Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Devis avatar
kinevetteti magát az ms... már megint, lassan kezdek hozzászokni 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
sőt, minden okostelefonon elfut 😃 Ahogy a fruit ninja is.
0
0
0
0
Devis avatar
Angry Birds
Angry Birds Space

ééédes istenem, tipikus steve ballmer..😃😃 chrome-ba lelehet ezeket tölteni
0
0
0
0
ricshard004 avatar
Csak Casual szutykok lesznek rá,azok meg szerintem senkit nem hatnak meg.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ha forza motorsport lett volna talán még meg is érte volna ezért felrakni, persze szigorúan csak másodlagosnak 😂
0
0
0
0
Szykla avatar
[LINK]

Megvannak a Windows 8 első Xbox játékai

Megvannak a Windows 8 első játékaiMegvannak a Windows 8 első játékai

Október 26-tól nem kevesebb, mint 40 Xbox játék lesz elérhető Windows 8 alá. Természetesen ne az MS legfontosabb exkluzív címeire tessék gondolni, hanem inkább az XBLA kínálatára. A Microsoft Studios összesen 29 címmel (némelyik Win 8 exkluzív) szerepel a listán, de vannak itt játékok a Rovio és a Halfbrick csapataitól is.

Alant láthatjátok tehát a Win 8 alá érkező játékok első hullámát, amelyek az előtelepített Windows 8 Xbox Games alkalmazáson keresztül lesznek elérhetőek, de megtaláljuk őket a Windows 8 Store-ban is.

4 Elements II Special Edition
A World of Keflings
Adera: Episode 1
Adera: Episode 2
Adera: Episode 3
Angry Birds
Angry Birds Space
Big Buck Hunter Pro
BlazBlue Calamity Trigger
Collateral Damage
Crash Course GO
Cut the Rope
Disney Fairies
Dragon’s Lair
Field & Stream Fishing
Fruit Ninja
Gravity Guy
Gunstringer: Dead Man Running
Hydro Thunder Hurricane
IloMilo
iStunt 2
Jetpack Joyride
Kinectimals Unleashed
Microsoft Mahjong
Microsoft Minesweeper
Microsoft Solitaire Collection
Monster Island
PAC-MAN Championship Edition DX
Pinball FX 2
Reckless Racing Ultimate
Rocket Riot 3D
Shark Dash
Shuffle Party
Skulls of the Shogun
Taptiles
Team Crossword
The Harvest HD
Toy Soldiers Cold War
Wordament
Zombies!!!
0
0
0
0
molfer98 avatar
Ezt hogy tudnám megcsinálni? kell bluetooth a gépbe?
0
0
0
0
molfer98 avatar
És akkor mi a külömbség??
0
0
0
0
Sanchez avatar
Enterprise ugyanúgy RTM mivel eladásra szánt verzió... RTM nem egy "nevet" takar.
0
0
0
0
molfer98 avatar
ÉS az baj ha az enterprise van fent?
0
0
0
0
molfer98 avatar
melyiket érdemes leszedni? RTM vagy enterpise?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gatya123 írta:
Jól végzi a dolgát a Win 8-ban a Defender? Nod 32-t használtam, win 7 alatt nemis volt vele gond, de a nyolcast nagyon belassítja bekapcsoláskor

Ja nagyon jó a windows defender ha lehúzod az internet kábelt és beragasztod az összes usb portot. Szóval érdemes valami mást keríteni. A nodot is felejtsd el rengetegen szidják jó okkal. Vannak sokkal jobb ingyenes alternatívák is. Érdemes a trustport antivirust meglesni. Most egy regisztrációval vagy 150 napig ingyen használhatod.
0
0
0
0
gatya123 avatar
Jól végzi a dolgát a Win 8-ban a Defender? Nod 32-t használtam, win 7 alatt nemis volt vele gond, de a nyolcast nagyon belassítja bekapcsoláskor
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nagy a különbség a kb 2-3 hete kiszivárgott verzió és a most kijött 90 napos rtm közt?
0
0
0
0
DonnieD avatar
Badboylol

Nekem eddig az összes játék elindult, ami az XP-n és/vagy 7-esen. Az RTM előtti változatok nem voltak a legjobbak, nekem fagyasztotta is a rendszert pl. a flash, chrome. De az RTM már normálisan működik azt is használom éles rendszerként.

Jó, nekem se áll kézre a metro felület, de megszokható, hisz van asztal funkció is. Meg az sem elhanyagolható, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb a rendszer (telepítés, elindulás, futtatás), mint az elődje.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Játékok mennek rajta?? 😀
0
0
0
0
Manyik75 avatar
http://hoc.hu/Szoftver/Vegyes-kepet-mutat-a-jatekok-alatt-a-Windows-8.html
0
0
0
0
gatya123 avatar
ProMaXuS: jó kis progi, kösz
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Akinek hiányoznának a minialkalmazások vagy egyéb,ezzel a progival meg lehet csinálni hogy legyen minialk. W8T a progi neve.
Innen lehet letölteni: http://kewix.ucoz.hu/index/w8t/0-58
0
0
0
0
Sanchez avatar
Direkt írtam elvíleget.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sanchez írta:
A minialkalmazást azért szedték ki mert elvíleg azon keresztül tudtak behatolni a gépedbe, szóval biztonsági rés volt.

Látom te is elhitted 😃

A csempés felület miatt kivették, és így próbálták "nem szemétségnek" feltüntetni a dolgot. Érdekes hogy pont most lett ez kitalálva, és 2006 óta eddig nem...
0
0
0
0
Sanchez avatar
A minialkalmazást azért szedték ki mert elvíleg azon keresztül tudtak behatolni a gépedbe, szóval biztonsági rés volt.
0
0
0
0
gatya123 avatar
az aero meg a minialkalmazások már totál kivannak szedve mindböl?
0
0
0
0
niteforce avatar
Badboylol írta:
Hali!
Napokban vettem észre h már van win8 és nem beta, müxik rendesen?? win7et le tolhatom már a gépemről??? 😀

win8-hoz képest rendesen működik.
Először tedd fel másodlagos OS-nek vagy virtuálisra, és nézd meg hogy tetszik-e, tudod e jól kezelni. Ha igen akkor felválthatod a win7-et vele.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Napokban vettem észre h már van win8 és nem beta, müxik rendesen?? win7et le tolhatom már a gépemről??? 😀
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok! VMware Workstationra raktam fel a Win8-at,amit 90 napig lehet használni. Az lenne a gondom,hogy nem tudok felmenni az Internetre rajta,mert azt írja nincs érvényes IP cím. Egyébként a többi virtuálisomon megy az internet.
A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
niteforce avatar
WackoSheep írta:
néha olyan húzásokat csinálnak hogy az ember nem érti hogy lehetnek az info ipar nagyjai!

ha így folytatják nem is lesznek azok 😃 Ha a további windowsok is ilyenek lesznek, és pénzem is engedi, sztem én is inkább majd az apple felé kezdek kacsintgatni 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én tegnap felraktam a Win8 at de töröltem mert nem gyorsabb mint a Win 7 😞
0
0
0
0
Devis avatar
amíg bill bácsi ott volt jó volt. 😀 win7 nem tom h sikerült ilyenre .D
0
0
0
0
niteforce avatar
WackoSheep írta:
Am. nem rossz a Windows 8 hozzá lehet szokni de majd kiderül mit mond a statisztika a karácsonyi szezon után 😃 De egyébként szerintem is bukni fognak vele de azt kétlem hogy vissza állnának!

Ha más nem, majd talán az eladási statisztikák érdekelni fogják a microsoftot.
Elvégre nem a felhasználók elégedettsége, hanem a pénz számít. Csak lehet oda már nem jutottak el, hogy a kettő szorosan összefügg
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
Hát működni működik a xonar kari de az audio center program nem indul el.
Hát ez baj lenne. Nekem a füles miatt (is) folyamatosan meg van nyitva.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát működni működik a xonar kari de az audio center program nem indul el.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Sanchez írta:
Ezzel nem arra akartam célozni, hogy nem működik. 😃 Szerintem működni fog, a driverek 90%-a működik.
Kicsit utánanéztem. A xonar tulajdonosok eléggé panaszkodnak, hogy nem működik.
Inkább várok vele az új gépig. (8giga ramnál úgyis újra kell telepítenem)
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ezzel nem arra akartam célozni, hogy nem működik. 😃 Szerintem működni fog, a driverek 90%-a működik.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Na akkor még várhatok ezzel a win8-al. Hang nélkül nem sok mindenre mennék.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Teljesen mindegy mivel a fejlesztőknél már kinnt van a Windows 8, a végleges megjelenésig meg úgyis csinálnak drivert W8-hoz...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Win8-ra vajon jók a win7-es hangkártya driverek?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Most örülnék, ha meglenne eredetibe Windows 7, pár ezer forintért lehet frissíteni a 8-ra. 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
Sanchez írta:
Windows 8-al semmi gond, nekem nagyon tetszik. Főleg az új store rendszer. Nagyon várom már, hogy a boltok polcaira kerüljenek. Lehet ez lesz az első rendszer amelyet megveszek. 17-18-ért egy Pro verzió nem olyan vészes mint a 80 ezres Win7 ultimate.

Jól tudja a microsoft hogy nem kérhet annyit mint a win7-ért, különben tényleg nem veszi meg senki 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Windows 8-al semmi gond, nekem nagyon tetszik. Főleg az új store rendszer. Nagyon várom már, hogy a boltok polcaira kerüljenek. Lehet ez lesz az első rendszer amelyet megveszek. 17-18-ért egy Pro verzió nem olyan vészes mint a 80 ezres Win7 ultimate.
0
0
0
0
niteforce avatar
PlyingVermin írta:
Rendben ! Igazad van ebben is ! Am meg sokan a kis szaros világukban meg Magyarországban gondolkodnak ! Nem azt mondom hogy külföldön tetszik a rendszer az embereknek de külföldön sokkkal többen hasznalnak mobil eszközöket és ott bejöhet nekik a dolog!

Megfogtad a lényeget! Senkinek nem tetszik! A mobil eszközök meg nem fogják fedezni azt a veszteséget, amit a microsoft idézett elő azzal, hogy PC-re nem kell senkinek a win8. Külföldön a legnépszerűbb az iPad, utána az Androidos gépek, és nem fogja a microsoft 2 nap alatt megtízszerezni a csodás win8 tabletekkel a tablet eladásokat, és átvenni a vezető szerepet.
0
0
0
0
PlyingVermin avatar
Rendben ! Igazad van ebben is ! Am meg sokan a kis szaros világukban meg Magyarországban gondolkodnak ! Nem azt mondom hogy külföldön tetszik a rendszer az embereknek de külföldön sokkkal többen hasznalnak mobil eszközöket és ott bejöhet nekik a dolog!
0
0
0
0
niteforce avatar
Miért, az okos döntés volt a mindenható microsoft tervezőktől, hogy ezt tegyék egy OS-el?
Lehet akármilyen okos a microsoft embere, ha a felhasználóknak nem tetszik a rendszer.
0
0
0
0
PlyingVermin avatar
Ez mind szép és jó és így is van de azért mi ne akarjunk okosabbak lenni a Microsoft embereinél mert sehol nem vagyunk hozzájuk képes bár egyesek azt hiszik!
0
0
0
0
niteforce avatar
Csak az a baj, hogy egyik számítástechnikai cég sem magának fejleszt, hanem egy adott célközönségnek. Egy Microsoft által kiadott, windows nevű OS pedig talán a legszélesebb közönségnek készült. A közönségnek nem tetszik, tehát a rendszer nem jó. Egy jó tervező felméri az igényeket, és az alapján tervez olyat, ami azoknak az igényeknek megfelel. Nem kitalál valamit, és ráerőlteti az emberekre, mert azok nem fogják jó szemmel fogadni, és nem veszik meg!

A PC-ről még annyit, hogy vegyél rá egy programozót, vegyél rá egy tervezőt, vegyél rá egy grafikust, vegyél rá egy producert, vegyél rá bárkit, hogy mindazt amit eddig PC-vel csinált, tegye meg tablettel. nem fogja tudni! A tablet még közel nem tudja azt mint egy PC. És amíg nem lesz sokkal olcsóbb, és sokkal jobb a tablet a PC-nél, addig a PC él!
0
0
0
0
PlyingVermin avatar
De azt is megfigyeltem hogy kész tényeket még nem állítottál csak mást ítélgetsz meg és sértegetsz ! Tehát az aki itt buta az te vagy! Bár nem érzem hogy ezzel kellenem foglalkoznom mert aki még nem állt velem szemben az nem mondjon véleményt!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció