sok kontakthiba.

Tehát most használtam sok félét az utóbbi időben, egy ideig nem váltok ZTE-ről.

Szerintem aki szidja, csak annyit tud, hogy "kínai" származás, és akkor az szar 😃 De kézben még nem volt 😃
Ha nem így van, véleményezni lehet, de a szar és undorító túlzás.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció