kerestem nem találtam mintha nem lenne olyan dll pedig http://www.dll-files.com/ itt kerestem iet sharedbase.dll és nincs pedig ilyen kell neki a crack után
Az eljárás belépési pontja (??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WaBV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll) erre a hiba uzenetre varjá gombot 😆
nekem is tudna valaki egy müködi g3 craket kuldeni valaki ? higyétek el az elsö a guugle volt amin kerestem de attol még rosszab lett akor már nem dvd t kért hanem dll fájlokat de mindnél verzi számtol fuggetlenul :'(
gigahertz: Most kérdeztem, hogy milyen cracket kérsz! Ha 15-ször írod le ugyan azt akkor sem fog senki reagálni rá, ha nem tudnak segíteni! Elég egyszer leírni!
gigahertz írta:
Hello
Vki lécc küldjön el egy crack et erre az e-mail cimre: pepe006@citromail.hu
A baj az h nem tölt a torrentem semmit....
Előre is kösziii!!!!
Most ugyanazt írtad amit az előbb...Melyik játékhoz kell crack? Vagy mihez kell?
gigahertz írta:
Hello
Előre is kösziii!!!
HAli!
Nem tudjátok hogy miért van: Feltettem a war rockot fel is updatéztam eztuán el indult a game csak mikor kiléptel accountot csinálni s aztán vissza akko már nem indult.Újra is inditottam agépet de ugyanaz.
Egyébként a Vampire : The Masquerade Bloodlines Nevű játékkal van most ez a bajom, ha valaki ismeri a játékot és meg tudja mondani Hol a fran*ba van az ini fájl ahol be tudnám állitani a grafiát , mert amin a gombokat lehet beállitani az megvan. SEGITSETEK KÖSZÍ
roberto888 írta:
Hiányzik a ScriptLua.dll fájl! Telepítsd fel a Visual C++ 2008-at!
[url]http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en[/url]
2.Egyes játékoknál a monitor kirja hogy no support pedig mennie kéne. monitort cserélni sajna nem tudok mert jelenleg nincs másik. Jó lenne ha segitenétek. ty
A monitor frissítése frekvenciájával van a gond, eltér a játékétól, próbáld különböző frekvenciákon! Ha nem megy akk Kompatibilitásnál állítsd be hogy 640x480 képpontos felbontásban futtassa!
ezzel egy gond van, nem tom hol van az ini fájl 😞 vagy a config.
nos mondanám, h amien fájlokat kiírt, má ami hiányzik, benne van a játék mappájában, szal nemtom mit hiányol, nah újraraktam és gamecopyworld-on kipróbáltam a crack-eket, az 1-ikkel csak villant egyetm másikkal a Gf😆3D.dll fájlt hiányolta, szal kép problémája volt, és azzal a crack-el ami a game-hez volt azzal meg a core.dll-fájlal volt gondja!
[url]http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en[/url]
2.Egyes játékoknál a monitor kirja hogy no support pedig mennie kéne. monitort cserélni sajna nem tudok mert jelenleg nincs másik. Jó lenne ha segitenétek. ty
A monitor frissítése frekvenciájával van a gond, eltér a játékétól, próbáld különböző frekvenciákon! Ha nem megy akk Kompatibilitásnál állítsd be hogy 640x480 képpontos felbontásban futtassa!
nemtom hogy ez ide tortozik e vagy nem,de az előbb leszedtem a Fahrenheit(Másnéven Indigo Prophecy)nevű gémet,és amikor elkezdené telepiteni kiirja hogy InstallShield Wizard has interrupted,mit tudk vele kezdeni?
1. WMI Nem megy, nem is akarom hogy mennyen mert azt se tom mi az. megmongyátok hogy kell letörölni? ty
hy nekem az lenne a gondom hogy megvettem 1 gamet : Unreal tournament 3 és a gépem 34 % telepitésnél kiirja hogy szar a lemez de anyám munkalaptopára meg bátám gépére felteszi valaki tudna segiteni? :S
nah most az lenne a gondom hogy most vettem egy LCD monitort NEOVO F-417 és jobb gomb beálitások és ott maxra van téve a legnagyobb felbontáson van de szerintem nem a legjobb felbontáson van 😆 nem kell hozzá let?lteni egy montiros setupott véletlenül 😃 ?
rá megyek a Gépem Adataira és ez a honlap jön el? : http://www.webidea.hu/ de ha más datlapjára megyek akkor is az a honlap cím jön el? 😆
Csinálod az újitásokat Gépigény 😃 ?
hát... én azóta nemhuzok CRACKet netröl miota ez törtent velem 😃 ám lehet h az lesz a baj.. nekem ugy kezdödött h elgezdett szaggatni pár game.. aztán meg jött a sok szarság...
hát .. nekem is volt valami hasonló , emlékszem.. valami amikor indult a gép aztán kiirt valamit h köv. müvelet blablabla : nemtom mi.
es alatta OK , rámentem semmi , ugyaazt a ablakot dobta ki , csak CSÖKKENTETT MÓD-ban tuttam belépni .. de nagyon lassú volt akkor a gépem.. a TOTAL COMMANDER-ba 1percig tartott még belement.. de en NFS MW crackel szoptam nagyot .. mert szarakodott az egész gép töle , resetelgetett meg ilyeneket irkalt.... nemhuztal mostanában cracket vagy valamit ?? és valami hibát irt ki a fájl amikor elinditottad vagy megnyitottad??
A "0x00000000" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhet? el a következ? m?velet: read.
ez mit?l van? hogy lehet kijavítani?(win ujrarakása nélkül😀😉
segítsetek pls😞
misike133 írta:
Császtok tudom h nem ide tartozik de kipurcant a gépem ezzel azt értem h amikor el indítanám simán akkor lefagy semmit sem ad be :S ha valaki tudja hogy miért vagy hogy mit csináljak vele az Pls firkantson ide vmit 😃
Újratelepítés mindent megold! Lehet?leg a legújabb OP. rendszert rakd fel!
Császtok tudom h nem ide tartozik de kipurcant a gépem ezzel azt értem h amikor el indítanám simán akkor lefagy semmit sem ad be :S ha valaki tudja hogy miért vagy hogy mit csináljak vele az Pls firkantson ide vmit 😃
Az eljárás belépési pontja (??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WaBV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll) erre a hiba uzenetre varjá gombot 😆
Nem tudnád e-mailben elküldeni magát a cracket.....
Köszii fontos lenne..
Boccsi ma hülye vok....:S
De kéne egy NFS Shift crack..
Kösziiii
Küldök PÜ-ben egy torrent címet. Onnan le tudod tölteni.
De kéne egy NFS Shift crack..
Kösziiii
Am telepítési crack kell... NFS Shift
Hello
Előre is kösziii!!!!
Most ugyanazt írtad amit az előbb...Melyik játékhoz kell crack? Vagy mihez kell?
Előre is kösziii!!!!
Hello
Előre is kösziii!!!
Milyen cracket kérsz?
Ne írj dupla hozzászólást!
Előre is kösziii!!!
Előre is kösziii!!!!
Nem tudjátok hogy miért van: Feltettem a war rockot fel is updatéztam eztuán el indult a game csak mikor kiléptel accountot csinálni s aztán vissza akko már nem indult.Újra is inditottam agépet de ugyanaz.
valami ötlett ?
ezzel egy gond van, nem tom hol van az ini fájl 😞 vagy a config.
kép:http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=982cfbdfbb3434f5f9ba05765b9db836
1. WMI Nem megy, nem is akarom hogy mennyen mert azt se tom mi az. megmongyátok hogy kell letörölni? ty
nah most az lenne a gondom hogy most vettem egy LCD monitort NEOVO F-417 és jobb gomb beálitások és ott maxra van téve a legnagyobb felbontáson van de szerintem nem a legjobb felbontáson van 😆 nem kell hozzá let?lteni egy montiros setupott véletlenül 😃 ?
Csinálod az újitásokat Gépigény 😃 ?
es alatta OK , rámentem semmi , ugyaazt a ablakot dobta ki , csak CSÖKKENTETT MÓD-ban tuttam belépni .. de nagyon lassú volt akkor a gépem.. a TOTAL COMMANDER-ba 1percig tartott még belement.. de en NFS MW crackel szoptam nagyot .. mert szarakodott az egész gép töle , resetelgetett meg ilyeneket irkalt.... nemhuztal mostanában cracket vagy valamit ?? és valami hibát irt ki a fájl amikor elinditottad vagy megnyitottad??
ez mit?l van? hogy lehet kijavítani?(win ujrarakása nélkül😀😉
segítsetek pls😞
Újratelepítés mindent megold! Lehet?leg a legújabb OP. rendszert rakd fel!
a játékot kell újratenni.