Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.
Én voltam a hülye,mert véletlenül kikapcsoltam egy olyan dolgot amit nem kellett volna.
Kiderült,hogy 1db mag ment a gépembe. Hülyén hangzik,de ez így van. Ma néztem a hőfokokat és akkor jöttem rá,hogy várjunk csak. Hol a 2. magnak a hőfoka? Megnéztem "msconfig"-ban amit állítgattam és ott kapcsoltam ki a 2.-t
Lehet nevetni.. még én magam is azt teszem. 😆 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok nekem egy olyan problemam van hogy ahogy bekapcsolom a gepet elkezd felporogni a videokartya, es 100% a kihasznalasa, pedig semmi nem megy. Nem akarom ujratelepiteni, mert nincs sok ideje rajta, kb 8 honapja csak.
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali! Adobe Premiere-rel lenne kapcsolatos kérdésem. Van egy olyan az export-on belül (ahol renderelni tudjuk), hogy Field Order Opció és azon belül van Progessive, Upper first, Lower first. Ezek mik? A videót, hogyan befolyásolják?

Előre is ty. 😉
0
0
0
0
ors11 avatar
Bocs hogy ide irom,de mondanatok valami 2010-től gyartott jatekot,ami ellindul ezen a konfigon: C2D T5500 1,66 Ghz. GMA 945. 1.5 Gb RAM (laptop,es rudom,hogy fos,de most is csinalnak kis gepigenyü jatekokat). Elore is koszonom.
0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
sacpatrik írta:
Valami nagyon nem oké a Procimmal.
Egyszerüen nem tudok játszani,mert vagy befagy az egész játék((megáll a kép)) vagy fps laggom lesz.
Most kezdte el ezt 2-3 napja.
Hőfok oké. És még a játék sincs maxon.
Alapból szépen fut minden. 50-60fps és mikor gondol eggyet 0-5fps.

https://img11.imageshack.us/img11/2254/37602e0510c0452c8d65b42.png

Meg azt sem tartom jó dolognak,hogy a mappák között váltogatok és ennyire használja.

https://i.imgur.com/5H5Kl8K.png

Az elég nagy valószínűséggel vírus lesz, jól mondja az előző.

Futtattam vírus ellenőrzést,de nem talált semmit.
0
0
0
0
no avatar
sacpatrik írta:
Egyszerüen nem tudok játszani,mert vagy befagy az egész játék((megáll a kép)) vagy fps laggom lesz.

Meg azt sem tartom jó dolognak,hogy a mappák között váltogatok és ennyire használja.

Az elég nagy valószínűséggel vírus lesz, jól mondja az előző.
0
0
0
0
twoKgames avatar
Vírusellenőrzést csinálj, nekem régen egy trója vitte le a teljesítményt.
0
0
0
0
no avatar

0
0
0
0
bybeni avatar
anyu89 írta:
Sziasztok! ismerősömnek ezt írja ki a gépe
https://kepfeltoltes.hu/130406/1365276629307_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
15 sec utána reboot valakinek valami ötlet?

http://prohardver.hu/tema/azonnali_alaplapos_kerdesek_oraja_2/hsz_3501-3520.html
itt lehet megtalálod a hiba okát 😀
0
0
0
0
anyu89 avatar
Sziasztok! ismerősömnek ezt írja ki a gépe
https://kepfeltoltes.hu/130406/1365276629307_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
15 sec utána reboot valakinek valami ötlet?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Osynho írta:
A fülhallgató kimenetre kösd és szólni fog. Vagy nincs rajta rca audio out?

van rca, de az szerintem IN, mert hiába csatlakoztatom azon keresztül, nem szól semmit. Dehát ha a televíziós adásnál szól, akkor USB-n keresztül miért nem?
Ja és van egyetlen egy zene csatorna, aminél ugyanúgy nem működik, ez mitől lehet?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Nálam a videó lejátszó menüjében kellett beállítani még pluszba.
0
0
0
0
Osynho avatar
A fülhallgató kimenetre kösd és szólni fog. Vagy nincs rajta rca audio out?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a mai nap folyamán vettünk egy LG monitor TV-t, és egy SCART-RCA, RCA-jack átalakítóval rákötöttem a 2.1-es hangrendszeremet, televíziózás közben tökéletesen működik is, de ha USB-ről akarok síma .avi formátumú filmet nézni, akkor nem működik a hang, csak a tv saját hangszóróján.

Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
kistiko07a írta:
alex1997 írta:
kistiko07a írta:
Anno 4 éve megvettem az NFS Shift-et. És egy költözésnél elveszett a cdkulcsot rejtő papír. Valahogy visszalehet ezt szerezni vagy újat kérni az EA-től? Jó lenne ha nem veszne kárba a lemeze. 😕

De a net tele van CD kulcsokkal. 😆

De ha multizni akarnék nemigazán érek sokat a tört kulcsokkal.

Ja o.O ezt nemtudtam bocs :-(
0
0
0
0
kistiko07a avatar
alex1997 írta:
kistiko07a írta:
Anno 4 éve megvettem az NFS Shift-et. És egy költözésnél elveszett a cdkulcsot rejtő papír. Valahogy visszalehet ezt szerezni vagy újat kérni az EA-től? Jó lenne ha nem veszne kárba a lemeze. 😕

De ha multizni akarnék nemigazán érek sokat a tört kulcsokkal.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Badboylol írta:
TaylorXIII írta:
Szerintem az MSI Kombustorra gondol de lehet mégsem😃

Hát arra gondol akkor nem tudom 😃 De ha játék közben van ez akkor az a probléma amit írtam! 😃

Ha be ha ki van kapcsolva ugyanúgy van össze vissza lagg. De stabilan megy általába 40-50 el.

Most Pechelem 1.2.5-re remélem az segít.

kistiko07a írta:

0
0
0
0
kistiko07a avatar
0
0
0
0
Csatesz avatar
TaylorXIII írta:

Hát arra gondol akkor nem tudom 😃 De ha játék közben van ez akkor az a probléma amit írtam! 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
Csatesz avatar
alex1997 írta:
Osynho írta:
alex1997: pl afterburner

Mi az hogy 65%-ra tudja kihajtani? 😃 Ezt hogy mérted le? Milyen játék, milyen felbontás, milyen beállítások? Az egyes hardverek terheltsége folyamatosan változik, arról nem is beszélve, hogy ahány játék, annyiféle terhelés.

Afterburnel elkezdi terhelni. nekem az aktuális hűfok kell. Szerk:ja megvan bocs ott van középen amikor elindítom (: 27 fok 😆

afterburnerrel amikor beraktam leterheltem és irta hogy 65% terhelés vagyis a proci miatt nem tudta 100%-ra. Következtetés agy hülyeség?😶

Ugyan ez volt a probléma nálam, kapcsold ki a vsync-t amiat nem használja ki 100%-osan!
0
0
0
0
Osynho avatar
Mi az hogy elkezdi terhelni? Az afterburner fut a háttérben és kiírja játék közben a hőmérsékletet, terheltséget, vram felhasználást, meg amit beállítasz.

A következtetés hülyeség 😃 Valós játékok alatt nézzed.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
Sziasztok,bocs hogy ide írom:/

Hogy tudnák ingyen multizni a crysis 2-vel már ha lehetséges,kérlek segítsetek!!!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Osynho írta:

Mi az hogy 65%-ra tudja kihajtani? 😃 Ezt hogy mérted le? Milyen játék, milyen felbontás, milyen beállítások? Az egyes hardverek terheltsége folyamatosan változik, arról nem is beszélve, hogy ahány játék, annyiféle terhelés.

Afterburnel elkezdi terhelni. nekem az aktuális hűfok kell. Szerk:ja megvan bocs ott van középen amikor elindítom (: 27 fok 😆

afterburnerrel amikor beraktam leterheltem és irta hogy 65% terhelés vagyis a proci miatt nem tudta 100%-ra. Következtetés agy hülyeség?😶
0
0
0
0
Osynho avatar

0
0
0
0
The Emptiness avatar
TaylorXIII írta:
Tudtommal az egy nem túl jól optimalizált játék szóval ha van patch akkor azt pakold fel.

aha oke kösz 😆 Örök hála.

Ja meg még az is lenne a bajom hogy milyen pogramal lehet a VGA hőmérségleltt megnézni? Mert a Specy eddig az 5570-nél jól mutatta de most nem írja ki a hőmérségletet. az Aida-sem mutatja. kösz előre is. 😂
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Tudtommal az egy nem túl jól optimalizált játék szóval ha van patch akkor azt pakold fel.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló!

Na bent van a 7850. A proci 65% kitudja hajtani.
Na ezzel semmi baj az lenne a gond hogy össze issza fps laggom van 😕

Valamikor óriási forgalomban tele fákkal és épületekkel az út (Euro Truck Simulator 2) és stabil 50 FPS

Máskor meg 0 fprgalom semi fa meg épület és leesik 20 ra 60-ról 😢

Ez miért van? Kösz előre is remélem van valami magyarázat. 😳
0
0
0
0
Csatesz avatar
kistiko07a írta:
Badboylol írta:
sacpatrik írta:
kistiko07a írta:
Esetleg annyit tudsz tenni, hogy az árnyékok minőségét jóval lejjebb tekered. DX11-es patch rajta van? Mert viszont az alatt az árnyékok sok helyen megeszik a gépet. A Gtx680-as tulajok közül sokan rínak, hogy hihetetlen fps dropjai vannak high árnyék alatt is.

Bocsi,de ezt most nem értem.
Ha leveszem az árnyékot akkor lesz több fps,de nem sokkal több.
Hát nem igen használok Patchet.

De ez így igaz, most próbáltam ki, árnyékot levettem Ultráról Magasra és hip hop kiakadt 60 fpsen a játék! 😜

Akkor bevált crysis 2 alatt?

Tökéletesen bevált igen! 😜 Bár az Ultra beállításokat el lehet felejtenem, de az Extreme beállítások mellett már jobban muzsikál a kicsike 😃 Persze egy két dolog High-on van csak!
0
0
0
0
no avatar
kistiko07a írta:
Badboylol írta:
sacpatrik írta:
kistiko07a írta:
Esetleg annyit tudsz tenni, hogy az árnyékok minőségét jóval lejjebb tekered. DX11-es patch rajta van? Mert viszont az alatt az árnyékok sok helyen megeszik a gépet. A Gtx680-as tulajok közül sokan rínak, hogy hihetetlen fps dropjai vannak high árnyék alatt is.

De ez így igaz, most próbáltam ki, árnyékot levettem Ultráról Magasra és hip hop kiakadt 60 fpsen a játék! 😜

Naggyából nekem is segített főleg,hogy Ultráról Közepesre vettem le.
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Badboylol írta:
sacpatrik írta:
kistiko07a írta:

0
0
0
0
Csatesz avatar
norbertsolider írta:
Egy Sapphire HD 7770 Ghz Edition OC vga-nál furmark alatt normális a 75C ?

Szerintem teljesen normális! 😀 Nekem néhány játék alatt 72C is volt már!
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Egy Sapphire HD 7770 Ghz Edition OC vga-nál furmark alatt normális a 75C ?
0
0
0
0
Csatesz avatar
sacpatrik írta:
kistiko07a írta:

0
0
0
0
no avatar
kistiko07a írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mikor elakarnám adni az akkor árult példányok határoznák meg az árat de egyáltalán nem tervezem eladni😃
0
0
0
0
bybeni avatar
😃 Unlock nem biztos hogy lenne, márcsak a TDP miatt is 😃
órajelet viszont tuti feljebb! szorzózármentes így mehet bőven!
mennyiért menne használtan? mondjuk tőled? 😜
0
0
0
0
Csatesz avatar
kistiko07a írta:

Igen ma raktam fel ezt Crysis.2.v1.9.Update.DX11.Ultra.and.HiRes.Texture.Packs, előtte természetesen normálisan gond nélkül ment a játék! De az a baj h a problémáim nem csak erre a játék vonatkoznak hanem pl még a Batman AC-re, Far Cry 3....
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
használtan 20kért? Az picit sok érte. De ha ezt unlockolod akkor biztos lejjebb kéne venned az órajeleit mert 945 az 3Ghz tudtommal plusz erre ha unlockolod azt írja, hogy 160 Watt TDP😃 Vagy hogy csinálnád?😃
0
0
0
0
bybeni avatar
TaylorXIII írta:
bybeni írta:
TaylorXIII írta:
Nem nyírja ki😀 Am kíváncsiságból milyen kártyáról van szó ami váltja a HD 6670-t?😀

Egyetértek! a rendszer induláskor felismeri hogy a foglalatban milyen csatoló verzióval rendelkezik a cucc ami bele van dobva!

TaylorXIII olyan procit keresek már mióta ami vna a gépedben :/ Phenom 555 szólj ha levedled 😜

Minek neked ilyen?😃 Vegyél Phenom II x4 965-t😃 Jobban jársz szerintem😃 Am ennyire nem árulnak már ilyet használtan se? pedig én még fél éve láttam 15 ezerért meg ilyenek.

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=420#cpu

mert max 945 ig támogatja a lapom, volt már benne 965 ös, nem ment :/
használtam volt egy 20 ért, mondjuk ott az eladó volt kissé g...i
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bybeni írta:
TaylorXIII írta:
Nem nyírja ki😀 Am kíváncsiságból milyen kártyáról van szó ami váltja a HD 6670-t?😀

Egyetértek! a rendszer induláskor felismeri hogy a foglalatban milyen csatoló verzióval rendelkezik a cucc ami bele van dobva!

TaylorXIII olyan procit keresek már mióta ami vna a gépedben :/ Phenom 555 szólj ha levedled 😜

Minek neked ilyen?😃 Vegyél Phenom II x4 965-t😃 Jobban jársz szerintem😃 Am ennyire nem árulnak már ilyet használtan se? pedig én még fél éve láttam 15 ezerért meg ilyenek.
0
0
0
0
bybeni avatar
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
hondamoto2 avatar
Nem pont a 6670 es lenne az ami hétfőn kerűl a gépembe és nem akarok lukra futni vele ezért is kérdeztem meg,köszi a választ
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
hondamoto2 avatar
Üdv kérdésem lenne PCIe 2.0 foglalatba ha olyan kártyát teszek amire az van írva hogy 2.1 az fog neki elég áramot adni mert kűlön tápcsati nincs a kártyán.és nem e nyirja ki az alaplapomat idővel?mert régi ASUS P5K. 😞
0
0
0
0
kistiko07a avatar
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! hogy tudom megtalálni a régi alaplapom cuccait a gépen?
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! hogy tudom megtalálni a régi alaplapom cuccait a gépen?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Badboylol írta:
kistiko07a írta:
Badboylol írta:
kistiko07a írta:
Ezért tartom hasznosnak az NV Adaptív VSync-jét. Ha nem bírja a játék szuflával automatikusan kikapcsolja utána be. Sok energiát meglehet spórolni vele.

És honnan lehet leszedni ezt? 😀

Ez NV-n belül a driverben lehet állítani. Soha nem volt még amd-m szóval nem tudom, hogy Catalyston belül van-e ilyen opció. De szerintem lennie kell.

Találtam vmit, de nem tudom biztosan h ez e.https://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/47023_10200919329288868_1046026613_n.jpg

Na ott lesd meg, hogy a függőleges szinkronon belül van-e olyasmi, hogy adaptív vagy energiatakarékos (nem tudom hogyan lehetne másként nevezni 😃😉.
0
0
0
0
anyu89 avatar
TheAdakinHUN írta:
sziasztok!
alsótápos gépbe tényleg Ventivel lefelé kell berakni a tápot?😃

Elvileg mindegy milyen házad van a tápventi lefelé fog nézni.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció