Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ios-re meg szívesebben veszed meg valahogy a cuccokat, arra nem sajnálod. Tudom a különbséget mert androidos telefonom van (LG Optimus L5 II) meg egy iPod touch 4-g mellé. Hardverben a telefon erősebb, de sokkal jobban szeretem az ipodot használni. Ha netezni akarok akkor inkább osztok netet a telefonról és használom az ipodról.
iOS biztonságosabb, de drágább minden téren(azért kerül ki minden előbb iOS-re mert ott több pénzt csinálhatnak általában), és nincs lehetőség testre szabásra, nem érezheted azt, hogy ez igen is az én telefonom, az Android pedig nyílt soft rengeteg mindent lehet csinálni vele, el is ronthatod, de lényegében azt csinálsz vele amit akarsz, ezért instabilabb. Ha átlag felhasználó vagy akkor iPhone, de ha szeretsz "szórakozni" a telefonnal akkor Android. Mindkettő jó.
Androidos telefon sose lesz olyan jó mint egy iPhone. Egyszerűen nem tudják úgy megcsinálni. 2 féle módon adják el az androidos telefont. Vagy olcsó, vagy kap egy nagy kijelzőt meg 4 magos processzort, ami jól hangzik, de semmit nem ér. Egy 1 magos iPhone 4 sokkal gyorsabb és gördülékenyebb mint mondjuk akár egy erősebb 2 magos androidos. És most nem arról beszélek hogy a grafikai tesztelő alkalmazásban melyik kap több pontot, mert annak a valós használathoz sok köze nincsen. Gyorsabban jönnek be az alkalmazások, nem gondolkodik feleslegesen, nem lassul le. Ha az androidos telefonomat 1 hétig nem kapcsolom ki meg be, akkor összevissza csinál mindent, lassú, volt hogy az ipod touch 4g-met 1 hónapig nem kapcsoltam ki, mégis ugyanolyan gyors volt mint amilyen szokott.
Nekem nem hiányozna ez a sok lehetőség ami a változtatást illeti, nekem pont az a jó, ha valami úgy jó, szép, és használható, ahogy van, de ez csak az én véleményem, Erzsike dönt róla.
De sztem nem fogom annyira megnyúzni, hogy lassúlni fogna, vagy akadozna 😀
Tirexi is S4-et vett..:
Nemrég jött ki a vodafon smart mini telefon úgy ahogy van kb 16 000 mégis olyan sebességet produkál mint annó a Galaxy S3 mam mikor már 2-3 hónapos rendszer volt rajta.
Szia Davezorrr.! azt is néztem, 130. körül van 😀 De igazából ezeket néztem: -Nokia Lumia 920,HTC One, Sony Xperia Z-SP-L, Samung Galaxy S4-Note II, iPhone 5 😀 kinek mi a véleménye ezekről.? 😀
Jelenleg van egy ZTE GRAND X IN telóm, és arra lennék kíváncsi, hogy újabb android mikor lesz rá? Vagy ha van, akkor honnan lehet leszedni?
Szerintetek melyiket éri meg? Mind3 csere lenne egy BlackBerry 9360-asért.
Nokia Lumia 720
SonyEricsson Xperia Arc S
Alcatel OT-995
SonyEricsson Xperia Arc S nem ajánlom...haveromnak ICS-l van de akad rajta elég rendesen (GB-vel mutatta azzal jobb volt am. szép telefon) én lumia 720-t választanám.
Nokia Lumia 720
SonyEricsson Xperia Arc S
Alcatel OT-995
igen a p-ben van egy sárguló mezei tft lassú ics-l vagy talán jb-vel már ? az Advance meg samu.A P-ben max az alu házat tudom felhozni pozitívan.
Nálunk van 2 Xperia P egyik már 1 éve, és nem sárgulnak. Nem tudom, ezt honnan vetted de a P nem sárgul. Amióta megvan MA fórumon folyamatosan jelen vagyok és senki sem számolt be ilyenről. Az S-nek volt ilyen jellegű gondja még az elején, de már az is rendben van. A lassúsággal sem tudok egyet érteni, de biztosan úgy van ahogy állítod.😜 A P igenis egy jól sikerült cucc, nagyon igényes anyaghasználattal és összeszereléssel. Nem véletlenül vettem az asszonynak is ilyet. Bár én most lecseréltem az enyémet, de nem azért mert bármi bajom lett volna vele, csak egyszerűen szerelmes lettem a Z-be.
😜
70k-ért már lehet S3 minit venni ami sztem tök jó teló
"tök jó teló" 50 ezerért esetleg.Túl van árazva csak a neve miatt..
Mien telefont vegyek???
Max 70k FT 😞
Ha használtan is jó akkor 70 k-ért van már HTC One X is de a One S se rossz választás esetleg.
Flyaway2:Inkább Ace 2 jobb választás.
Mien telefont vegyek???
Max 70k FT 😞
Galaxy S Advance, Galaxy Ace 2, Galaxy Xcover, Lumia 520, Optimus L9, Xperia Sola
Sztem ezek jók.
Max 70k FT 😞
Köszi, ezek közül ami tetszik, az a Sony Xperia J.
Közbe találtam egy olyat, hogy: ZTE Grand X IN Eről vélemények?
grand x in em van teljesen meg vagyok elégedve vele de ha sokat akarsz fénképezni felejsd el mert BORZALMAS a kamerája hardvere nagyon NAGYON NAGYON erös és a képernyö érzékelés meg szokható de máskép kel bánni vele mint a többivel 😃 és mivel nem arm alapu processzor van benne igy csak az androidos programok 80% a fut el rajta játékokból meg olyan 65-70%-a birja az x86 ot
Akkor már lemondhatok róla, mert legtöbbet fényképezek, meg videózok, azért köszi. 😀 Marad a Sony Xperia J