Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez mit jelent ?
Nekem olyan gondom lenne, hogy a youtube csatorna tetején piros pöttyöket produkál az "új" vga. Eddig máshol nem fordult elő. Ahogy ezt leírtam a tálcán is lett 1-2, de eltűntek azonnal. Mostmár egyre több sötét háttéren jelenik meg pár pillanatra.
JPG miatt halványultak el.
Kipróbáltam GTA IV-ben, ott nem volt gond. Utána, hogy felpörögött a vga YT-n se láttam most.
lehet hülye kérdés... az mindegy, hogy mekkora a lap pc-express foglalatának a száma (1.6...2.0), bármelyik pci-s vga jó bele??
HD7670M-en hogy menne a GTA4?
AMD A6 4400M 3,1GHz a proci
AMD A6 4400M 3,1GHz a proci
Csak nem Hardveraprón láttad? 😆
Jajj, dehogynem 😃
Hali!
Zotac GTX 460 1Gb-os kártyával kapcsolatban kellene segítség.
Gond pedig az lenne, hogy túlmelegszik a kártya, de durván. Gondoltam a hűtőpaszta az oka, elég száraz volt, újrapasztáztam ugyanaz. Fél perc alatt FurMark-ban felmegy 103 fokra. Mi lehet a gondja?
Böcsűletes hűtő? WTF ilyenről még nem hallottam a lényeg, hogy komolyabb hűtőt tegyek rá ugye? NA de nem, mert többen írják, hogy halk kártya, csendes kártya(ezt aláírom) viszont azt is írják hogy refhűtővel max. 80 fok meg ilyenek...
Ha egy GTX 580 (3Gb) Csíkozza a képet mi baja lehet? Megéri venni hibásan, majd megjavítani? 😀
Hali!
Gond pedig az lenne, hogy túlmelegszik a kártya, de durván. Gondoltam a hűtőpaszta az oka, elég száraz volt, újrapasztáztam ugyanaz. Fél perc alatt FurMark-ban felmegy 103 fokra. Mi lehet a gondja?
így már világos kedves elvtárs. 😆 erre nem is gondoltam, erre no comment 😃
lézer vágó ezt tudom ajánlani 😃
Na látod 😃
Jut eszembe van is a közelben egy szervíz mennyiért csinálnák meg(ha egyáltalán megcsinálnák)?
Lézervágó... Sajnos nem tartok készleten. Egyéb NASA alkatrészt esetleg? 😆
Ja hát gondoltam, hogy megkérdezem, csak gondoltam hátha tudtok vmi körülbelüli árat mondani 😀😕
Na látod 😃
Jut eszembe van is a közelben egy szervíz mennyiért csinálnák meg(ha egyáltalán megcsinálnák)?
Ja hát gondoltam, hogy megkérdezem, csak gondoltam hátha tudtok vmi körülbelüli árat mondani 😀😕
Na látod 😃
Na látod 😃
http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=417 itt agyerek leszedi a hűtőt és visszarak másikat.
te is ha lecsavarod a 4 csavart lejön bordástól mindenestől és kenheted a GPU-t nem értem mi a baj még
Látom nem érted kolega😂
Nekem ilyen szinten kellene szétszedni:
[LINK]
te is ha lecsavarod a 4 csavart lejön bordástól mindenestől és kenheted a GPU-t nem értem mi a baj még
megfordítod, ventival lefele a karit, ott lesz 4 csavar, azokat kicsvaarod és lejön a venti.
Alá bepasztázol bordákkal szétnyomod és mehet vissza.
VGA-t még nem pasztáztam, nem szereltem de sztem ennyire 1xű... de ez nem biztos 😃
Nem ott! Ott újra lett pasztázva, 1 szinttel lejjebb kell újra pasztázni, a lapka és a GPU közt (WTF)
Ha megnézitek itt ([LINK] )
Itt is ugyanez a gondja a csávónak, mint nekem, Zotac GTX 460 1Gb, ref. hűtő, és ott van a gond a GPU kupak és maga a GPU közt.
Ha csak nem tudsz óvatosan flexelni.
Hát asszem marad a szakértő.😠
megfordítod, ventival lefele a karit, ott lesz 4 csavar, azokat kicsvaarod és lejön a venti.
VGA-t még nem pasztáztam, nem szereltem de sztem ennyire 1xű... de ez nem biztos 😃
Nem ott! Ott újra lett pasztázva, 1 szinttel lejjebb kell újra pasztázni, a lapka és a GPU közt (WTF)
Itt is ugyanez a gondja a csávónak, mint nekem, Zotac GTX 460 1Gb, ref. hűtő, és ott van a gond a GPU kupak és maga a GPU közt.
Hát asszem marad a szakértő.😠
Vannak a hátulján azok a kiálló fém izék, ahol rögzíteni kell a kártyát a házhoz. Na azzal, de azok olyan tompák...
Na közben megpróbálom leszedni azt a szaros lapkát.
Egy kis OFF: A VGA hogy a francba vághatja el az ember ujját? 😂
Még a gépház hátulja is tiszta vér lett 😶
Írta h ujrapasztazta akkor nem mind1mennyi idps volt 😆
nem a GPU kupakja és a borda közti pasztára gondoltam.
Van rá gari inkább akkor elküldöm hátha 😊
(Asus Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 PCI-E) ez jó kártyának számit?? 21 rugo árukereső lapon..
valaki aki ért hozzá segitsen, eakarom cserélni gt440-emet..
"Csatolófelület PCI-Express
Video chipset ATI Radeon
Hűtés típusa Aktív hűtés
Grafikus chip sebessége 810 MHz
Grafikus memória sebessége 4000 MHz
Memória mérete 1024 MB
Memória típusa DDR5
Memória sávszélesség 128 bit"
http://www.anandtech.com/bench/Product/613?vs=610
(Asus Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 PCI-E) ez jó kártyának számit?? 21 rugo árukereső lapon..
Video chipset ATI Radeon
Hűtés típusa Aktív hűtés
Memória mérete 1024 MB
Memória típusa DDR5
Video chipset ATI Radeon
Hűtés típusa Aktív hűtés
Memória mérete 1024 MB
Memória típusa DDR5
De egy HD7770 Ghz edition tudnék mondani nagyon szépen teljesít ár/értékben is nagyon jó, bár még mehet lejjebb az ára bőven, de így sem vészes.
De félő h VGA limited lesz a CPU miatt
intel core 2 duo e5200-hoz milyen vidikarit ajánlanátok?
ami viszi a bf3-at hight-on legalább.(tudom a procit is cserélni kéne)
ami viszi a bf3-at hight-on legalább.(tudom a procit is cserélni kéne)
a 28nm architektúrának köszönhetően a 7000 széria keveset eszik és nem melegszik.