Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Laci92 avatar
estét, 1 ideje van 1 HTC Wilfire S telóm, szeretnék letölteni hozzá más felszíneket de a HTC Hub ról valamiért nem tudok... tudna valaki "mondani" 1 oldalt ahol vannak ingyen letölthető felszínek? pm be is jöhet köszi 😆
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok.Most telepitettem fel a Clockworld Recoveryt.
Amikor megnyitom akkor alul ir olyant hogy:
E:Cant oper/chache/recovery/log
E:Cant oper/chache/recovery/last_long

Mit kell tennem h ezek eltünjönek???
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
google 😆 amúgy tényleg letöltöd a marketről a tegra zone nevű alkalmazást kinézel egy játékot majd a googleba beírod ezt járk neve.apk és letöltöd felrakod a telóra majd csatalkozol wifi hez és a játék ír hogy le kell szeni még pár száz megát és leszeded. Igen a komolyabb játékok több száz mb osak.
0
0
0
0
gabi86 avatar
LG x2-re honnan tudok leszedni játékokat amik jók is tud valaki valamilyen oldalt?
0
0
0
0
niteforce avatar
és ezt így hol kell átállítani?
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
niteforce: Beállításokban állítsd át a telepítés helyét telefonról memória kártyára. Lehet h ez a baj.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok az a problémám hogy a market mindig azt írja ki ha le akarok tölteni valamit hogy nincs több hely a telón, pedig egy csomó van, (75 foglalt a 181-ből )és samsung apps-ről lejönnek cuccok.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
játékra netezésre egyértelműen az Erzsi játékokban nagyon ott van (lg) csak ott a gyári szoftver nem a legjobb a gyári 2.2 az egész jó de a 2.3 szörnyű viszont valami jókis módosított rendszerrel már nagyon jó.
0
0
0
0
gabi86 avatar
Szerintetek játékra meg netezésre melyik a jobb az LG X2 vagy a xperia neo?
Meg úgy egyáltalán melyik a jobb ?
0
0
0
0
niteforce avatar
hát csak most nincs pénzem még annyi sem hogy kiegészítsem 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor add el míg van értéke. Én is azt csinálom most eladom a bladet meg a nokia n82 őm míg ér is valamit aztán már majdnem bejött az LG ára úgy hogy két évig volt két nagyon jó kis telóm és konkrétan 20 000 ret kellett egy csúcskategóriásra ráfizetni.
Valahogy így csinálja Gaboo007 is míg jó árba van az adott hardwere megszabadul tőle és kicsit ráfordít és van egy vadi új sokkal jobb.
0
0
0
0
niteforce avatar
én hülye, vehettem volna egy nexus s-t alig drágábban, de megvettem ezt a szart...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát akkor nem tudom miért nincs net. Ha gondolod van eladó bladem😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
nem volt az lassabb csak nem a megfelelő launcher volt fenn mert az alap nagyon szar azzal még az optimus 2x em is lassú

de hát fagyott meg minden.
kamera videója is szar minőségű lett tőle, fm rádiót alig lehetett hallani, mert pl a 93.6 rise fm-et csak vagy a 93.5 vagy a 93.7-en tudtam hallgatni.
nem tetszett az egész, nem volt jó.
Most meg legalább félét kipróbáltam a samfirmware.com-ról, de egyikkel sincs hálózati net. pedig beállításban engedélyezve van.

kezd elegem lenni az ace-ből, ronda kijelző, gyenge és szar műanyag. egy zte blade 100x jobb ennél a fosnál
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem volt az lassabb csak nem a megfelelő launcher volt fenn mert az alap nagyon szar azzal még az optimus 2x em is lassú
0
0
0
0
niteforce avatar
samfirmware.com-ról szedtem le őket.l
cyanogen modot próbáltam de nem tetszett, lassabb volt mint a gyári rom.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akkor nemtudom mi lehet. Milyen romot raktál fel valami rendesebb nevest vagy nonamet? Cyanogen mododt próbáltad már?
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
Nincs véletlenül letiltva az adatkapscsolat a wifi és hálózatoknál?

nincsen, sim kártyát is kivettem visszatettem de semmi
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nincs véletlenül letiltva az adatkapscsolat a wifi és hálózatoknál?
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, már sokadik ROM-ot rakom fel galaxy ace-re de nem működik a hálózati net, csak wifiről tudok netezni. mit csináljak vele?
0
0
0
0
no avatar
Áhh én ezt nem értem.Nem tudok nagyon semit a telőkról.Leírnád magyarul?
0
0
0
0
no avatar
X8 am van már leírtam de semmi baj.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A fórumban egy külön topic foglalkozik evvel.
[url]http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14020[/url]
Jó lenne letisztázni, miféle telefonod van. Ez a leírás az X10 mini, X10 mini pro és X8 hoz van.
0
0
0
0
no avatar
Már néztem.Pontos link esetleg?
0
0
0
0
no avatar
Lécci valaki segítsen nekem!Hogy kell feltenni azt a Cynagoen 2.3.5-öt úgy hogy nem tudok felmenni a marketre?
0
0
0
0
no avatar
Igen de leírnád,hogy kell?Nincs semmi a telón,csak a zenék,amiket felraktam,képek,meg videók.Szóval semmi.Nemtudom mit kell.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
abból már van 2.3.5 is, én is azt tettem fel.
0
0
0
0
no avatar
Nincsen,valami Rom-olás kell 😆
CyanogenMod7 Gingerbread (Android 2.3.2) VALAMI ILYET TALÁLTAM
0
0
0
0
niteforce avatar
adam990304 írta:
Nah szóval hogy frissítsem 2.3-ra?

Ha van a sonynak erre programja akkor azzal
0
0
0
0
no avatar
Nah szóval hogy frissítsem 2.3-ra?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
adam990304 írta:
Na nekem pont 2.1 van!😆 ha frissítem az leformázza az SD kártyám?
Mondjuk mindegy mert most cseréltem 2-ről 4GB-re.😀

Astro file manager...Egyik legjobb fájlekezelő!😉 Telepíteni is tudsz vele.
0
0
0
0
no avatar
Na nekem pont 2.1 van!😆 ha frissítem az leformázza az SD kártyám?
Mondjuk mindegy mert most cseréltem 2-ről 4GB-re.😀
Amúgy hol frissítsem?
0
0
0
0
niteforce avatar
hú az szar 😞
akkor frissítsd egy 2.3-masra, azzal gyorsabb is.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem mindegyikben van. Pl, Sony Ericsson 2.1 androidban nincs alapból file kezelő.
0
0
0
0
no avatar
Hát nemtalálok.Neked mi a neve?Vagy felsoroljak minden alkalmazást?
0
0
0
0
niteforce avatar
de android nyitja az APK-t az olyan mint windowsban az exe.
ja hogy arra gondolsz hogy nem tudsz bemenni?
kell lenni egy sima fájlkezelőnek a telefonon, ami alap. nekem is van.
0
0
0
0
no avatar
de nemtudom megnyitni a memóriakártyán,mert nincs semmi plyan programom hozzá...pl. astro azt is a marketről kell szedni...
meg telefonon sem tudom megnyitni
0
0
0
0
niteforce avatar
másold a telefonod memóriakártyájára, és utána a telefonon nyisd meg és telepítsd.
0
0
0
0
no avatar
igen de az apk fileokat hogy rakjam fel?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
adam990304 írta:
Szóval akkor gépről nem lehet letölteni?
Mert telóról nem tudok fellépni,mert falun lakok és a mobilnetem nem fog semit.Wifi sincs itt... :/

elvileg ha valahogy usb összekötöd akkor jó lesz de a legegyszerűbb a router így legalább telón is netezhetsz vagy google ba beírod amit letölteni akarsz pl angry birds.apk letöltöd valahonnan felrakod usb vel a telóra a telón kikeresed és felrakod
0
0
0
0
niteforce avatar
vegyél akkor egy routert
0
0
0
0
no avatar
Szóval akkor gépről nem lehet letölteni?
Mert telóról nem tudok fellépni,mert falun lakok és a mobilnetem nem fog semit.Wifi sincs itt... :/
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én is szét néztem nekem egy optimus 2x en akadt meg a szemem a ha a blademet el tudnám 30k körül passzolni akkor csak 30k kellene ráfizetnem egy igazi csúcsteljesítményű telóra 😃
0
0
0
0
almos avatar
Szerbiában egy netes adok-veszek oldalon 😀 Annyi gond van vele,hogy nincs rá garancia...majd még megnézem hogy milyen,meg hogy a csávó hogy is akarja eladni,de nagyon megtetszett ez a teló,és ha igy nem sikerül,akkor újan,de venni fogok egyet,akarok 3D-ben Angry Birds-özni 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az tényleg jó ár. Meg kérdezhetem hogy hol találtad ennyiért?
0
0
0
0
almos avatar
Kmisi99 írta:
akkor ez a hír épp neked jött ki
[LINK]

Most a találtam a neten egyet, 200eu-ért,nagyon jó vétel lenne,talán meglepem magam az ünnepekre vele,az 5320 felett eljárt az idő...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akkor ez a hír épp neked jött ki
[LINK]
0
0
0
0
almos avatar