Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Köszi a válaszokat!!!
orodreath és cooley
Akkor cooley x4 elég?
0
0
0
0
Cooley avatar
Én az MSI Big Bang-XPower II-n röhögtem rohadt nagyot.
0
0
0
0
Cooley avatar
orodreath írta:
GoldBar írta:
Hali!!!
Kérdeznék alaplaprol h-ha egy Msi z77 mpowerbe slit rakok akkor 16* sebet ellehet érni

Asrock Z77 OC Formula, Asus Maximus V Extreme vagy ASRock Z77 Extreme11 lapot vegyél ha 16X-os SLI-t akarsz.

Ezek közül egyik sem támogatja az x16/x16 módot. Amennyire én tudom, csak az X79-esek képesek erre.
0
0
0
0
Cooley avatar
GoldBar írta:
Hali!!!
Kérdeznék alaplaprol h-ha egy Msi z77 mpowerbe slit rakok akkor 16* sebet ellehet érni

Ha jól látom, 680-at akarsz, az meg pci-e 3.0-ás, aminek meg az x4 sávszéle is bőven elég ahhoz a kártyához, tök felesleges az x16.
0
0
0
0
Recon934 avatar
Sziasztok !

Vettem egy hypert tx 3 cpu hűtőt.Viszont továbbra is süvít a gép.
2300 rpm-en megy és így 28 fokos a cpu alapon.
Egy borsonyi hütőpasztát nyomtam a közepére és azt szétkentem.De próbáltam úgy is , hogy nem kenem szét.
CnQ aktív, auto fan contorller on. Most akkor mi a baj ?? 😢
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GoldBar írta:
Hali!!!

Ha jól látom csak 8x 8x lesz.
0
0
0
0
no avatar
Hali!!!
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
bocs hogy ide írok... mert ez lehet OFF de
sürgős. hol tudnám eladni az xbox-omat ?
250GB slim 39990FT
http://hardver apro.hu/apro/xbox_360_slim_250gb_1_jatek_xbox_fejhalgato/hsz_1-50.html

nemigaz hogy 2 hónapja nem kell. ti hol szoktátok eladni a cuccotokat..?
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
igen? 😆 néztem gépednél, de csak annyit láttam X7... szóval ja, nem tudtom bocsi 😜 akkor mind1.. nincsmit : S : D
0
0
0
0
FeRR avatar
yugiohyugiohzebuyug írta:
cső FeRR! 😀
[LINK]
csak őt ismerem, itt egy cikk róla... szerintem okés a cucc, de nézz azért másokat is meg, mint mondtam csak őt ismerem : D én is ilyet szerettem volna, de i ponon nem volt : S pedig úgy emlékeztem.. de szerintem összetévesztettem a BK-val, és rendeltem azt.. kb 1 árba van ezzel, mi a különbség nem tudom csak nem lehet nagyon rosszabb.. 😆

Ember, jelenleg pont ilyen egerem van! 😆 csak már ronggyá van nyűve, és valami hasonlót akartam, de mégse ugyanilyet! Azért kösz szépen. 😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bobekrisz írta:
Sziasztok.
Milyen progiva lehet gifeket csinálni ? 😃

Itt van egy tessék itt lehet csinálni:[LINK]

Itt egy példa:

https://i.imgflip.com/11kob.gif
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Használd Internet Explorerrel.
0
0
0
0
no avatar
Lehetetlen megnézi a Barátok Köztöt RTLMOSTON,mert fél perckenként ez van:

https://img7.imageshack.us/img7/6958/548e09a8070145409c439a0.png

De csak ennél a sorozatnál.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
cső FeRR! 😀
[LINK]
csak őt ismerem, itt egy cikk róla... szerintem okés a cucc, de nézz azért másokat is meg, mint mondtam csak őt ismerem : D én is ilyet szerettem volna, de i ponon nem volt : S pedig úgy emlékeztem.. de szerintem összetévesztettem a BK-val, és rendeltem azt.. kb 1 árba van ezzel, mi a különbség nem tudom csak nem lehet nagyon rosszabb.. 😆
0
0
0
0
FeRR avatar
Üdv! tervezem lecserélni az X7-es egeremet, mert már lassan 4-5 éves, de igazán megvoltam vele elégedve.. viszont nem tudom, milyet vegyek, Gamer kéne természetesen, 5000 forintig gondolkodok, tapasztalatok, kinek mi érte meg? Egy újabb X7-esen is gondolkoztam, de nem tudom, melyikből vegyek!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Vannak oldalak ahová csak bemásolgatod a képeket és legenerálja neked bár én speciel nem tudom ezeket de te majd keresel megfelelőt. Szóval van ez megoldás. A másik megoldás meg pl ez: [LINK]
Ha Avatarnak kéne gépigényre akkor nagyon oda kell figyelni a méretre mivel maximum 100x100 pixel lehet és 34 kilobájt.
De ha nem ide kell avatarnak akkor tetszőleges méretű lehet.
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok.
Milyen progiva lehet gifeket csinálni ? 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Kösz mathejocy,most lököm fel a jó öreg XP-t,majd ha kész jön a biosz ápdét.remélem tuléli a lap.😆....tulélte.Holnap jön a c2d 2220.
0
0
0
0
DCMAN avatar
végülis igen így van bár elsőre nem tudtam értelmezni h ki kivel van de aztán összeált a kép😆
0
0
0
0
no avatar
orodreath írta:
alap eset: oldalt, elöl, alul befele, hátul, felül kifele

THX a válaszokat! 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
ezt jól megaszontad😆
0
0
0
0
no avatar
mathejocy írta:
Az első szív,a hátsó tolja kifelé a levegőt a házból.

Köszi! és ha még az oldalába is tennék 4-et azok merre fujják?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Az első szív,a hátsó tolja kifelé a levegőt a házból.
0
0
0
0
no avatar
Hali! Lenne olyan kérdésem Hogy(lehet hülye kérdés)
De a számittogép házba
Elejébe és hátuljába hogyan kell berakni a ventilátort???(Mámint merre felé fujja a levegőt?
0
0
0
0
mathejocy avatar
cseszka írta:
Program futtatási hiba.Ezt irja ki miutánn elakarom inditani az Afudos.exe-t?

Az dos-os verzió.Utilities-ben találsz egy Asus Update nevű programot.Windows-ból azzal tudsz bios-t frissíteni.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali! Lenne egy olyan kérdésem hogy az AMD Cat-ben be lehetne állítani a Játékvezérlésben a vsync-t hogy játékok közben stabilizáljon vagy vmi ilyesmi! 😃 De nem tudom mi a helyes beállítás mivel van egy pár opció, vki elmondhatná aki ténylegesen ért hozzá! Játékokban engem zavar h megtörik a kép, de ha meg ott bekapcsolom a vsync-t jobb esetbe 60fps a korlát ami jó lenne, de gyakrabban 29-30fpsre korlátozz... van e erre megoldás?
0
0
0
0
cseszka avatar
Program futtatási hiba.Ezt irja ki miutánn elakarom inditani az Afudos.exe-t?
0
0
0
0
Devis avatar
leszeded az asus oldaláról a bios segédprogramok közül a programot, és azzal tudod frissíteni, kb 3 kattintás, semmi ördöngősség
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ha win alatt akarod csinálni, a régebbi asus lapokon egy "asus tool" vagy mi a szösz kell, nem emlékszem már. Olvass manual-t hozzá, de tuti lesz infó abban a .txt fileban is.

Szerk.: Menj fel az asus.com-ra, azon belül a supportra, keresd ki a lapod, downloads, bios utilities. "Afudos BIOS update tool V2.26" ez fog kelleni hozzá.
0
0
0
0
cseszka avatar
Addigra megtaláltam,de köszi.Sorba néztem,azt hidtem nincs benne.Köszi mégegyszer.Emigy valaki jártas asus lap bios frissitésben?Letöltöttem az uj biost ezek vannak benne a zip fájlban.
AFUDOS.exe
P5VM1102.ROM
P5VM1102.txt
Ezt h kell feltenni?Mert nekem msi lap van,de az live updateval felteszi magátol win-ben?
Serk:Amibios 0504 a verzio (jó régi) megjelenés 27/10/06
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Utánanéztem, és belemegy. Ha 1001-es bios van rajta, akkor upgrade nélkül is el fogja vinni.
0
0
0
0
Devis avatar
de belemegy. bios frissítés után, egyébként a lista alján van
0
0
0
0
apetit1989 avatar
100% hogy belemegy, ne viccelj már.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali,egy gyors segitség kellene.Ebbe a lapba [url]http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=P5V-VM%20Ultra&p=1[/url] belemegy a C2D E2220 proci?Mert a cpu supportban nincs bele irva,viszont ettöl erösebbek is vannak ott.?Sürgöslenne a Help.Köszi.
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Egyszerű formai kérdés:

Miért van az hogy egy 4 éves IDE vinyóra, valamint egy 120 napos SATA II-es vinyóra ugyan annyi pontot ad a Win7? 😃

(Nem érdekel az élményindex, de furcsállom hogy semmi változás nincs a két vinyó közt 😃
0
0
0
0
mathejocy avatar
A klavesz a lilába,az egér a zöldbe.Nem mindegy hogy hová csatlakoztatod.Fordítva nem működik. Most már univerzális portok vannak a többségen.Félig lila-félig zöld.Arra azt csatlakoztatod rá,amelyiket akarod.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
PS/2 dolgot nem tudom de VGAnál DVI-D dual link kábelt veszel akkor oké lesz már ha a DVI csatlakozóra gondoltál ami van monitorodon.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kösz!! Csak kábelokba sötét vagyok. Most te a világos szinűt mondod? Ami digitális nem analóg?

Mert olyanom pont van a monitoron meg a VGA-n is :-)

És a PS2-s téma akkor ha forditva van bent nem baj?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Valószínűleg az átalakítós megoldás miatt. Ha tudsz használj mást. DVI, HDMI.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló!

Az lenne a gondom hogy az alaplapomon 2DB PS2 port van és a patkányom meg a billntyűzetem is olyan.

Na és az baj ha forditva dugom be? (vagyis a kék színü klaviaturás a fehéresre dugom ami pont a patkányhoz lenne mert ugy tudom hogy csak szinre szin szabad dugni.

De az a poén hogy szinre szin alapon nem akar működni de ha.pont forditva dugom akkor kitünően megy.

A másik nagyobb gond hogy mi a francért rezonál, vibrál a monitorom?! (balra jobbra elkezdenek rázkodni a szavak,számok, texturák) azota van miota lecseréltem a 7850-re. Ha elkezdem levenni a kontraszot utána rögtön elmulik. De 1 perc mulva megint igy elkezd rezegni vagy hogy felyezzem ki magam? Mint amikor tulhuzod a VGA-t és képfrisítési hiba lenne. De 1 mhz-t se tuningoltam.

Kösz előre is! Nagyon fontos lenne! Kérlek segitsetek!!!
0
0
0
0
Domfoz avatar
griff55 írta:
az lenne a kérdésem, hogy érzékelnék-e sebességbeli különbséget ha 4db 2gigás vagy 2db 4 gigás ddr3-as kingston hyper x ramom lenne? (mindegyik 1600mhz) az alaplapon 4 slotos szóval elfér benne csak nem tudom melyik a jobb...

Nem lenne különbség.Ahogy neked tetszik, úgy tedd be.
0
0
0
0
no avatar
sisko írta:
GoldBar írta:
Help meee!!! (bocsi hülyekérdés) most kezdtem nem rég
És azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell a sz.gépröl fotokat feltenni?
Aki tudja az pls irjon elöre is köszi!

A fotót feltöltöd egy tárhelyre(pl.kepfeltoltes.hu),és a kapott direktlinket teszed be a gépednél.

nagyon köszi!
0
0
0
0
sisko avatar
GoldBar írta:

A fotót feltöltöd egy tárhelyre(pl.kepfeltoltes.hu),és a kapott direktlinket teszed be a gépednél.
Ha pedig fórumba tennéd,a linket az alant lévő sorban,a "kép megjelenítése URL címről" gombbal tudod betenni.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
griff55 avatar
az lenne a kérdésem, hogy érzékelnék-e sebességbeli különbséget ha 4db 2gigás vagy 2db 4 gigás ddr3-as kingston hyper x ramom lenne? (mindegyik 1600mhz) az alaplapon 4 slotos szóval elfér benne csak nem tudom melyik a jobb...
0
0
0
0
Cooley avatar
Gépfüggő, de valóban így szokás. Nekem pl. a vízhűtéssel jobb a hatásfok, ha a hátsó befelé fúj, és a radiátoron hűvösebb levegőt fújnak át a ventik.
0
0
0
0
Megaisten avatar
kobortomi írta:
A proci hűtő mellet lévő ventilátort teljesen mindegy ,hogy melyik irányba kötöm be... vagy hogyan célszerűbb / teljesen mindegy?
Hátul van a venti akkor bentröl kifele fújjon.
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
androidos telót mivel is lehet szoftverfissíteni, mi a progi neve? 😃
0
0
0
0
no avatar
twoKgames írta:
sacpatrik írta:
Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.
Én voltam a hülye,mert véletlenül kikapcsoltam egy olyan dolgot amit nem kellett volna.
Kiderült,hogy 1db mag ment a gépembe. Hülyén hangzik,de ez így van. Ma néztem a hőfokokat és akkor jöttem rá,hogy várjunk csak. Hol a 2. magnak a hőfoka? Megnéztem "msconfig"-ban amit állítgattam és ott kapcsoltam ki a 2.-t
Lehet nevetni.. még én magam is azt teszem. 😆 😆

nem gáz én is voltam így , csak azt nem értem, hogy akkor a kép amit felraktál miért 2 procimag használatát mutatja. Ez nem valami kóser, mert én pont a CPU-használatból jöttem rá, hogy nekem csak 1 működik.

Nem tudom.
Most már van különbség,hogy akkor csak 1 mag ment. Most szinte játék közbe se megye 30% fölé a használat.
0
0
0
0
twoKgames avatar
sacpatrik írta:
Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.
Én voltam a hülye,mert véletlenül kikapcsoltam egy olyan dolgot amit nem kellett volna.
Kiderült,hogy 1db mag ment a gépembe. Hülyén hangzik,de ez így van. Ma néztem a hőfokokat és akkor jöttem rá,hogy várjunk csak. Hol a 2. magnak a hőfoka? Megnéztem "msconfig"-ban amit állítgattam és ott kapcsoltam ki a 2.-t
Lehet nevetni.. még én magam is azt teszem. 😆 😆

nem gáz én is voltam így , csak azt nem értem, hogy akkor a kép amit felraktál miért 2 procimag használatát mutatja. Ez nem valami kóser, mert én pont a CPU-használatból jöttem rá, hogy nekem csak 1 működik.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció