TaylorXIII írta:
Az is lehet, hogy csak BIOSban állítódott el valami. A videokártyát meg minek kivenni?😃 BIOSban állítsd be, hogy CPU IGPjét akarod használni mivel ugye neked van egy HD 2500-ad😀
Azért vegye ki mert lehet hogy a Tápcsati része sérült és akkor is vesz fel áramot okoska és ha kiveszi és indul akkor egyértelmü és amúgy sem mindenki matat a biosba Einstein-kém 😜
TaylorXIII írta:
Az is lehet, hogy csak BIOSban állítódott el valami. A videokártyát meg minek kivenni?😃 BIOSban állítsd be, hogy CPU IGPjét akarod használni mivel ugye neked van egy HD 2500-ad😀
Akkor azt mond már meg kérlek hogy menjek be a biosba mikor lófax nem jön ki a monitoron?
Slenderman írta:
A vga ventijei pörögnek akkor lehet vele baj?
Igen az nem jelent semmit
lehet nem kap elég áramot és más is lehet vedd ki mindenképp és nézd meg az alaplapit ha azzal sincs akkor lehet más (tápra tippelnék )
Vedd ki a VGA-t nézd, meg hogy az alaplapi VGA-val van e kép. Ha azzal igen akkor megvan a hiba. 😞 De lehet csak meg kel igazítani a VGA-t, de elöbb mindenképp próbáld ki nélküle .
Bekapcsolom a gépet, a gép hangja megy meg minden, de a monitor kék fény helyett sárgával világít, olyan, mintha a gép alvó módban lenne, pedig nincsen. A monitornak szerintem nincs hibája, mert az ASUS felirat kijön. Előzmény: a géphez sokáig nem nyúltam hozzá, így alvó módba tette magát, visszamentem, szokás szerint megmozgattam az egeret, de semmi nem történt, nem jött be az asztal, így újraindítottam a gombbal, és semmi. Kihúztam, utána visszadugtam minden létező kábelt, de semmi. Valami ötlet?
NRB77 írta:
Ecsettel óvatosan! Mi általában a sűrített levegő és porszívó párost szoktuk használni, de tesóm egyszer úgy döntött, hogy ecsettel alaposan letakarítja a deszkát (még régen egy Asus A7N8X-E Deluxe lap volt). Többé nem indult el a gép. Valószínűleg az ecset elektrosztatikus feltöltődés miatt elsütött valamit.
én is ettől tartok...marad a sűrített levegő 😀
Meg egy 8.bar-ros levegö kompresszor.😆 Én porszivoval szoktam ami fúj és nem sziv és azzal szoktam kitakaritani.😃
NRB77 írta:
Ecsettel óvatosan! Mi általában a sűrített levegő és porszívó párost szoktuk használni, de tesóm egyszer úgy döntött, hogy ecsettel alaposan letakarítja a deszkát (még régen egy Asus A7N8X-E Deluxe lap volt). Többé nem indult el a gép. Valószínűleg az ecset elektrosztatikus feltöltődés miatt elsütött valamit.
Meg a porszívóval is óvatosan csak legkisebb teljesítményen ne túl közelről közben ecsettel fellazítva a port mert nehogy lekapjon a porszívó valami lazán rögzített jumpert.
Mindent amit tudtam kikapcsoltam, még a böngésző sem ment, csak ez a program. Most a tesszelációt felhúztam extreme beállításra és majdnem hogy ugyan azt az eredményt mutatta, mint amit belinkeltél képet! 17,7 fps volt a minimum, 112 a max, és az átlag 44,7 volt. minden a legmagasabb beállításon 1440x900-as felbontáson. Ha a tesszelációt visszaveszem simán normálra, akkor az átlag fps szám kb 20-al emelkedik.
Végig futtattam a 4.0-át is ugyan így, minden a legmagasabb beállításon volt, min: 7,4 fps, max: 77,4 fps, avg: 33,1 fps volt.
Tudom most biztos hülyén hangzik, hogy ennyivel ment, de tényleg így volt, az átlag fps-em volt 61 képkocka.
1440x900 felbontáson tudom csak futtatni.
A 4. keményebb mint az elődje volt. És a 680-assal is csak 1600x900-ban ment nem fHD-n.
Most leszedem a 3.0-ás verziót és kíváncsi leszek, azon mit tud. Amúgy mind2 programon ugyan azt csinálta. Bár ma este raktam újra a win7-et és egyből a 13.2-es verziót tettem fel, majd kiderül. De nem hiszem, hogy javulni fog..😕
kistiko07a írta: Ferrari056:Az egy normális érték. Persze ha max részletesség mellett futtatod. De persze a proci csöppet visszafogja a vga-t.
De amúgy furcsa mert a 3.0-ás verzión még legelsőként 60-70 fps-el ment ugyan ezzel a beállítással, aztán történt valami (nem tudom mi) és egyszerűen visszaesik állandóan 20 fps-re..😕
Leszedtem a Heaven 4.0-as verzióját, elkezdtem a futtatást, de csak 18-20 fps-el ment..:S
13.2-es driver van fent jelenleg a gépemen, és nem értem hogy mi lehet a gond, HD 7870-es VGA, Phenom ii x4 965 processzor.
Na faxa, nincs itthon nagybátyám. Talán majd este vagy holnap akkor 😞
A vga-t csak ki tudod venni vagy úgy sem jó ?
Ha levan tiltva neki a biosba az integrált akk. b*szhatja ha kiveszi a VGA-t 😀
akkor bios reset az bárki meg tudja csinálni és akkor visszaáll automatára 😀
Na faxa, nincs itthon nagybátyám. Talán majd este vagy holnap akkor 😞
A vga-t csak ki tudod venni vagy úgy sem jó ?
Slenderman: jogos😃
Luiboy:Jól van😃 Hú de csípős ma mindenki😃
Mert állandóan okoskodsz ahelyett hogy visszaolvasnál kis ostoba 😊
Luiboy:Jól van😃 Hú de csípős ma mindenki😃
Azért vegye ki mert lehet hogy a Tápcsati része sérült és akkor is vesz fel áramot okoska és ha kiveszi és indul akkor egyértelmü és amúgy sem mindenki matat a biosba Einstein-kém 😜
Akkor azt mond már meg kérlek hogy menjek be a biosba mikor lófax nem jön ki a monitoron?
A vga ventijei pörögnek akkor lehet vele baj?
Igen az nem jelent semmit
lehet nem kap elég áramot és más is lehet vedd ki mindenképp és nézd meg az alaplapit ha azzal sincs akkor lehet más (tápra tippelnék )
Elkérem nagybátyám őskori 15 colos CRT-ét (ha itthon van), megpróbálom, kösz a tanácsot.
Előbb próbáld a VGA -nélkül 😀
Máshova sajna nem lehet!
Máshova sajna nem lehet!
Vedd ki a VGA-t nézd, meg hogy az alaplapi VGA-val van e kép. Ha azzal igen akkor megvan a hiba. 😞 De lehet csak meg kel igazítani a VGA-t, de elöbb mindenképp próbáld ki nélküle .
Bekapcsolom a gépet, a gép hangja megy meg minden, de a monitor kék fény helyett sárgával világít, olyan, mintha a gép alvó módban lenne, pedig nincsen. A monitornak szerintem nincs hibája, mert az ASUS felirat kijön. Előzmény: a géphez sokáig nem nyúltam hozzá, így alvó módba tette magát, visszamentem, szokás szerint megmozgattam az egeret, de semmi nem történt, nem jött be az asztal, így újraindítottam a gombbal, és semmi. Kihúztam, utána visszadugtam minden létező kábelt, de semmi. Valami ötlet?
Nem vitázok, te tudod, te géped, te teszed tönkre 😀
10 éve így takarítok, eddig semmi nem látta kárát.😉
orodreath: popszegecshúzó nélkül használom.😆
Az egy dolog, hogy a kellő forgatónyomatékhoz az annyit kér, de én csak fújom a levegőt.😜
Úgy még durvább, nekem ne akard megmagyarázni mi mit jelent 😆
Nekem se, aki autószerelő műhelyben nőtt fel.😆
Több olajszűrőt fogtam mint kilincset ! 😂
Az egy dolog, hogy a kellő forgatónyomatékhoz az annyit kér, de én csak fújom a levegőt.😜
Kompresszor a legjobb, épp tegnap takarítottam, 10bar sem gond leszed mindent, matricákat is. 😆
Nem vitázni akarok de tudod te mennyi 10 bar? 😆
Tudom, nem közvetlen közelről fújok vele, úgy kivenné a procihűtőt.😂
10bar-al? honan fújod az ajtóból? 😆
szomszéd ajtajából 😃😃
Kompresszor a legjobb, épp tegnap takarítottam, 10bar sem gond leszed mindent, matricákat is. 😆
10bar-al? honan fújod az ajtóból? 😆
Nem, kint a garázsban kb 30cm távolságból, szűkítővel, úgy még erősebb.😃
Végig futtattam a 4.0-át is ugyan így, minden a legmagasabb beállításon volt, min: 7,4 fps, max: 77,4 fps, avg: 33,1 fps volt.
Érdekes, hogy most meg egészen jó eredményeket mutat.l
I7-3770T-680 kombó
Tudom most biztos hülyén hangzik, hogy ennyivel ment, de tényleg így volt, az átlag fps-em volt 61 képkocka.
A 4. keményebb mint az elődje volt. És a 680-assal is csak 1600x900-ban ment nem fHD-n.
Most leszedem a 3.0-ás verziót és kíváncsi leszek, azon mit tud. Amúgy mind2 programon ugyan azt csinálta. Bár ma este raktam újra a win7-et és egyből a 13.2-es verziót tettem fel, majd kiderül. De nem hiszem, hogy javulni fog..😕
I7-3770T-680 kombó
I7-3770T-680 kombó
Ferrari056:Az egy normális érték. Persze ha max részletesség mellett futtatod. De persze a proci csöppet visszafogja a vga-t.
De amúgy furcsa mert a 3.0-ás verzión még legelsőként 60-70 fps-el ment ugyan ezzel a beállítással, aztán történt valami (nem tudom mi) és egyszerűen visszaesik állandóan 20 fps-re..😕
Lenne egy kis gondom..😕
Leszedtem a Heaven 4.0-as verzióját, elkezdtem a futtatást, de csak 18-20 fps-el ment..:S
13.2-es driver van fent jelenleg a gépemen, és nem értem hogy mi lehet a gond, HD 7870-es VGA, Phenom ii x4 965 processzor.
Valaki valami ötlet ?