Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan kérdésem lenne hogy melyik a jobb videókártya(játékra)a NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB GDDR3 256bit PCI-E,vagy a Gigabyte Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 PCI-E?
bár ég és föld a hd7770 ehhez..
Persze... bár nem tudom mi okozza galibákat. a HKC-t kimérték 4-9V-ig minden kijött az 5v-os ágon csak 5V nem, de Codegen tápot még nem láttam. ott is áramingadozás?
vagy töredék részét se adja le annak ami rá van írva?
Én inkább az anyagot hiányolom belőle, mert elég könnyű táp a többihez képest + annyira márkás/minőségi dolgok sem lehetnek benne.
Persze... bár nem tudom mi okozza galibákat. a HKC-t kimérték 4-9V-ig minden kijött az 5v-os ágon csak 5V nem, de Codegen tápot még nem láttam. ott is áramingadozás?
mindjárt kiderül egy szuper márka 3-5 évig húzzák mindenféle hiba nélkül 😃
mikre nem döbben rá itt az ember 😆
Jó hát netezés mellett nem is megy tönkre, de nem tetszene neki pl egy bf3 menet hosszabb ideig.
mikre nem döbben rá itt az ember 😆
mindenképp kell új táp. Egyszerűn nem tudjuk úgy leírni mennyire nem ajánlott a codegen. De méginkább az a veszély hogy zsákbamacska lehet vinné 5 évig a géped lehet első rákötésnél oda lett a géped. És ezt nem lehet megjósolni épp ezért nem ajánlott a codegen.
Ez igy igaz.Killer Machine gépemben codegen táp van,1évet használtam,2éve eladtam a komlett gépet,mai napig megy.(kb 1 hónapja beszélte a fószerrel aki megvette,és azt mondta h azota ugy áll,nem költöttek rá semmit,csak win ujratelepités idönként.)Az pl jó kilett fogva,az birja sokáig,mivel már három éve megy.
Nekem még a nagyon régi gépemben is codegen táp van, de az 5 évig ment, bár most anyám használja és még mindig bírja. csak egyszer lett kitakarítva. de nem ajánlott amúgy az a márka.
mindenképp kell új táp. Egyszerűn nem tudjuk úgy leírni mennyire nem ajánlott a codegen. De méginkább az a veszély hogy zsákbamacska lehet vinné 5 évig a géped lehet első rákötésnél oda lett a géped. És ezt nem lehet megjósolni épp ezért nem ajánlott a codegen.
Ez igy igaz.Killer Machine gépemben codegen táp van,1évet használtam,2éve eladtam a komlett gépet,mai napig megy.(kb 1 hónapja beszélte a fószerrel aki megvette,és azt mondta h azota ugy áll,nem költöttek rá semmit,csak win ujratelepités idönként.)Az pl jó kilett fogva,az birja sokáig,mivel már három éve megy.
ennek tudatában te döntöd el mit akarsz csinálni. az itt jelenlevők 100% azt mondja h tápot mindenképp cseréld le az előbb említett egyik márkára.
ha van 10-15K-d akkor mindenképp cseréld rögtön, ha nincs akkor gyűjtögess, de a kövi fázis az legyen
ha annyira gáz mképpen egy uj tápra fogok gyüjteni..
Sapphire HD 6850 vs. MSI R6670 vs. MSI R7770. Melyiket érdemesebb megvenni? Vagy tudtok jobbat is ebben a 30 ezres árkategóriában?
a HD7770 a legjobb vétel
itt van MSI OC rendezvény magyarul 😃
CF=CrossFire két videokártyát használsz nvidiánál meg SLI-nek írják ha két videokártyát használsz. Tudtommal😃 Remélem jól írtam de majd a prok pontosítanak😃
Jó, de lehet több is, maximum 4, de igen abban a tesztbe 2-őt használtak.
Értem.😃 Tudtam én, hogy majd valaki kijavít😃 Én még négyet nem is láttam sehol😃 Jó tudni😃
CF=CrossFire két videokártyát használsz nvidiánál meg SLI-nek írják ha két videokártyát használsz. Tudtommal😃 Remélem jól írtam de majd a prok pontosítanak😃
Jó, de lehet több is, maximum 4, de igen abban a tesztbe 2-őt használtak.
Amugy nemtom ,de a hd7770 gyorsabb kártya mint a gtx550ti ? összehasonlitásokat nézegettem, és nem vagyok benne biztos..
sokkal gyorsabb
okés lehet hogy nem jol igazodtam ki.. ezt nézem amugy.. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=675&card2=647
számok nagyságát figyeltem, lehet hogy akkor nem mindennél számit...
diagrammot nézve mi az a cf😀? 2 féle versio van a 7770-böl😀?
Amugy nemtom ,de a hd7770 gyorsabb kártya mint a gtx550ti ? összehasonlitásokat nézegettem, és nem vagyok benne biztos..
[LINK]
nézd meg az előző oldalakat is!😀
Nem elég meggyőző?😃
sokkal gyorsabb
ha gond lenne szávszélességgel az hogyan hatott volna ki? lassabban dolgozott volna a kelleténél a kártya hehe? qvára nem értem én ezt..😀
Olyan mintha lenne egy Ferrari-d egy traktor kitaposta sáros földes út közepén. Esetünkben a Ferrari a kártya a földes út pedig a Pci-e slot. A Ferrari menne akár 300-al is de a földes úton nem tudsz 60 fölé menni vele. Most egy reptéri felszállópálya van a járgány alatt. 😀
Mostani gt440-em ide van kötve, nemtom jelent e valamit majd annál de azért beszurom, hátha ért itt valaki hozzá..
(Video Bus: PCIe v2.0 x16 (5,0 Gb/s) @ x16 (5,0 Gb/s))
ha gond lenne szávszélességgel az hogyan hatott volna ki? lassabban dolgozott volna a kelleténél a kártya hehe? qvára nem értem én ezt..😀
Olyan mintha lenne egy Ferrari-d egy traktor kitaposta sáros földes út közepén. Esetünkben a Ferrari a kártya a földes út pedig a Pci-e slot. A Ferrari menne akár 300-al is de a földes úton nem tudsz 60 fölé menni vele. Most egy reptéri felszállópálya van a járgány alatt. 😀
akkor jo lesz hozzá az alaplapom mképpen??
Jó lesz. Nálam pl 680 lesz egy 2.0-ás lapba és nem aggódok ilyenen. 😀 De akár 690-et is nyugodtan lehet 2.0-ás slot-ba tenni nem lesz gond a sávszélességgel. Per-pill nincs olyan VGA a piacon ami limites lehet 2.0-ás slotban.
amugy ajaj nemtom alaplapomon mintha nem lenne "PCI Express 3.0"
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p61-usb3-b3rev_11/specs/
belehet rakni??hd7770-t...
Itt korábban azt írták, hogy kisebb adatátviteli sebességed lesz de nyugodtan belerakhatod ja és hogy nem nagyon számít az az adatátviteli sebesség csökkenés
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p61-usb3-b3rev_11/specs/
belehet rakni??hd7770-t...
hd7770 meg olyan 3-4szer gyorsabb lenne mint a mostani, ahogy néztem..😀
hd7770-hez nem az i5-i7-es procik a legmegfelelöbbek? i3 is passzol hozzá rendesen amugy?
egy átlagos egykártyás rendszerhez i3-nál nem kell jobb.
értem😀
elvileg minden graf breálitást feltolhatok csutkára ugyis élvezhető lesz sok minden mai gamek közül??😀
attól függ milyen felbontáson játszol.
Full HD-n már lehet hogy ultra helyett high-on lesz jó.
1440*900 a max nálam, azt csak birná fullon?😀
Hát az a Full HD és HD Ready között van szóval szerintem abban bírná😀 de kezdjük ott, hogy nem hinném h mindenkinek alap az antialasing meg az anisotropic filtering na jó AF-et még megértem de az AA nekem nem éri meg azért, hogy ne legyenek recések az élek😃 túl sok fpsbe kerül szerintem
hd7770-hez nem az i5-i7-es procik a legmegfelelöbbek? i3 is passzol hozzá rendesen amugy?
értem😀
elvileg minden graf breálitást feltolhatok csutkára ugyis élvezhető lesz sok minden mai gamek közül??😀
1440*900 a max nálam, azt csak birná fullon?😀
értem😀
értem😀
Üdv. Hd6850 vagy hd7770? Vélemények.
én a HD7770-et ajánlom.
Olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, és nagyon hasonló teljesítményben.
nekem a mai legjobb ár/érték arányú kártya a 7770 uh kicsit elfogult vagyok de az ajánlanám. Neked végül is mind1 mind2 elviszi a CPU-d. inkább azt mondom amelyiket jobb árban találod és jobb gyártótól.
Asus 7770 1GB DDR5 GHz Edition -t találtam *** lapon, más valamiben mint a nem edition??😀
csak a GHz edition 1GHz-es magórajellel kerül forgalomba alapból.
De a normált is húzhatod addig.