Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gytomi avatar
Sziasztok! Van 100k-m egy telefonra(akár használt is) Melyik éri meg a legjobban, illetve ti melyiket vennétek?
0
0
0
0
no avatar
Hát ez van, nem hiszem, hogy annyira nagy probléma lenne az a 3-4 másodperc max. Lehet, hogy gyorsabb app indításkor, én csak azt mondom hogy az android sem elvetni való ötlet.
0
0
0
0
niteforce avatar
Nem a játékban számít, hanem az, hogy pl amikor elindítasz egy app-et, akkor iphone-on rögtön megjelenik, androidon még gondolkodik egy csomót, meg fekete a kép.
ios-re meg szívesebben veszed meg valahogy a cuccokat, arra nem sajnálod. Tudom a különbséget mert androidos telefonom van (LG Optimus L5 II) meg egy iPod touch 4-g mellé. Hardverben a telefon erősebb, de sokkal jobban szeretem az ipodot használni. Ha netezni akarok akkor inkább osztok netet a telefonról és használom az ipodról.
0
0
0
0
no avatar
Abban egyetértek, hogy az iOS stabilabb, mert eléggé zárt software, de azért nem kell az android telókat se lenézni. Általában csak azért laggolnak azok is mert egy pár ember megrakja minden hülyeséggel amit egyszer használ, és akkor persze a háttérbe szórakoznak. Az én telómban 1 magos 1Ghz-es Cortex van, MT6575-ös hardware-el, és hiába irja azt pl az Asphalt 8-nál hogy inkompatibilis a telóval, minimális grafikán simán elfut, és nem ez az egyetlen játék, szóval ezek sem olyan rosszak ahogy te gondolod.
iOS biztonságosabb, de drágább minden téren(azért kerül ki minden előbb iOS-re mert ott több pénzt csinálhatnak általában), és nincs lehetőség testre szabásra, nem érezheted azt, hogy ez igen is az én telefonom, az Android pedig nyílt soft rengeteg mindent lehet csinálni vele, el is ronthatod, de lényegében azt csinálsz vele amit akarsz, ezért instabilabb. Ha átlag felhasználó vagy akkor iPhone, de ha szeretsz "szórakozni" a telefonnal akkor Android. Mindkettő jó.
0
0
0
0
niteforce avatar
Norbi777: Nem elhamarkodott, hanem egyértelmű 😀
Androidos telefon sose lesz olyan jó mint egy iPhone. Egyszerűen nem tudják úgy megcsinálni. 2 féle módon adják el az androidos telefont. Vagy olcsó, vagy kap egy nagy kijelzőt meg 4 magos processzort, ami jól hangzik, de semmit nem ér. Egy 1 magos iPhone 4 sokkal gyorsabb és gördülékenyebb mint mondjuk akár egy erősebb 2 magos androidos. És most nem arról beszélek hogy a grafikai tesztelő alkalmazásban melyik kap több pontot, mert annak a valós használathoz sok köze nincsen. Gyorsabban jönnek be az alkalmazások, nem gondolkodik feleslegesen, nem lassul le. Ha az androidos telefonomat 1 hétig nem kapcsolom ki meg be, akkor összevissza csinál mindent, lassú, volt hogy az ipod touch 4g-met 1 hónapig nem kapcsoltam ki, mégis ugyanolyan gyors volt mint amilyen szokott.
0
0
0
0
flormate avatar
szerintetek mennyire jó az alcatel one touch idol ultra?????
0
0
0
0
Szudzsa avatar
androidosból a samsung galaxy s3-at és a sony xperia sp-t néztem ki.. vélemény, esetleg más teló vagy valami?
0
0
0
0
no avatar
Ez egy kicsit elhamarkodott válasz.
0
0
0
0
niteforce avatar
csak iphone-t ha jót akarsz
0
0
0
0
Szudzsa avatar
Milyen telót éredemesebb venni, IOS-ost (iPhone) vagy Androidosat???
0
0
0
0
sunny474 avatar
Aha,azt vágom h LTE verziónál gyorsabb a net.Az érdekelne h pl más fajta procijuk van,bár tesztekben nem igazán láttam nagy különbséget.
0
0
0
0
19ati93 avatar
LTE = Nagyobb internet sebesség,T-s hálózaton és Pesten szépen működik 😆
0
0
0
0
sunny474 avatar
Sziasztok!Most tervezek új telefont venni.Galaxy S4-re gondoltam.Ugye 2 verzió van:i9500 és i9505 LTE.Melyiket érdemesebb megvenni?Árban kb ugyanaz.Vagy van esetleg olyan mobil ami ilyen árban jobb most a piacon?
0
0
0
0
DonTuros avatar
Édes Istenem, jól megy neked 😃 amúgy megnézegettem a telefonokat Vasárnap, aztán hát kipróbáltam a S4-est s megvagyok vele elégedve 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én nagyon hamar ráunok. De így legalább max pár ezer ft veszteséggel tovább adom. De most már csak kínai telefonokat veszek rendeltem kapásból 3 mat is. 😆
0
0
0
0
DonTuros avatar
jó neked, én nem igen szeretném váltogatni 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát nekem még az android személyre szabhatósága se elég így a telefonokat is általában pár havonta cserélem.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Oké, értem én, de holnap elképzelhetően kipróbálhatom a termékeket, aztán ennyi 😀 majd mesélek melyikek jöttek be, s segítsetek a döntésben, jó.?😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Akkor is lassul ha csak használod, mert nincs megcsinálva, na meg 1000 féle telefonra ugyanaz kerül.
Nekem nem hiányozna ez a sok lehetőség ami a változtatást illeti, nekem pont az a jó, ha valami úgy jó, szép, és használható, ahogy van, de ez csak az én véleményem, Erzsike dönt róla.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Szevaa Kmisi99.! 😀azon gondolkodtam, hogy az csak egy ilyen.. hmm, nah, egy ilyen divateszköz..😕 nagyon tetszettek ezek a funkciók az andoridban 😀 Értem Misi, s azon gondolkoztam, hogy egy olyan telefont szeretnék ami egy ideig, min. 2évig jó lesz számomra. nah, neked sikerült, szerencsédre 😃 talán holnap én is kipróbálhatom a T-mobileban 😕
De sztem nem fogom annyira megnyúzni, hogy lassúlni fogna, vagy akadozna 😀
Tirexi is S4-et vett..:
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az iphone tényleg jó viszont én azért nem venném meg mert hót unalom. Szóval az arra van, hogy használd azzal nem lehet szórakozni, hogy csomó kinézetet variálgatsz launchereket minden szart átalakítasz ikonokat stb nekem ez hiányozna. Az direkt arra van, hogy bekapcsolod aztán használod ahogy van. Én drága androidos telót nem vennék kezdem azt érezni hogy szar az összes legalábbis azért az árért amit elkérnek érte. Mindig jönnek az egyre druvább hardverek mégis ugyan úgy szaggat mint évekkel ezelőtt. Egyszerűen szarnak az optimalizálásra. A telenornál pár napja pontosan egymás mellett megtapogattam az S3 mat és az S4 et hát semmi különbség nem volt az s4-et is ugyan úgy meg lehet akasztani mint az s3 mat. Na meg idő után be is fognak lassulni. De a htc one valamennyire kiemelkedik és annyira nem is nagy vagyon a többihez képest. De én azt mondom androidod újonnan csak 100k alatt.
Nemrég jött ki a vodafon smart mini telefon úgy ahogy van kb 16 000 mégis olyan sebességet produkál mint annó a Galaxy S3 mam mikor már 2-3 hónapos rendszer volt rajta.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Szia niteforce.! Nem is tudom 😀 Nagyon tetszik, meg minden, de még sohasem próbáltam ki, csak a szomszédomnak az van 😀 de inkább az S4-esre hajtok őszintén 😀
Szia Davezorrr.! azt is néztem, 130. körül van 😀 De igazából ezeket néztem: -Nokia Lumia 920,HTC One, Sony Xperia Z-SP-L, Samung Galaxy S4-Note II, iPhone 5 😀 kinek mi a véleménye ezekről.? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ErzsikeTurika: Iphone4S vagy 5, de lehet hogy érdemes megvárni az 5S-t. Ennyi pénzért én mindenképpen csak iPhone-t vennék, annál gyorsabb, minőségibb, megbízhatóbb működésű nincs.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Sztem HTC one.Eléggé premium cucc.Ha lenne rá annyi zsetonom akkor azt venném.
0
0
0
0
DonTuros avatar
HTC-Sony-Samsung-Nokia telefon lehetne, s 190.000Ft-ig [részletfizetésben]. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
3 col alatt csak 2-3 telefon van. és 4 col alatt már nem is isgazán kapsz elég erős telefont mert ma már minden erősebb telefon minimum 4 colos vagy több. Egy nagyon körülbelüli árat mondj mert androidos telót 15 000-150 000ft ig kapsz így nemigazán lehet jót mondani.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok.! 😀 Sztetek milyen telefont érdemes vennem.? Árat még nem tudok [akár részletre is 0%-os], többféle játékra szeretném használni, sok-szép videókészítésére és fényképek készítésére, valamint tárolására, legyen egy 3"-os kijelzője minimum, min. 3G-s, WP8-iOS-Android ezek közül bármelyik jöhet.😀 T-mobile-s. Előre is köszönöm a segítséget, s minnél többet írjatok, amit érdemes megvenni, s véleményeiteket is szívesen várom 😀 További Szép Napot.! 😀
0
0
0
0
52utas avatar
Melyen telefot vegyek most
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Sziasztok!

Jelenleg van egy ZTE GRAND X IN telóm, és arra lennék kíváncsi, hogy újabb android mikor lesz rá? Vagy ha van, akkor honnan lehet leszedni?
0
0
0
0
Krristof avatar
Aki gyors és nagy képernyős telót akar venni "ólcsón" annak ajánlom az aTAB5 phonet. De Csak annak aki vállalja a kockázatot hogy kifog egy hibásat és viheti vissza hogy cseréljék le. 40000Ft 5" kijelző Dual 1,5ghz proci 8 mpg kamera. Előlapi kamera. Kell ennél több 40.000ft-ért? Ráadásul nem akad SEMMI rajta!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Gerdzso írta:
Szerintetek melyiket éri meg? Mind3 csere lenne egy BlackBerry 9360-asért.

Nokia Lumia 720
SonyEricsson Xperia Arc S
Alcatel OT-995

SonyEricsson Xperia Arc S nem ajánlom...haveromnak ICS-l van de akad rajta elég rendesen (GB-vel mutatta azzal jobb volt am. szép telefon) én lumia 720-t választanám.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Szerintetek melyiket éri meg? Mind3 csere lenne egy BlackBerry 9360-asért.

Nokia Lumia 720
SonyEricsson Xperia Arc S
Alcatel OT-995
0
0
0
0
thug85 avatar
Davezorrr írta:
igen a p-ben van egy sárguló mezei tft lassú ics-l vagy talán jb-vel már ? az Advance meg samu.A P-ben max az alu házat tudom felhozni pozitívan.

Nálunk van 2 Xperia P egyik már 1 éve, és nem sárgulnak. Nem tudom, ezt honnan vetted de a P nem sárgul. Amióta megvan MA fórumon folyamatosan jelen vagyok és senki sem számolt be ilyenről. Az S-nek volt ilyen jellegű gondja még az elején, de már az is rendben van. A lassúsággal sem tudok egyet érteni, de biztosan úgy van ahogy állítod.😜 A P igenis egy jól sikerült cucc, nagyon igényes anyaghasználattal és összeszereléssel. Nem véletlenül vettem az asszonynak is ilyet. Bár én most lecseréltem az enyémet, de nem azért mert bármi bajom lett volna vele, csak egyszerűen szerelmes lettem a Z-be.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
S4-et gondolom ne ajánljam senkinek.
😜
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936297_590885614277723_1949759625_n.jpg
0
0
0
0
R0x0r avatar
Bocsi hogy ide irok, de van valakinek elado hasznalt t mobilos lumia 620-a pesten vagy kornyeken 35-40korul? szerelmem lett az a telefon, a ZTE-m mar eladtam, kezdem unni az e71et 😆
0
0
0
0
gabee97 avatar
Minden telefonnak az első szériájában van valami gyári gyíkja,és amúgyis ha van egy karcos kopott kijelződ és besárgul kapsz egy újat gariba,hát nem jó dolog? 😃.Na mind1 arra akartam kilyukadni hogy olyan paraméterekkel mint az s3 mini kapni 10-15 ezer forinttal is olcsóbban telefont.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
igen a p-ben van egy sárguló mezei tft lassú ics-l vagy talán jb-vel már ? az Advance meg samu.A P-ben max az alu házat tudom felhozni pozitívan.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Az S3 mini pont annyit tud mint egy advance,vagy egy Xperia P nem? 😀 Advance-t 58-ért kapni,Xperia P-t 60-ért.Az S3 Mini csak egy túlárazott lebutított S3.Tudod néha le kell venni a Samsung szemüveget és átlátni a dolgokon.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
miért minek kéne lennie egy am. 215eur készülékben ? más gyártó ugyan azt a hw-t kínálja - az amoled kijelző és kevesebb mint 1gb rammal.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Samsungot szeretem de azért ami szar az szar valljuk be,nézd csak meg 70 ezer forintért az s3 miniben lévő procit 2 magos 1024 Mhz,ez biztos méltó egy 70 ezres készülékhez??KB. annyit tud mint egy Xperia J amit 40 ezerért bárhol kapok.Ráadásul még HD kijelzője sincs..
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Jól van..te is csaj hypelod a htc-t és szarozod a samut
0
0
0
0
gabee97 avatar
Davezorrr írta:
70k-ért már lehet S3 minit venni ami sztem tök jó teló

"tök jó teló" 50 ezerért esetleg.Túl van árazva csak a neve miatt..
0
0
0
0
Davezorrr avatar
70k-ért már lehet S3 minit venni ami sztem tök jó teló
0
0
0
0
gabee97 avatar
nlacka13 írta:
Mien telefont vegyek???
Max 70k FT 😞

Ha használtan is jó akkor 70 k-ért van már HTC One X is de a One S se rossz választás esetleg.
Flyaway2:Inkább Ace 2 jobb választás.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Galaxy Mini2-ről mi a véleményetek?
0
0
0
0
no avatar
nlacka13 írta:
Mien telefont vegyek???
Max 70k FT 😞

Galaxy S Advance, Galaxy Ace 2, Galaxy Xcover, Lumia 520, Optimus L9, Xperia Sola
Sztem ezek jók.
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Mien telefont vegyek???
Max 70k FT 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
LG Optimus L5 II-ről mi a véleményetek?
0
0
0
0
JD9510R avatar
ToTu írta:
JD9510R írta:
Köszi, ezek közül ami tetszik, az a Sony Xperia J.
Közbe találtam egy olyat, hogy: ZTE Grand X IN Eről vélemények?

grand x in em van teljesen meg vagyok elégedve vele de ha sokat akarsz fénképezni felejsd el mert BORZALMAS a kamerája hardvere nagyon NAGYON NAGYON erös és a képernyö érzékelés meg szokható de máskép kel bánni vele mint a többivel 😃 és mivel nem arm alapu processzor van benne igy csak az androidos programok 80% a fut el rajta játékokból meg olyan 65-70%-a birja az x86 ot

Akkor már lemondhatok róla, mert legtöbbet fényképezek, meg videózok, azért köszi. 😀 Marad a Sony Xperia J
0
0
0
0
hell12324 avatar
Nokia N9 vagy Sony Xperia U?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció