Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
én igen. gyorsak, kedvesek, olcsók. profi futárral dolgoznak, akik a világ végére (hozzánk) és eltaláltak elsőre.
rengeteg akcióik vannak, régi alkatrészeket beszámítanak az újra, minden áruról maximális infót leírják, ha válaszod van és időbe írod pár óra múlva már válaszolnak is. stb...
nagyon jó bolt
Debrecen a vilag vege😂.......!?
nem Debreceni vagyok csak azt jelöltem meg 😃
lehetett volna PM-ben is, de nem abban sikerült.
én igen. gyorsak, kedvesek, olcsók. profi futárral dolgoznak, akik a világ végére (hozzánk) és eltaláltak elsőre.
rengeteg akcióik vannak, régi alkatrészeket beszámítanak az újra, minden áruról maximális infót leírják, ha válaszod van és időbe írod pár óra múlva már válaszolnak is. stb...
nagyon jó bolt
Ez lehetne pü-ben, tudni illik Gépigény is egy webáruház.😜
nagyon jó bolt
Debrecen a vilag vege😂.......!?
nagyon jó bolt
Csak az sem mindegy, hogy milyen boltból rendeli az ember. Elég sok kókány szar bolt van, ahol hiába olcsó, nem azt hozzák ki stb.
p c x . h u
i p o n
w o x
Itt kell nézelődni.
Akkor szerinted a p c x.hu az jó oldal mert én onnan szeretnék rendelni. Rendeltél már onnan?
(*** amugy..)
máshol hol lehet még találni olcsobban??
amugy ha gtx550tinél döntök abban sem csalódhatok mostaniamhoz képest?? max felnotzásom monitorom miatt 1400*900 amugy.. csak vinné az is mindent fullba?
Nektek mi a véleményetek erről a kártyáról ??
MSI 6950 Twin Frozr III Power Edition/OC 2GB
Marha büszkén meséled,rád sem bíznám a gépemet...
Az kemény... Direkt volt vagy csak egy balul elsült húzási kisérlet volt ?
először csak tesztelgetem hogy mit bír utána meg csak poénból rá toltam fullra és egyszer csak el szált rögtön sípolt is az alaplap
Letört 1-2 tű, s működik a proci?
Tudom, játék közben a nagy melegben 80° is volt már, csak az zavart, hogy alapbol stabil 39° amit eddig nem tapasztaltam, legalább is nem emlékszek rá hogy ilyen lett volna. De ha nem baj akkor ennyi, nem is foglalkozok vele tovább.
Köszi a megnyugtató válaszokat 😀
Remélem nem káros.
Szerk.:
Szuperlompos: Ezen jót röhögtem 😂😂
Igazából azért kérdezem mert eddig nem ennyi volt, hanem 30° körül, legalábbis úgy emlékszem, hogy az előtt hogy kihúzott tápcsati mellett indítottam el ennyi volt 😆 Én barom, szétszedtem a gépet aztán összerakásnál ezt az egyet valamiért elfelejtettem visszadugni, be is sz*rtam amikor pörgött a proci ventije mint állat, de aztán gyorsan kapcsoltam és leállítottam mert egyből beugrott, hogy mit felejtettem el 😆
Nyilván ha betennéd egy 60 fokos szaunába, akkor elkezdene melegedni.
Sziasztok.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy a videókártya minden indításnál 39°-os. Se több, se kevesebb. Mindegy hogy 1 órát vagy fél napot nem volt bekapcsolva, mindig ennyin indul.
Annyira tudja lehűteni a venti.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy a videókártya minden indításnál 39°-os. Se több, se kevesebb. Mindegy hogy 1 órát vagy fél napot nem volt bekapcsolva, mindig ennyin indul.
Adj neki normalis valaszt ne csak kotekedj... Kb 4870-90 szintu vga nagy atlagban amit nem fog vissza a proci
Nem kötekedek...azt nem így szoktam.😜
Hát úgy gondoltam, hogy olyan kártya amit még a proci teljesen ki tud hajtani😃
Nem hajt semmit sehová.😉
Nyersen: Proci számol, Vga képet csinál belőle, ha nem tud többet számolni 100% terhelésen megy akkor van procilimit.😀
Vga limit ha nem éri utol a procit, tehát kisebb a számítási teljesítménye.
Az én gépem maximum milyen videokártyát tudna teljesen kiszolgálni?
Bármilyet.
Max proci limited lesz.
ASUS HD7770 gameplayet nem igen látni youtbon i3-as procim mellett.. jol mennének vele gamek??
persze, nagyon jól 😃
Youtube-os vidik amúgy sem érnek sokat.
Bár semmit sem zavar, de felesleges.
Szedd le ezt a progit: Ashampoo Winoptimizer 9
Rendet rak a gépen, jó kis progi, nekem is itt ajánlották.😀
Lehetőleg torrentről ott van mellé termékkulcs, nem 30 napos lesz, vagy adok Pü-ben.
függ hogy milyen a gyártó?? a kártya nem ugyanaz ha más a gyártó??
alaplapom is gigabyte amugy..
Nyák, hűtés, ezek a legfőbb eltérések, chip ugyanaz.
6-os szériában sok Giga beadta a derekát, inkább kerüld.😉
Nekem is van Giga lapom.😀
mi az a nyák😀?
Sapphire, Msi vagy Asus-ban nem találtam nem is tom árban menyi az eltérés..
Nyomtatott áramkör.
32-ért van Msi, Asus, 33k-ért Sapphire.😀
jah ***on most nézem.. előbb egy normális táp, azt utánna a kártya .. nem merném erre codegenre rákötni..
uj kártyánál, a mostani szoftveres nvdia beálitásokat nem muszáj törölnöm? gondolom ati jelenne meg helyette a tálcán..
mi az a nyák😀?
Nyomtatott áramkör.
32-ért van Msi, Asus, 33k-ért Sapphire.😀
mi az a nyák😀?