Vettem egy hypert tx 3 cpu hűtőt.Viszont továbbra is süvít a gép.
2300 rpm-en megy és így 28 fokos a cpu alapon.
Egy borsonyi hütőpasztát nyomtam a közepére és azt szétkentem.De próbáltam úgy is , hogy nem kenem szét.
CnQ aktív, auto fan contorller on. Most akkor mi a baj ?? 😢
bocs hogy ide írok... mert ez lehet OFF de
sürgős. hol tudnám eladni az xbox-omat ?
250GB slim 39990FT
http://hardver apro.hu/apro/xbox_360_slim_250gb_1_jatek_xbox_fejhalgato/hsz_1-50.html
nemigaz hogy 2 hónapja nem kell. ti hol szoktátok eladni a cuccotokat..?
yugiohyugiohzebuyug írta:
cső FeRR! 😀
[LINK]
csak őt ismerem, itt egy cikk róla... szerintem okés a cucc, de nézz azért másokat is meg, mint mondtam csak őt ismerem : D én is ilyet szerettem volna, de i ponon nem volt : S pedig úgy emlékeztem.. de szerintem összetévesztettem a BK-val, és rendeltem azt.. kb 1 árba van ezzel, mi a különbség nem tudom csak nem lehet nagyon rosszabb.. 😆
Ember, jelenleg pont ilyen egerem van! 😆 csak már ronggyá van nyűve, és valami hasonlót akartam, de mégse ugyanilyet! Azért kösz szépen. 😆
cső FeRR! 😀
[LINK]
csak őt ismerem, itt egy cikk róla... szerintem okés a cucc, de nézz azért másokat is meg, mint mondtam csak őt ismerem : D én is ilyet szerettem volna, de i ponon nem volt : S pedig úgy emlékeztem.. de szerintem összetévesztettem a BK-val, és rendeltem azt.. kb 1 árba van ezzel, mi a különbség nem tudom csak nem lehet nagyon rosszabb.. 😆
Üdv! tervezem lecserélni az X7-es egeremet, mert már lassan 4-5 éves, de igazán megvoltam vele elégedve.. viszont nem tudom, milyet vegyek, Gamer kéne természetesen, 5000 forintig gondolkodok, tapasztalatok, kinek mi érte meg? Egy újabb X7-esen is gondolkoztam, de nem tudom, melyikből vegyek!
Vannak oldalak ahová csak bemásolgatod a képeket és legenerálja neked bár én speciel nem tudom ezeket de te majd keresel megfelelőt. Szóval van ez megoldás. A másik megoldás meg pl ez: [LINK]
Ha Avatarnak kéne gépigényre akkor nagyon oda kell figyelni a méretre mivel maximum 100x100 pixel lehet és 34 kilobájt.
De ha nem ide kell avatarnak akkor tetszőleges méretű lehet.
Hali! Lenne olyan kérdésem Hogy(lehet hülye kérdés)
De a számittogép házba
Elejébe és hátuljába hogyan kell berakni a ventilátort???(Mámint merre felé fujja a levegőt?
Hali! Lenne egy olyan kérdésem hogy az AMD Cat-ben be lehetne állítani a Játékvezérlésben a vsync-t hogy játékok közben stabilizáljon vagy vmi ilyesmi! 😃 De nem tudom mi a helyes beállítás mivel van egy pár opció, vki elmondhatná aki ténylegesen ért hozzá! Játékokban engem zavar h megtörik a kép, de ha meg ott bekapcsolom a vsync-t jobb esetbe 60fps a korlát ami jó lenne, de gyakrabban 29-30fpsre korlátozz... van e erre megoldás?
Ha win alatt akarod csinálni, a régebbi asus lapokon egy "asus tool" vagy mi a szösz kell, nem emlékszem már. Olvass manual-t hozzá, de tuti lesz infó abban a .txt fileban is.
Szerk.: Menj fel az asus.com-ra, azon belül a supportra, keresd ki a lapod, downloads, bios utilities. "Afudos BIOS update tool V2.26" ez fog kelleni hozzá.
Addigra megtaláltam,de köszi.Sorba néztem,azt hidtem nincs benne.Köszi mégegyszer.Emigy valaki jártas asus lap bios frissitésben?Letöltöttem az uj biost ezek vannak benne a zip fájlban.
AFUDOS.exe
P5VM1102.ROM
P5VM1102.txt
Ezt h kell feltenni?Mert nekem msi lap van,de az live updateval felteszi magátol win-ben?
Serk:Amibios 0504 a verzio (jó régi) megjelenés 27/10/06
Hali,egy gyors segitség kellene.Ebbe a lapba [url]http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=P5V-VM%20Ultra&p=1[/url] belemegy a C2D E2220 proci?Mert a cpu supportban nincs bele irva,viszont ettöl erösebbek is vannak ott.?Sürgöslenne a Help.Köszi.
A klavesz a lilába,az egér a zöldbe.Nem mindegy hogy hová csatlakoztatod.Fordítva nem működik. Most már univerzális portok vannak a többségen.Félig lila-félig zöld.Arra azt csatlakoztatod rá,amelyiket akarod.
Az lenne a gondom hogy az alaplapomon 2DB PS2 port van és a patkányom meg a billntyűzetem is olyan.
Na és az baj ha forditva dugom be? (vagyis a kék színü klaviaturás a fehéresre dugom ami pont a patkányhoz lenne mert ugy tudom hogy csak szinre szin szabad dugni.
De az a poén hogy szinre szin alapon nem akar működni de ha.pont forditva dugom akkor kitünően megy.
A másik nagyobb gond hogy mi a francért rezonál, vibrál a monitorom?! (balra jobbra elkezdenek rázkodni a szavak,számok, texturák) azota van miota lecseréltem a 7850-re. Ha elkezdem levenni a kontraszot utána rögtön elmulik. De 1 perc mulva megint igy elkezd rezegni vagy hogy felyezzem ki magam? Mint amikor tulhuzod a VGA-t és képfrisítési hiba lenne. De 1 mhz-t se tuningoltam.
Kösz előre is! Nagyon fontos lenne! Kérlek segitsetek!!!
griff55 írta:
az lenne a kérdésem, hogy érzékelnék-e sebességbeli különbséget ha 4db 2gigás vagy 2db 4 gigás ddr3-as kingston hyper x ramom lenne? (mindegyik 1600mhz) az alaplapon 4 slotos szóval elfér benne csak nem tudom melyik a jobb...
Nem lenne különbség.Ahogy neked tetszik, úgy tedd be.
GoldBar írta:
Help meee!!! (bocsi hülyekérdés) most kezdtem nem rég
És azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell a sz.gépröl fotokat feltenni?
Aki tudja az pls irjon elöre is köszi!
A fotót feltöltöd egy tárhelyre(pl.kepfeltoltes.hu),és a kapott direktlinket teszed be a gépednél.
GoldBar írta:
A fotót feltöltöd egy tárhelyre(pl.kepfeltoltes.hu),és a kapott direktlinket teszed be a gépednél.
Ha pedig fórumba tennéd,a linket az alant lévő sorban,a "kép megjelenítése URL címről" gombbal tudod betenni.
az lenne a kérdésem, hogy érzékelnék-e sebességbeli különbséget ha 4db 2gigás vagy 2db 4 gigás ddr3-as kingston hyper x ramom lenne? (mindegyik 1600mhz) az alaplapon 4 slotos szóval elfér benne csak nem tudom melyik a jobb...
sacpatrik írta: Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.
Én voltam a hülye,mert véletlenül kikapcsoltam egy olyan dolgot amit nem kellett volna.
Kiderült,hogy 1db mag ment a gépembe. Hülyén hangzik,de ez így van. Ma néztem a hőfokokat és akkor jöttem rá,hogy várjunk csak. Hol a 2. magnak a hőfoka? Megnéztem "msconfig"-ban amit állítgattam és ott kapcsoltam ki a 2.-t
Lehet nevetni.. még én magam is azt teszem. 😆 😆
nem gáz én is voltam így , csak azt nem értem, hogy akkor a kép amit felraktál miért 2 procimag használatát mutatja. Ez nem valami kóser, mert én pont a CPU-használatból jöttem rá, hogy nekem csak 1 működik.
Nem tudom.
Most már van különbség,hogy akkor csak 1 mag ment. Most szinte játék közbe se megye 30% fölé a használat.
sacpatrik írta: Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.
Én voltam a hülye,mert véletlenül kikapcsoltam egy olyan dolgot amit nem kellett volna.
Kiderült,hogy 1db mag ment a gépembe. Hülyén hangzik,de ez így van. Ma néztem a hőfokokat és akkor jöttem rá,hogy várjunk csak. Hol a 2. magnak a hőfoka? Megnéztem "msconfig"-ban amit állítgattam és ott kapcsoltam ki a 2.-t
nem gáz én is voltam így , csak azt nem értem, hogy akkor a kép amit felraktál miért 2 procimag használatát mutatja. Ez nem valami kóser, mert én pont a CPU-használatból jöttem rá, hogy nekem csak 1 működik.
orodreath és cooley
Akkor cooley x4 elég?
Hali!!!
Kérdeznék alaplaprol h-ha egy Msi z77 mpowerbe slit rakok akkor 16* sebet ellehet érni
Asrock Z77 OC Formula, Asus Maximus V Extreme vagy ASRock Z77 Extreme11 lapot vegyél ha 16X-os SLI-t akarsz.
Ezek közül egyik sem támogatja az x16/x16 módot. Amennyire én tudom, csak az X79-esek képesek erre.
Hali!!!
Kérdeznék alaplaprol h-ha egy Msi z77 mpowerbe slit rakok akkor 16* sebet ellehet érni
Ha jól látom, 680-at akarsz, az meg pci-e 3.0-ás, aminek meg az x4 sávszéle is bőven elég ahhoz a kártyához, tök felesleges az x16.
Vettem egy hypert tx 3 cpu hűtőt.Viszont továbbra is süvít a gép.
2300 rpm-en megy és így 28 fokos a cpu alapon.
Egy borsonyi hütőpasztát nyomtam a közepére és azt szétkentem.De próbáltam úgy is , hogy nem kenem szét.
CnQ aktív, auto fan contorller on. Most akkor mi a baj ?? 😢
Hali!!!
Ha jól látom csak 8x 8x lesz.
sürgős. hol tudnám eladni az xbox-omat ?
250GB slim 39990FT
http://hardver apro.hu/apro/xbox_360_slim_250gb_1_jatek_xbox_fejhalgato/hsz_1-50.html
nemigaz hogy 2 hónapja nem kell. ti hol szoktátok eladni a cuccotokat..?
cső FeRR! 😀
[LINK]
Ember, jelenleg pont ilyen egerem van! 😆 csak már ronggyá van nyűve, és valami hasonlót akartam, de mégse ugyanilyet! Azért kösz szépen. 😆
Sziasztok.
Milyen progiva lehet gifeket csinálni ? 😃
Itt van egy tessék itt lehet csinálni:[LINK]
Itt egy példa:
De csak ennél a sorozatnál.
[LINK]
Ha Avatarnak kéne gépigényre akkor nagyon oda kell figyelni a méretre mivel maximum 100x100 pixel lehet és 34 kilobájt.
De ha nem ide kell avatarnak akkor tetszőleges méretű lehet.
Milyen progiva lehet gifeket csinálni ? 😃
alap eset: oldalt, elöl, alul befele, hátul, felül kifele
THX a válaszokat! 😃
Az első szív,a hátsó tolja kifelé a levegőt a házból.
Köszi! és ha még az oldalába is tennék 4-et azok merre fujják?
De a számittogép házba
Elejébe és hátuljába hogyan kell berakni a ventilátort???(Mámint merre felé fujja a levegőt?
Program futtatási hiba.Ezt irja ki miutánn elakarom inditani az Afudos.exe-t?
Az dos-os verzió.Utilities-ben találsz egy Asus Update nevű programot.Windows-ból azzal tudsz bios-t frissíteni.
Szerk.: Menj fel az asus.com-ra, azon belül a supportra, keresd ki a lapod, downloads, bios utilities. "Afudos BIOS update tool V2.26" ez fog kelleni hozzá.
AFUDOS.exe
P5VM1102.ROM
P5VM1102.txt
Ezt h kell feltenni?Mert nekem msi lap van,de az live updateval felteszi magátol win-ben?
Serk:Amibios 0504 a verzio (jó régi) megjelenés 27/10/06
Miért van az hogy egy 4 éves IDE vinyóra, valamint egy 120 napos SATA II-es vinyóra ugyan annyi pontot ad a Win7? 😃
(Nem érdekel az élményindex, de furcsállom hogy semmi változás nincs a két vinyó közt 😃
Mert olyanom pont van a monitoron meg a VGA-n is :-)
És a PS2-s téma akkor ha forditva van bent nem baj?
Az lenne a gondom hogy az alaplapomon 2DB PS2 port van és a patkányom meg a billntyűzetem is olyan.
Na és az baj ha forditva dugom be? (vagyis a kék színü klaviaturás a fehéresre dugom ami pont a patkányhoz lenne mert ugy tudom hogy csak szinre szin szabad dugni.
De az a poén hogy szinre szin alapon nem akar működni de ha.pont forditva dugom akkor kitünően megy.
A másik nagyobb gond hogy mi a francért rezonál, vibrál a monitorom?! (balra jobbra elkezdenek rázkodni a szavak,számok, texturák) azota van miota lecseréltem a 7850-re. Ha elkezdem levenni a kontraszot utána rögtön elmulik. De 1 perc mulva megint igy elkezd rezegni vagy hogy felyezzem ki magam? Mint amikor tulhuzod a VGA-t és képfrisítési hiba lenne. De 1 mhz-t se tuningoltam.
Kösz előre is! Nagyon fontos lenne! Kérlek segitsetek!!!
Nem lenne különbség.Ahogy neked tetszik, úgy tedd be.
nagyon köszi!
Ha pedig fórumba tennéd,a linket az alant lévő sorban,a "kép megjelenítése URL címről" gombbal tudod betenni.
A proci hűtő mellet lévő ventilátort teljesen mindegy ,hogy melyik irányba kötöm be... vagy hogyan célszerűbb / teljesen mindegy?
Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.
Nem tudom.
Most már van különbség,hogy akkor csak 1 mag ment. Most szinte játék közbe se megye 30% fölé a használat.
Az előbbi hibám ami a Processzorral volt egy tévedés volt.
Elnézést.