Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lemaradtam valamiröl, mi a gáz magában codegennel?? selejt vagy mi?? több mint 7 honapja megvan, (gép vétel ota) azt nem történt semmi vele..
Nincs vele baj...csupán ne vedd meg kategória.😆
az fos alapbol vagy mi😀? 300 w lehet..
igen fos alapból.
FSP APN minimum
tápom amugy Codegen..
azt hittem számok nagysága tükrözi kártya sebességét, mint pl gt430-440..😀
tévedtem akkor..
Ez maximum sorozaton belül igaz.
tévedtem akkor..
gépem birná simán amugy ha gtx550 ti-t vagy hd7700-at?? proci stb..
nem szoktam tunningolni megmondom öszintén.. gtx550ti az gyorsabb mint egy gtx460 vagy 480??
GTX460 erősebb, GTX480-tól nagyon messze van...
A GTX 460-nál 20%-kal lassabb. A 480-ról meg ne is beszéljünk.
Nyilván ha esztelnül tuningol az ember, akkor megölheti a kártyát. De ha óvatosan mértékkel teszed ezt, akkor nem fogja bedobni a törülközőt a kártya.
gtx550 is csak 192 azt hiszem. nem veszed észre a különbséget...
Viszont jobb fogyasztást, jobb hőmérsékletet jobb teljesítményt kapsz ugyan azon áron.
Főleg ha a ghz editiont veszed
128 bit az nem lényeg 7770-nél?? ugyértem nme baj hogy nem 256??
az első MSI tökéletes sztem. 1000/4500, amit felhúzhatsz elég rendesen.
tudtommal a GTX-ben nincs ennyi tuningpotenciál.
pontosan ennyi tuning potenciál van a GTX-ben fesz emelés nélkül...
Igen tunigpotenciál, épp abban gyenge...ráadásul drága, melegszik, árához képest lófing teljesítményt nyújt.
Nagy Oc mellett leég.
De jó kártya...😂
gtx550 is csak 192 azt hiszem. nem veszed észre a különbséget...
Viszont jobb fogyasztást, jobb hőmérsékletet jobb teljesítményt kapsz ugyan azon áron.
pontosan ennyi tuning potenciál van a GTX-ben fesz emelés nélkül...
vágom végülis mindegyik jó.. mostani gt440-et nézzük mind kettő messze gyorsabb nem??
jóval persze.
MSI 6950 Twin Frozr III Power Edition/OC 2GB
Indítsa csökkentett módban a gépet. Törölje le a fent lévő VGA drivert. Restart, normál módban indítsa, majd tegye fel az új kártyához való drivert.
Sajnos ez nem jött be, ugyan az a hiba jelentkezik! Esetleg valakinek még valami ötlet? 😀
attól függ, lehet egy hd7770 jobb vétel sőt sztem biztos.
http://www.***/shop+Gigabyte-PCIe-N550WF2-1GI---GTX550-1GB---NVIDIA-CUDA-tamogatassal-GV-N550WF2-1GI_113351_110192
mostani kártyámhoz nézve..
Indítsa csökkentett módban a gépet. Törölje le a fent lévő VGA drivert. Restart, normál módban indítsa, majd tegye fel az új kártyához való drivert.
Köszi a segítséget! 😀 Meg írtam neki! Remélem ez meg oldja a problémát! 😃
Sziasztok,lehet hogy volt már ilyen kérdés de nincs kedvem 490 oldalt visszaolvasni.
Tehát a kérdés: van egy olyan hogy megkel addnom -Legújabb, támogatott Pixel shader-verzió-t. Na ide mit jelöljek.
itt egy kép a Gpu-mról. Válaszokat itt vagy PM ben lécc.
Az oldal hibás, mivel az a Shader Model verzió lenne, ami magába foglalja a pixel a vertex és geometry shadert is. Tehát az FX5200 2.x.
Akinek el adtam olyan problémája van, hogy miután bejön a windows kb 3 percel később lefagy
kivette és úgy már nem csinálta.
mi baj lehet? Driver?
Kérlek segítsetek fontos lenne!
Köszönöm előrre is!
Tehát a kérdés: van egy olyan hogy megkel addnom -Legújabb, támogatott Pixel shader-verzió-t. Na ide mit jelöljek.
itt egy kép a Gpu-mról. Válaszokat itt vagy PM ben lécc.
én rádobnék még 5K-t és a hd7770 Ghz editiont venném 30-35K között van. zért mondom nehogy te is úgy járj mint én az 5750-5770 között féltettem azt az 5 kilót és meg is jártam.
mért mi történt? nem vágom...
7750-nek vannak szarabb verzioi vagy mi??
"Sapphire Radeon HD7750 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11202-00-20G Videokártya erről mi a véleményetek??
ebben is gondolkozom mostani gt440-es csere miatt, megérné?? jó kártya?
jo nem 256 bites...
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 800 MHz, Grafikus memória sebessége: 4500 MHz, Memória mérete: 1024 MB, Memória típusa: DDR5, Memória sávszélesség: 128 bit, 3D támogatás: Van, Maximális felbontás: 2560 x 1600 pixel, RAMDAC: 400 MHz"
jó kis kártya
ebben is gondolkozom mostani gt440-es csere miatt, megérné?? jó kártya?
jo nem 256 mbites...
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 800 MHz, Grafikus memória sebessége: 4500 MHz, Memória mérete: 1024 MB, Memória típusa: DDR5, Memória sávszélesség: 128 bit, 3D támogatás: Van, Maximális felbontás: 2560 x 1600 pixel, RAMDAC: 400 MHz"
de az intel miert nem tamogatja annyit a jatekokat?!
ezt ki mondta?
mondjuk 5K ért megéri az a VGA, de sztem felesleges, de ahogy érzed.
1mag meg annak a vganak is keves!Ja es mond az ismerosodnek,hogy en adok 10E-ut a 4870-ert😃
Nem játékra akarom használni, csak túlélni a 3 hetet valamivel.
Dehogy mondom meg neki, ez nekem jó biznisz 😃
Sziasztok . Azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet megtudni a videókártyám Pixel shader verzióját.
vtx radeon hd 5670 512 mb
előre is köszi.
DX11.0/SM5.0
vtx radeon hd 5670 512 mb
előre is köszi.