Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pumuklee avatar
kerestem nem találtam mintha nem lenne olyan dll pedig http://www.dll-files.com/ itt kerestem iet sharedbase.dll és nincs pedig ilyen kell neki a crack után
Az eljárás belépési pontja (??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WaBV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll) erre a hiba uzenetre varjá gombot 😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
töltsd le a dll fájlt amit kér és másold be a játék könyvtárába...úgy majd fog működni
0
0
0
0
pumuklee avatar
nekem is tudna valaki egy müködi g3 craket kuldeni valaki ? higyétek el az elsö a guugle volt amin kerestem de attol még rosszab lett akor már nem dvd t kért hanem dll fájlokat de mindnél verzi számtol fuggetlenul :'(
0
0
0
0
thug85 avatar
Ezt akartam javasolni. Beírod, és elkezdesz sorban próbálkozni. Egyik biztosan lejön!
0
0
0
0
Ferrari avatar
beírod a googlebe h nfs shift crack és kitesz neked 100 milliót..... vagy azt h nfs shift crack torrent...
0
0
0
0
gigahertz avatar
Még mindig semmi...😕😞
0
0
0
0
thug85 avatar
Akkor várj vele egy kicsit. Lehet, hogy pillanatnyilag senki sem seedeli!
0
0
0
0
gigahertz avatar
Nem tölt a torrentem......:S:S
Nem tudnád e-mailben elküldeni magát a cracket.....
Köszii fontos lenne..
0
0
0
0
thug85 avatar
gigahertz írta:
Boccsi ma hülye vok....:S
De kéne egy NFS Shift crack..
Kösziiii

Küldök PÜ-ben egy torrent címet. Onnan le tudod tölteni.
0
0
0
0
gigahertz avatar
Boccsi ma hülye vok....:S
De kéne egy NFS Shift crack..
Kösziiii
0
0
0
0
thug85 avatar
gigahertz: Most kérdeztem, hogy milyen cracket kérsz! Ha 15-ször írod le ugyan azt akkor sem fog senki reagálni rá, ha nem tudnak segíteni! Elég egyszer leírni!
0
0
0
0
gigahertz avatar
ÖÖÖ boccsiii a dupla hozzászólásért
Am telepítési crack kell... NFS Shift
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
gigahertz írta:
Hello
Vki lécc küldjön el egy crack et erre az e-mail cimre: pepe006@citromail.hu
A baj az h nem tölt a torrentem semmit....
Előre is kösziii!!!!

Most ugyanazt írtad amit az előbb...Melyik játékhoz kell crack? Vagy mihez kell?
0
0
0
0
gigahertz avatar
Hello
Előre is kösziii!!!!
0
0
0
0
thug85 avatar
gigahertz írta:
Hello
Előre is kösziii!!!

Milyen cracket kérsz?
Ne írj dupla hozzászólást!
0
0
0
0
gigahertz avatar
Hello
Előre is kösziii!!!
0
0
0
0
gigahertz avatar
Hello
Előre is kösziii!!!!
0
0
0
0
utahl2 avatar
Semmit sem csinál , még a gép se dolgozik.
0
0
0
0
BiGame avatar
a játék nem indult, és mit írt ki, v semmit se csinált?
0
0
0
0
utahl2 avatar
HAli!
Nem tudjátok hogy miért van: Feltettem a war rockot fel is updatéztam eztuán el indult a game csak mikor kiléptel accountot csinálni s aztán vissza akko már nem indult.Újra is inditottam agépet de ugyanaz.
0
0
0
0
turbek10 avatar
Nekem nem megy a driving simulator 2009 errort ír ki valami ilyesmit : error during 3D initialisation shutting down .
valami ötlett ?
0
0
0
0
BiGame avatar
nah megoldottam, az volt a gondja, h nem a C-be telepítettem😆!
0
0
0
0
no avatar
Egyébként a Vampire : The Masquerade Bloodlines Nevű játékkal van most ez a bajom, ha valaki ismeri a játékot és meg tudja mondani Hol a fran*ba van az ini fájl ahol be tudnám állitani a grafiát , mert amin a gombokat lehet beállitani az megvan. SEGITSETEK KÖSZÍ
0
0
0
0
no avatar
roberto888 írta:
Hiányzik a ScriptLua.dll fájl! Telepítsd fel a Visual C++ 2008-at!
[url]http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en[/url]

2.Egyes játékoknál a monitor kirja hogy no support pedig mennie kéne. monitort cserélni sajna nem tudok mert jelenleg nincs másik. Jó lenne ha segitenétek. ty

A monitor frissítése frekvenciájával van a gond, eltér a játékétól, próbáld különböző frekvenciákon! Ha nem megy akk Kompatibilitásnál állítsd be hogy 640x480 képpontos felbontásban futtassa!

ezzel egy gond van, nem tom hol van az ini fájl 😞 vagy a config.
0
0
0
0
BiGame avatar
úgy látom fenn van, szal Repair-ra mentem, de semmi sem változott, rhadt komplikált 1 game, de az a röhely, h a Bin-mappában benne van!
0
0
0
0
roberto888 avatar
De most jó? Próbáltad a linkel? Tedd fel!
0
0
0
0
BiGame avatar
nos mondanám, h amien fájlokat kiírt, má ami hiányzik, benne van a játék mappájában, szal nemtom mit hiányol, nah újraraktam és gamecopyworld-on kipróbáltam a crack-eket, az 1-ikkel csak villant egyetm másikkal a Gf😆3D.dll fájlt hiányolta, szal kép problémája volt, és azzal a crack-el ami a game-hez volt azzal meg a core.dll-fájlal volt gondja!
0
0
0
0
roberto888 avatar
Hiányzik a ScriptLua.dll fájl! Telepítsd fel a Visual C++ 2008-at!
[url]http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en[/url]

2.Egyes játékoknál a monitor kirja hogy no support pedig mennie kéne. monitort cserélni sajna nem tudok mert jelenleg nincs másik. Jó lenne ha segitenétek. ty

A monitor frissítése frekvenciájával van a gond, eltér a játékétól, próbáld különböző frekvenciákon! Ha nem megy akk Kompatibilitásnál állítsd be hogy 640x480 képpontos felbontásban futtassa!
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
nemtom hogy ez ide tortozik e vagy nem,de az előbb leszedtem a Fahrenheit(Másnéven Indigo Prophecy)nevű gémet,és amikor elkezdené telepiteni kiirja hogy InstallShield Wizard has interrupted,mit tudk vele kezdeni?

kép:http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=982cfbdfbb3434f5f9ba05765b9db836
0
0
0
0
ceni98 avatar
szerintem a monitorral lesz a gond vagy pedig kicsúszott a monitor zsinorja de ezek csak tippek
0
0
0
0
no avatar
Nekem 2 Problémám is van

1. WMI Nem megy, nem is akarom hogy mennyen mert azt se tom mi az. megmongyátok hogy kell letörölni? ty

0
0
0
0
abaraj avatar
hy nekem az lenne a gondom hogy megvettem 1 gamet : Unreal tournament 3 és a gépem 34 % telepitésnél kiirja hogy szar a lemez de anyám munkalaptopára meg bátám gépére felteszi valaki tudna segiteni? :S
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
oké ! 😃

nah most az lenne a gondom hogy most vettem egy LCD monitort NEOVO F-417 és jobb gomb beálitások és ott maxra van téve a legnagyobb felbontáson van de szerintem nem a legjobb felbontáson van 😆 nem kell hozzá let?lteni egy montiros setupott véletlenül 😃 ?
0
0
0
0
BiGame avatar
mindenkinek ezt adja be😆!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
rá megyek a Gépem Adataira és ez a honlap jön el? : http://www.webidea.hu/ de ha más datlapjára megyek akkor is az a honlap cím jön el? 😆
Csinálod az újitásokat Gépigény 😃 ?
0
0
0
0
ReSeth avatar
hát... én azóta nemhuzok CRACKet netröl miota ez törtent velem 😃 ám lehet h az lesz a baj.. nekem ugy kezdödött h elgezdett szaggatni pár game.. aztán meg jött a sok szarság...
0
0
0
0
CUMMINS avatar
hát én az nfsu 2 uk verziónak a patchjével szpok ott írja ki. megpróbálom csökkentettbe
0
0
0
0
ReSeth avatar
ja és kihagytam , sajna nekem csak a win ujrarakás és a FORMAT Összes meghajtó hozta rendbe.. :S
0
0
0
0
ReSeth avatar
hát .. nekem is volt valami hasonló , emlékszem.. valami amikor indult a gép aztán kiirt valamit h köv. müvelet blablabla : nemtom mi.
es alatta OK , rámentem semmi , ugyaazt a ablakot dobta ki , csak CSÖKKENTETT MÓD-ban tuttam belépni .. de nagyon lassú volt akkor a gépem.. a TOTAL COMMANDER-ba 1percig tartott még belement.. de en NFS MW crackel szoptam nagyot .. mert szarakodott az egész gép töle , resetelgetett meg ilyeneket irkalt.... nemhuztal mostanában cracket vagy valamit ?? és valami hibát irt ki a fájl amikor elinditottad vagy megnyitottad??
0
0
0
0
CUMMINS avatar
A "0x00000000" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhet? el a következ? m?velet: read.
ez mit?l van? hogy lehet kijavítani?(win ujrarakása nélkül😀😉
segítsetek pls😞
0
0
0
0
Athesz avatar
misike133 írta:
Császtok tudom h nem ide tartozik de kipurcant a gépem ezzel azt értem h amikor el indítanám simán akkor lefagy semmit sem ad be :S ha valaki tudja hogy miért vagy hogy mit csináljak vele az Pls firkantson ide vmit 😃

Újratelepítés mindent megold! Lehet?leg a legújabb OP. rendszert rakd fel!
0
0
0
0
Ferrari avatar
hány éve volt utoljára ujrainstalálva a géped???
0
0
0
0
no avatar
Császtok tudom h nem ide tartozik de kipurcant a gépem ezzel azt értem h amikor el indítanám simán akkor lefagy semmit sem ad be :S ha valaki tudja hogy miért vagy hogy mit csináljak vele az Pls firkantson ide vmit 😃
0
0
0
0
BiGame avatar
nah gondom még mindig ugyanaz, lécci mosmá télleg rhadtul kipróbálnám, a G-Force-t, me egyszer?en nem indul el, nem csinál semmit!
0
0
0
0
ceni98 avatar
Core2 írta:
a játékot kell újratenni.
megvan mi a gond😃most lett videókari csere és új drivert kell frissíteni😃
0
0
0
0