Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Undead írta:
kistiko07a írta:
Synda Rebirth írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
Videokártyáról szeretnék kérdezni ha nem zavarok!!! még kezdő vagyok
Azt kérdezném hogy néztem az evga oldalát és irták hogy
EVGA GTX680 For mac (Az a for mac ott mit jelent)
És mit tud az a kártya?

Azt jelenti, hogy MACOS-re alakított Biosa van. Mivel csöppet öregek a MAC-ekben található HD5000-es vga-k. Így a 680-at is be lehet fogni munkára. De egyébként ugyan úgy mehet Win alapú pc-be is 😀

Hát ha ő az akkor hiába tépem a számat az előzmények szempontjából 😃 Ha meg nem akkor szívesen 😃
akkor játékra eggyaránt jo v oda jobb egy classified v FTW V superclocked?
Nem nagyon értek a video kártyákhoz! 😀

Ha az ár nem probléma akkor FTW. De egyébként mindegyik nagyon jó kártya. 😀

Jahát én hamarossan ugyis gépet akarok össze rakni játékokra!! Szted akkor ftw elég jo játékra?

Szia DarkLacka 😆
2 690 jobb ! 😂

Köszi! Am nem tom kiaz a lacka de mind1 még1-szer is köszöntem!!

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
kistiko07a írta:
Synda Rebirth írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

Azt jelenti, hogy MACOS-re alakított Biosa van. Mivel csöppet öregek a MAC-ekben található HD5000-es vga-k. Így a 680-at is be lehet fogni munkára. De egyébként ugyan úgy mehet Win alapú pc-be is 😀

Hát ha ő az akkor hiába tépem a számat az előzmények szempontjából 😃 Ha meg nem akkor szívesen 😃

Jahát én hamarossan ugyis gépet akarok össze rakni játékokra!! Szted akkor ftw elég jo játékra?

Szia DarkLacka 😆
2 690 jobb ! 😂

Köszi! Am nem tom kiaz a lacka de mind1 még1-szer is köszöntem!!
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Ha ő akkor hiába tépem a számat az előzményeket látván de ha nem akkor szívesen 😃
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Synda Rebirth írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

Szia DarkLacka 😆
2 690 jobb ! 😂
0
0
0
0
no avatar
Synda Rebirth írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

Szia DarkLacka 😆
2 690 jobb ! 😂

???? mivan?
Mien darklacka meg 690?
Meg 2 690 nem lessz sokba? 😃
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Abszolút. De mondhatnám a HD7970-et is mert teljesítményük szinte azonos(talán kicsit erősebb is némely játékoknál) és spórolhatnál kicsit.
0
0
0
0
no avatar
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

Szia DarkLacka 😆
2 690 jobb ! 😂
0
0
0
0
no avatar
kistiko07a írta:
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

0
0
0
0
kistiko07a avatar
Undead írta:
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

0
0
0
0
no avatar
kistiko07a írta:
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

0
0
0
0
kistiko07a avatar
Undead írta:
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
És mit tud az a kártya?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Ez "csak" pénz kérdése 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem processzorból gyengébb kéne és videokártyából erősebb és tápból egy FSP Raider 450 jó lenne de lehet 550 is és házból is jobb kéne és merevlemezből is inkább WD10EZEX vagy SEAGATE 1TB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003.
0
0
0
0
mathejocy avatar
Jó lesz az.Egy minőségi 450w-ost vennék.
0
0
0
0
no avatar
Most szeretnék összerakatni egy gépet főként játékra. Nem vagyok magamban teljesen biztos és szeretném a hozzáértők véleményét kikérni!
Ezt a konfigot gondoltam ki:
Alaplap: ASUS P8B75-M LX
Processzor: Intel i5 3570
RAM: 8GB Corsair Vengeance Blue DDR3 1600 MHz
Videókártya: Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB 256bit DDR5
Ház: M-Tech AS08A
Merevlemez: Toshiba 1TB 32MB 7200rpm SATA3 DT01ACA100
Ezek kompatibilisek egymással? Én úgy láttam, hogy igen, de azért megkérdezem. Illetve tudnátok ajánlani valami tápot hozzá? Köszönöm!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
jjozsef3 írta:
tudna valaki segíteni abban hogy van egy GA-M55S-S3 alap lapom és nem tudom hogy milyen procikat támogat mert irta hogy a AMD Phenom X3 támogatja

Látom v2 van neked ami ugye Rev 2.0 szóval ez kell neked:

[LINK]

Am inkább Phenom II prociban kéne gondolkodnod.
0
0
0
0
no avatar
tudna valaki segíteni abban hogy van egy GA-M55S-S3 alap lapom és nem tudom hogy milyen procikat támogat mert irta hogy a AMD Phenom X3 támogatja
0
0
0
0
Athis18 avatar
ENVISION 193FW tipusu monitorrol tudtok mondani vmit, hogy megéri e venni ilyt st?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Milyen hosszú kéne? 3 méter? DVI-D Dual link kábel kell az biztos. pl ez jó lenne http://www.pc x.hu/termek/equip-118932-1-8m-dvi-dual-link-m-m-kabel-95893

Bár elég gyér a választék mit ne mondjak... Muszáj itt venni?
0
0
0
0
RIbeni avatar
Hali! Olyan problémám van, hogy szeretném a monitor és a videókártya közti kábelt lecserélni. A Samsung SyncMater B2230 monitoromhoz egy VGA kábelt kaptam. Ezzel a megoldással rossz a kép. Le szeretném cserélni egy DVI kábelre. Az a kérdésem, milyen típust érdemes venni? A Gainward GTX 670-en 2 darab különbőző DVI csatlakozó van.

[LINK]

Köszi a válaszokat...
0
0
0
0
bybeni avatar
Athis18 írta:
bybeni írta:
Athis18 írta:
hali. Philips 107E tipusu monitorom van, és az elektronikája galylra ment. viszont hallottam olyat h a panelröl kilehet huzni a kábeleket. Erröl tudtok vmi infot miondani? 😀

Philips Brilliance 170 E re gondolsz? Nekem 170 P van
van belőle 170 E, 170P, s még sorolhatnám....
s melyik panelrre gondolsz konkrétan?

Nem. Sima Philips 107E crt féle, oldschool monitor 😃 az elektronikája, amivel a menut lehet vezérelni. javasolták, hogy huzzam ki a kabeleket ott. és nem fog mászkűálni a menu magátol,

szóval maga a monitor műkszik csak mászkál magától a menüje?
ha le tudod bontani akkor az előlapi panel vezetékét húzdd le, ha nem forrasztott akkor csak kihúzod és kész, ilyet én is csináltam a régi CRT nél, állandóan beragadt egy gombb és mindíg felnyomta magámak a fényerőt 😀
kihúztam a kapcsolósor paneléről a vezetéket és kész, csak mondjuk így nem lehet majd rajta állítani semmit, hiába nyomkodod
0
0
0
0
Athis18 avatar
bybeni írta:
Athis18 írta:
hali. Philips 107E tipusu monitorom van, és az elektronikája galylra ment. viszont hallottam olyat h a panelröl kilehet huzni a kábeleket. Erröl tudtok vmi infot miondani? 😀

Nem. Sima Philips 107E crt féle, oldschool monitor 😃 az elektronikája, amivel a menut lehet vezérelni. javasolták, hogy huzzam ki a kabeleket ott. és nem fog mászkűálni a menu magátol,
0
0
0
0
bybeni avatar
Athis18 írta:

0
0
0
0
Athis18 avatar
0
0
0
0
Csatesz avatar
Kmisi99 írta:
Mit értesz azalatt hogy érdekesen? Egyébként érdemes lefuttatni pár dolgot. Pl ccleaner egy hdd töredezettség mentesítő illvetve valami vírusírtó.

AVG-t használok az nem talált semmit néhány serial, crack... és ehhez hasonló dolgokon kívül. Néha a windows doctrot szoktam még használni, töredezettség metesitést meg pont most csináltam! Am azt értem érdekes alatt, játszok akármivel ez kb nem számít, 30 fpsen ki akad a játék, de ha le teszem a tálcára majd vissza a játékba nyerek plusz 10-30 fps... érdekes ez 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mit értesz azalatt hogy érdekesen? Egyébként érdemes lefuttatni pár dolgot. Pl ccleaner egy hdd töredezettség mentesítő illvetve valami vírusírtó.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Előfordulhat h esetleg vmilyen vírus van a gépemen és attól futnak érdekesen a játékok? És ha esetleg igen, hogyan tudom teljesen kiirtani?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Használtan érdemes pl hardverapró. Újonnan már semmiképp. A ramok úgyis nagyrikán halna.
0
0
0
0
no avatar
Kérdezném,hogy hol lehet a legolcsóbban DDR2-s ramot venni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
anyu89 írta:
Kombustor-al már próbálkoztam de nem történt semmi😃

Akkor nem tudom. Igazából van egy 600 Wattos tápod egy gépbe ami kb 250 Wattot sem fogyaszt és jó hatásfokú táp szóval nem is melegszik nagyon. Valószínűleg több kell neki😃
0
0
0
0
Megaisten avatar
freelancer írta:
Helló!
A gépemben egy 420W-os táp van.
Be szereltem egy még egy winyót.
Nem terheli meg nagyon a tápot?
Nem terheli le.
0
0
0
0
no avatar
Helló!
A gépemben egy 420W-os táp van.
Be szereltem egy még egy winyót.
Nem terheli meg nagyon a tápot?
0
0
0
0
anyu89 avatar
Kombustor-al már próbálkoztam de nem történt semmi😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
prime 95+MSI Afterburner együtt futtatása de prime 95 is elég lehet de ha Afterbuner is megy akkor ugye VGA is átáll 3D módba aztán fogyaszt amennyit fogyaszt😃 Ennyitől már csak elindul😃
0
0
0
0
anyu89 avatar
Nem tudtok valami olyan programot ami kihasználja a gépet 100%-ban mert kíváncsi vagyok a táp venti hangjára terhelés alatt. Még nem sikerült beindulásra bírnom.😃(csak ha bekapcsolom a gépet megy kb 10 mp)
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Most volt kb 3 hete kitakarítva gép. És amúgy semmi extra nem megy a háttérbe. Régebben gond nélkül ment mind rajta. Esetleg majd újrarakom a rendszert hátha az segít,mert csak azóta csinálja amióta ez a rendszer van.
0
0
0
0
DCMAN avatar
a procink meg a VGA-nk szinte ugyan az de nálam még ilyen nem volt😀 lehet tényleg 1 nagytakarítás kéne
0
0
0
0
Domfoz avatar
Szerintem porold ki a géped, hátha az megoldja.Ahogy néztem a géped ahogy írták is, hát elég csúnyán felkavarhatja a port a táp.Ha meg ez sem jó akkor nézd meg hogy milyen folyamatok mennek játék közbe ami nem illik oda stb.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok! A gondom az lenne,hogy régebben játszottam valamelyik játékkal,egyik volt a Shift 2,DiRT Showdown és egyszer elkezdett akadni a játék,de nem sokáig,csak ilyen 10 mp-ig csinálta aztán semmi baja nem volt. Aztán másnap megint elkezdett így akadni,aztán egy ideig nem csinálta,most 2 napja meg megint elkezdte: DiRT Showdown-nál,DiRT3-nál,MW 2012-nél kicsit régebben. És nem tudom miért csinálja,merthát simán vinnie kéne a gépemnek (nem felvágásból mondom ezt). Már a régebbi VGA drivert is visszaraktam,akkor se lett jó,mondom a VGA tuningbólhátha túlhúztam,de nem az volt a gond és azután is beakadt a játék... Ha van valakinek valami ötlete hogy ez mitől lehet az leírhatná! A válaszokat előre is Köszönöm szépen! 😀
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
jah csak ugye a mercury nevéhez nem sok "jó" fűződik😆
ez az egyetlen jó temékük...meg enek a nagytesója
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
igazából választanom kellet hogy FX6300 vagy jó gépház😆
én az FX et választottam.am a kartonpapír után ilyen lesz:
https://p2.grando.hu/photos/73/9b/9eb5_1_1600.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egy tollal vagy valamivel ha összeérinted a két tüskét ami a bekapcs gombhoz tatozik ugyan azt csinálja a kapcsoló is. Én régebben két két kábelt csak simán rádugtam egy kábelre aztán csak össze kellett érinteni.
0
0
0
0
DCMAN avatar
késöbb még moddingnak is jó lesz akár😆
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
inkább szerválok valami kartonpaíros gépházat😆
0
0
0
0
levi27 avatar
TheAdakinHUN írta:
TaylorXIII írta:
Nem tudom. Nem szoktam gépeket ház nélkül használni😃 Kérdezz mást😃 pl Superlompos tagot.

legfontosabb : hogy kapcsolom be?

Kell egy kapcsoló amit a gépházas kapcsoló helyére kötsz (vagy összezárod a két tüskét egy pillanatra, de csak óvatosan ésszel)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció