Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amikor megnyitom akkor alul ir olyant hogy:
E:Cant oper/chache/recovery/log
E:Cant oper/chache/recovery/last_long
Mit kell tennem h ezek eltünjönek???
Meg úgy egyáltalán melyik a jobb ?
Valahogy így csinálja Gaboo007 is míg jó árba van az adott hardwere megszabadul tőle és kicsit ráfordít és van egy vadi új sokkal jobb.
nem volt az lassabb csak nem a megfelelő launcher volt fenn mert az alap nagyon szar azzal még az optimus 2x em is lassú
de hát fagyott meg minden.
kamera videója is szar minőségű lett tőle, fm rádiót alig lehetett hallani, mert pl a 93.6 rise fm-et csak vagy a 93.5 vagy a 93.7-en tudtam hallgatni.
nem tetszett az egész, nem volt jó.
Most meg legalább félét kipróbáltam a samfirmware.com-ról, de egyikkel sincs hálózati net. pedig beállításban engedélyezve van.
kezd elegem lenni az ace-ből, ronda kijelző, gyenge és szar műanyag. egy zte blade 100x jobb ennél a fosnál
cyanogen modot próbáltam de nem tetszett, lassabb volt mint a gyári rom.
Nincs véletlenül letiltva az adatkapscsolat a wifi és hálózatoknál?
nincsen, sim kártyát is kivettem visszatettem de semmi
[url]http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14020[/url]
Jó lenne letisztázni, miféle telefonod van. Ez a leírás az X10 mini, X10 mini pro és X8 hoz van.
CyanogenMod7 Gingerbread (Android 2.3.2) VALAMI ILYET TALÁLTAM
Nah szóval hogy frissítsem 2.3-ra?
Ha van a sonynak erre programja akkor azzal
Na nekem pont 2.1 van!😆 ha frissítem az leformázza az SD kártyám?
Mondjuk mindegy mert most cseréltem 2-ről 4GB-re.😀
Astro file manager...Egyik legjobb fájlekezelő!😉 Telepíteni is tudsz vele.
Mondjuk mindegy mert most cseréltem 2-ről 4GB-re.😀
Amúgy hol frissítsem?
akkor frissítsd egy 2.3-masra, azzal gyorsabb is.
ja hogy arra gondolsz hogy nem tudsz bemenni?
kell lenni egy sima fájlkezelőnek a telefonon, ami alap. nekem is van.
meg telefonon sem tudom megnyitni
Szóval akkor gépről nem lehet letölteni?
Mert telóról nem tudok fellépni,mert falun lakok és a mobilnetem nem fog semit.Wifi sincs itt... :/
elvileg ha valahogy usb összekötöd akkor jó lesz de a legegyszerűbb a router így legalább telón is netezhetsz vagy google ba beírod amit letölteni akarsz pl angry birds.apk letöltöd valahonnan felrakod usb vel a telóra a telón kikeresed és felrakod
Mert telóról nem tudok fellépni,mert falun lakok és a mobilnetem nem fog semit.Wifi sincs itt... :/
akkor ez a hír épp neked jött ki
[LINK]
Most a találtam a neten egyet, 200eu-ért,nagyon jó vétel lenne,talán meglepem magam az ünnepekre vele,az 5320 felett eljárt az idő...
[LINK]